- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.901
Evet yavruşum
Herşeyimi değişik ve çok cici istiyorum
Canim aldin mi caydanligi? Ben de begeniyorum bunlari gidip yakindan da baktim lakin cok kucuk demligi iki kisilik cay bile zor demlenir misafire kullanamazsin icimde kaldi alamadim o yuzden. Ancak ise giderken kahvalti yapasaniz ikiser bardak icersiniz :) ben de tabiki morunu begenmistim :)))
çekilin ben gidiyorummm , Tayland beni bekle .... huuu huuu
Evet canım ya en güzeli aslında ama hiç gezmeyi sevmiyorum ya herşeyime netten bakıyorum ama mecbur çıkıp bi mağaza mağaza bakmam gerek
Ben de tek bir magazada hallettim hepsini. Yemek takimi, catal bicak takimi, celik tencere seti, caydanliklar, baharatlik alip cikmistimCanım büyük bi mağazaya gidersen hepsini alıp çıkarsın. Ben öyle küçük bi dükkana girmiştim ona rağmen bi sürü şey buldum alacak:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben baya ara verdim çeyize bi ara yine başlıycam söz hazırlıkları tanışma filan derken
Ne zaman geliyor sizinkiler yavrucum?
ben Mardinliyim sevdiceğimmm Samsunlu.
babam istemediği için öyle yapıyo evet demesine bile sevinemedim çok canım sıkıldı bu durumababamla aramızda aşırı bi bağlılık var yani normalde hiç anlaşamayız ama diğer kardeşlerimden farklıyımdır hep ilk çocuk olmaz avantajı mı dezavantajı bilemicem
Ben de tek bir magazada hallettim hepsini. Yemek takimi, catal bicak takimi, celik tencere seti, caydanliklar, baharatlik alip cikmistim
Sen niye gidiyosun kuzu:) bence erkekleri gönderelim orda eziyet görüp gelsinler sonra bizleri el üstünde tutsunlar:)
Oh bebeğim istikraarrrrrrrrr
Valla benimki dün iftara geldi yeminle bi hareketleri var uyuz oldum herşeyi gözüme battı.
Boğaç gibi tatlı tatlı yemek yemek diyip diyip durdu.
Ben biran mala bağladım noluyoz lan diye.
Dünki davranışları nedense çok itici geldi.
Bi iş yapıyorum rahat bırakmıyor sarılıyor saçlarımdan öpüyor koluma dokunuyor vs vs
Sanki ben Polisim o sivil bi görsen ki nasıl cıvıktı.
Annem bana diyor saçmalama ne yapıyor çocuk sevindirik olmuş işte d
yor ama bilmiyorum dün herşeyi battı yavrum bi kere daha suratsız sert erkeklerden hoşlndığımı anlamış oldum.
Neyse ki 1 günlük bi karakter değişimine uğradı yoksa hep serttir
Canım büyük bi mağazaya gidersen hepsini alıp çıkarsın. Ben öyle küçük bi dükkana girmiştim ona rağmen bi sürü şey buldum alacak:)
Cnm bnde samsunluyum sevgilim siirtli benim adımda merve bende ilk çocuğum babam sevgisini göstermez ama bnmkide kültür farkndan tanismaya bile zor ikna oldu bakalim bayramda gelicekler İNŞALLAH nolucak bakalım İNŞALLAH seninkilerde benimkilerde bizim durumumuzdakilerin hepside cok iyi ve güzel anlaşırlar cnm
suratsız sert miçok yaşa emi özge güldrdün beni , bırak kız azcık cıvıtsın nolcak
Evet kuzucum haklısın.
Ya internetten bile zevkle bakabiliyorum.
Gelecekte evimde kullanacağım eşyalar olduğunu düşününce sıkılma falan hiç kalmıyor ya
suratsız sert miçok yaşa emi özge güldrdün beni , bırak kız azcık cıvıtsın nolcak
bence onları alıp gidelim
sonra vurucam kırbacı , vurucam kırbacı
Canim aldin mi caydanligi? Ben de begeniyorum bunlari gidip yakindan da baktim lakin cok kucuk demligi iki kisilik cay bile zor demlenir misafire kullanamazsin icimde kaldi alamadim o yuzden. Ancak ise giderken kahvalti yapasaniz ikiser bardak icersiniz :) ben de tabiki morunu begenmistim :)))
haftaya salı bizdeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?