How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

ayyyy ben bunlaa bayıldım ya harikalar:)

tek tek toplayıp mı oluşturacaksın takımı canım

pericim iyiyim sen nasılsn o senin diğer topiğe gelemiyrum pek ,burdayım genelde:)

canım benim dün akşam açtım butterfly çay setini hakikaten çok çok güzel :D ama annem bu kadar paraya bu kadar az parça çok pahalı başka alma dedi biraz moralim bozuldu açıkçası üstüne bi de bardağın teki hasarlı çıkmasın mı :( çok bişi diil ama sonuçta para veriyoruz kırık ürün garntisi kapsamında resimlerini çektim mail attım cevap bekliyorum bugün bardağı yollıyıp değişim isticem. resimleri burda sorunlu bardağı da atıyorum canım :D $20130719_172804.jpg $20130719_172811.jpg $20130720_084521.jpg

vee bernardo aradı :D bardağı göndermenize gerek yok resimler yeterli biz size yenisini göndeicez dediler :D böylelikle bi adet fazladan bardağım olmuş oldu hasarlı da olsa :D

Kızlar bende uzun araştırmalar sonucu ütü aldım :16:

n11 de şuan da da geçerli olan bir kampanyadan aldım 203 TL ye :16:

Philips 4870/02 Azur Ütüm

$PHILIPS-GC-4870-02-AZUR-BUHARLI-UTU-200-GR-BUHAR__79802747_0.jpg

Çok güzel canım güle güle kullan İnşallah :16:

Philips i tek geçerim. Özellikle Süpürge konusunda. :16:

Teşekkür ederim bebeğim, sende güzel günlerde kullan cicilerini :17:

Ben süpürge de aslında böyle hem çekim gücü güzel olsun hemde pratik olsun çok yer kaplamasın ve beni yormasın istiyorum :17:

Fakir ve Philips arasında kaldım :17:

Sen aldın mı süpürgeni canım

vee bernardo aradı :D bardağı göndermenize gerek yok resimler yeterli biz size yenisini göndeicez dediler :D böylelikle bi adet fazladan bardağım olmuş oldu hasarlı da olsa :D
:46::46:süper böyle markaların yararları işte annen ücretini pahalı bulmuş haklı ama bak garanti kapsamında hemen yenisini gönderiyorlar adamların hizmeti mükemmel:34:

:46::46:süper böyle markaların yararları işte annen ücretini pahalı bulmuş haklı ama bak garanti kapsamında hemen yenisini gönderiyorlar adamların hizmeti mükemmel:34:

anneme göstermiştim beğenmişti ama parça sayısı az ona göre haklı da biraz ama dedim ben diğer cırtlak renkleri istemiyorum bunu beğendim aldım sonuçta beğenerek kullanmam önemli :D sanki kahvaltı yapabilcen senede 2 kere anca kullanırsın dedi ama napabilirim çok harika yapmasalarmış onlar da ürünü bayıldım aldım ben de :D

hayırlı olsun tatlım ben de bu ütüden almayı düşünüyorum çeyizim için çok övgüyle bahsedilmiş. en iyisi bu di,ye düşündüm :D

Ütüyü sevmeyen biri olarak fazla vaktimi alsın istemiyorum bide ütüye inanılmaz dikkat eden bi nişanlımız var al sen yap dicem :1:

Bende çok araştırdım Philipsten şaşma, daha düşük modeller de var ama bikere alınıyor diye bunu aldım

Sende düşünebilirsin :17:

annem yaa benim daha 3 koli anca vardır onlar da boşluklu boşluklu :D çok kıskandım bak :P

benım ceyızımın çoğund Bbmında emeği var allah razı olsun valla ben 0dan baslamıyorum çoğu sey var neler oldugunuda bılmıyorum ama eksıgım cok az onu bılıyorum :16:

anneme göstermiştim beğenmişti ama parça sayısı az ona göre haklı da biraz ama dedim ben diğer cırtlak renkleri istemiyorum bunu beğendim aldım sonuçta beğenerek kullanmam önemli :D sanki kahvaltı yapabilcen senede 2 kere anca kullanırsın dedi ama napabilirim çok harika yapmasalarmış onlar da ürünü bayıldım aldım ben de :D

cnm ya illa kahvaltı setini kahvaltı yaparken kullanman gerekmiyor ki küçük tabakları pasta tabağı olarak kullanabilirsin fincanlarını misafirlere çay ya da nescafe ikram ederken çıkarabilirsin:34:bende ilk kahvaltı seti aldığımda keşke almasaydım demiştim ama inan kullanıyorum şimdi hemde fazladan tabağın oluyor:9:

Ütüyü sevmeyen biri olarak fazla vaktimi alsın istemiyorum bide ütüye inanılmaz dikkat eden bi nişanlımız var al sen yap dicem :1:

Bende çok araştırdım Philipsten şaşma, daha düşük modeller de var ama bikere alınıyor diye bunu aldım

Sende düşünebilirsin :17:

philips benim de bildiğim en iyi marka bu model de çok iyimiş o yüzden tercihim nundan yana olucak :D

benım ceyızımın çoğund Bbmında emeği var allah razı olsun valla ben 0dan baslamıyorum çoğu sey var neler oldugunuda bılmıyorum ama eksıgım cok az onu bılıyorum :16:

ne kadar güzel tatlım yaa :D benimkiler de ben bişiler aldıkça sanki yarın kaçcakmışım gibi davranıyolar :D az da olsa bişilerim var çok şükür ama :D

cnm ya illa kahvaltı setini kahvaltı yaparken kullanman gerekmiyor ki küçük tabakları pasta tabağı olarak kullanabilirsin fincanlarını misafirlere çay ya da nescafe ikram ederken çıkarabilirsin:34:bende ilk kahvaltı seti aldığımda keşke almasaydım demiştim ama inan kullanıyorum şimdi hemde fazladan tabağın oluyor:9:

çalıştığım için kahvlatı pek yapamam diye düşünüyo annem de ona göre caf caflı rengarenk modeller almalıymışım ki içim açılsın ama ben çok renklilikten yana diilim max iki renk olsun istedim :D

Teşekkür ederim bebeğim, sende güzel günlerde kullan cicilerini :17:

Ben süpürge de aslında böyle hem çekim gücü güzel olsun hemde pratik olsun çok yer kaplamasın ve beni yormasın istiyorum :17:

Fakir ve Philips arasında kaldım :17:

Sen aldın mı süpürgeni canım

Yok canım ben daha almadım.
Elektroniklerden birdek süpürge ve tv miz kaldı :nazar: Beyaz Eşyaları saymıorum :1:
Ama alırken mutlaka Philips istiyorum...
Kalitesi, çekim gücü mükemmel. Evde de kullanıyoruz. :16:

Yok canım ben daha almadım.
Elektroniklerden birdek süpürge ve tv miz kaldı :nazar: Beyaz Eşyaları saymıorum :1:
Ama alırken mutlaka Philips istiyorum...
Kalitesi, çekim gücü mükemmel. Evde de kullanıyoruz. :16:

Ohh ohh çoğu şeyini almışsın düğün yakın sanırım :nazar: Benimde sadece ütüm var :1:

Bide eğer sende çalışıyosan öyle sık sık evi süpüremeyeceğimiz için bi süpürünce baya bi temizlemesi gerekiyor dimi :1:

Philips number one :16:

philips benim de bildiğim en iyi marka bu model de çok iyimiş o yüzden tercihim nundan yana olucak :D

ne kadar güzel tatlım yaa :D benimkiler de ben bişiler aldıkça sanki yarın kaçcakmışım gibi davranıyolar :D az da olsa bişilerim var çok şükür ama :D

çalıştığım için kahvlatı pek yapamam diye düşünüyo annem de ona göre caf caflı rengarenk modeller almalıymışım ki içim açılsın ama ben çok renklilikten yana diilim max iki renk olsun istedim :D

çok şükür tabı canım azar azar alırsın babam cbk takımı sormus fıyatta anlasmıs onu alcam şimdide kendı begenmıs desenlerını sen begen al dıyo allah razı olsun babamdan annemdende

bugün markette gördüm aldım benım bunlardan yok dedim aldım limonluk tahta spatula ve soyacak

Eklentiler

• $20130720_132724.jpg
    $20130720_132724.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 95
Back