Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum bu arada tabagını tek mi alacaksın. Yoksa çeyiz setinin içindemi

Yok ayrı alırım aşkitom.
Çünkü beğendiğim şeyler hep farklı markalarda.
Örneğin Karaca'dan Yemek takımını beğendim, korkmazda tencere takımı, günlük yemek takımı ise kütahya porselende falan
Öyle biraz karışık benim iş.
Ama tam almaya niyetleneyim o zaman değişir tatlım.

Aynen kuzum almaya gittiginde fikirlerin cok degisir. Ay benim aldigim gunu hatirliyorum da magazada deli gibydim bi oraya bi buraya kosturuyodum.magazadaki kadin bile artik beni kendi halime birakmisti ablamla oturup dertlesmeye basladilar insan kendi evine alinca gerçekten cok farkli oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Super kuzum ozman sorunlarin çözülmesi ne guzel aile ilede ara iyi olunca tadından yenmez simdi 😌😌 bencede uzatmayin okadr engeller kalktiysa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy hazırlıklarım var benim odunun mezuniyetide var sınavlarım var oturup ağlayabilirim

Çok hoşlar kuzum. Kapalı olsam bende bu tarz giyinirdim heralde çokşık. Alvina mağazası vardır orda oranında kapalılar için olan ürünlerini begeniyorum ben

alvinaya hiç bakmadım canım bu elbiseleri üsküdarda bir kadın hazırlıyor butiği var

çok uygunmuş bebeğim fiyatı ya. Elbisede güzel öyle ahım şahım değil ama fiyatına göre güzell baya

aslında abartılı bişey istemiyorum canım ya belki istemede bunu giyerim sözde daha iddalı bişey olabilir tabi çok fazla karar değiştirdiğim için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…