Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ne yapayım asker bekliyorum, çeyiz alışverişleri tam gaz devam ediyor, inşallah nişandan sonraya pek bişey kalmasın istiyorum
Sen neler yapıyosun?

İnşallah tamamlarsın cnm . Bende kasımda asker yolu gözlemeye başlıcam bakalım

Evet kuzucum kısa dönem çok şükür

Evet canım başvurumuzu yaptık 27 ekimde belli olcak nereye gideceği

ne zamana kadar yapılıyor canım kasım ayında gidecekler için bitti mi yoksa bir süresi yok mu her an başvurabiliyor muyuz bu konuda bilgisizim de yakın çevremde giden olmayınca bilemiyorum işte :)

ne zamana kadar yapılıyor canım kasım ayında gidecekler için bitti mi yoksa bir süresi yok mu her an başvurabiliyor muyuz bu konuda bilgisizim de yakın çevremde giden olmayınca bilemiyorum işte :)

Son gün 15 ağustos diye biliyorum ben canım

İnşallah hayırlı, rahat ve sana yakın bi yere çıkar askerliğiniz canımm
Ben hep böyle dua ettim, hızlı trenle 2 saat uzağımda askerim şimdi

Aminnn canımm benimde tek isteğim o umarım rahat güvenilir ve yakın biyere çıkar
Ne güzel kuzum ikinizinde kafası rahat eder

Son gün 15 ağustos diye biliyorum ben canım

tüh ya yetişemeyiz o zaman benim erkek arkadaşım mezun olacak sadece stajı kaldı ağustosta bitecek sonra mezuniyet belgesini alacağız ancak şu an sistem kapalı diye geçici mezuniyet belgesi vermediler onunla başvuracaktır askerliğe 15 ağustos ise son başvuru staj dönemine denk gelecek bu iş yattı o zaman

Anladım canım şubat celbine başvurursunuz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…