- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
- Konu Sahibi sura260511
Selam herkese
Topik hayırlı olsun en baştan :)
Evet topik çok iyi oldu bir iki düzeltilmesi gerek şeyler vardı bende Şura'm ile konuştum zaten...
Birde 2014-2015 Gelinleri değilde Güzel bir topik adı bulduk mu sohbetimize daha gönül rahatlığıyla devam ederiz bence.
2 tane gelin topiği olursa zaten bu topik kapanır...
Bu yüzden de Geyik Sohbeti Alanına taşınırsada mis gibi olur diye tavsiyelerimi söyledim
Bizim 2014-2015 gelinleri topiğimiz hepimizin dostluk kardeşlik alanı.. Biz orada birbirimizin dostluklarını kazandık.
Bu topiğin amacı; Biz nerdeyse son 1 yıldır sohbet eden kişileriz ve bağlarımız çok farklı oldu.
O topiğimiz Ebisimmm Dediğin gibi göz ağrımız.
Orayı terk edip, hiç yazmamak gibi birşey SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.
ÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU OLSA Topik Sahipliğini DEVREDERDİM. RİCA EDERDİM.
Dediğim gibi yakın arkadaşlık kuruduğumuz kişilerle çok sohbet edemedik, denk gelemedik, yazılarımızı görmedik.
Eda'cım takma kuzum. Boşver. Bazı akrabalar var görüyorum birbirlerini nasıl sever sayarlar bazıları resmen nasıl kuyusunu kazayayım diye düşünürler...
Bende çok konuşmam akrabalarımla.
Gerektiği kadar. Sevdiğim birkaç kişiye fazla değer veririm... Diğerlerine sınırlarım vardır.
Hoş birşey istediklerinde de ilk biz koşturuyoruz ya bu fedakarlık huyumuzdan da vazgeçmek gerekir...
Kızlar Günaydın, bu konu kapanmış gibi duruyor, ama ben de bir iki şey söylemek istiyorum. Eğer sıkıyorsam sizi özür dilerim. Bu başlıktaki herkes benim için çok özel ve muhabbet etmeyi çok çok sevdiğim kişiler. Ama yukarıda Perimin de dediği gibi o topik de bizim gelin yopiğimiz. Bence orta yolu bulmakta fayda var, kimseyi kırmamak adına. Tamam bize ait bir topik olsun, ama gelin topiği olmasın, geyik topiği olsun. Biz orda da yine bu konuları konuşalım. Fikirlerimizi paylaşalım, ama gelin topiği adı altında değil.
Annem de abim de biliyorlar tanıştılar canım.
Kızlar bu arada ben bugün yine elbise baktım Hiç aklımda olmayan 2 renk arasında kaldım, biri saks mavisi diğeri bordo, ikisini de aynı yerde denedim ve bugüne kadar hiç bu kadar içime sinen olmamıştı. Sevdiceğim de çok beğendi ikisini de ama ben daha çok mavi olanı beğendim çok sade ve çok güzel drape dekoltesi var, onun içini bi yere kadar mavi kumaşla kapatırlar ve askı eklerlerse müthiş olacak, diğeri bordo olan da üst kısmında payet detayları var, sevdiceğim bordoyu daha çok beğendim diyor ama ben çok kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp birii kınada birini düğünde mi giysem? İkisi de uzun ama ya Fikir verin bana ne yapayım?
Muticiimmm sana saks mavisi çok güzel olur bence. Elbiselerin benzerlerini internette bulabilirsen yükle de bakalım olur mu:?