• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Su hamilelik sürecinde cok huysuz oldum galiba ve eşimin artik skldgini hissediyorum :(((

Ben de skliyorum artik kendimden ama elimde değil..yaaa ne bileyim onun daha iyi destek olacağını düşünüyordum :/

Bi skntmn olduğunun farkında, önceden üzerime gelirdi, konuşurduk rahatlardim, şuan yattı uyuyo mışıl.mışıl

Yine atar diye cümle cümle yazıyorum hemn gönderiyorum.Bugün balkonlari fln temizledim, sandalyeleri yikadim, yorulmusum, aksam belim tuttu fena, Usuttum galiba bir de kırgınlık baş ağrısı falan üst üste.. tv izliyorduk, ara ara durdugum yerde dönüp duruyorum , söyleniyorum..neyse o da kanalturkte takılıyordu, hiç hoşlanmıyorum ordaki filmleden, dedim ben yatıyorum, uyurum diye gittim içeri daha kötü oldum, ates bastı. Belim başım iyice arttı, neyse kalktım parol içtim yattimyine, o ara bir kere gelip bakmadı, bu kız birden gitti yattı, nasıl acaba diye. Yarım saat fln geçti, fayda etti biraz ilaç.neyse geldi yatmaya o da , arkam dönük pas vermedim pek, o da napiyosun fln öyle konuşmaya çalıştı, dedim uyuyamadim takılıyoruk öyle.neyse öyle döndü durdu uyudu sonra..

Normalde öyle düşüncesiz değildir ama bilmiyorum ben anlamıyorum artik..su süreçte daha yakın olacağını düşünüyordum..genelde haftasonları kayinvalidemde oluyoruz.bu haftasonu evde durduk...ama sanki benle vakit geçirmekten sklyr artik..bi soğukluk..

Kiyamam yaa esinden ilgi beklemissin de ilgisiz davranmis canim nisanlkm benle ilgilenmedigi zaman ben direkt benle ilgilen senden ilgi bekliyorum diyorum sen de soylesen?

Canim hamilelikten dolayi birbirinize vakit ayiramadiginiz icin (anlarsin ya) boyledir belki sıkılmıstır ne bileyim bi sıkıntısı vardir işten yana fln?

Işte ben de bunu yapamıyorum, kendi görsün anlasın istiyorum ama yok bu şekilde yıpranan ben olucam galiba.cok beklentiye giriyorum cok

Canim hamilelikten dolayi birbirinize vakit ayiramadiginiz icin (anlarsin ya) boyledir belki sıkılmıstır ne bileyim bi sıkıntısı vardir işten yana fln?
bilmiyorum.
işten yana kendince skntilari var biliyorum ama ben de onu hep iyi karşılıyorum evde. Öyle üzerine gitmiyorum ztn.

Işte ben de bunu yapamıyorum, kendi görsün anlasın istiyorum ama yok bu şekilde yıpranan ben olucam galiba.cok beklentiye giriyorum cok

Bi daha tekrarlanirsa soyle istersen moralim bozuk benimle ilgilenir misin yanima uzanir misin de
Misal ben hastaydim bugun nisanlima bana corba yap dedim dusun direk soyluyorum hic beklenti icine girmiyorum:KK48:
Zamanla bu hale geldim yani eskiden ben de anlasin isterdim :)

Normalde tavuk gibi uyuyoan ben saat ucu gördü ya ne diyim, hala gram uykum yok..

Ne guzel kesinlikle öyle olmak lazım..ama niye ağır geliyor bana böylesi...zamanla torpulenicem galiba
Bi daha tekrarlanirsa soyle istersen moralim bozuk benimle ilgilenir misin yanima uzanir misin de
Misal ben hastaydim bugun nisanlima bana corba yap dedim dusun direk soyluyorum hic beklenti icine girmiyorum:KK48:
Zamanla bu hale geldim yani eskiden ben de anlasin isterdim :)

Evet cok şükür çoğu gitti . Her ne kdr suan farkında olmasa da kizginim ona..yahu ne garibiz biz bazı bayanlar..erkeklerin düz mantık olduğunu kabul etmek istemiyoruz..
Dogumuna 3 aydan az kalmis boyle olman normal canim haydi saat 3 oluyo uzulme de uyu hatta esine saril simdi haydi:KK74:

Evet cok şükür çoğu gitti . Her ne kdr suan farkında olmasa da kizginim ona..yahu ne garibiz biz bazı bayanlar..erkeklerin düz mantık olduğunu kabul etmek istemiyoruz..

Genel olarak ilgiliymis ya zaten o yuzden ben uzulme diyorum karnindaki bebegin babasi yaa odunlugu tutmus bu sefer iste naparsin

Back