- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.001
Kuzum bu arada tabagını tek mi alacaksın. Yoksa çeyiz setinin içindemi
Yok ayrı alırım aşkitom.
Çünkü beğendiğim şeyler hep farklı markalarda.
Örneğin Karaca'dan Yemek takımını beğendim, korkmazda tencere takımı, günlük yemek takımı ise kütahya porselende falan
Öyle biraz karışık benim iş.
Ama tam almaya niyetleneyim o zaman değişir tatlım.
kızlar sanırım söz tarihim öne çekilebilir
ayyy çok heyecanladımm
şimdi bu haziranda mezun ya abileriyle ufak tefek orunları vardı aile şirketinde çalışmam diyordu
kendi iş bulmuştu birikim yapcaktık...
ama sorunlar çözülünce şartlar istediği duruma gelince tekrar şirketteki yerine geçmiş
ee maddi olarak herşey çözüldüğüne göre niye eylülü bekliyoruz diyo
Super kuzum ozman sorunlarin çözülmesi ne guzel aile ilede ara iyi olunca tadından yenmez simdi 😌😌 bencede uzatmayin okadr engeller kalktiysa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy hazırlıklarım var benim odunun mezuniyetide var sınavlarım var oturup ağlayabilirim
olur olur hepsi olur
iki ayagım bir pabuca girmesin diye ugraştım hale bak daha kıyafetim yok ne mutlu bana
tarih bellimi kuzum
temmuda ramazan varmışş
ayyy gülmekten gözümden yaş geldi
daha zamanın var kuzum herşeyi halledersinNo stres
Eki Görüntüle 1112316 bunlar nasıl ki yavaş yavaş kıyafet bakmam lazım
Çok hoşlar kuzum. Kapalı olsam bende bu tarz giyinirdim heralde çokşık. Alvina mağazası vardır orda oranında kapalılar için olan ürünlerini begeniyorum ben
böyle bişeyde olabilir :) bunun markası ne :)Eki Görüntüle 1112342 bak bu elbisede var aklımda ve fiyatı 50 tl
çok uygunmuş bebeğim fiyatı ya. Elbisede güzel öyle ahım şahım değil ama fiyatına göre güzell baya
Eki Görüntüle 1112316 bunlar nasıl ki yavaş yavaş kıyafet bakmam lazım
aslında abartılı bişey istemiyorum canım ya belki istemede bunu giyerim sözde daha iddalı bişey olabilir tabi çok fazla karar değiştirdiğim için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?