Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ee bi yerden başlamak lazım bende 21 yaşındayım 3. sınıf ögrencisiyim:) sevgiliminde bu ay mezuniyeti var
eylül gibi sözlenicem inşallah :)

Son düzenleme:
iyiyim kuzucum sen nasılsın ne yaptı hemen anlattt

günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın

Bebeğim biz ayrı şehirlerdeyiz . Pazar günü görüşmüştük zaten doğum günümü kutladı ders çalışmam lazım biliyosun salı günü gelemicem dedim bu sınavlar çok önmli oldgndan bnde anlayışla karsıladım zaten mesafe var kıyamam
Dün ofisteydim öğlen kapı çaldı bi açtım kocaman bi buket miss gibi kokuyo aldım çiçekciden nasıl mutlu oldum ama Sonra yemeğe oturdum ofis kalabalıktı yazamadım ona birşey 1 saat geçti aradan patronlar gitti ofiste tek kaldım tam ona çiçek için teşekkür edicektim kapı çaldı bi açtım elinde pastaylaa benim sıpam kapıda dikilıyor :103::103:
Nasıl heycan bendeki ama kabim küt küt atıyo ellerm titredi heycandann aldım içeri sımsıkı bi sarıldıkk sonra mumlarımı üfledim pastamı kestik yedik Ben işten izin aldım dışaı çıktık akşama kadar gezdik çok güzel vakit geçirdik:111:
Sonra akşam oldu bana sahile gidip oturalım dedi tuhafıma gitti ama tmm dedim oturalımmm sahile indik hadi oturalım dedim yok dedi ben su ileri oturcam. Tabi ben beni kumda yürütüyo diye söylenmeye basladım oranın kumu farklımı sanki daha ne kdr yürücez (kadın milleti işte )
Sonra yürüdük karanlık biyere geldik bi grup kalabalık var ama çözemiyorum yaklaştık birden gitar sesi çalmaya başlandı volkanlar patladı konfetiler flan Rüya gibiydi herşey ya :103::111::123:

inanmıyorummm ne kadar düşünceli herşey harika olmuştur eminimmm eniştenin bu inceliği karşısında önünde saygıyla eğiliyorumm

benim odundan hala ses yok sinemaya gitcez heralde ceza olarak ona nevresim takımı aldırcam

Ay ne güzel tatlım Rabbim daim etsin inşallaah. Bu arada açık büfen çok can yakıcı, diyetteyim ben etme eyleme

Amin canım seven kimse ayrılmasın
o büfeyi söz için planlıyorum işte benden detaycı kimseyi bulamazsın paranoya oldu bu durum artık bende

çok sağol kuuzumm Allahım hepimie byle güzel günler yaşamayı nasip etsin inş

Ayy ne kadarda mutlu olmuşsundur canım. Allah mutluluğunuzu hiiiç bozmasın

ayyy yıldönümümüz aklıma geldi bende şok olmuştumm maşallah bize yaa kimsecikler ayrılmasın inşallah

Aminn kuzummm en kötü günümüzz böyle olsunn inşallahh foto atıcam bitanee adeti bozmayalım
Ayy ne kadarda mutlu olmuşsundur canım. Allah mutluluğunuzu hiiiç bozmasın

Çok sağol kuzummm Allahım hepimize güzel günler versin . ArAmıza yeni katıldın bu arada sanırım cnm hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…