- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
süper ozman onunailesiyle bende tanıştım beraber vakit geçirdik baya . Çok seviyorum ailesini. Ama bizden ablam ve eniştem haricinde kimse tanışmadı onlarlaÇünkü annem yok babam ve abimle kalıyorum evde Nası sölicem iki adama düşünüyom kara kara
Aynen canım yaaa valla eve gidip yatmak istiyorumm offf
Bizde kendimiz ayarladık bebeğim. Ramazana girmeden olsun istiyor Beyimiz.
21 Haziran olacak sanırım.
süper ozman onunailesiyle bende tanıştım beraber vakit geçirdik baya . Çok seviyorum ailesini. Ama bizden ablam ve eniştem haricinde kimse tanışmadı onlarlaÇünkü annem yok babam ve abimle kalıyorum evde Nası sölicem iki adama düşünüyom kara kara
Aynen canım yaaa valla eve gidip yatmak istiyorumm offf
Toplu nişan yaptıralım belediyelere
Toplu evlilik teklifine ses çıkarmadılar hayrına bunu yapsınlar bari
Dimi ama
Ben haftasonu tanışmaya gelcekleri günün bir gün öncesi kavga ettim, küçük bişeyde hemen bozuluo , çabuk alınıo , surat asıyo vs...
Cuma günü iş çıkışıma geldi deniz kenarında banka oturduk ama güneş tam karşımızda nasıll gözünü alıo açamıosun gözünü benimkisi kalkmış fotoğraf çekicem dio bende poz vermedim gözümü açamıyorum bundan alın sen keyfim kaçtı bekle birazdan gelir , yok gelmio keyfm vs. gel seni 7.30 otobüsüne yetştreyim diyince benim kayış koptu . Yok dedim herhalde bu benden bıktı ota b.ka bozuluo sorun çkarıo . Mesajda da ağzıma geleni yazdım dedim ben kendi kendime gelin güvey oluyorum sende hiç bi kıpırtı yok hemen geçiştirion hayalinden bahsetmion vs... dedim evlenmyi çok isteyen insan zatn evlenme tklifinde bulunurdu dedim gelmeyin ben istemiyorum , ama çok bozuldum ya önemsiz şeylere neden bu kadr takılıp kalması şartelleri attırdı benim bi de evlenmeye de çok istekli gibi de değil . Ben aldığım söz elbisesini anlatıyorum anlatma ben böyle şeylere sinir olurum dedim benimde boğazımda heyecanım düğümlenip kaldı buna da bozuktum neymiş beyfendi eskiden askılı , kısa elbse giyiyomşm aklına o gelmiş kıskanmışhay dedim senin kıskançlığında herbişyin içine edion sonra tabi gönlümü aldı sevdiceğimmm mutlu olduk ahh bir de odun olmayaydı iyidi hiç romantik değil
Ahahah yerim seni kıyamam ya .. Onlarda odunluk genlerinden miras gibi birşey.
Evlilik teklifi konusunu açınca ne dedi kuzum?
Bide niye ota b*ka surat yapıyormuş? Popişkosu mu kalkmış? Tübe tübe
Neymiş evlenmek istemese netten tektaş modeli araştırmazmış haftalardır, aldım tektaş evde niye istemiyormuşum gibi konuşuosun vs. dedi . Bilmiyorum belki bunun üzerine evlnme teklfi edebilir
İşi çok stresliymiş , çok yoruluyormuş vs. ondanmış , eskiden aynı işyerinde birlikte çalışıoduk hatta benim işim onunkinden daha ağır ve daha stresliydi onunki de stresliydi ama bana yansıtmasına gerek yok bunu söyledim sürekli işinden yakınıosun duyanda sanki yövmiyeyle hamballık yapıosun sanır dedim , işin güzel ve girdiğin stresin , emeğinin karşını da alıosun dedim daha ne istiyosun . Bunlar yüzünden beni üzüp kırmana değer mi vs. dedim ık mık dedi yine beni anlamak istemedi uyuz oldum snirlendim ben önden gidiodum o da arkamdan geliodu sonra bi baktım benim otobüs kalkıo koşa koşa da bindim otobüse o baka kaldı bana ohhh canıma değsiz bnde onu üzdüm
Farklı rengi çok güzeldir bence alll markası ne ?
Ben biriktirdiğim paramla bütçeme göre güzel ağr ama eski modellisinden almış o da cam kapak ama normal bişydi hiç içime snmio
Allah utandırmasın çok şeker görünüyorsun
selam canımm nassınn naptın nettin bakalımm
İçine dert olmuştur oh olsun hıhh
O iş stresi konusuna gelince erkekler tuhaf yaratıklar ya, mesela ben çok sinirli olayım asabi olayım ona hiç bir zaman belli etmem.
Ona döndüğüm zaman gayet sevecek olurum stresimi ona yansıtmam.
Geçen benim ki de öyle yaptı, Barfiks çekerken boynunu incitmiş ay bana bi surat bişey görsen şok olursun. Dersin ki ben boynuna çıktım ben incittim.
Bak bende bugün hastayım hiç halim yok ama ona hiç belli etmiyorum. Erkekler çok farklı ya uyuz oluyorum
Aman bebeğim almışsan boşver, bi süre kullanırsın sonra istediğini alırsın.
Ben daha önce almadığım için şimdi en güzelini seçmeye çalışıyorum tabi pahalı olmamalı.
Markası Karaca bebeğim. Aslında asıl istediğim bu değil, geçen bi avm de görmüştük Oda karacaydı internet sitelerinden bakıyorum yok öyle bi ürün çıldıracağım o çok hoşuma gitmiş.
benimkine dedim eğer o tencere satılmış olsun psikolojik bunalıma girerim bak haberin olsun dedim, oda hemen tamam hemen akşama gidip alayım aşkım diyor
Şapşik ya ..
Şaka bi yana çok güzel ve farklı bi modeldi kuzum, gidersek resmini çekerim atarım buraya.
Tamam canım gönder bakalım bnde seramik setlerimi gönlüme göre uygun alayım bari hayırlısıyla şu nişanı bir atlatayımda sonra çeyize başlıycam tkrardn
Tamam canım gönder bakalım bnde seramik setlerimi gönlüme göre uygun alayım bari hayırlısıyla şu nişanı bir atlatayımda sonra çeyize başlıycam tkrardn
Pardon canım benim beğendiğim porselendi.
tamam canım . Ben tencerelerimi alıdğımda yoktu porselen şimdi alayımda diğerlerini kullanmam belkikahvaltı takımımıda beğenmiyorum :26: günlük kahvaltı takımımıda çok güzel seçicem o yüzden , annem aklımı karıştrdı o zaman öyle çok beğenmeden alıp geçmişim bi de adayda yoktu tabi özenmiodum . Şimdi farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?