2014-2015 ilahiyat 1. Sınıf ders çalışma sayfası

Arkadaslar çalışmalar. Nasıl gidiyor? ben yeni yeni yeni. Hızlanıyoum kitaplar kaçıncı United e bakim. Bu dönem ezber fazla akılda. Tutma zor oluyor
Kitaplari kendiniz aliyorsunuz degilmi ? Belli kitaplarmi oluyor yoksa herkes istedigi yayinimi aliyor ?

Kitaplari kendiniz aliyorsunuz degilmi ? Belli kitaplarmi oluyor yoksa herkes istedigi yayinimi aliyor ?
Tercihler açıklandıktan sonra kayıdını yaptırıyorsun bu sene harç anadolu Üniversitesi 205 tl di birinci dönem 205 2. Dönem 205. Anadolu üniversitesi bütün Kitaplarını veriyor,ama 1. Sınıf bitti diye Kitaplarını atma diyelim ki Zayıf dersin düştü ve seneye onu mecbur alAcaksın ve ders Sayın artıyor ,1. Sınıfın yani kaldığın derslerin Kitaplarını vermezler sana elinde mevcut diye,üst sınıfın kitaplarını alırsın.Yardımcı kaynakta alabilirsin ben 2. Dönem yardımcı kaynak aldım.Lider,Murat,Ege'm yayınları gibi.

Bulca Rabbim senden razi olsun
Peki bu okudugumuz donemler boyunca Eskisehire gitmem gerekecekmi ? Kitaplari nasil ediniyoruz ? Ankaradayim ..
Sen hangi bolumu okuyorsun ?

Bulca Rabbim senden razi olsun
Peki bu okudugumuz donemler boyunca Eskisehire gitmem gerekecekmi ? Kitaplari nasil ediniyoruz ? Ankaradayim ..
Sen hangi bolumu okuyorsun ?
Ben işletme lisans oluyorum anadolu üniversitesinde.Eskişehire gitmek yok,herşeyi yaşadığın şehirde yapıyorsun,eğer anadolu Üniversitesine yerleşirseniz ki yerleşirsiniz Büyük ihtimal kayıt zamanı önce internet üzerinden ön kayıt yapacaksınız oradan evinize en yakın bulduğunuz aöf Bürosu'nu seçeceksiniz ve diğer bilgilerle kayıt işleminizi tamamlayacaksınız zaten hangi işlemlerin olacağı orada tarif edilir,kayıt esnasında resim falan da istiyorlar ama kayıt sırasında götürdüğüm resimleri almadılar ÖSYM nin sisteminde ki resmi kullandılar.Ön kayıt sırasında internetten belge alacaksın onlarla beraber diplomanı götürüyorsun fakat orada fotokopisini alıyorlar aslını geri sana veriyorlar.Kayıt yaptırdığın gün Kitaplarını alıyorsun aynı gün aöf bürosundan ben aynı gün aldım hep ,sınavlara yine Ankara'da giriyorsun 2 gün üst Üstte aynı okulda oluyor genellikle benim ki öyle oldu evine yakın okulda olabiliyor uzak okulda olabiliyor,sınav saatleri 1. Sınıflar bu sene 9.30 civarı idi sınava giderken bir tek telefon yasak,Çanta,kalem,Takı,silgi vs serbest.

Arkadaslar çalışmalar. Nasıl gidiyor? ben yeni yeni yeni. Hızlanıyoum kitaplar kaçıncı United e bakim. Bu dönem ezber fazla akılda. Tutma zor oluyor
Canm nerelerdesiniz,hiç uğramıyorsuniz benimde artık buraya bakasım gelmiyordu...
Çalışiyorum
18 ünite bitti
Sen ne yaptın
Hangi dersler zor geldi...
Türk edebiyatı,hadis tarihi beni benden aldı
Sınavlar kolay olur ins
Bide ben finallete takmıs durumdayım
42 ünite nasıl bitecek 1ayda bil iyorum hiç
Seçim var diye 15 gün erkne aldılar bari 1 hafta erken olsaydı
zambak86
Nerdesin canım sen ne yaptın

Ehliyet sınavim vardı ona takmış durumdayım bi süreara verdim inss hızlanacak kitapları önümüzdeki hafta Bitirim aynen hadis edebiyat beni çok zoruyo ezber yapmak zor geldi ilk sınav kolay olur ama ikincisi zorlar gibi geliyor bide çabuk unutuyorum ben onun için fazla ilerlemek istemiyorum maşallah sana canım cCesminazz

Benimde bilgisayar ve arapca 2 unit kaldı da çok yorgunum bu sıra allahım güç kuvvetli zihin açıklığı versin de bunun da üstesinden gelelim inşallah

Arkadaslar geçmiş olsun hepimize nasıldı vöze soruları hepimiz ii notlar alırız
Selamlar...ins iyi not aliriz canim
Cok kolay degildi sorular bence...asiri bi zorljkta yoktu...
Dunki arapca ve teknolojide cok ikilemde kaldim yalniz
Bakalim nasıl gelecek netice
Kac günde aciklanmisti kizlar gecen sefer hatirlayan var mi?

Selamlar...ins iyi not aliriz canim
Cok kolay degildi sorular bence...asiri bi zorljkta yoktu...
Dunki arapca ve teknolojide cok ikilemde kaldim yalniz
Bakalim nasıl gelecek netice
Kac günde aciklanmisti kizlar gecen sefer hatirlayan var mi?
15 günü geçmişti yine aynı olur zaten bu hafta sınav sorularına itiraz süresi cuma gecesine kadar bu hafta okumazlar o yüzden.Teknololijide neye takıldı kafan acaba aynı sorular mıydı? Sonuçta ikimizde 1. Sınıfız.Sınavda ben en çok topuklu ayakkabıdan rahatsız oldum tak tuk minik topukluda değil giydikleri bayağı uzun.Babet giydim gittim ben.

Canım bilmiuorumki aynı sorular miydi?
Ilk soruyu hatırlıyor musun?
Islemci soketiyle ilgiliydi...
Ama soru ve cevaplar aciklanmis...
Baktimda en iyi dersim teknoloji..
2 yanlisim var..
Gecen sinavda topukludan rahatsiz olmuslugum var canım evet benimde...
Bu sefer cumartesi günki bayan sınav görevlisinin karsima oturup, sinav boyu dik dik bakmasindan cok rahatsiz oldum..

İşlemciyle alakalı birşeydi evet bakalım sonuclar açıklansın bir.

Nasılsıniz arkadaşlar nasıl gidiyor çalışma lar islam hukuku yla çalışma başladım anlayamıyorum nasıl çalışıyorsunuz bakım

Nasılsıniz arkadaşlar nasıl gidiyor çalışma lar islam hukuku yla çalışma başladım anlayamıyorum nasıl çalışıyorsunuz bakım
Kitaplarin hepsini okumaya kalksak bitcek gibi degil zaman cok az..
Nasil calissak bilemedimben 9 unite calistim ama daha cok var

Kizlar sonuclar aciklanmis bakabilirsiniz..
Baktım bu sefer erken açıkladılar iki Sınavı'n arası kısa diye benim de 1 tane matematik düşük geldi senin nasıl notlar,yardımcı kitap Alman'ı tavsiye ederim bana biraz faydası oldu okulun kitaplarına sadece test ve özetlerine baktım yardımcı kaynaklar gayet güzel açıklamış.

Kimseler ugramiyorr sayfaya.
Huu ders mi calisiyosunuz yoksaaaa ))

Ben bugun islam kurumlari ve medeniyetini bitirip,tekrar ettim..
Tefsir tarihi bitti bide yarin tekrar etmek lazim..
Bitirdikce yazayim ne yapiyorum göreyim ama kafam kazan gibi oluyir...10 gün fena calismak lazim

Yardimci kitabim var canim..
Ondan calismaya basladim yoksa yetismez zaten?
Keske en basindan beri ondan calissaymisim..
Simdi nasil yetistirecegim drdine dustum..
Benimde arpca 50 ydi..
Digerleri orta..
2 si yuksekti
Finalde yükselirler ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…