2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

bunlarda alacaklarım

seramik tencere seti
blender seti
çay seti
su ısıtıcısı
yemek takımı
meyve bıçağı seti
tost makinesi
termos
mutfak tartısı
klozet takımı
yer sofrası

Nihanım harika şeyler almışsın, mutlulukla kullanmak nasip olsun :16:

Perim teşekkürler kuzum, inşallah. Hem de mor aldım bak yine:9::9:

Nihancım ne güzel cicileri almışsın sen öyle

güle güle kullan bemde çok beğeniyorum bunları

gidersin almak için başka şey alır dönersin çok normal :)
dayanamadın dimi yine

Dayanamadım canım, baktıkça daha da çok sevdim bi de. İnşallah kavuşurum bir an önceee

Ayşegülcüm yapma bunu banaaaaaaaaaaaa
Ben bu seriyi yeni gördüm. Lavanta serisi ve bayıldım diğer şeylere de,hele de baharatlığına. Tezgah üstünde harika olurlardı ama ya. Hiç duymamıştım ben seramiğin zararlı olduğunu. Tupper da istemiyorum ben, baharatlığını sevmedim. Kaça almıştın peki baharatlığını? Sen de güle güle kullan canım

3 büyük 4 tane küçük boy almıştım 80 küsür bir şey vermiştim. bende araştırmadığım için duymamıştım. ama kullanan arkadaşlarım var hiç memnun değiller kaldırıp yerine cam veya porselen almışlar. yoksa bende ne hayallerle almıştım

Yaa Ablamlar da porselen kullanıyor, gayet de memnunlar niye memnun değilllermiş ki:26: Camlar da böyle güzel değil ki amaa

canım hayırlı olsun sepetli havlularımız aynı bide biev baharatlıklarımız benim siyah ı

Canım daha sonra ben baharatlık takımımı değiştirdim. Onu iade ettim.
Tüm aldıklarını mutlulukla kullan İnşallh

Perim teşekkürler kuzum, inşallah. Hem de mor aldım bak yine

Evet canım mor mor ne güzel
Bunların baharatlıklarını da alır belki takım yaparsın

kızlarrrrr bizim evimizin altında a101 market var. ve bazen o kadar güzel şeyler geliyor ki. ne kadar da uygun. ufak tefek mutfak çeyizlerimi hep ordan alıyorum. bence sizde takip edin. herkese iyi çeyizler :) huzurla. aşkla.

hayırlı uğurlu olsun. maşallah. canım geç bile kalmışsın şu andan itibaren herşey dursun ve senin çeyiz hazırlıkların başlasınnnnn :))) hadi bismillah herşeyin en güzelini en ucuzunu bulursun inşallah :) hepimiz için geçerli tabi ki bütün KK için :)

Ekstra Alınanlar& Hediyeler

-3 Saten Nevresim Takımı
- Bakır Cezve
- Fotoğraf Albümü*2,
-Gümüş Tepsi
-Gümüş Büyük Şekerlik
-Gümüş 2 li Kahve Fincan Seti
-6Lı Günlük Reçellik
-6 Lı Pasta Tabağı + Peçetelik
-6 Lı tatlı Tabağı + Şekerlik
-Birkaç Biblo...
vs vs vs[/QUOTE]

canım listeni kopyala yapıştır yaptımmmm :) çok teşekkür ederimmmm :)))

selam kızlar.bende geçenlerde tefalde kampanya vardı.Döküm tencere seti aldım.Yemekler daha lezzetli oluyormuş görücez bakalım .)
Renklerini ve tiplerini çok beğendim ben.Daha çelik tencere seti alıncak.Onu da hangi marka alsam bilemiyorum.Korkmaz düşünüyorum ama ??