- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi sura260511
-
İyi gidiyor kuzum
Abimin düğün hazırlıkları, elbise telaşım ve kendimi deneme amaçlı girdiğim kpss'ye çalışmaya çalışmak önceliklerim şu an için.
Ben bu elbise işi içinden çııkamıyorum ya
Görüşürüz kuzucuğum
tatlım ben pek bişey bilmiyorum neler oldu neler bitti sizin hakkınızda çok hızlı geçiyordu sayfalar okuyamıyordum bende çok özledim ya. bu arada abinin düğünü ne zaman nekadar zamanın var diktirebilir misin ki ??
Bu arada edoşum boşver takma diyeceğim anne baba üzüntüsüde takılmadan olmuyor. ama içini ferah tut. eviniz yoksa yok kim bunu niye konuşuyor anlamam ki. herkesin cebi kendine sanki size elalem bakıyor. konuşmaya gelince herkes konuşur ama iş icraata gelince hepsi tüyerler. evi olmayıp huzurlu olan kimse yokmu? sokakta yaşayanlar napsın. en büyük zenginlik sağlık ve aile bunu anlayabilmiş değiller demekki. Allah'ım gene onları kötü olaylarla sınamasın ama ıslah etsin. bu arada başınız sağolsun tatlım 12 yaşındaki yavruş neden vefat etti?
Selam herkese
Topik hayırlı olsun en baştan :)
Evet topik çok iyi oldu bir iki düzeltilmesi gerek şeyler vardı bende Şura'm ile konuştum zaten...
Birde 2014-2015 Gelinleri değilde Güzel bir topik adı bulduk mu sohbetimize daha gönül rahatlığıyla devam ederiz bence.
2 tane gelin topiği olursa zaten bu topik kapanır...
Bu yüzden de Geyik Sohbeti Alanına taşınırsada mis gibi olur diye tavsiyelerimi söyledim
Bizim 2014-2015 gelinleri topiğimiz hepimizin dostluk kardeşlik alanı.. Biz orada birbirimizin dostluklarını kazandık.
Bu topiğin amacı; Biz nerdeyse son 1 yıldır sohbet eden kişileriz ve bağlarımız çok farklı oldu.
O topiğimiz Ebisimmm Dediğin gibi göz ağrımız.
Orayı terk edip, hiç yazmamak gibi birşey SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.
ÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU OLSA Topik Sahipliğini DEVREDERDİM. RİCA EDERDİM.
Dediğim gibi yakın arkadaşlık kuruduğumuz kişilerle çok sohbet edemedik, denk gelemedik, yazılarımızı görmedik.
Eda'cım takma kuzum. Boşver. Bazı akrabalar var görüyorum birbirlerini nasıl sever sayarlar bazıları resmen nasıl kuyusunu kazayayım diye düşünürler...
Bende çok konuşmam akrabalarımla.
Gerektiği kadar. Sevdiğim birkaç kişiye fazla değer veririm... Diğerlerine sınırlarım vardır.
Hoş birşey istediklerinde de ilk biz koşturuyoruz ya bu fedakarlık huyumuzdan da vazgeçmek gerekir...
Maşallah kuzum size nazar degmesinBenden son gelişmeler;
Herşey Allah'a bin şükür iyi gidiyor
Çok özledimm
Yaz gelince işten 6 buçukta çıkıyor ee 7 de buluşup hava kararasaya beraberdik. En azından haftanın 2 günü + Pazar zaten buluşuyoruz. Şu sıra sürekli mesaide bu hafta çok yoğun... Geç çıkıyorr...
Çarşambadan beri görmüyorum... Dokunamıyorum... Kokusunu duyamıyorumm....
Çok koydu bu sefer, 7de çıkar diyordum gene mesaide bugün, oturdum 1 saat ağladım o derece duygusala bağlladım
Allah'ım eksik etmesin onu başımdan, kalbimden, yüreğimden, ellerimden...Maşallah bizee
Düğün Tarihiylede ilgili hep nisan derdik, 2014 Aralık 2015 Ocak ayına almayı düşünüyoruz... Allah'ım nasip etsin, İnşallah daha da erken
Hatta bu geri sayım gününü değiştirsem mi diye düşünmüyor değilimNasılsaa Söz ya da nişan olmadan önce onun geri sayımı için değiştiririm, düğün tarihi değişsede arada kaynar diye
Ayrıca nasipse anneleri tanıştırmayı planlıyoruz bu ramazanda...
Çok konuştum
perim kapanır diyorsun ama 2013le ilgili okadar topik var ki onlar neden kapanmıyor
tatlım ben pek bişey bilmiyorum neler oldu neler bitti sizin hakkınızda çok hızlı geçiyordu sayfalar okuyamıyordum bende çok özledim ya. bu arada abinin düğünü ne zaman nekadar zamanın var diktirebilir misin ki ??
Bu arada edoşum boşver takma diyeceğim anne baba üzüntüsüde takılmadan olmuyor. ama içini ferah tut. eviniz yoksa yok kim bunu niye konuşuyor anlamam ki. herkesin cebi kendine sanki size elalem bakıyor. konuşmaya gelince herkes konuşur ama iş icraata gelince hepsi tüyerler. evi olmayıp huzurlu olan kimse yokmu? sokakta yaşayanlar napsın. en büyük zenginlik sağlık ve aile bunu anlayabilmiş değiller demekki. Allah'ım gene onları kötü olaylarla sınamasın ama ıslah etsin. bu arada başınız sağolsun tatlım 12 yaşındaki yavruş neden vefat etti?
Ne kadar kaldı canım dügüne ? nasıl bir elbise arıyorsun ki :44:
Benden son gelişmeler;
Herşey Allah'a bin şükür iyi gidiyor
Çok özledimm
Yaz gelince işten 6 buçukta çıkıyor ee 7 de buluşup hava kararasaya beraberdik. En azından haftanın 2 günü + Pazar zaten buluşuyoruz. Şu sıra sürekli mesaide bu hafta çok yoğun... Geç çıkıyorr...
Çarşambadan beri görmüyorum... Dokunamıyorum... Kokusunu duyamıyorumm....
Çok koydu bu sefer, 7de çıkar diyordum gene mesaide bugün, oturdum 1 saat ağladım o derece duygusala bağlladım
Allah'ım eksik etmesin onu başımdan, kalbimden, yüreğimden, ellerimden...Maşallah bizee
Düğün Tarihiylede ilgili hep nisan derdik, 2014 Aralık 2015 Ocak ayına almayı düşünüyoruz... Allah'ım nasip etsin, İnşallah daha da erken
Hatta bu geri sayım gününü değiştirsem mi diye düşünmüyor değilimNasılsaa Söz ya da nişan olmadan önce onun geri sayımı için değiştiririm, düğün tarihi değişsede arada kaynar diye
Ayrıca nasipse anneleri tanıştırmayı planlıyoruz bu ramazanda...
Çok konuştum
Kızlar abimin düğünü 16 Ağustos'ta ama ramazanda çıkıp nasıl dolaşacağım sıcakta diye ramazandan önce almam gerekiyor. Hemen bayram sonrası çünkü düğün. Bu arada kpss var, evet çok önemli değil bu seneki benim için ama yine de stresi yetiyor. Hem ona çalışıp hem elbise bakıp hem de abimin evinin işlerine yardım edemiyorum, sevdiceğimle de görüşmelerimiz seyrekleşti yoğunluktan
Elbise diktirmeyi de düşündüm ama nasıl bişey istediğime karar veremedim. Bi kere yeşil olmasını çok istiyorum, herkes yeşil öneriyor gözlerinle uyumlu olsun diyorlar.
Tam olarak şu yeşil
Eki Görüntüle 745045
Bu ayakkabıya da bayıldım bu arada
Ama illa yeşil takıntım yok. Sadece beyaz tenli olduğumdan açık renkler güzel olmuyor. Neyseki saçlarıma karar verdim ona göre elbise alacağım
Kına için düşündüğüm ve denediğim şu tarz bi elbise vardı :
Eki Görüntüle 745044
Güzel olmuştu ama çok çok kısaydı bi de siyah giymek istemedim. Kalem etek istiyroum aslında üztüne de şık bir bluz. Çok mu sade olur acaba? :26: Saçımı da uzun zamandır uzatıyorum belimi geçti nerdeyse, bu kıyafet için at kuyruğu toplattırayım diye düşündüm.
Bir de şu elbise çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 745046
Düğün için de şu tarzlarda ense topuzu düşündüm çünkü oldukça çok ve uzun olan saçlarımla tüm akşam boyunca erimek istemiyorum sıcaktan
Eki Görüntüle 745047 Eki Görüntüle 745048
Canım
Maşallah size ne güzel şey aşk
Anneleri tanıştırın da bize de taktik ver, hatta 'Anneler nasıl tanıştırılır' diye konu aç
Korktuğum konulardan biri çünkü
Canım yeşilin o tonu cok güzelkına için düşündügün elbiseyi ise çoooook begendim o tarzda uzun olan elbiselerde var inşallah cıkar karsına canım
Ama 2. elbiseyi çok begenmedim ben :44:
Saç modellerinde 1. çok güzel hatta benim pcde kayıtlı çok begenmiştimdügün için uzun elbise bakıyorsun sanırım canım malum herkes gösterecek seni görümce orda bak bak diye
Canım kına için kısa düğün için uzun elbise düşünüyorum, bi de sanırım sevgili müstakbel kavınvalideciğim de gelecek düğüne o yüzden çok acayip şık olmam lazım
Canım kına için kısa düğün için uzun elbise düşünüyorum, bi de sanırım sevgili müstakbel kavınvalideciğim de gelecek düğüne o yüzden çok acayip şık olmam lazım
Owww hemde cok acık giyinmemen lazım sanırımeniştemizde gelecek mi canım
bulursun tatlım inşallah istediğin gibi. bu arada bende bugün kayınvalideceğimle görümceme gidicem inşallahkayınvalidem de sevdicekte orda olacak çok heyecanlııııııı
Gelecek gibi görünüyor ama uzaktan bakışacağız sadece
Çünkü daha kimse bilmiyor, abimin arkadaşı gibi gelecek sanırım ama nasıl uzaktan uzağa duracağız onu da ben hiç bilmiyorum
Hatta teyze enişte falan da gelebilir
Şuan varmıssındır heralde canım
Annen biliyormuydu canım ? arada bakısmalarla gecer artıkhatta ne arada ben olsam gözümü ayıramazdım kesin cakanlar olurdu
Annem de abim de biliyorlar tanıştılar canım.
Kızlar bu arada ben bugün yine elbise baktımHiç aklımda olmayan 2 renk arasında kaldım, biri saks mavisi diğeri bordo, ikisini de aynı yerde denedim ve bugüne kadar hiç bu kadar içime sinen olmamıştı. Sevdiceğim de çok beğendi ikisini de ama ben daha çok mavi olanı beğendim çok sade ve çok güzel drape dekoltesi var, onun içini bi yere kadar mavi kumaşla kapatırlar ve askı eklerlerse müthiş olacak, diğeri bordo olan da üst kısmında payet detayları var, sevdiceğim bordoyu daha çok beğendim diyor ama ben çok kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp birii kınada birini düğünde mi giysem? İkisi de uzun ama ya Fikir verin bana ne yapayım?
Ayy ne güzel canım tanısmıslarr
Saks mavisini çok begenirim benAslında olur canım ikiside uzun abin evleniyor sonucta
Evet kuzum tanıştılar, abimle ilk aylarda tanıştılar hem de. İyi oldu saklama derdinden kurtuldum
Beyaz tenliyim çok yakıştırdım kendime canım ya, tek eksisi straplez oluşu, hatta onu bile diyemiyorum
Oldum olası straplezden nefret eden ben resmen aşık oldum elbiseye yaa
Yeşili falan gözüm görmedi
Evet kuzum tanıştılar, abimle ilk aylarda tanıştılar hem de. İyi oldu saklama derdinden kurtuldum
Beyaz tenliyim çok yakıştırdım kendime canım ya, tek eksisi straplez oluşu, hatta onu bile diyemiyorum
Oldum olası straplezden nefret eden ben resmen aşık oldum elbiseye yaa
Yeşili falan gözüm görmedi
bencede mutellacım beğenmişken al gitsin yahu. hem ağır olur daha güzel. bu arada kızlar bugün süper geçti şükürler olsun kayınvalideciğimle sohbete doyamadıkAllah izin verirse ramazandan sonra tekrar çağırdılar görümcemin kayınvalideside çok sevmiş beni görmek istedi ondan görümcem kayınvalidesi ben kayınvalidem bir toplanacağız nasipse. herşey güzel gidiyor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?