- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
ayy üç seferdir kk atıyor beni, tam.yazıyorum.sinir oldumNoldu bir sey mi oldu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy üç seferdir kk atıyor beni, tam.yazıyorum.sinir oldumNoldu bir sey mi oldu??
ayy üç seferdir kk atıyor beni, tam.yazıyorum.sinir oldum
bilmiyorum.Canim hamilelikten dolayi birbirinize vakit ayiramadiginiz icin (anlarsin ya) boyledir belki sıkılmıstır ne bileyim bi sıkıntısı vardir işten yana fln?
Işte ben de bunu yapamıyorum, kendi görsün anlasın istiyorum ama yok bu şekilde yıpranan ben olucam galiba.cok beklentiye giriyorum cok
bilmiyorum.
işten yana kendince skntilari var biliyorum ama ben de onu hep iyi karşılıyorum evde. Öyle üzerine gitmiyorum ztn.
Bi daha tekrarlanirsa soyle istersen moralim bozuk benimle ilgilenir misin yanima uzanir misin de
Misal ben hastaydim bugun nisanlima bana corba yap dedim dusun direk soyluyorum hic beklenti icine girmiyorum
Zamanla bu hale geldim yani eskiden ben de anlasin isterdim :)
Dogumuna 3 aydan az kalmis boyle olman normal canim haydi saat 3 oluyo uzulme de uyu hatta esine saril simdi haydi![]()
Ne guzel kesinlikle öyle olmak lazım..ama niye ağır geliyor bana böylesi...zamanla torpulenicem galiba
Evet cok şükür çoğu gitti . Her ne kdr suan farkında olmasa da kizginim ona..yahu ne garibiz biz bazı bayanlar..erkeklerin düz mantık olduğunu kabul etmek istemiyoruz..
Toplamda kac yildir berabersiniz
Dört canimToplamda kac yildir berabersiniz