Kavanozlara bayıldım bayıldım.Sıvı sabunluk ve tuzluktan bende almıştım. Hemen kavanozlardan da almalıyım.
Nerden aldın? Yazarmısın lütfen?
bayıldımm kaavanozlarına:) güle güle kulan
pericim hep braber tatlım benimde artık hayatıma biri girdi :)bakalım nasip kısmet
Periiiiiiiiiiiiiii ne kadar güzel bunlar,maşallah
Güzel günlerde kullan canım, kocişine yemekler yap güzel güzel
4lüsüne ayrı bayıldım çok şeker duruyor.
Sorması ayıp kaça aldın ve nerden aldın canım?
Aaaaaaa ben de bu habere sevindim, mutluluklar dilerim
perim baharatlık takımın çok şeker şirin ve tatlı canım benım ıyı gunlerde güzel zamanlarda kullan
Nihanımm çok sağolasın.
Ben biraz pahalıya aldım. :26: Burada çeyiz evinden aldım
Taksitli aldım. Kredi Kartsız tabi...
Kaşıklıklar 7,5 + 24,5
Baharatlıkların kini sormadım bakmadımda ama baya pahalıya geldi. Orda hiç mi hiç dikkat etmedim. Eve geliince baktımda:26: Normalde nette 125 ben 154 TL ye aldım...
%10 İndirim kuponum vardı 186-18 Oldu 168 :) Sanırım ondan da hiç indirim yapmadılar yoksa yapıyorlar...
Hatta yarın bakasım var çaktırmadan
Bende çeyizime bugün bu güzellikleri aldım:) Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum:)
Nihanımm çok sağolasın.
Ben biraz pahalıya aldım. :26: Burada çeyiz evinden aldım
Taksitli aldım. Kredi Kartsız tabi...
Kaşıklıklar 7,5 + 24,5
Baharatlıkların kini sormadım bakmadımda ama baya pahalıya geldi. Orda hiç mi hiç dikkat etmedim. Eve geliince baktımda:26: Normalde nette 125 ben 154 TL ye aldım...
%10 İndirim kuponum vardı 186-18 Oldu 168 :) Sanırım ondan da hiç indirim yapmadılar yoksa yapıyorlar...
Hatta yarın bakasım var çaktırmadan
Hanımlar sizlere danışmak istediğim bir şey var.
Gittigidiyordan nevresim alanınız var mı, güvenilir mi, orijinal ürünler mi?
Orada daha uygun görünce çok kararsız kaldım:26:
Canım gittigidiyor, yeniçarşım, n11 bu tarz siteler dükkan formatıyla çalışır. Yani seninle satan dükkan arasında olur bütün alışveriş. Hangi ürünü alacaksan satıcısına/dükkanına mesaj atıp sorabilirsin aklına takılan yerleri
canm bende bu mor mutfak baharatlıklardan istiyorum markası falan var mı nerden bulabilirim canm istanbul da ya da nette ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?