Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bu demlik 79 tl imiş alsam mı yoksa daha güzelini bulabilir miyim?

Eki Görüntüle 1174162
Canim aldin mi caydanligi? Ben de begeniyorum bunlari gidip yakindan da baktim lakin cok kucuk demligi iki kisilik cay bile zor demlenir misafire kullanamazsin icimde kaldi alamadim o yuzden. Ancak ise giderken kahvalti yapasaniz ikiser bardak icersiniz :) ben de tabiki morunu begenmistim :)))

Son düzenleme:

çekilin ben gidiyorummm , Tayland beni bekle .... huuu huuu

Sen niye gidiyosun kuzu:) bence erkekleri gönderelim orda eziyet görüp gelsinler sonra bizleri el üstünde tutsunlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım ya en güzeli aslında ama hiç gezmeyi sevmiyorum ya herşeyime netten bakıyorum ama mecbur çıkıp bi mağaza mağaza bakmam gerek

Canım büyük bi mağazaya gidersen hepsini alıp çıkarsın. Ben öyle küçük bi dükkana girmiştim ona rağmen bi sürü şey buldum alacak:)

Ben de tek bir magazada hallettim hepsini. Yemek takimi, catal bicak takimi, celik tencere seti, caydanliklar, baharatlik alip cikmistim

Cnm bnde samsunluyum sevgilim siirtli benim adımda merve bende ilk çocuğum babam sevgisini göstermez ama bnmkide kültür farkndan tanismaya bile zor ikna oldu bakalim bayramda gelicekler İNŞALLAH nolucak bakalım İNŞALLAH seninkilerde benimkilerde bizim durumumuzdakilerin hepside cok iyi ve güzel anlaşırlar cnm

Son düzenleme:
Ben de tek bir magazada hallettim hepsini. Yemek takimi, catal bicak takimi, celik tencere seti, caydanliklar, baharatlik alip cikmistim

Benimde öyle olur herhalde :) bende diyorum eylülde başlasam almaya yavaş yavaş çalştığım yerden getirmesi zor olur sneye tayin isticezde o yüzden toplu alacam bende :)

Sen niye gidiyosun kuzu:) bence erkekleri gönderelim orda eziyet görüp gelsinler sonra bizleri el üstünde tutsunlar:)

bence onları alıp gidelim
sonra vurucam kırbacı , vurucam kırbacı

suratsız sert mi çok yaşa emi özge güldrdün beni , bırak kız azcık cıvıtsın nolcak

Evet kuzucum haklısın.
Ya internetten bile zevkle bakabiliyorum.
Gelecekte evimde kullanacağım eşyalar olduğunu düşününce sıkılma falan hiç kalmıyor ya

ne büyük tesadüff :)) benim ikna olduda istemediğini apaçık söyledi yani sırf ben istiyorum diye evet dedi deli olazaammm :/ bu gün sevdiceğimin dayısı aricak babamı ilk onlar davet edicek tanışma amaçlı.. Babam sürekli sorun çıkardığı için bizim durum ters oluyo
İnşAllah canımmm

suratsız sert mi çok yaşa emi özge güldrdün beni , bırak kız azcık cıvıtsın nolcak

Bana karşı sert değil tabi bebikkim ama etrafa karşı kasıntıdır yani.
Bana daha çok karzma geliyor öyle
Dedim len senin böyle cıvık huylarında mı varmı nişanlanmadan önce niye söylemedin ki ya dedim gülmeye başladı halbuki çok ciddiydim ahahahha

Evet kuzucum haklısın.
Ya internetten bile zevkle bakabiliyorum.
Gelecekte evimde kullanacağım eşyalar olduğunu düşününce sıkılma falan hiç kalmıyor ya

Büyük zevkle yaparsın eminim ben :)

Bana karşı sert değil tabi bebikkim ama etrafa karşı kasıntıdır yani.
Bana daha çok karzma geliyor öyle
Dedim len senin böyle cıvık huylarında mı varmı nişanlanmadan önce niye söylemedin ki ya dedim gülmeye başladı halbuki çok ciddiydim ahahahha

Ay sen söyleyince farkeettimde demliğe gerçekten çok minnak.
Yok bebeğim almadım henüz.
Gidip görüp beğenip almamda fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…