• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 in tatlı gelinleri evliliğe birlikte hazırlanıyor..

Selam herkese:3:

Topik hayırlı olsun en baştan :)
Evet topik çok iyi oldu bir iki düzeltilmesi gerek şeyler vardı bende Şura'm ile konuştum zaten...
Birde 2014-2015 Gelinleri değilde Güzel bir topik adı bulduk mu sohbetimize daha gönül rahatlığıyla devam ederiz bence.
2 tane gelin topiği olursa zaten bu topik kapanır...
Bu yüzden de Geyik Sohbeti Alanına taşınırsada mis gibi olur diye tavsiyelerimi söyledim :16:

Bizim 2014-2015 gelinleri topiğimiz hepimizin dostluk kardeşlik alanı.. Biz orada birbirimizin dostluklarını kazandık.
Bu topiğin amacı; Biz nerdeyse son 1 yıldır sohbet eden kişileriz ve bağlarımız çok farklı oldu.
O topiğimiz Ebisimmm Dediğin gibi göz ağrımız.

Orayı terk edip, hiç yazmamak gibi birşey SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.
ÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU OLSA Topik Sahipliğini DEVREDERDİM. RİCA EDERDİM.
Dediğim gibi yakın arkadaşlık kuruduğumuz kişilerle çok sohbet edemedik, denk gelemedik, yazılarımızı görmedik.

Eda'cım takma kuzum. Boşver. Bazı akrabalar var görüyorum birbirlerini nasıl sever sayarlar bazıları resmen nasıl kuyusunu kazayayım diye düşünürler...
Bende çok konuşmam akrabalarımla.
Gerektiği kadar. Sevdiğim birkaç kişiye fazla değer veririm... Diğerlerine sınırlarım vardır.
Hoş birşey istediklerinde de ilk biz koşturuyoruz ya bu fedakarlık huyumuzdan da vazgeçmek gerekir...

Kızlar Günaydın, bu konu kapanmış gibi duruyor, ama ben de bir iki şey söylemek istiyorum. Eğer sıkıyorsam sizi özür dilerim. Bu başlıktaki herkes benim için çok özel ve muhabbet etmeyi çok çok sevdiğim kişiler. Ama yukarıda Perimin de dediği gibi o topik de bizim gelin yopiğimiz. Bence orta yolu bulmakta fayda var, kimseyi kırmamak adına. Tamam bize ait bir topik olsun, ama gelin topiği olmasın, geyik topiği olsun. Biz orda da yine bu konuları konuşalım. Fikirlerimizi paylaşalım, ama gelin topiği adı altında değil.

Annem de abim de biliyorlar tanıştılar canım.

Kızlar bu arada ben bugün yine elbise baktım :1: Hiç aklımda olmayan 2 renk arasında kaldım, biri saks mavisi diğeri bordo, ikisini de aynı yerde denedim ve bugüne kadar hiç bu kadar içime sinen olmamıştı. Sevdiceğim de çok beğendi ikisini de ama ben daha çok mavi olanı beğendim çok sade ve çok güzel drape dekoltesi var, onun içini bi yere kadar mavi kumaşla kapatırlar ve askı eklerlerse müthiş olacak, diğeri bordo olan da üst kısmında payet detayları var, sevdiceğim bordoyu daha çok beğendim diyor ama ben çok kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp birii kınada birini düğünde mi giysem? İkisi de uzun ama ya :31: Fikir verin bana ne yapayım?

Muticiimmm sana saks mavisi çok güzel olur bence. Elbiselerin benzerlerini internette bulabilirsen yükle de bakalım olur mu:?

Kızlar Günaydın, bu konu kapanmış gibi duruyor, ama ben de bir iki şey söylemek istiyorum. Eğer sıkıyorsam sizi özür dilerim. Bu başlıktaki herkes benim için çok özel ve muhabbet etmeyi çok çok sevdiğim kişiler. Ama yukarıda Perimin de dediği gibi o topik de bizim gelin yopiğimiz. Bence orta yolu bulmakta fayda var, kimseyi kırmamak adına. Tamam bize ait bir topik olsun, ama gelin topiği olmasın, geyik topiği olsun. Biz orda da yine bu konuları konuşalım. Fikirlerimizi paylaşalım, ama gelin topiği adı altında değil.

Muticiimmm sana saks mavisi çok güzel olur bence. Elbiselerin benzerlerini internette bulabilirsen yükle de bakalım olur mu:?

Ebisim zaten suram o yazıyı kaldırdı ne kadar güzel bir yazı yazdı ve suram topigi degistirmeye calısmıs sanırım ama olmamıs ben öyle gördüm sadece baslık gibi birsey degismiş :16: bak ne güzel sohbet etmeye baslıyoruz yine :16::16::16::16:

Ebisim zaten suram o yazıyı kaldırdı ne kadar güzel bir yazı yazdı ve suram topigi degistirmeye calısmıs sanırım ama olmamıs ben öyle gördüm sadece baslık gibi birsey degismiş :16: bak ne güzel sohbet etmeye baslıyoruz yine :16::16::16::16:

Ben görmemiştim edoşum yazının değiştiğini, sağol haber verdiğin için. Bizim sohbetlerimiz her zaman güzel kuzucuuummm :)))

ohh ohh canım ne kadar güzel :16: sende ögrenci evine davet et bi gün :16:

görümcemi davet edicem inşallah canım bir gün ama evlerimiz çok uzak bir saat var arada. Allahım herkese mutlu yuvalar nasip etsin inşallah değişmezler diye umut ediyorum çok şanslıyım o yüzden kız kardeşim gibi bir görümcem var. :21:

Ben görmemiştim edoşum yazının değiştiğini, sağol haber verdiğin için. Bizim sohbetlerimiz her zaman güzel kuzucuuummm :)))

:16:Dogru söylüyorsun canım benimmm :54: nasılsın bugün işler nasılll bu arada cat katı için süsleme fikirleri varmı aklında bulabildin mi :44:

görümcemi davet edicem inşallah canım bir gün ama evlerimiz çok uzak bir saat var arada. Allahım herkese mutlu yuvalar nasip etsin inşallah değişmezler diye umut ediyorum çok şanslıyım o yüzden kız kardeşim gibi bir görümcem var. :21:

Kaynananı cagırmıyormusun kız :1: Masallah canım Rabbim agzınızın tadını bozmasın :16:

:16:Dogru söylüyorsun canım benimmm :54: nasılsın bugün işler nasılll bu arada cat katı için süsleme fikirleri varmı aklında bulabildin mi :44:

İşler fena değil, azar azar geliyor bugün :) Çatı katı değil nişanın olacağı yer edoşum, veranda gibi düşün. Bahçeyle içerisi arasında bir teras, veranda gibi. Dün yine annemle gittik mekana. Masaları istediğim gibi koymayı kabul ettiler. Masalara süsler yapmaya karar verdim. Küçük galvaniz kovalardan alıcam, içine strafor koyucam, onun üstüne renkli kum ya da taşla kapatıcam, o strafora da pembe beyaz çubuklu kalpler saplayacağım. Biraz karışık ama yapınca resmini eklerim, öyle daha anlaşılır olur. :16::16:

Sizin fikirlerinize de açığım tabi ki:34:

Bende birşeyler eklemek istiyorum... Ebisime katılıyorum.
Kimseyi kırmadan Bunu hep savundum da ama kimse beni kâle almadı.

Edacım yazı kaldırıldı tamam teşekkür ederiz ama geyik topiğnde olmalı bu topik. Yoksa burda ki anlamı 2014 2015 gelinlerinin topiği olur!

Ve farkındaysanız bir arkadaş bu topiğe 2014 2015 gelini diye yazdı bille. Gerisi gelecektir.
Bu topik bölünmesi olmuyor mu sizcede? Ben böyle düşünüyorum.
İnsanlar bir süre sonra NEREYE YAZACAKLARINI ŞAŞIRACAKLAR.

Ki ben yeni topik açılmasını sonuna kadar destekleyen biriydim ama geyik topiğine.
Aynı adla aynı bölümde yeni bir gelin topiğine değil :50::50:

2 Topik Arasındaki fark ortaya koyulmalı.... Yoksa ne anlamı olacak?
Diğer topiği bulamayan herkes bu topiğe gelecek...

Son düzenleme:
Bende birşeyler eklemek istiyorum... Ebisime katılıyorum.
Kimseyi kırmadan Bunu hep savundum da ama kimse beni kâle almadı.

Edacım yazı kaldırıldı tamam teşekkür ederiz ama geyik topiğnde olmalı bu topik. Yoksa burda ki anlamı 2014 2015 gelinlerinin topiği olur!

Ve farkındaysanız bir arkadaş bu topiğe 2014 2015 gelini diye yazdı bille. Gerisi gelecektir.
Bu topik bölünmesi olmuyor mu sizcede? Ben böyle düşünüyorum.
İnsanlar bir süre sonra NEREYE YAZACAKLARINI ŞAŞIRACAKLAR.

Ki ben yeni topik açılmasını sonuna kadar destekleyen biriydim ama geyik topiğine.
Aynı adla aynı bölümde yeni bir gelin topiğine değil :50::50:

2 Topik Arasındaki fark ortaya koyulmalı.... Yoksa ne anlamı olacak?
Diğer topiği bulamayan herkes bu topiğe gelecek...

Kuzular, bakın bir orta yol bulmalıyız. Tamam bu kadar kişi ayrı bir topiğimiz olsun, ama lütfen sohbet topiği olsun. Yeni gelecek arkadaşların önüne ancak böyle geçilir. Bu konuyu çözümlemeden hep bir şey eksikmiş gibi hissediyorum buraya yazdığımda. Bu topik kapanmayacaksa ya da taşınmıyorsa kalsın. Biz geyik kısmında bir topik daha açalım.

Kızlarrrr :14:
Topik acıldıgından beri arada tatsızlık cıkacak diye içim içimi yedi..kendi çapımda tatlıya baglamak topigi sahiplenmek için ugrastım :31:
Açıkcası Perim ile ilk konustugumuzda bende burada yeni topik acmaktan bahsettim sohbet topigi hic aklıma gelmedi..
Keşke iyice konusup yapsaydık birseyleri..bölük pörçük olduk böyle..tatlı tatlı sohbete baslamak varken :14:
Suram sagolsun degiştirelim dediniz elinden geldigince degistirdi biz mutlu olalım diye birseyler yaptı..
Ama olmuyor..hep başa dönüyoruz :14: kaç gündür içimde sıkıntılar sıkıntılar sıkıntılar.. :14:
Kusura bakmayın kimseyi kırmak istemiyorum sizleri seviyorum ama ben gerçeken çok sıkıldım..:14:
Bundan sonra yeni acılacak bir topikte ben yokum kızlar :14: hevesim kactııı :14::14:
Buraya bu kesinlikle SON mesajım kendime söz verdim :14:
Eski topik için yazmaya çalışırım işte elimden geldigince..içimden gelebildigince :14:

Sevgilerimlee
Eda :14:

Son düzenleme:
Eda'cım bence böyle bir tepkiye gerek yoktu.

Kimse kırılmasın diye bende çok sabrediyorum...

Hepimizin sıkıntıları var. Herkesin evinde farklı bir dert.
Kiminde Hastalık kiminde farklı... Kimse kimsenin ne içini ne evini bilemez diymi.
Benimde evimde hastam var. Ben burda sizinle mutluluk duyuyordum.... Ama bu olaylar benide geriyor.

Ebisimin dediği gibi iki tarafa da yazarken içime sıkıntı oturuyor...
Bölüşmeye ortaklık ediyormuşum gibi. Rakip gibi.
Benim içim rahat etmiyor. Eden varsa problem yok...

Topiğin Amacı neydi söyler misin?
Grup olarak gördük birbirimizi ailemiz gibi. Sıcakca yaklaştığımız insanlarla bir sohbet topiği olabilir ayrıca dedik. Ama diğer topiği terk etmeden. Ki bu konuşma ikimizin arasındaydı.

Son kezde şunu diyeyim ilk andan beri bir huzursuzluk var sayfada diyorsun ya. İlk andan beri kimse takmadı ki bizi, önemsemedi. Başka yazmadım. Ebisim de öyle... Dikkatinizi hiç çekti mi?
Bir iş yapılacaksa bu rakip şeklinde olmamalı....
Bir sözün varya bölük pörçük olduk böyle.. Dedin. Evet sizin sohbetiniz güzeldi bizim konuşmalarımız böyle yaptı ama bu şekilde olmaması için konuştuk bizde. Kötülüğümüz için deil, önümüzü gördüğümüz için.
Yeni arkadaşlar gelmeyecek mi sence Eda'm hım?? Kiii Gelen oldu bile, hiç birşey yazmasanızda... Ayıp olmayacak mı yeni yeni bu topiğe gelenlere, haklı değiller mi...

Ki senlik birşey yokken gerçekten bu tavır olmadı bence :50:

Şura'cım hiç birimize danışmadan açtın. Hiç birimize. Bir anda bir düşünceyle.
Güzel güzel hep konuştuk. Geliyorum dedim topiğe ve bir baktım Gelin topiği.
Çok aceleci davrandığını düşünüyorum çok. Adı, ilk sayfa tepki aldı. Bende sana güzellikle mesaj attım. Asla kırmam istemem seni. Sende teşekkür etmedin mi cnm böyle demen güzel oldu söylemen gibisinden.

Tamam tek sorun 2 gelin topiğimiz olsun istemiyoruz... ZATEN 2014 2015 GELİN TOPİĞİMİZ VAR.
SOHBET TOPİĞİ İSTİYORUZ.
Bunu belirttimde ! Teminde dediğim gibi kimse kale almadı....

Aynı bölüm, aynı ad topik nasıl bir anlam anlanmasını bekleniyor ilk defa yazacak olanlarda?
2 ayrık topik var. Ki bu topiği Şura'cım sen birkaç kişi için açtım demedin mi? AMACINDAN SAPMASIN DEDİM; EBİSİMLE DEDİK.
Madem birkaç kişi bağlantılı bir topik olacaktıysaa ki gelin topiği açıldı üstüne ısrarla değiştirmek istemediniz(3 defa yazdıysam 2 sinde belirtitm.) O zaman yeni gelenleride kabul edersiniz....

EVET GERÇEKTEN amacını unutulmasından dolayı şuan bu durumdayız diyorum başka birşey yazmak istemiyorum.

Son düzenleme:
birincisi olarak şunu söylemek istiyorum burda sanırım seni kaale almadığımı düşündün perim ama gerçekten öyle bir durum yok iki gündür yoğunum girip bakıp çıkıyorum yazacak vaktim gece oluyor ondada diyet topiğim başımın etini yiyor. orayada şu 2 gündür az giriyorum neyse bu ayrıntılara gerek yoktu aslında ama belirteyim dedim. ebisin ilk söylem tarzı beni kırdığı için ben ebisin yazdıklarına eda cevap veriyor diye cevaplama gereği duymadım. ikincisi de elimden geldiğince değiştirdim ama benim düşüncem geyik topiğine taşınmasından yana değil benim düşüncem adının değişip bu topikte kalması. adını değiştirmek için nereye ne mesaj atmam gerektiğini bilmiyorum. söylerseniz yaparım zaten ilk başa yazdığım isim başlık olarak yazsılırsa kimsenin geleceğini düşünmüyorum. açıkca sunu belirteyim ben diğer topiği bırakamam düşüncesinde değilim ki yazmak içimden gelmiyor demiştim sana. ebiscim kimseyi kırmak incitmek istemem bunu anlamışsındır umarım. edoş sende saçmalama lütfen gelmiyorum yazmıyorum ne demek yahu. bende geriliyorum okurken ama şöyle bir durum da varki kimse demediki sen ne düşünüyorsun? veya ne etmeye çalıştın bu topikle herkes bir yargılma peşinde davranıyor. köstek olmak istemediğinizin farkındayım. ama edanın yaptığına yanlış demişsiniz ya bir yanlışta ne biliyor musunuz? Eğer burası böyle kalacaksa biz geyik topiğinde bir tane daha açalım. önce iyi niyetimle düşünmek istedim yani değiştirilemezse gibi sonradan anladım durumun başka olduğunu. biz kim? benden geri kalanınız mı? tartışmak hiç istemiyorum hiçbirimizde istemez. ama kin güderce konuşmak kadar kötü bir durum yaratılamaz. bir diğeri ise; diğer topikteki insanların bazılardan rahatsız olduğumuzu belirttik. malesef ekle çıkar butonu yok ki istediğimizi saf dışı başka topiğe gönderelim yada gidelim. bu durumda yapılacak tek birşey vardı başka bir topik açmak evet gelin topiği olmayabilirdi. bunun için birşey demiyorum. değişebiliyorsa nereye ne yollayacağımı söyleyin değiştireyim diyorum ben hala. kimseyi germenin üzmenin mantığı yok. sonuçta kimse için kötü birşey yapmadım ben! kalp kırmak kadar kolay birşey yok ama bende biryere kadar kırılabilirim!

Son düzenleme:
birincisi olarak şunu söylemek istiyorum burda sanırım seni kaale almadığımı düşündün perim ama gerçekten öyle bir durum yok iki gündür yoğunum girip bakıp çıkıyorum yazacak vaktim gece oluyor ondada diyet topiğim başımın etini yiyor. orayada şu 2 gündür az giriyorum neyse bu ayrıntılara gerek yoktu aslında ama belirteyim dedim. ebisin ilk söylem tarzı beni kırdığı için ben ebisin yazdıklarına eda cevap veriyor diye cevaplama gereği duymadım. ikincisi de elimden geldiğince değiştirdim ama benim düşüncem geyik topiğine taşınmasından yana değil benim düşüncem adının değişip bu topikte kalması. adını değiştirmek için nereye ne mesaj atmam gerektiğini bilmiyorum. söylerseniz yaparım zaten ilk başa yazdığım isim başlık olarak yazsılırsa kimsenin geleceğini düşünmüyorum. açıkca sunu belirteyim ben diğer topiği bırakamam düşüncesinde değilim ki yazmak içimden gelmiyor demiştim sana. ebiscim kimseyi kırmak incitmek istemem bunu anlamışsındır umarım. edoş sende saçmalama lütfen gelmiyorum yazmıyorum ne demek yahu. bende geriliyorum okurken ama şöyle bir durum da varki kimse demediki sen ne düşünüyorsun? veya ne etmeye çalıştın bu topikle herkes bir yargılma peşinde davranıyor. köstek olmak istemediğinizin farkındayım. ama edanın yaptığına yanlış demişsiniz ya bir yanlışta ne biliyor musunuz? Eğer burası böyle kalacaksa biz geyik topiğinde bir tane daha açalım. önce iyi niyetimle düşünmek istedim yani değiştirilemezse gibi sonradan anladım durumun başka olduğunu. biz kim? benden geri kalanınız mı? tartışmak hiç istemiyorum hiçbirimizde istemez. ama kin güderce konuşmak kadar kötü bir durum yaratılamaz. bir diğeri ise; diğer topikteki insanların bazılardan rahatsız olduğumuzu belirttik. malesef ekle çıkar butonu yok ki istediğimizi saf dışı başka topiğe gönderelim yada gidelim. bu durumda yapılacak tek birşey vardı başka bir topik açmak evet gelin topiği olmayabilirdi. bunun için birşey demiyorum. değişebiliyorsa nereye ne yollayacağımı söyleyin değiştireyim diyorum ben hala. kimseyi germenin üzmenin mantığı yok. sonuçta kimse için kötü birşey yapmadım ben! kalp kırmak kadar kolay birşey yok ama bende biryere kadar kırılabilirim!

Edanın yaptığına yanlış demedim. Sadece ona değil di konuşmalar. YERSİZDİ GERİLMESİNE GEREK YOKTU DEDİM.
Bir yanlışta ne biliyor musunuz derken???? Ne demek istiyorsun?

Bak canım bana mesaj attın eski günleri özlediğimizi konuştuk. Ben çıktım sadece 10 Dk da KARAR VERİP TOPİK AÇILMIŞTI.
Ve 10 DK'da Kapatma Kararı ALmışsın...

Siz ısrarlaaa burda kalacak dediniz biz ısrarla yeri değil dedik. Tek sorun bu. Bu kadar kırmaya gerek yoktu.

Kavga büyüsün istemediğim için tek diyebileceğim:

Bir düşünün;

GELİN TOPİĞİ AÇIP (BİR BÖLÜMDE 2 TANE) ÖZEL SOHBET OLUŞTURMAK MI?

GEYİK TOPİĞİNDE ÖZEL SOHBET OLUŞTURMAK MI?

Kaç kere link attım Geyik topiğiyle ilgili HERKES KENDİ GURUBUYLA YAZIŞIYOR. Başkası dahil olmuyor. Bunu deme amacımız, tartışmalar çıkmasın diye....

Şunu da ekliyorum Başlık değiştirmek için;
Baş mesajı gelişmiş düzenden düzeltiliyor.

Son düzenleme:
kapatma kararı almadım ki. böyle birşeyi yapmam. sadece admine başlık değiştirmeyle ilgili mesaj yolladım. gelişmiş düzenden değişmiyor. değiştiği ancak ilk sayfada ki kadar oluyor.. geyik topiği bence yeri değil ne işimiz var orda yahu. yeni evleneceklerin sohbet alanı yazan yerde bu topik ilk sayfadaki isimle neden açılamasın. hee o isimle açıldığında da hala geyik topiği diyorsanız orda bir art niyet ararım işte.

Öncelikle edoşum aldığın karar beni çok üzdü, eğer benim yazdıklarım yüzündense şimdiden özür dilerim, ama niyetim hiçbir zaman kötü olmadı. Sadece başkaları kırılmasın istedim. Ve bence alternatifi de olabilecek bir şeydi. Geri dönmeni çok isterim. Ki ben perimle konuşurken hep eda da arada kaldı, o da üzülüyor dedim. Senin üslubunun yumuşaklığı ve arabulmaya çalışmanı hep takdir ettim. Dön edoşum hadi.

kapatma kararı almadım ki. böyle birşeyi yapmam. sadece admine başlık değiştirmeyle ilgili mesaj yolladım. gelişmiş düzenden değişmiyor. değiştiği ancak ilk sayfada ki kadar oluyor.. geyik topiği bence yeri değil ne işimiz var orda yahu. yeni evleneceklerin sohbet alanı yazan yerde bu topik ilk sayfadaki isimle neden açılamasın. hee o isimle açıldığında da hala geyik topiği diyorsanız orda bir art niyet ararım işte.

Şura yazdıklarını okurken daha önce olduğu gibi yine farklı yerden baktığımızı gördüm. Tek tek cevap vermek istiyorum.
ebisin ilk söylem tarzı beni kırdığı için ben ebisin yazdıklarına eda cevap veriyor diye cevaplama gereği duymadım
Şuracım bu mudur senin kimseyi kırmak istemeyen yöntemin. Bu mu bütünleştirici olma halin? Tebrik ederim.
Eğer burası böyle kalacaksa biz geyik topiğinde bir tane daha açalım. önce iyi niyetimle düşünmek istedim yani değiştirilemezse gibi sonradan anladım durumun başka olduğunu. biz kim? benden geri kalanınız mı? tartışmak hiç istemiyorum hiçbirimizde istemez. ama kin güderce konuşmak kadar kötü bir durum yaratılamaz.
Sen hala benim ne demek istediğimi anlamamışsın bence. Neden kendi üstüne alınıyorsun ki? Seninle ilgili burda bir kişi en ufak bir cümlesinde surayı istemiyorum gibi bir şey söyledi mi? Derdim topiğin yeri, diğer topikle rakip durumda olmak. Bu kadar açık. Takrar söyleyebilirim istersen.
diğer topikteki insanların bazılardan rahatsız olduğumuzu belirttik. malesef ekle çıkar butonu yok ki istediğimizi saf dışı başka topiğe gönderelim yada gidelim.
Başta kimseyi dışlamak derdinde olmadığını yazmıştın, burda da bu düşünceni çok güzel ispat etmişssin. Bravo..
bu durumda yapılacak tek birşey vardı başka bir topik açmak evet gelin topiği olmayabilirdi.
İşte konunun can alıcı kısmı. Ben sana bu yüzden kızdım Şura. Sen kime sordun bizim isimlerimizi buraya yazıp altına kimse kabul edilmeyecektir yazarken?? Keşke önce bir konuşsaydık da sen kendi kafana göre açmasaydın burayı. Sonra da bu kadar gerginlik ve kırgınlık olmasaydı. Senin bu hareketin ben yaptım oldu demekten başka bir şey değil. Şimdi bu konu nerden çıkmış ve neden bu kadar uzamış anladın mı?
hee o isimle açıldığında da hala geyik topiği diyorsanız orda bir art niyet ararım işte
Sura Allah aşkına benim sana karşı ne gibi bir art niyetim olabilir söyler misin? Lütfen cevap veriri misin buna, seninle ilgili nasıl bir art niyetim olabilir?

Merhaba kızlar;
Bu konuya mesaj yazma yetkim var mı bilmiyorum, listede adım yok çünkü. Ama yine de fikrimi beyan etmek istiyorum.
Öncelikle 2. topik açılmadan önce keşke fikir alışverişi yapılıp ortak karar ve ortak başlık belirlenseydi.(Perim'in mesajından 10 dk.da alınmış süpriz bir karar olduğunu anladım, sayfa açıldıktan sonra haberi olmuş yani) Ki ben 2.topiğin saçma olduğu düşüncesindeyim. Bir süre sonra buraya da başka insanlar gelecek, buna engel olma şansımız maalesef yok burası özgür bir platform insanlar istedikleri sayfada sohbet edebilirler, maalesef babamızın da sitesi olmadığı
için öyle bir kısıtlama yapma şansımız yok, sen gel - sen gelme demek bizim yaşımızdaki insanlar için ne kadar mantıklı? Bizim bir sayfamız zaten vardı, yeni isimler gelse de kalıcı olanlar zaten bizlerdik göze çarpan çoğunluk yine aşina olduğumuz insanlardı, çünkü biz o sayfaya sahip çıktık Yasmin ceza aldıktan sonra isteseydik yeni bir sayfa açabilirdik ama yapmadık, geçmişi okuyunca bile mutlu oluyor insan. Sayfa çoook kalabalıksa ne yapalım kuzular? Demek ki çok 2014-2015 gelini var, burası chat sitesi de değil ki, birebir konuşmak tabi ki isteriz, ama ortama ayak uydurma denen bir durum var. O topiğin amacı beraber gün geçirmek ve fikir alışverişinde bulunmak, 5 6 kişi özel konuşalım topiği değildi zaten. 50 kişi de olsa 60 kişi de olsa yine orada kendi mesajlarımıza cevap vererek, diğer insanları da sohbete dahil ederek konuşabiliriz, bize yakışan bu bence kızlar. Bunu kabul etseniz de etmeseniz de bir süre sonra yeni üyeler, ya da o topikteki arkadaşlarımız da bu sayfaya gelecek, hayır gelmeyin diyebilir miyiz? Öyle bir hakkımız var mı? Burası kalabalıklaşınca yeni çözüm olarak 3.sayfayı mı açacağız kızlar.

EDA böyle bir konu yüzünden siteden ayrılman, hevesinin kaçması bana üzücü geldi. Ortada büyütülecek bir durum, bir daha girmemeyi gerektirecek bir konu göremiyorum ben. Tatsızlık çıktığını da düşünmüyorum hepimiz fikirlerimizi savunuyoruz. Sen de düşününce bana hak vereceksin bence, kendine iyi bak canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back