- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.401
Hemen bahsedeyim canım :) 20 yaşındayım, üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. 1 yıllık bi ilişkim var, erkek arkadaşım astsubay. Okulumu bekliyoruz söz nişan bişeyler yapmak için ama onun ailesi artık sabırsızlanıyor. Bu sene söz takalım en azından diyolar. Baktım durum epeyce ciddi, dedim kızlara takılayımda bişeyler kapayım bari yavaş yavaş
ee bi yerden başlamak lazım bende 21 yaşındayım 3. sınıf ögrencisiyim:) sevgiliminde bu ay mezuniyeti var
eylül gibi sözlenicem inşallah :)
Hosgeldin canim :)
Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!
İnşallah canımm, siz ne kadardır berabersiniz peki :)
iyiyim kuzucum sen nasılsın ne yaptı hemen anlattt
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın
1 yıl 3 ay :)
Bebeğim biz ayrı şehirlerdeyiz . Pazar günü görüşmüştük zaten doğum günümü kutladı ders çalışmam lazım biliyosun salı günü gelemicem dedim bu sınavlar çok önmli oldgndan bnde anlayışla karsıladım zaten mesafe var kıyamam
Dün ofisteydim öğlen kapı çaldı bi açtım kocaman bi buket miss gibi kokuyo aldım çiçekciden nasıl mutlu oldum amaSonra yemeğe oturdum ofis kalabalıktı yazamadım ona birşey 1 saat geçti aradan patronlar gitti ofiste tek kaldım tam ona çiçek için teşekkür edicektim kapı çaldı bi açtım elinde pastaylaa benim sıpam kapıda dikilıyor :103::103:
Nasıl heycan bendeki ama kabim küt küt atıyo ellerm titredi heycandann aldım içeri sımsıkı bi sarıldıkk sonra mumlarımı üfledim pastamı kestik yedikBen işten izin aldım dışaı çıktık akşama kadar gezdik çok güzel vakit geçirdik:111:
Sonra akşam oldu bana sahile gidip oturalım dedi tuhafıma gitti ama tmm dedim oturalımmm sahile indik hadi oturalım dedim yok dedi ben su ileri oturcam. Tabi ben beni kumda yürütüyo diye söylenmeye basladım oranın kumu farklımı sanki daha ne kdr yürücez(kadın milleti işte )
Sonra yürüdük karanlık biyere geldik bi grup kalabalık var ama çözemiyorum yaklaştık birden gitar sesi çalmaya başlandı volkanlar patladı konfetiler flanRüya gibiydi herşey ya :103::111::123:
Ay ne güzel tatlım Rabbim daim etsin inşallaah. Bu arada açık büfen çok can yakıcı, diyetteyim ben etme eyleme
inanmıyorummm ne kadar düşünceli herşey harika olmuştur eminimmm eniştenin bu inceliği karşısında önünde saygıyla eğiliyorumm
benim odundan hala ses yok sinemaya gitcez heralde ceza olarak ona nevresim takımı aldırcam
çok sağol kuuzumm Allahım hepimie byle güzel günler yaşamayı nasip etsin inş
Bebeğim biz ayrı şehirlerdeyiz . Pazar günü görüşmüştük zaten doğum günümü kutladı ders çalışmam lazım biliyosun salı günü gelemicem dedim bu sınavlar çok önmli oldgndan bnde anlayışla karsıladım zaten mesafe var kıyamam
Dün ofisteydim öğlen kapı çaldı bi açtım kocaman bi buket miss gibi kokuyo aldım çiçekciden nasıl mutlu oldum amaSonra yemeğe oturdum ofis kalabalıktı yazamadım ona birşey 1 saat geçti aradan patronlar gitti ofiste tek kaldım tam ona çiçek için teşekkür edicektim kapı çaldı bi açtım elinde pastaylaa benim sıpam kapıda dikilıyor :103::103:
Nasıl heycan bendeki ama kabim küt küt atıyo ellerm titredi heycandann aldım içeri sımsıkı bi sarıldıkk sonra mumlarımı üfledim pastamı kestik yedikBen işten izin aldım dışaı çıktık akşama kadar gezdik çok güzel vakit geçirdik:111:
Sonra akşam oldu bana sahile gidip oturalım dedi tuhafıma gitti ama tmm dedim oturalımmm sahile indik hadi oturalım dedim yok dedi ben su ileri oturcam. Tabi ben beni kumda yürütüyo diye söylenmeye basladım oranın kumu farklımı sanki daha ne kdr yürücez(kadın milleti işte )
Sonra yürüdük karanlık biyere geldik bi grup kalabalık var ama çözemiyorum yaklaştık birden gitar sesi çalmaya başlandı volkanlar patladı konfetiler flanRüya gibiydi herşey ya :103::111::123:
ayyy yıldönümümüz aklıma geldi bende şok olmuştumm maşallah bize yaa kimsecikler ayrılmasın inşallah
Ayy ne kadarda mutlu olmuşsundur canım. Allah mutluluğunuzu hiiiç bozmasın
Amin canım seven kimse ayrılmasın
o büfeyi söz için planlıyorum işte benden detaycı kimseyi bulamazsın paranoya oldu bu durum artık bende
Aminn kuzummm en kötü günümüzz böyle olsunn inşallahh foto atıcam bitanee adeti bozmayalım
Çok sağol kuzummm Allahım hepimize güzel günler versin . ArAmıza yeni katıldın bu arada sanırım cnm hoşgeldinn
Aminn kuzummm en kötü günümüzz böyle olsunn inşallahh foto atıcam bitanee adeti bozmayalım
Çok sağol kuzummm Allahım hepimize güzel günler versin . ArAmıza yeni katıldın bu arada sanırım cnm hoşgeldinn
Amin canım. Detaycı olmak böyle durumlarda çok güzel bence, her şeyin kusursuz bi şekilde planlanması açısından :)
eee senin hazırlıklar var mı canım ailen biliyo mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?