2014-2015 in tatlı gelinleri evliliğe birlikte hazırlanıyor..

Ne kadar kaldı canım dügüne ? nasıl bir elbise arıyorsun ki :44:

Zaten elalem ne der diye yaşıyoruz bir film vardı bkm mutfagın filmimiydi elalem ne der diyeee düşünmekten yoruldummm
Malesef engelliydi canım yavrucak o hayatı boyunca sadece agrıdan sanırım bagırdı, anne dedi ve onunla ilgilenince hep gülümserdi bu kadarcık ama işte insan cok üzülüyor bi yerde kurtuldu diyorsun ama.. Rabbim hic bir anneye yasatmasın bu acıyı

Selam herkese

Topik hayırlı olsun en baştan :)
Evet topik çok iyi oldu bir iki düzeltilmesi gerek şeyler vardı bende Şura'm ile konuştum zaten...
Birde 2014-2015 Gelinleri değilde Güzel bir topik adı bulduk mu sohbetimize daha gönül rahatlığıyla devam ederiz bence.
2 tane gelin topiği olursa zaten bu topik kapanır...
Bu yüzden de Geyik Sohbeti Alanına taşınırsada mis gibi olur diye tavsiyelerimi söyledim

Bizim 2014-2015 gelinleri topiğimiz hepimizin dostluk kardeşlik alanı.. Biz orada birbirimizin dostluklarını kazandık.
Bu topiğin amacı; Biz nerdeyse son 1 yıldır sohbet eden kişileriz ve bağlarımız çok farklı oldu.
O topiğimiz Ebisimmm Dediğin gibi göz ağrımız.

Orayı terk edip, hiç yazmamak gibi birşey SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.
ÖYLE BİRŞEY SÖZ KONUSU OLSA Topik Sahipliğini DEVREDERDİM. RİCA EDERDİM.
Dediğim gibi yakın arkadaşlık kuruduğumuz kişilerle çok sohbet edemedik, denk gelemedik, yazılarımızı görmedik.

Eda'cım takma kuzum. Boşver. Bazı akrabalar var görüyorum birbirlerini nasıl sever sayarlar bazıları resmen nasıl kuyusunu kazayayım diye düşünürler...
Bende çok konuşmam akrabalarımla.
Gerektiği kadar. Sevdiğim birkaç kişiye fazla değer veririm... Diğerlerine sınırlarım vardır.
Hoş birşey istediklerinde de ilk biz koşturuyoruz ya bu fedakarlık huyumuzdan da vazgeçmek gerekir...

Benden son gelişmeler;

Herşey Allah'a bin şükür iyi gidiyor
Çok özledimm
Yaz gelince işten 6 buçukta çıkıyor ee 7 de buluşup hava kararasaya beraberdik. En azından haftanın 2 günü + Pazar zaten buluşuyoruz. Şu sıra sürekli mesaide bu hafta çok yoğun... Geç çıkıyorr...
Çarşambadan beri görmüyorum... Dokunamıyorum... Kokusunu duyamıyorumm....
Çok koydu bu sefer, 7de çıkar diyordum gene mesaide bugün, oturdum 1 saat ağladım o derece duygusala bağlladım
Allah'ım eksik etmesin onu başımdan, kalbimden, yüreğimden, ellerimden... Maşallah bizee

Düğün Tarihiylede ilgili hep nisan derdik, 2014 Aralık 2015 Ocak ayına almayı düşünüyoruz... Allah'ım nasip etsin, İnşallah daha da erken
Hatta bu geri sayım gününü değiştirsem mi diye düşünmüyor değilim Nasılsaa Söz ya da nişan olmadan önce onun geri sayımı için değiştiririm, düğün tarihi değişsede arada kaynar diye

Ayrıca nasipse anneleri tanıştırmayı planlıyoruz bu ramazanda...

Çok konuştum

Son düzenleme:
İkiside genelleyici olduğu için dedim cnm. O konu biraz ayrı.
Ay ay açılmadı çünkü topikte.
Hem 2 tane aynı topik olmuş olduğu içinde dedim. İnsanlar hangisine geleceğini şaşıracaktır

Son düzenleme:

Geyik sohbetine tasınmasa burada kalsa
Hem orayıda ihmal etmiyoruz ki
Bende onlara şaşıyorum canım gerci benim bir arkadasım vardı dısarıdan baktıgında herkes imrenirdi ailesine ama ben içlerinde olunca gömrmüştüm herkes birbirinin kuyusunu kazıyordu
Benimde var bazı sevdiklerim ama işte çogu zaman akrabam olduklarını unutuyorum zaten uzak olan akrabarımla iyiyim
Valla ben komsumu daha cok seviyorum en azından derdim olsa anlattıgım insan komsum :44:

Maşallah kuzum size nazar degmesin
Perim çok sevindimmmm 2014 te evlenip gidelim hepimizzz
Bende yapmak istiyorum 2014 eylül diye ama sonra Allah korusun ya planlar tutmazsa diyorum :44:
Ahh ahh benim annem damadı ile tanısmayı bile kabul etmiyor neymiss babamı arkasından iş ceviremezmis zamanı gelince babamda isterse gelir tanısırlarmıs heee ama gecen camda gördü bakmam demisti baktı buna şükür
Annene söyledin mi canım o ne diyor tanısmaya

perim kapanır diyorsun ama 2013le ilgili okadar topik var ki onlar neden kapanmıyor

Evet ya kapanmasın inşallah kapanmaz

Ne kadar kaldı canım dügüne ? nasıl bir elbise arıyorsun ki :44:

Kızlar abimin düğünü 16 Ağustos'ta ama ramazanda çıkıp nasıl dolaşacağım sıcakta diye ramazandan önce almam gerekiyor. Hemen bayram sonrası çünkü düğün. Bu arada kpss var, evet çok önemli değil bu seneki benim için ama yine de stresi yetiyor. Hem ona çalışıp hem elbise bakıp hem de abimin evinin işlerine yardım edemiyorum, sevdiceğimle de görüşmelerimiz seyrekleşti yoğunluktan
Elbise diktirmeyi de düşündüm ama nasıl bişey istediğime karar veremedim. Bi kere yeşil olmasını çok istiyorum, herkes yeşil öneriyor gözlerinle uyumlu olsun diyorlar.
Tam olarak şu yeşil

Bu ayakkabıya da bayıldım bu arada
Ama illa yeşil takıntım yok. Sadece beyaz tenli olduğumdan açık renkler güzel olmuyor. Neyseki saçlarıma karar verdim ona göre elbise alacağım
Kına için düşündüğüm ve denediğim şu tarz bi elbise vardı :

Güzel olmuştu ama çok çok kısaydı bi de siyah giymek istemedim. Kalem etek istiyroum aslında üztüne de şık bir bluz. Çok mu sade olur acaba? :26: Saçımı da uzun zamandır uzatıyorum belimi geçti nerdeyse, bu kıyafet için at kuyruğu toplattırayım diye düşündüm.

Bir de şu elbise çok hoşuma gitti.

Düğün için de şu tarzlarda ense topuzu düşündüm çünkü oldukça çok ve uzun olan saçlarımla tüm akşam boyunca erimek istemiyorum sıcaktan

Canım
Maşallah size ne güzel şey aşk
Anneleri tanıştırın da bize de taktik ver, hatta 'Anneler nasıl tanıştırılır' diye konu aç
Korktuğum konulardan biri çünkü

Canım yeşilin o tonu cok güzel kına için düşündügün elbiseyi ise çoooook begendim o tarzda uzun olan elbiselerde var inşallah cıkar karsına canım
Ama 2. elbiseyi çok begenmedim ben :44:
Saç modellerinde 1. çok güzel hatta benim pcde kayıtlı çok begenmiştim dügün için uzun elbise bakıyorsun sanırım canım malum herkes gösterecek seni görümce orda bak bak diye

Canım kına için kısa düğün için uzun elbise düşünüyorum, bi de sanırım sevgili müstakbel kavınvalideciğim de gelecek düğüne o yüzden çok acayip şık olmam lazım

Canım kına için kısa düğün için uzun elbise düşünüyorum, bi de sanırım sevgili müstakbel kavınvalideciğim de gelecek düğüne o yüzden çok acayip şık olmam lazım

Owww hemde cok acık giyinmemen lazım sanırım eniştemizde gelecek mi canım

bulursun tatlım inşallah istediğin gibi. bu arada bende bugün kayınvalideceğimle görümceme gidicem inşallah kayınvalidem de sevdicekte orda olacak çok heyecanlııııııı

Owww hemde cok acık giyinmemen lazım sanırım eniştemizde gelecek mi canım

Gelecek gibi görünüyor ama uzaktan bakışacağız sadece
Çünkü daha kimse bilmiyor, abimin arkadaşı gibi gelecek sanırım ama nasıl uzaktan uzağa duracağız onu da ben hiç bilmiyorum
Hatta teyze enişte falan da gelebilir

bulursun tatlım inşallah istediğin gibi. bu arada bende bugün kayınvalideceğimle görümceme gidicem inşallah kayınvalidem de sevdicekte orda olacak çok heyecanlııııııı

Şuan varmıssındır heralde canım

Annen biliyormuydu canım ? arada bakısmalarla gecer artık hatta ne arada ben olsam gözümü ayıramazdım kesin cakanlar olurdu

Şuan varmıssındır heralde canım

Annen biliyormuydu canım ? arada bakısmalarla gecer artık hatta ne arada ben olsam gözümü ayıramazdım kesin cakanlar olurdu

Annem de abim de biliyorlar tanıştılar canım.

Kızlar bu arada ben bugün yine elbise baktım Hiç aklımda olmayan 2 renk arasında kaldım, biri saks mavisi diğeri bordo, ikisini de aynı yerde denedim ve bugüne kadar hiç bu kadar içime sinen olmamıştı. Sevdiceğim de çok beğendi ikisini de ama ben daha çok mavi olanı beğendim çok sade ve çok güzel drape dekoltesi var, onun içini bi yere kadar mavi kumaşla kapatırlar ve askı eklerlerse müthiş olacak, diğeri bordo olan da üst kısmında payet detayları var, sevdiceğim bordoyu daha çok beğendim diyor ama ben çok kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp birii kınada birini düğünde mi giysem? İkisi de uzun ama ya Fikir verin bana ne yapayım?

Ayy ne güzel canım tanısmıslarr
Saks mavisini çok begenirim ben Aslında olur canım ikiside uzun abin evleniyor sonucta

Ayy ne güzel canım tanısmıslarr
Saks mavisini çok begenirim ben Aslında olur canım ikiside uzun abin evleniyor sonucta

Evet kuzum tanıştılar, abimle ilk aylarda tanıştılar hem de. İyi oldu saklama derdinden kurtuldum

Beyaz tenliyim çok yakıştırdım kendime canım ya, tek eksisi straplez oluşu, hatta onu bile diyemiyorum
Oldum olası straplezden nefret eden ben resmen aşık oldum elbiseye yaa
Yeşili falan gözüm görmedi

selam kızlar

daha iki ay önce sevgilisi olupta evleligi belli olmayanlar topiginden sıra ile isteme nişan ve dügün hazırlıklarına kadar geldim şaka gibi ama çok şükür dügün tarihini kafamızda netleştirdik son sürat beyaz eşya mobilya araştırmasına girdik hadi hayırlısı :) bir yandan bütçe denkleştirmesi baya stresli geçiyor günlerim görseniz hemen kilo verdim :)

sizler nerdesiniz neler yaptınız aldıgınız eşyalar neler kaça aldıgınız of fo aklımda o kadar çok soru var ki burdan paylaşıp bilgilenelim istiyorum hepimize hayırlı olsun

Al canım al sonunda hem içine sinen cıkmıs bende sevmem ama onu kınada giyersin kadın kadına sevdiginin begendiginide dügünde giyersin oda görmüs olur

bencede mutellacım beğenmişken al gitsin yahu. hem ağır olur daha güzel. bu arada kızlar bugün süper geçti şükürler olsun kayınvalideciğimle sohbete doyamadık Allah izin verirse ramazandan sonra tekrar çağırdılar görümcemin kayınvalideside çok sevmiş beni görmek istedi ondan görümcem kayınvalidesi ben kayınvalidem bir toplanacağız nasipse. herşey güzel gidiyor çok şükür.

ohh ohh canım ne kadar güzel sende ögrenci evine davet et bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…