- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
B.sayardan bende caliSamiyorumbilgisayrdan mı çalışıyorsun,yoksa çıktısını mı çıkardın?ben bilgisayardan okuyunca gözlerin ağrıyor ve kızarıyor yani gözlerim yoruluyor
Cok calismiyorum yaMasallah baslamissin cesi naz ben önüme kitap almadan calisamiyorum gerçi haftaya kitapları alicaz başlarız inss azicik daha dinlenim
aynen öyle oluyor ben de tam bitiremiyordum hep,daha ben kitapları bile alamadımKızlar ne yapıyorsunuz calismaya başladınız mi?
Üniteler uzun
çok sıkılıyorum ben ya
çocuklar ev vs olunca da 1 ünite yi bitiRemedim bütün gun
zor işimiz kizlar
Evet ya konular uzunaynen öyle oluyor ben de tam bitiremiyordum hep,daha ben kitapları bile alamadım,haftaya salı gelecek inşallah kitaplarım
Dersler bu dönem zor ,bende ünite sayısı aynı siz de azaldımı?Kayıt yenilediniz mi kızlar
birde üniteler azalmış vize için
bu iyi bişey mi değil mi anlayamadım bi türlü
Canim unite sayısı azalmadı 10 ünite var bizim kitaplardaDersler bu dönem zor ,bende ünite sayısı aynı siz de azaldımı?
boşver sen onları,ben de düz lise mezunuyum,çoğu imamhatipliden daha iyiydi derslerim,çalıştıktan sonra niye yapamayasın,sadece arapça zorlayabilir onu da biraz internet biraz kitaptan halladersin,diğerlerini yüksek tutarsan ortalamadan arapçayıda geçersin zaten,kıskançlıktan diyorlardır,sen de inatlarına hallet.zambak86 bacım sen neyapiyorsun aldın mı kitaplarını
başladın mı calısmaya
bu 2. Dönem cok mu zor ya
kime sorsam felaket Tellalı mubarek
ayy imamhatip mezunu degilsen yapamaSsn demiyolar mı bide
Canım gecen biriyle konustumdaboşver sen onları,ben de düz lise mezunuyum,çoğu imamhatipliden daha iyiydi derslerim,çalıştıktan sonra niye yapamayasın,sadece arapça zorlayabilir onu da biraz internet biraz kitaptan halladersin,diğerlerini yüksek tutarsan ortalamadan arapçayıda geçersin zaten,kıskançlıktan diyorlardır,sen de inatlarına hallet.
kitaplarımı aldım da daha doğru düzgün çalışmaya başlamadım
belki ben de sizinle gaza gelir çalışırım
vayyy maşallahın var 2 kitap bitti yani,daha ben 1 ünite bile bitirmedim,sen bitirdim diyince şimdi gaza geldim ama 2-3 memlekete gidiyoruz gelince inşallah çalışırımCanım gecen biriyle konustumda
Aaa ilahiyat mi okuyosun dedi..
Bende evet dedim..
Ay cok zor nasilyapicaksin dedi..
İ.hatip mezunu degilsen hic yapamazsın,1. Donem notlarin nasildi dedi.
Bende yüksekti dedim..(3.5 un uzerinde)
Ay tabi yuksek olur 1. Dönem cok kolay
Görursun 2. Dönemden sonra deyince moralim bozuldu benim...(kendisi ilahiyat 1. Dönemi okuyup,birakmis)
Sagolasınn..
Basla bak az kalinca cok stres oluyor insan
Gel yaz buraya unite bitirdikce
Ben 8 unite bitirdim
Bugün arapca 1. Unite calisiyorum
Canım çalışıyorum ...vayyy maşallahın var 2 kitap bitti yani,daha ben 1 ünite bile bitirmedim,sen bitirdim diyince şimdi gaza geldim ama 2-3 memlekete gidiyoruz gelince inşallah çalışırım
Merhaba hanimlar .
Size bir kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim .
Bu yil sinava girdim en yuksek puanim 220 , gecenyil ilahiyat onlisans puani eskisehir aog. 211 erzurum ataturk 400 puan olmus vede kontenjan gelmis .
Nette 140 gecerse girebilir diyordu ama degismis . Hamdolsunki kil payi kurtarmisim...
Bilgilerinize ihtiyacim var, gecen yilki sureciniz hakkinda bilgi verirmisiniz lufenkac puanla girdiniz , ve kayit icin ne yaptiniz , netdenmi kayit olunuyor ?
Büyük ihtimalle anadolu üniversitesine yerlesirsin ?..Merhaba hanimlar .
Size bir kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim .
Bu yil sinava girdim en yuksek puanim 220 , gecenyil ilahiyat onlisans puani eskisehir aog. 211 erzurum ataturk 400 puan olmus vede kontenjan gelmis .
Nette 140 gecerse girebilir diyordu ama degismis . Hamdolsunki kil payi kurtarmisim...
Bilgilerinize ihtiyacim var, gecen yilki sureciniz hakkinda bilgi verirmisiniz lufenkac puanla girdiniz , ve kayit icin ne yaptiniz , netdenmi kayit olunuyor ?