2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

kızlar merhaba topiğinize yeni katılıyorum daha öncede kkda hesabım vardı ama onu kapattım yeni açtım size bi soru sormak istiyorum yemek takımım şu

kristal takımımda ona uygun olarak bu

ama kristal biraz pahalı sizce vazgeçmelimiyim ????

Teşekkür ederim canım, inşallah.
Krem de çok güzel ama, gelin yatağı örtüsü illa olsun der ya anneler bu da gayet güzel olmuş işte.

Çok sağol tekrardan canım

Canım aslında yemek takımınla güzel bir uyum içerisinde, ama bütçeni sarsacaksa, pahalıysa sade şık takımlarda gidebilir diye düşünüorum

Ablamın geçmişte mefruşat kursuna giderek çeyizim için yaptığı el emeği göz nuru birkaç parça tekstil ürünüm,

Hepsi çok değerli çünkü hepsinde el emeği var

Yatak örtüm ve yastık kılıfları

Klozet setim

Seccadem

Bohçalarım

Mutfak önlüğüm, masa örtüm, runnerim, büyük ve küçük peçetelerim

kızlar bunlarda benim çeyizime yeni eklenen porselen parçalar

Güle güle kullan cnm

Ablamın geçmişte mefruşat kursuna giderek çeyizim için yaptığı el emeği göz nuru birkaç parça tekstil ürünüm,

Hepsi çok değerli çünkü hepsinde el emeği var

Bayıldım gerçektendee. Her biri el emeği harika
Maşallahhh canım.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun

Cuma günü taksitimi ödemeye gittiğim mağazadan yine borççlu çıktım :)

çeyizime bir parça daha eklendi.

Taç mako saten - 120 tl

Korkmazı genelde çelikte düşündüğüm için porselende baya bi şaşırdım doğrusu :)
Ama güzelse marka takıntım yoktur inşallah güzel günlerde kullanırsın :)

aynen bende öyle ama ben çeyiz mağazasında çalışıyorum korkmazlada çalışıyoruz çok güzel ürünleri tavsiye ederim yemek takımlarına bakmanı öneririmm.. :))

aynen bende öyle ama ben çeyiz mağazasında çalışıyorum korkmazlada çalışıyoruz çok güzel ürünleri tavsiye ederim yemek takımlarına bakmanı öneririmm.. :))

AA ne güzel :)

Çok şanslısın :) Bende internet sitesinde çalışıyorum bilmiyorum duydun mu Berf markasını bende onun 86 Parçasını almayı düşünüyorum ama almak için erken sanki, düğünüm 2014 mayısta

duymazmıyım berflede çalıştık daha önce benimde allah kısmet ederse 2014 ağustosta canım alıp şimdiden ödemekte fayda var diye düşünüyorum :)

duymazmıyım berflede çalıştık daha önce benimde allah kısmet ederse 2014 ağustosta canım alıp şimdiden ödemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Valla iyi düşünmüşsün, ben bu tarz büyük parçaları henüz almadım sadece günlük yemek tk kahvaltı çkb şeklinde aldım. Bide cam set almayı düşünmüyorum. Kullanmayacağım gereksiz parçaları var, bide alıp salonda dolabın içinde dursunda istemiyorum sadece kullanacağım kadeh, meşrubat bardaklarından 12şer kişilik alıcam kendime, aldıklarımıda kullanıcam :) Sende fikrim nasıl, yoksa 61 parçalık büyük bi set almalımıyım ?

yaa tam takıldıgım konuya değinmişsin bende öyle arada kaldımki kristal konusunda bak beğendiğim kristal şu

yemek takımımla aynı desen ama alsammı almasammı bilemedim bide benim şöyle bi avantajım var her ürünü gelişinden alıyorum ama bunun gelişi bile 450 tl napıcamı bilemedim ama en sonki kararım vazgeçtim bende kendim takım yapıcam dedimm ama her an değişebilirim :)

Bugün aldıklarım

2Adet Mavi Yorgan Hurcu

2 Adet Yorgan Tipi Hurç

2 Adet Kazak Hurcu

1 Adet Kazak Hurcu ( Krem Rengi)

1 Adet Kazak Hurcu Mavi Renk

Son düzenleme:

Aslında model olarak çok hoş insan hevesleniyo ama şöyle bişe var. Bu setin içerisindeki karaf olsun, kristal çay bardağı var kristal çay bardağı tabağı var, uzun bardaklar var eğer bunları kullanıcaksan bence al ama az parada değil ki :))))

Ben şahsen kullanmicam o yüzden set olarak almak istemiyorum ama güzel mi çok güzel bi takım Nazar , valla canım almadığında içimde kalır diyosan al gitsin bizden değerli mi beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…