Ohh ohh çoğu şeyini almışsın düğün yakın sanırımBenimde sadece ütüm var
Bide eğer sende çalışıyosan öyle sık sık evi süpüremeyeceğimiz için bi süpürünce baya bi temizlemesi gerekiyor dimi
Philips number one
bugün markette gördüm aldım benım bunlardan yok dedim aldım limonluk tahta spatula ve soyacak
Bunlarda Benden oLsun :))
Herkezinn aldıklarıı Mutlu bol kahkahalı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :))
Maşallah canım çeyizlerine
Hepsi çok güzel. Mutlulukla kullanmak nasip olsun güzel günlerde İnşallah.
Sende güzel dileklerde bulunmuşsun, herşey gönlünce olsun
Dün mutsuz geçen günümü çook mutlu bir şekilde sonlandırdım, hem sevdicekle beraber iftar yaptık, hemde english home'a uğradım ve kendilerinden ilk alışverişimi yapmış bulundum
Yenibosnadaki starcity English Home baya bi büyüktü hepsini almak istedim hatta
Aldıklarım ise,
Eki Görüntüle 763494
Benim keyif tepsim pembe çiçekli resmini bulamadığım için bunu koydum
Eki Görüntüle 763495
Eki Görüntüle 763498
Eki Görüntüle 763500
Eki Görüntüle 763501
Böyle bi set yaptım ama diğer desenlerinden de alıcam gelicek misafirler için özellikle önlüğünü
Hepsi harika cnm iyi günlerde kullan İnşallahDün mutsuz geçen günümü çook mutlu bir şekilde sonlandırdım, hem sevdicekle beraber iftar yaptık, hemde english home'a uğradım ve kendilerinden ilk alışverişimi yapmış bulundum
Yenibosnadaki starcity English Home baya bi büyüktü hepsini almak istedim hatta
Aldıklarım ise,
Eki Görüntüle 763494
Benim keyif tepsim pembe çiçekli resmini bulamadığım için bunu koydum
Eki Görüntüle 763495
Eki Görüntüle 763498
Eki Görüntüle 763500
Eki Görüntüle 763501
Böyle bi set yaptım ama diğer desenlerinden de alıcam gelicek misafirler için özellikle önlüğünü
Hepsi harika cnm iyi günlerde kullan İnşallah
Çok güzel hepsi güle güle kullan canımİnsan oraya gidince her şeyi almak istiyor değil mi
bayıldımmmm!!!! mhteşem bişey bu. güle güle kullan canım..
ah ahh bende bu baharata ve saklama kaplarını tupperware almasam bunlardan almak istiyorum ya çok hoşuma gidiyor. annemi ikna etmem lazım:)
canım sende önlüklerin güle güle kuulan . ben uzun zamandr gitmiyorum alışveriş merkezine oksa dayanamam alır çıakrım bişeyle rdiye:)
Perim çok güzel bunlarGüle güle mutlulukla kullan bitanem
Çoook güzel bayıldım Mor rengi çok seviyosun sanırım
Mor insana enerji verir
Perimde baharatlıgını almıssss
Çok şekerler canım
Bir eksik daha gitti
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Bende çeyizime bugün bu güzellikleri aldım:) Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum:)
periimmmm çoook güzelleerrGüzel günlerde kullan canımcıımm
bende çeyizime bugün bu güzellikleri aldım:) sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum:)
bayıldımm kaavanozlarına:) güle güle kulan
pericim hep braber tatlım benimde artık hayatıma biri girdi :)bakalım nasip kısmet
Bende çeyizime bugün bu güzellikleri aldım:) Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?