selam kızlar.bende geçenlerde tefalde kampanya vardı.Döküm tencere seti aldım.Yemekler daha lezzetli oluyormuş görücez bakalım .)
Renklerini ve tiplerini çok beğendim ben.Daha çelik tencere seti alıncak.Onu da hangi marka alsam bilemiyorum.Korkmaz düşünüyorum ama ??
Eki Görüntüle 836387
Kızlar yaa hani ben kurabiyelik ve kek fanusu almıştım ya. Kargom bugün geldi ama ancak akşam bakabildim.
Çok güzel paketlenmişti çok memnunum o yönden kupamı, kurabiyeliğimi de çok çok sevdim amaaa...
Kek fanusumun ayağında- o morlu kısımda- bir renk solması var...
modeli şuydu..
Eki Görüntüle 836381
Eki Görüntüle 836382
Bu kadar koyu bir mor değil üstelik leylak gibi ve o kısımda bir yer beyaz birazcık hatalı yani....
Ben de durumu belirten bir mesaj çektim iade istedim. Diyorum ki bu ürünü iade edebilirseem yerine şu kahvaltılığımı alsam?
Eki Görüntüle 836384
Eki Görüntüle 836386
daha mı kullanışlı olur? Hem kahvaltılık, hem de tabaklarını çıkarım kek fanusu olarak kullanabilir miyim, hoş durur mu, ne dersiniz?
hayırlı olsun güle güle kullan. korkmaz düşünmelisin bence . bende korkmaz aldım .
ürünlerine kavuşmuşsunnn canım .. iyi kırık gelmedi ..ben çok korkuyorum internette alıveriş yaprlken acaba kırık olma ihtiamli olur mu diye
çok mantıklı düşünmüşsün canım kurabiyelik , kek fanusu , börek koymaya da kullanabilirsin içerisinde kseler,i çerezlik niyetine de kullanabilirsin .
güle güle günlerde kullan canım .
hayırlı olsun güle güle kullan. korkmaz düşünmelisin bence . bende korkmaz aldım .
ürünlerine kavuşmuşsunnn canım .. iyi kırık gelmedi ..ben çok korkuyorum internette alıveriş yaprlken acaba kırık olma ihtiamli olur mu diye
çok mantıklı düşünmüşsün canım kurabiyelik , kek fanusu , börek koymaya da kullanabilirsin içerisinde kseler,i çerezlik niyetine de kullanabilirsin .
güle güle günlerde kullan canım .
sağol canım.İnşallah... şimdiden alıyorum kullanana kadar zaten üstünden zaman geçmiş olucak bakalım araştırmalara devam.güzel bir set bulursam alıcam artık
evet canım internetten almak çok riskliymiş yaa... Paketlemeleri süperdi ama her şeyi iyice ayrı ayrı sarmışlar. Ama işte bakalım iade kabul edecekler mi? Ayaklı da şık duruyor ama diğeri daha kullanışlı...Çok teşekkürler tatlım
evet canım internetten almak çok riskliymiş yaa... Paketlemeleri süperdi ama her şeyi iyice ayrı ayrı sarmışlar. Ama işte bakalım iade kabul edecekler mi? Ayaklı da şık duruyor ama diğeri daha kullanışlı...Çok teşekkürler tatlım
benim aldığım da resimdeki gibi değildi lila gibi duruyordu rengi sinir oldum ama geri de göndermedim hoşuma gitti gene:)) iade kabul ederler sıkıntı olacağını zannetmiyorum. gösterdiğin ürün daha kullanışlı gibi.
şikayetti önelemek adına artık özen gösteriyorlar sen hangi siteden aldıydın bunu canım
kabul ederler canım faturayı atmadıysan fatura arkasındaki iade formunu doldurduktan sonra iade ederler.
bu arada geçenlerde englısh home gittim o çerezlikler kalmamışsen alabildin mi canım
Evet leylak da güzel daha yumuşak bir ton ben de kullanırdım böyle ama işte biraz beyazlamış bir yer var ve görünüyor ona sinir oldum. Ama iadeyi kabul edeceklerini söylediler bakalım umarım iade edebilirim. Evet kahvaltılık da çok işlevsel geldi bana... Her türlü kullanılır. Ayaklı da şık tabi.. Sen hangilerini aldın?
Altıncı caddeden aldın canım, faturayı atmadım sağolsunlar ilgilendiler bakalım kargoda sıkıntı çıkmazsa göndermeye çalışacağım.
Yaa ben de alamadım onlardan kalmamış hiç
Direk gönderseydin iade seebini yazıyorsun sonuçta benim işyerinden arkadaş alıyor alıyor beğenmeyip direk gönderiyor yani.
Araştıaracağım bende ya çok hoşuam gidiyordu sitesinde de yokt.
Ben de çok beğenmiştim o çerezlikleri hele de 2lisini ama yokmuş yaaBulursan haberim olsun canım
Görüştüm kabul ettiler, cuma günü kargo geliyor göndereceğm inşallah. ama şimdi çok kararsızım kahvaltılığını almaktan vazgeçtim çünkü onun kapağı bu kadar yüksek değil bu yüzden kek fanusu olarak kullanılmaz rahat. Ayaklı kek fanusu olarak düz cam bir model düşünüyorum şimdideHer şeye uyumlu olur... Ama bunun kurabiyeliğini de tek bırakmasam da şunu mu alsam diyorum
Eki Görüntüle 837455
Sonra da bu kadar eşyayı napcam diyorum
Ben de çok beğenmiştim o çerezlikleri hele de 2lisini ama yokmuş yaaBulursan haberim olsun canım
Görüştüm kabul ettiler, cuma günü kargo geliyor göndereceğm inşallah. ama şimdi çok kararsızım kahvaltılığını almaktan vazgeçtim çünkü onun kapağı bu kadar yüksek değil bu yüzden kek fanusu olarak kullanılmaz rahat. Ayaklı kek fanusu olarak düz cam bir model düşünüyorum şimdideHer şeye uyumlu olur... Ama bunun kurabiyeliğini de tek bırakmasam da şunu mu alsam diyorum
Eki Görüntüle 837455
Sonra da bu kadar eşyayı napcam diyorum
kahvaltılık daha kullanışlı olurdu ama kapak yüksekliğini hiç düşünmedim:)) bence o kek fanusu güzel hemde takım olur diye düşünüyorum
tamam canım haberdar ederim seni
canım bunlarda gerekli çay saatinde mamalar yapıp bunlara kyduunda masan renklenecek cıvıl cıvıl olacak al gitsin hiç düşünme bile
ahhhhhhh bende neler alasımm varr :
Evet canım varsa onu alacağım inşallah...
Değil mi, o çay saatlerini nasıl bekliyorumAlayım ben alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?