- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- Konu Sahibi Minikkelebk
Aminnnnn canımEvet canim aynen oyle baktimda dersler cok degisiyor
Allah yardimcimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn canımEvet canim aynen oyle baktimda dersler cok degisiyor
Allah yardimcimiz olsun
Hiç sorma değiştirmişler 2 sınavın arası 1 ay gibi bir süre olacak,nasıl bitecek üniteler.Kizlar 2. Donem kayitlari ne zaman basliyor???
Birde secimlerden dolayi sinav tarihleri degismis??
Bilgisi olan var mi??
Kayit icin tekrar buroya mi gidip kaydolmaliyiz??
Yoksa netten halledebilir miyiz
Bi yerden kitap bulsam simdiden calismaya basliyacagim yoksa cok zorHiç sorma değiştirmişler 2 sınavın arası 1 ay gibi bir süre olacak,nasıl bitecek üniteler.
canım aöf sitesinden e_öğrenme portalından bakabilirsin,yazıcıdan da çıkartabilirsin.ben biraz eve format attıktan sonra bakmayı düşünüyorumBi yerden kitap bulsam simdiden calismaya basliyacagim yoksa cok zor
Genel muhasebe dersim ff ondan kesin kaldım,diğer derslerimde normal sayılır,bakalım 2. Dönem nasıl olacak.Sonuclar aciklanmis arkadaslar ben cok mutlu oldum notlarimdan
Umarim sizin icinde iyi sonuclar olur
Not ortalamam bahar dönemi 2 ve üzeri olursa evet geçersiniz,genel not ortalamanızın karşında ne yazıyor,başarılımı uyarımı?selam kızlar. bişi sorucam.
genel not ortalamam 2.060. bir dersim FF. Bu FF alıcam tekrar biliyırum.
ikinci dönemden (bahaner dönemi) 4tane DC vs var. genel not ortalamam 2 üstü olduğu için ikinci dönemdeki DC ler geçmiş kabul ediliyorum değilmi?
Not ortalamam bahar dönemi 2 ve üzeri olursa evet geçersiniz,genel not ortalamanızın karşında ne yazıyor,başarılımı uyarımı?
Başarılı ise geçmiş sayılıyorsunuz diye biliyorum ff hariç.2.060 BAŞARILI diyor.
ozaman ikinci dönemdeki DC DD ler vermiş oldum
Canim sen bayagi aktif gorunuyorsunBaşarılı ise geçmiş sayılıyorsunuz diye biliyorum ff hariç.
Tablo açmayı beceremem canımAma öyle bir topik vardı oradan devam edebilirsiniz.Canim sen bayagi aktif gorunuyorsun
Bize bi calisma sayfasi acsan
Bahar dönemi icin
Orda calissak hep birlikte aöf okuyanlar..
Tablo filan yapsan bize :))
Hmm anladimmTablo açmayı beceremem canımAma öyle bir topik vardı oradan devam edebilirsiniz.
Evet canım haklısın kesinlikle yapan biri olsa keşkeÇok sukur bende geçtim bu dönem bitti fakat ikinci dönem korkutuyor beni bır çalışma tablosu yapsak gerçekten harika
Olur
Anadolu üniversitesinin sitesinde ki ünitelerden mi çalışıyorsun.6×7 yi çarpıp yazmışım
Halbuki 6×7=42 -2=40 vizeye kadar 40 ünitesi var
Ben birini çalıştım kaldı otuz dokuuuuz
Evet canım ordan çalışıyorumAnadolu üniversitesinin sitesinde ki ünitelerden mi çalışıyorsun.
bilgisayrdan mı çalışıyorsun,yoksa çıktısını mı çıkardın?ben bilgisayardan okuyunca gözlerin ağrıyor ve kızarıyor yani gözlerim yoruluyorEvet canım ordan çalışıyorum
Birde yardimci kitabımı bulsam süper olucak
Henüz çıkmamış