Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Günaydın kızlarrrrr

Nasılsınız kuzular. Buralar çok boş kalmuş yahu ders aşkıla ölüp bitiyoruz valla

Hayırlı cumalar

Günaydın kızlarrrrr

Nasılsınız kuzular. Buralar çok boş kalmuş yahu ders aşkıla ölüp bitiyoruz valla

Hayırlı cumalar
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın evet burada kimse yok bugünlerde ders mi çalışıyorsunuz beni iş yerinde yalnız bırakın tabi
Gunaydinnnn :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Günaydın canım nasılsın

Günaydın canım nasılsın[/QUOTE]

Iyiyim canim burasi bombos kaldi son zamanlardaaa aktif degil hicc

Günaydınlar hayırlı cumalar

Gunaydinnnn gelincikler :))

Günaydın kızlarrrrr

Hayırlı cumalar

Bebişkommm aşırı derecede özledim yahu ne alemdesinizz yavrucum

herkese günaydınnnn şu finaller bitsede canlansak

Hoşbuldummm canımm :)

Ben demin bir topikte sormuştum ama henüz cevap gelmedi buraya da sorayım :)

2016 haziran da okulum bitiyor düğün ya 2016 kasımda yada 2017 haziran da istiyoruz erkek arkadaşımla hatta o okul bitince direk istiyor

Ama benim kafam karısık okul bitince kasımda evlenmek çok mu erken olur sence yok 1 sene bekleyip haziran da mı evleneyim bilemiyorum :26:

ben haziranda mezun olup temmuzda düğün yapmayı planlıyorumm
herşey hazır olursa beklemeye gerek yok bence

ben haziranda mezun olup temmuzda düğün yapmayı planlıyorumm
herşey hazır olursa beklemeye gerek yok bence

Açıkçası bende hemen istiyorum erkek arkadaşım askerden gelecek 4 ay sonra işe girecek hemen para biriktirmeye başlayacak zaten ee 2 sene kadar zaman var

Ama aileme ayıp olur sanki diye tedirginlik yasıyorum birde bazı seyleri kendim alayım diye 1 sene çalışsam mı diyorum

Ayy bilemedimm

Sen 3. sınıf mısın şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…