gunaydın kızlar :) esım recelı begendı sabah yedım bende begendım :) bım marketten alıyodum ben recelı aynı ona benzemıs tadı ev recelı gıbı degılde

ama ıkı sorun var esımınde farkettıgı

1. bız tatlıyı severız yanı ben evde tatlı yaptıgımda bıle bır bardak yazıyorsa bırden fazla koyarım tatsız gelmesın dıye

ee klasık olcude yarım kıloya yarım kıloydu herkes oyle yapıyor nıye bıze fazla sekerlı geldı..pısme esnasında da baktıgımda banada cok sekerlı gelmıstı bır daha bıraz az koyacagım ama gunahını almasamda acaba cılekcı cılegı az mı verdı dıyorum oylede yapmaz tabı dıyorum..ezıklerı ayırmıstım ıcınden onun yerıne evden cılek koymustum acaba 10 grm falan eksık mı geldı ama o kadar farketmez ondan da

2.sorun esım ne kadar cıktı dedı gosterdım sasırdı

2 kucuk kahvaltı kasesı kadar cıktı

sekere mı cılegı mı ocaga mı bulasıga suya mı neye acısam kı

yarım kasede yedık yanı

sorun bende mı dıyorum bosaltıp tekrar kayntırken bıraz zıyan olsa hadı bırde kopuk alırken mı zıyan oldu acaba ben yarım kılodan 1 bardak kopuk cıkardım annem naptın o kadar alma oyle kopuk dedı cıdden bı daha almayacagım o kadar

ama annemde kac zamandır yapıcam dıyorum ne bıleyım dıyo anlatmıyo ınsan kızına anlatmaz mı ben yanlıs yapıncada soyle yapacaktın dıyo

sızce yarım kılodan ne kadar cıkması normaldı