• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 in tatlı gelinleri evliliğe birlikte hazırlanıyor..

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
73
:nazar: Umut dolu yuvalarımıza adım atış tarihlerimiz :nazar:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

*bal_hatun* 2014/ :nazar: :123:
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ :nazar: :123:
*Edaa91* 15 Eylül 2014/ :nazar: :123:
*Envyme* 16 Ağustos 2014/ :nazar: :123:
*Mutella* Ağustos 2014/ :nazar: :123:
*Perim35*Nisan 2015/ :nazar: :123:
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ :nazar: :123:​

Daha hatırlayamadığım ama çok sohbet ettiğimiz nice arkadaşım olabilir. Hatırlatırlarsa kendilerini sevinirim. Onlarıda eklerim.. Kırmak kırılmak istemem.. Yanlış anlaşılmakta. Tek bir ricam var konuşmadan yargılamamak. Bu topik bize uğur getirsin.. :nazar:

Son düzenleme:
Şura neden ayrıca bir sayfa açtığını ve bu sayfanın 'kabul edilenleri'ni nasıl belirlediğini çok merak ettim. Bu tavır diğer sayfadaki kızlara ayıp olmaz mı sence?

Şura neden ayrıca bir sayfa açtığını ve bu sayfanın 'kabul edilenleri'ni nasıl belirlediğini çok merak ettim. Bu tavır diğer sayfadaki kızlara ayıp olmaz mı sence?

neden ayıp olsun ki. buraya yazanlar orayla irtibat kurmasın diye bir durum yok ki. sadece şöyle bir durum var perim ve edayla konuştuğumuz bir konu bu orada çok fazla kişi olduğumuzdan yeterince birbirimizle sohbet edemediğimizi ve özel mesajlarında kısıtlı olduğunu düşünerek böyle birşey yaptım. özellikle kısıtlı bırakmak istedim ki o güzel sohbetimiz buradada devam edebilsin. çünkü yaklaşık 1 aydır ben ve bazı kişiler her saniye konuştuğumuz derdimizi paylaşıp sevincimizi anlattığımız forumdan zevk alamaz hale geldik. sence bu da kötü bir durum değil mi?? ben açtım burada belli kişilerle sohbet etmek orada herkesle sohbet etmek ikisinide yapılabilir bir durum yarattım. Neye göre belirledim diye birşey yok. biz birbirimizle hiç zıtlaşmadık. hep dinleyen dinlenen taraf olduk. ama son zamanlarda bazılarımızın oraya yazmak dahi içinden gelmedi. ben sana özel mesajla bunu belirttim sen ise neden burdan bu düşünceni belirtip aleni bir duruma getirdin onuda anlamadım açıkcası. zorla bu yazdığım insanları buraya getirtip konuşturmuyorum tercih meselesi halinde duruyor. kötü bir durum yaratacağını düşünmüyorum. çünkü böyle bir konuyu kaldırıp yerine bu kısıtlı forumu koymadım. böyle birşeyi yapmamda zaten. iletişim kopukluğuna sebebiyet veren bu durumu biraz olsun indirgemek istedim kimseyi dışladığım vs yok.:31:

neden ayıp olsun ki. buraya yazanlar orayla irtibat kurmasın diye bir durum yok ki. sadece şöyle bir durum var perim ve edayla konuştuğumuz bir konu bu orada çok fazla kişi olduğumuzdan yeterince birbirimizle sohbet edemediğimizi ve özel mesajlarında kısıtlı olduğunu düşünerek böyle birşey yaptım. özellikle kısıtlı bırakmak istedim ki o güzel sohbetimiz buradada devam edebilsin. çünkü yaklaşık 1 aydır ben ve bazı kişiler her saniye konuştuğumuz derdimizi paylaşıp sevincimizi anlattığımız forumdan zevk alamaz hale geldik. sence bu da kötü bir durum değil mi?? ben açtım burada belli kişilerle sohbet etmek orada herkesle sohbet etmek ikisinide yapılabilir bir durum yarattım. Neye göre belirledim diye birşey yok. biz birbirimizle hiç zıtlaşmadık. hep dinleyen dinlenen taraf olduk. ama son zamanlarda bazılarımızın oraya yazmak dahi içinden gelmedi. ben sana özel mesajla bunu belirttim sen ise neden burdan bu düşünceni belirtip aleni bir duruma getirdin onuda anlamadım açıkcası. zorla bu yazdığım insanları buraya getirtip konuşturmuyorum tercih meselesi halinde duruyor. kötü bir durum yaratacağını düşünmüyorum. çünkü böyle bir konuyu kaldırıp yerine bu kısıtlı forumu koymadım. böyle birşeyi yapmamda zaten. iletişim kopukluğuna sebebiyet veren bu durumu biraz olsun indirgemek istedim kimseyi dışladığım vs yok.:31:

Şura şu yazdıklarınla olaya aynı pencereden bakmadığımız gördüm. Ben bir topiğin seçileceğini söylediğini falan düşünmüyroum zaten. Sadece o topik ilk göz ağrısı, o topikten gelip geçen çok kişi oldu ve biz devam ettik diyorum. Yine dertleşmek isteyen dertleşiyor zaten. Sadece bana ters gelen başka kişi kabulü yoktur cümlesi oldu. Biz diğer topikte her yeni gelen arkadaşımıza sıcaklık göstermedik mi? Biz aramıza gelmek isteyenleri kucaklamadık mı? Simdi bu yaptığımız tezat oluşturdu. Ben kimseyle zıtlaşmadım mesela, bu grubu dahil ettiğin arkadaşlarımdan da kimsenin zıtlaştıını hatırlamıyorum. Çünkü topiğimiz zıtlaşmaları kaldıracak bir topik deil, kimse o yapıda değil. Bu konuşmada aleni olmayacak bir durum yok bence. İki tane soru sordum sadece. Nesini anlamadın bilmiyorum. Ben o arkadaşların kırılmasını istemem. Bu grubu kurarak diğer arkadaşları dışlamış olmuyor muyuz peki? Zaten hali hazırda bir topik var, yeni bir topik açılsa amenna, ama oraya getirip o cümleyi koyduğun zaman bunun dışlamaktan başka tanımı olamaz. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Ben edaya yazdığımda iki topikte de yazarım ben demiştim zaten. Ama senin uslubun beni çok üzdü.

$images.jpg

Evet kızlarrrr şöyle bir acılıs töreni gerceklestirelim dedim :46::46:
Durun durun birbirimizi yanlış anlamayalım :16:
Aslına bakarsanız aynı düşüncelere sahibiz birden yanlıs anlasıldı sanırım :16: ben biliyorum sizin ne düşündügünüzü :16:
Öncelikle :44: dedim ama deminden beri konusuyorum önceligi kalmadı :9:
Kesinlikle yanlıs anlasılma yada kırılma olmasın sadece cok kalabalık olmak çok güzel olsada bazen kötü olabiliyormus..
Biz kısa zamanda tatlı arkadaslıklar elde ettik çok şükür fakat nedense diger grupta birbirimize yeterli vakit ayıramadık..yada konusmak istediklerimiz anlatılmak istediklerimiz bazen atlandı gecti vs vs
Tabikide ikiside bizim topigimiz :16:
Nasıl anlatıyım yaaaa :44:
Sadece şey düşünün diger topik okulumuz hepimiz iyi anlasan arkadaslarız vakit orada yine güzel geciyor..burasıda evimiz yuvamız :44: sacmaladım mı ya ben anlatamadım ama biliyorum siz beni iyi anladınız dimiiii :52::54::54::54::54:
Hepinizi çok seviyorum :16:
Veee yüklemeyi basarırsam sıradaki parça bizim olsunnn :52::52::52:

[video=youtube;X5UhXPkAlNo]http://www.youtube.com/watch?v=X5UhXPkAlNo[/video]

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 744732

Evet kızlarrrr şöyle bir acılıs töreni gerceklestirelim dedim :46::46:
Durun durun birbirimizi yanlış anlamayalım :16:
Aslına bakarsanız aynı düşüncelere sahibiz birden yanlıs anlasıldı sanırım :16: ben biliyorum sizin ne düşündügünüzü :16:
Öncelikle :44: dedim ama deminden beri konusuyorum önceligi kalmadı :9:
Kesinlikle yanlıs anlasılma yada kırılma olmasın sadece cok kalabalık olmak çok güzel olsada bazen kötü olabiliyormus..
Biz kısa zamanda tatlı arkadaslıklar elde ettik çok şükür fakat nedense diger grupta birbirimize yeterli vakit ayıramadık..yada konusmak istediklerimiz anlatılmak istediklerimiz bazen atlandı gecti vs vs
Tabikide ikiside bizim topigimiz :16:
Nasıl anlatıyım yaaaa :44:
Sadece şey düşünün diger topik okulumuz hepimiz iyi anlasan arkadaslarız vakit orada yine güzel geciyor..burasıda evimiz yuvamız :44: sacmaladım mı ya ben anlatamadım ama biliyorum siz beni iyi anladınız dimiiii :52::54::54::54::54:
Hepinizi çok seviyorum :16:
Veee yüklemeyi basarırsam sıradaki parça bizim olsunnn :52::52::52:

[video=youtube;X5UhXPkAlNo]http://www.youtube.com/watch?v=X5UhXPkAlNo[/video]

Sen ne tatlı bir hatunsun yahuuu :))) Edoşum insanları kırmamak için ne kadar ince düşünüyorsun. Ağzına sağlık :16::16:

Sen ne tatlı bir hatunsun yahuuu :))) Edoşum insanları kırmamak için ne kadar ince düşünüyorsun. Ağzına sağlık :16::16:

:17: Şımarırım kiiii :17::17: Hepimiz çok tatlıyızzz :69:
Ebisim yavvv benim karnım cok acıkdı :56: daha agzıma lokma koymadım :9: bu arada 2-3 gündür diyetim yine gitti sanki :26: Pazartesi tekrar devam :31: hele ramazanda geliyor ben çok kilo alıyorum ramazanda :18: sen ne alemdesin diyet falan yapıyormusun kuzucum :16:

:17: Şımarırım kiiii :17::17: Hepimiz çok tatlıyızzz :69:
Ebisim yavvv benim karnım cok acıkdı :56: daha agzıma lokma koymadım :9: bu arada 2-3 gündür diyetim yine gitti sanki :26: Pazartesi tekrar devam :31: hele ramazanda geliyor ben çok kilo alıyorum ramazanda :18: sen ne alemdesin diyet falan yapıyormusun kuzucum :16:

Ben istediğim kiloya indim edoşum, şimdi de dikkat ediyorum ama öyle yoğun bir çabam yok. Sen ne diyeti yapıyorsun?

Ben istediğim kiloya indim edoşum, şimdi de dikkat ediyorum ama öyle yoğun bir çabam yok. Sen ne diyeti yapıyorsun?

:1: benim daha varrr :1: aslında kafama göre yapıyorum ama ramazanda eski diyetisyenimin listesini yapıcam sanırım yada ona benzer birseyler..ramazan kabus gibi oluyor bana bir keresinde tam 14 kilo aldım inanabiliyormusun 1 ayda :53::53:

:1: benim daha varrr :1: aslında kafama göre yapıyorum ama ramazanda eski diyetisyenimin listesini yapıcam sanırım yada ona benzer birseyler..ramazan kabus gibi oluyor bana bir keresinde tam 14 kilo aldım inanabiliyormusun 1 ayda :53::53:

14 çokmuş yaa, neden öyle oluyor acaba?? Akşam çok yemekten sanırım. Ben oruç tutamıyorum maalesef. Hipoglisemim var, aç kalınca baygınlık geçiriyorum.

14 çokmuş yaa, neden öyle oluyor acaba?? Akşam çok yemekten sanırım. Ben oruç tutamıyorum maalesef. Hipoglisemim var, aç kalınca baygınlık geçiriyorum.

Baya cokk :1: yemek yemek içimden gelmiyor canım direk tatlıya saldırı yapıyorum :9: şimdiden güllaç yapalım diyorum anneme birtek güllac yemeyi düşünüyorum bu sene baska tatlı yok oda 1 yada 2 defa :17: oyyy cok canım cekti gelde yeme :1: Canım benim Rabbim saglık versin..:54:

Şura şu yazdıklarınla olaya aynı pencereden bakmadığımız gördüm. Ben bir topiğin seçileceğini söylediğini falan düşünmüyroum zaten. Sadece o topik ilk göz ağrısı, o topikten gelip geçen çok kişi oldu ve biz devam ettik diyorum. Yine dertleşmek isteyen dertleşiyor zaten. Sadece bana ters gelen başka kişi kabulü yoktur cümlesi oldu. Biz diğer topikte her yeni gelen arkadaşımıza sıcaklık göstermedik mi? Biz aramıza gelmek isteyenleri kucaklamadık mı? Simdi bu yaptığımız tezat oluşturdu. Ben kimseyle zıtlaşmadım mesela, bu grubu dahil ettiğin arkadaşlarımdan da kimsenin zıtlaştıını hatırlamıyorum. Çünkü topiğimiz zıtlaşmaları kaldıracak bir topik deil, kimse o yapıda değil. Bu konuşmada aleni olmayacak bir durum yok bence. İki tane soru sordum sadece. Nesini anlamadın bilmiyorum. Ben o arkadaşların kırılmasını istemem. Bu grubu kurarak diğer arkadaşları dışlamış olmuyor muyuz peki? Zaten hali hazırda bir topik var, yeni bir topik açılsa amenna, ama oraya getirip o cümleyi koyduğun zaman bunun dışlamaktan başka tanımı olamaz. Bunlar benim kişisel görüşlerim. Ben edaya yazdığımda iki topikte de yazarım ben demiştim zaten. Ama senin uslubun beni çok üzdü.

İnsanlar bazen bir şeye sinirlenirler ve sinirlerine hakim olamazlar. :31: Dışlamak demeyelim de sıkı arkadaşlık kuranları bir araya toplamak diyelim. Zevki kalmamıştı benim için ama sizlerden kopmamak için böyle birşeyin iyi olacağını düşündüm. Umarım ne istediğimi anlatabilmişimdir ve kimseyi kırmamışımdır. :16:

ayyyy çok sinirliyim aşırı sinirliyimmm..benim HALAM falan yok artık ayy neler saymak istiyorum nelerrr :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

noldu kuzucum ya

Kusura bakma canım cevap gec oldu :31:
Halam kuzum ya..hep aynı aslında..ben çok muhatap olmam baba tarafımdaki çogu kişiyle yani hosgeldin nasılsın iyimisin vs sıradan bir insandır benim için ama annem anlamıyor yasadıklarını hemen unutuyo sonra aynı olaylar tekrar yasanıyo..
Kin midir nedir bilmiyorum bi kere kötü birsey yasadıgım zaman tamam unutmam onu asla..
Baba tarafım hic yoklar aslında..babam hasta oldugu zaman ameliyat anlarında hic yoklar arayan yok soran yok..yegenler, gelin ne halde diye soran yok..dayımlar kosar hep..kücük amcam birtek gelir oda cok bisey yapmaz ama en azından gelmesi yeter diyebiliyorum..
Sadece arkadan konusmak..evleri yok !!!
Nedir bu anlamıyorum..
Halam geldi ben hosgeldiniz dedim gectim iyiki gecmisim bi halsizlik vardı üstümde..
Bir gürültü bir bagırıs :53:
Cenaze var..dedemin amca oglu ölen..
Halam demiski cenaze ne önemli olan köydeki evin kapısı gidip acmak..( onlar gitmeyecek babam ile annem gitsin temizlik yemek yapsın herkes bak .... nın evinde agırlandık desinlerr )
Annemde öyle deme ..... amcan ölen ev,yemek kimin umrunda olur demis..
Ama duysanız namusuna laf edilmis zannedersiniz eminim :44:
Zaten hic bir zaman ölen biri umurlarında olmadı ki..
Daha 2 ay önce babamın yigeni öldü 12 yasında..babam haber verdiginde ise ne yapalım öldüyse öldü oldu yanıt..
Aman diyorsun herkes kendinden sorumlu ama anneme bakıp halam basını sallayarak sizin hakkınızda herkes konusuyor diyip bisiler söylemis..
Yani herkesin dedigi onları evi yok..
Ne bu şimdi anlamıyorum cidden anlamıyorum babam ilk defa bagırdı ailesinden birine..
Zoruna gidiyor insanın para ne ya..ki senin kardeşin madem bu adam insan bunu der mi kardeşi üzülsün ister mi..
Çok üzülüyorum kızlar cok..insan ailesini üzgün görünce yıkılıyor işte..:43:
ayy bi ordan yazdım bi burdan yazdım maksat içimi dökmek olsun işte :43::43::43:
Akrabam olmaasın kızlar ya valla olmasın :32:
Bundan sonra sadece selam selam :46:
Rahatladım beeeeee :9::9::9::9:

Son düzenleme:
Kızlaaaar :3:
Şuracım çok iyi düşünmüşsün yani en azından artık rastlaşabiliiriz :1:
Gerçekten konuya yazmak gelmiyordu benim de içimden, geçmişi okuyamıyordum zaten.
Çok özledim konuşmayı sizlerle :54:

Gerçekten konuya yazmak gelmiyordu benim de içimden, geçmişi okuyamıyordum zaten.

Aynen bende öyleydim canım kimin nişanı sözü var bilmiyorum :1: sahi mutellam nasıl gidiyor hayat :1:

Canım k.bakma ben cıkıyorum kardeşim oturacakmıs :26: öpüyorum seniiii hep bulusalım artıkk :46:

Aynen bende öyleydim canım kimin nişanı sözü var bilmiyorum :1: sahi mutellam nasıl gidiyor hayat :1:
Canım k.bakma ben cıkıyorum kardeşim oturacakmıs :26: öpüyorum seniiii hep bulusalım artıkk :46:

İyi gidiyor kuzum :1:
Abimin düğün hazırlıkları, elbise telaşım ve kendimi deneme amaçlı girdiğim kpss'ye çalışmaya çalışmak önceliklerim şu an için.
Ben bu elbise işi içinden çııkamıyorum ya :31:
Görüşürüz kuzucuğum :54:

İyi gidiyor kuzum :1:
Abimin düğün hazırlıkları, elbise telaşım ve kendimi deneme amaçlı girdiğim kpss'ye çalışmaya çalışmak önceliklerim şu an için.
Ben bu elbise işi içinden çııkamıyorum ya :31:
Görüşürüz kuzucuğum :54:

tatlım ben pek bişey bilmiyorum neler oldu neler bitti sizin hakkınızda çok hızlı geçiyordu sayfalar okuyamıyordum bende çok özledim ya. bu arada abinin düğünü ne zaman nekadar zamanın var diktirebilir misin ki ??

Bu arada edoşum boşver takma diyeceğim anne baba üzüntüsüde takılmadan olmuyor. ama içini ferah tut. eviniz yoksa yok kim bunu niye konuşuyor anlamam ki. herkesin cebi kendine sanki size elalem bakıyor. konuşmaya gelince herkes konuşur ama iş icraata gelince hepsi tüyerler. evi olmayıp huzurlu olan kimse yokmu? sokakta yaşayanlar napsın. en büyük zenginlik sağlık ve aile bunu anlayabilmiş değiller demekki. Allah'ım gene onları kötü olaylarla sınamasın ama ıslah etsin. bu arada başınız sağolsun tatlım 12 yaşındaki yavruş neden vefat etti?

Back