- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi sura260511
İyi gidiyor kuzum
Abimin düğün hazırlıkları, elbise telaşım ve kendimi deneme amaçlı girdiğim kpss'ye çalışmaya çalışmak önceliklerim şu an için.
Ben bu elbise işi içinden çııkamıyorum ya
Görüşürüz kuzucuğum
Ne kadar kaldı canım dügüne ? nasıl bir elbise arıyorsun ki :44:
tatlım ben pek bişey bilmiyorum neler oldu neler bitti sizin hakkınızda çok hızlı geçiyordu sayfalar okuyamıyordum bende çok özledim ya. bu arada abinin düğünü ne zaman nekadar zamanın var diktirebilir misin ki ??
Bu arada edoşum boşver takma diyeceğim anne baba üzüntüsüde takılmadan olmuyor. ama içini ferah tut. eviniz yoksa yok kim bunu niye konuşuyor anlamam ki. herkesin cebi kendine sanki size elalem bakıyor. konuşmaya gelince herkes konuşur ama iş icraata gelince hepsi tüyerler. evi olmayıp huzurlu olan kimse yokmu? sokakta yaşayanlar napsın. en büyük zenginlik sağlık ve aile bunu anlayabilmiş değiller demekki. Allah'ım gene onları kötü olaylarla sınamasın ama ıslah etsin. bu arada başınız sağolsun tatlım 12 yaşındaki yavruş neden vefat etti?
Zaten elalem ne der diye yaşıyoruz bir film vardı bkm mutfagın filmimiydi elalem ne der diyeee düşünmekten yoruldummm
Malesef engelliydi canım yavrucak o hayatı boyunca sadece agrıdan sanırım bagırdı, anne dedi ve onunla ilgilenince hep gülümserdi bu kadarcık ama işte insan cok üzülüyor bi yerde kurtuldu diyorsun ama.. Rabbim hic bir anneye yasatmasın bu acıyı