2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Sağolasın canım Teşekkür ediyorum.
İnşallah sende bir daha sorun yaşamazsın

hoşgeldin canım
öncelikle soylıyım bende aldığım bı çok seyı sureklı değiştiriyorum hele yemek takımlarım çok zahmetlı oldu ama sabırla değiştire değiştire içime sindi:) ben çatal bıçaklarımı ve çelik tencere gurubumu hisardan aldım ablamda gecen yıl evlenmıştı onunda herseyı hısar cok memnun. ustelık ben su une kdr bıtek hısarda sorun yasamadım 2tane çkb takımı aldım sandıklarında bıle tek çizik yoktu tavsiye ederim.. paylaşımlarını bekliyoruz..=)

dayanamadın dimi edoş gittin aldın geldinnn iyi yapmışsın tatlım çok şirinler. ben kulplu çay bardağı falan almayacağım ya onlar çok hediye geliyor zaten

Valla dayanamadım canım Hediye gelirse 12 kişilik olur eger dahada cok gelirse annemin olur ben dayanamıyorum çünkü napıım :26:

Valla dayanamadım canım Hediye gelirse 12 kişilik olur eger dahada cok gelirse annemin olur ben dayanamıyorum çünkü napıım :26:

ay oda güzel ben dayanamıyorum napıyım anneciğinde yaşadı çok gelsin çokkkk hepsi herşey çok olsun ohhhhh çeyizimiz çok olsun aşklarımız bol olsun mutlulugumuz daim olsun oh ne mani yaptım be

ay oda güzel ben dayanamıyorum napıyım anneciğinde yaşadı çok gelsin çokkkk hepsi herşey çok olsun ohhhhh çeyizimiz çok olsun aşklarımız bol olsun mutlulugumuz daim olsun oh ne mani yaptım be

Valla canım güzel oldu
Önce Rabbim kuracagımız yuvalarımıza huzur versin inşallah
Ama tabi çok gelsinler gerci ben hiç düşünmüyorum gelecek hediyeleri onlar gelsede gelmesede içimde ne varsa almak istiyorum elimden geldikce
Veee Aminn

insanın hevesle aldığı ilk aldığı şeyde sorun çıkınca değiştirme olayları çok can sıkıyor canım ya ne kadara aldın hisardan bu arada canım sorması ayıptır. ben jumboya 1500 vermiştim kütahya çkb yemek takımı vermişlerdi yanına ama sadece o bayiye özel bi seydi, o kadar özel bir şeymiş ki zaten alayı çizik çıktı :)

bayiden kaynaklandığını düşünüyorum ben jumbonun canım, normal bi çkb fiyatının yanına hediye olarak kütahya porselenden yemek takımı verdi dolayısıyla bi bit yeniği vardı mutlaka. ben de tencere seti için korkmaz ın vertex serisini alıcam

Canımm gene döktürmüşün ve ben görmedim :26: Koşuşturmamı biliyorsun affedersin umarım
Çok güzel aldıklarının hepsi canım. Mutlulukla kullanacağın günler gelsin İnşallah

Perim sagol inşallah
Yok canım biliyorum tabiki inşallah hepsine degecek
baska şeylerde aldım kiii topigimde

Son düzenleme:

Ben hisardan misafirlik çkb takımımı 750tl ye aldım indirim yaptırdım bırazcık bide kampanya vardı florida modeli..birde gunluk olarak milano modelini aldım o da 500 e düştü..tencere takımım 300 cezve ve çaydanlıkta 100er tl kampanyaları takıp etmenı oneririm çunku çok düşüyor fiyatlar..

Kupaların ve tabakların 3 tane pudra pembesini 3 tane de kremini aldımm, pembesinin fotosu yoktu:))

Fotolar alıntıdır.

Kızlaaarr :)
Bunlar da benim arkadaşımın hediyesi tupperlarım :)

Nihayet Fontignac alan birisini buldum :) Ben de araştırdım ve iyi bir Fransız markası olduğunu öğrendim ve 2 tane servis takımı 2 tane o uzun tatlı/dondurma kaşığı setinden, 1 set et bıçağı aldım. Bugün de peynir bıçağı alayım diyorum. Sen ne dersin çeyizde olmalı mı Peynir bıçağı, kullanılır mı ki? Bir de fiyatları nasıl sence bunların kaliteyle karşılaştırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…