• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

yazmışmıydın kuzuum, kaçırmışım sanırım:oops:

he yaa pazartesi ikili teste gittik, %90 kız dedii ama bilmem kii..:nazar::anneadayı:
11+4 düm ozaman, bebeğin boyunu ölçtü ve test ıcın uygun dedi.,ben her zamankı gıbı haftaları karıştırıp erken gıtmıstım de:KK16:
siz iyisiniz demi:KK19:
Oyyy yuzdelik de vermiş...
Hadi bakalim bir dahakine gösterirse kesin net olur annesi...:))
Yirim yaa karistirmani Yirim senin:)

Ya yazsam mi yazmasam mi karar veremedim ama dün bayilmisimm ben..
Banyodaydim burnum kanamaya başladı.. hatta ikk bacağımda kan gördüm korktum meğer burnumda akmış oraya..çıktım hemen banyodan, eşimin yanına geldim burnum kanıyor benim dedim, durdurmaya çalışırken gözlerim karardi vücudum tutmadi yere bıraktım kendimi oturur pozisyonda eşime tansiyonumu olc dedim, gerisi bende yok, tek bildiğim hiç bir şey goremiyordum ve duyamiyordum..kulaklarimda feci bir uğultu vardı, tansiyonumu olcmus eşim 6 ya 4 muş.. kolonya kokusuyla uyandım..
Eşim çok korkmuş..
Şükür kendime geldim tansiyonu ayranla yerine getirdik bebis de iyi, salı randevu var bakalim ne diyecek doktor..

Banyodaydim burnum kanamaya başladı.. hatta ikk bacağımda kan gördüm korktum meğer burnumda akmış oraya..çıktım hemen banyodan, eşimin yanına geldim burnum kanıyor benim dedim, durdurmaya çalışırken gözlerim karardi vücudum tutmadi yere bıraktım kendimi oturur pozisyonda eşime tansiyonumu olc dedim, gerisi bende yok, tek bildiğim hiç bir şey goremiyordum ve duyamiyordum..kulaklarimda feci bir uğultu vardı, tansiyonumu olcmus eşim 6 ya 4 muş.. kolonya kokusuyla uyandım..
Eşim çok korkmuş..
Şükür kendime geldim tansiyonu ayranla yerine getirdik bebis de iyi, salı randevu var bakalim ne diyecek doktor..

hadi yaa, oy canımm:KK64:
inşallah önemli bişi yoktur, iyiki yalnız değilmişsin kuzum evde.
geçenlerde kuzeniminde kanamış burnu, abana diyorum adet olmuyoruz ya, kan fazla gelip illa biyerden atıyormu kendini.
öyle bişiler duymuştum cunki.
doğumda yaklaştı kuzum, normaldir inşallah herşey:nazar::KK19::KK19:

hadi yaa, oy canımm:KK64:
inşallah önemli bişi yoktur, iyiki yalnız değilmişsin kuzum evde.
geçenlerde kuzeniminde kanamış burnu, abana diyorum adet olmuyoruz ya, kan fazla gelip illa biyerden atıyormu kendini.
öyle bişiler duymuştum cunki.
doğumda yaklaştı kuzum, normaldir inşallah herşey:nazar::KK19::KK19:
Kuzum iyiki değilmisim evet...
Ya tansiyon yükselince burun kanıyordu ama düşünce de mi kanıyormus onu bilmiyorum, bide evet hamilelikte burun kanıyor canim, kanımız çok arttığı için diyor yazılarda...ama ardından tansiyonumun oyle düşük çıkması değişikti...eşim hiç yalnız bırakmak istemedi bugun.. basın bile dönse ara dedi..
Yoktur inşaAllah bisey canim benim..:)

Kuzum iyiki değilmisim evet...
Ya tansiyon yükselince burun kanıyordu ama düşünce de mi kanıyormus onu bilmiyorum, bide evet hamilelikte burun kanıyor canim, kanımız çok arttığı için diyor yazılarda...ama ardından tansiyonumun oyle düşük çıkması değişikti...eşim hiç yalnız bırakmak istemedi bugun.. basın bile dönse ara dedi..
Yoktur inşaAllah bisey canim benim..:)

öylemiymiş:KK51:
az kaldı kuzum senin nasipse, az daha sabırr, Rabbim büyük:nazar:

öylemiymiş:KK51:
az kaldı kuzum senin nasipse, az daha sabırr, Rabbim büyük:nazar:
Amin canim aminn...evet az kaldı hamd olsun :)
Artık etraf her aradığında sormaya başladı..doğum ne zaman, iyisin di mi:)
Demek son zamanlar panik zamanlariyymis..

Canım benim neden kendini üzüyorsun ki ilk deneyişin değil mi? hem yarım kilocuk yapmışsın birşeycik olmaz ondan, bir dahakine biraz az kaynatırsın canımın içi öyle herşeye üzülme hevesin de kaçmasın...
evet ya cok sukur yarım kılo yapmıstım bırde tam zamanını bekleyıp 2 kılo yapsaydım daha kotuydu :) valla kactı hevesım hıııc yapasım yok :)

Dur kuzum yaaa hemen öyle pes edilmez.Tarifi nerden aldın, şekerini fazla suyunu az katmış olabilirsin bir de harlı ateşte kaynadıysa birden agdalasmıştır belki.Çok anlamam ama fikir yürüttüm, nasıl yaptın ki?
ettım kı yanı buyuk ıhtımal esım gelınce baksın bakalım tadına :) ama ne bıleyım hevesım ıstegım kactı gıttı klasik olcu yaptım canım yarım kilo cılege yarım kılo seker koydum geceden bekledı sulandı zaten o kesın cok kaynatmamdan kaynaklı 10 dk once kapatsaydım en azından..

aman yok evde yokken hıc gelmesinler, evım musaıt değil belkı, sonra adım piss geline çıkar.
ay neyse canım dusundukce sınır oluyorum .

hayırlısı canım, belki gelir bebiş bellimi olur:nazar::KK46:

oy canıım :KK19:
üzülme bakiiim, bir reçelimi beceremiycen sen, maşallah yaparsın sen.
şimdi olmazsa, bidahakine olur hiiç sıkma canını.
biliyorum insanın morali bozuluyor , denemek ıstemıyor birdaha ama vazgecmek yook:KK19:
hem çilekler olmadı daha, çiçekteler daha.
hormonlu,hormonlu anca öyle olmuştur tabiii, çok erken daha reçel için

tutkum beceremedım valla :))
hıccc yapasım yok kctı gıttı :) ne heveslıydım bılıyonuz :) sıraya dızmıstım recellerı :D evet erkendı ama dayanmadım ıste ıyıde oldu beceremedıgımı gordum 2 kılodan yapsaydım daha fena

Güzel haber kızlar kayınvalidemi taburcu etmişler eve geçiyormuş yoldaymışlar kaynımla, eşimde temizlik yapıyor ahh kıyamam ben onaaa :) Akşamda ben gideceğim aksilik çıkmazsa...
canım ıyı bak cıkmıs kv ınsallah amelıyata gerek kalmaz bı daha

Eşim çok korkmuş..

canım yaa ıyıkı esın evdeymıs ya tek olsaydın banyoda falan Allah korusun :(

evet ya cok sukur yarım kılo yapmıstım bırde tam zamanını bekleyıp 2 kılo yapsaydım daha kotuydu :) valla kactı hevesım hıııc yapasım yok :)

ettım kı yanı buyuk ıhtımal esım gelınce baksın bakalım tadına :) ama ne bıleyım hevesım ıstegım kactı gıttı klasik olcu yaptım canım yarım kilo cılege yarım kılo seker koydum geceden bekledı sulandı zaten o kesın cok kaynatmamdan kaynaklı 10 dk once kapatsaydım en azından..

tutkum beceremedım valla :))
hıccc yapasım yok kctı gıttı :) ne heveslıydım bılıyonuz :) sıraya dızmıstım recellerı :KK70: evet erkendı ama dayanmadım ıste ıyıde oldu beceremedıgımı gordum 2 kılodan yapsaydım daha fena

canım ıyı bak cıkmıs kv ınsallah amelıyata gerek kalmaz bı daha

canım yaa ıyıkı esın evdeymıs ya tek olsaydın banyoda falan Allah korusun :KK43:
Oy kuzum iyiki...o da içime doğmuş benim demek ki...eşim yatsi artık geç ya.. 10 civarı geliyor eve.. bende o yokken yapacaktim banyoyu yapmayayim dedim..hatta geldi niye bu saate bıraktın dedi, evde kimse yokken girmek istemedim dedim.. içime dogmus , Allah yardım etmiş sukur...
Neyseki iyiyim:)

Kuşum senin reçel marmelat mi olmuuus:)
Çok kaynatmissin ondan, hevesin kaçmasın..bazı şeyleri ilk denemede yapamıyoruz..:)
Az sulu olsun o sonradan daha da koyulasir çünkü soğudukca :)

Eşim çok korkmuş..
Evet canım öyle oldu çok şükür..

Ahh canım benim neden öyle oldu ki acaba? zaten sende tansiyon düşüklüğü var mıydı? Yoksa çok mu yordun kendini, aç mıydın acaba? Bende çok soru sordum ama şimdi iyi olmana sevindim canım benim, doktora gittiğinde bu durumu iletmeyi unutma canım..

Evet canım öyle oldu çok şükür..

Ahh canım benim neden öyle oldu ki acaba? zaten sende tansiyon düşüklüğü var mıydı? Yoksa çok mu yordun kendini, aç mıydın acaba? Bende çok soru sordum ama şimdi iyi olmana sevindim canım benim, doktora gittiğinde bu durumu iletmeyi unutma canım..
Sor tabii kuzum, ilk bunlar geliyor akla...
Aç değildim, tansiyonum genelde 9 a 6 dir benim... İlk defa o kadar düştü... İleteceğim canim ya, sıcaktan olmuş olabilir...yada kansızlık da yapabilirmis...acaba kan değerim mi düştü diyorum..yine de bence sıcaktan oldu banyoda... Hamileyim diye ağır geldi sıcak demek ki..hiç de ılık banyo yapamam ama mecburum artık herhalde..

Sor tabii kuzum, ilk bunlar geliyor akla...
Aç değildim, tansiyonum genelde 9 a 6 dir benim... İlk defa o kadar düştü... İleteceğim canim ya, sıcaktan olmuş olabilir...yada kansızlık da yapabilirmis...acaba kan değerim mi düştü diyorum..yine de bence sıcaktan oldu banyoda... Hamileyim diye ağır geldi sıcak demek ki..hiç de ılık banyo yapamam ama mecburum artık herhalde..
Canım tansiyonun yinede normalde de düşük gibi yaa, benim mesela 13 e 8 falandır, ama hamilelik durumunda düşük mü olur bilemiyorum tabi.. kansızlık ilacı falan kullanmıyor muydun hamilelikten önce, ya da şimdi kan yapıcı şeyler yiyor musun? Kuru üzüm gibi mesela? ahh bende ılık suyla banyo yapamam, buhar buhar olur banyo:)

Oy kuzum iyiki...o da içime doğmuş benim demek ki...eşim yatsi artık geç ya.. 10 civarı geliyor eve.. bende o yokken yapacaktim banyoyu yapmayayim dedim..hatta geldi niye bu saate bıraktın dedi, evde kimse yokken girmek istemedim dedim.. içime dogmus , Allah yardım etmiş sukur...
Neyseki iyiyim:)

Kuşum senin reçel marmelat mi olmuuus:)
Çok kaynatmissin ondan, hevesin kaçmasın..bazı şeyleri ilk denemede yapamıyoruz..:)
Az sulu olsun o sonradan daha da koyulasir çünkü soğudukca :)
evet canım bundan sonrada gırmezsın zaten tek basına..
ustune su koyup tekrar kaynattım mecbur rengı vısne gıbı koyu :) bakalım esım ne dıyecek ugrasa ugrasa toplam 2 kase falan kaldı zaten :) hıc bılmıyorum canım ama cok soguttu kendınden 1. de yapsaydım 2. de olmasaydı :) ıste annem yapıyodu sulu oluyodu dedım ben sulu yapmıyım koyu olsun azıcık agda oldu :) az once baktım ama kavanozu acınca hala cılek kokuyo :)

Canım tansiyonun yinede normalde de düşük gibi yaa, benim mesela 13 e 8 falandır, ama hamilelik durumunda düşük mü olur bilemiyorum tabi.. kansızlık ilacı falan kullanmıyor muydun hamilelikten önce, ya da şimdi kan yapıcı şeyler yiyor musun? Kuru üzüm gibi mesela? ahh bende ılık suyla banyo yapamam, buhar buhar olur banyo:)
Hep böyledir tansiyonum canim.. cok nadir 12 ye 8 olur :)
Hamilelikte düşük tansiyon da görülebiliyor yüksek tansiyon da..yüksek daha tehlikeli diye biliyorum...
Kansızlık yoktu benim hep normal çıktı değerlerim.yine de ek olarak ilaç kullanıyorum...ama düzenli değildi..düzenli yapalım onu da artık , bakalim doktor ne diyecek..:)kuru üzüm de yiyorum cekirdekli siyah , pekmez de içiyorum..ama hamilelikte kan ister istemez.düşüyormus canim..

evet canım bundan sonrada gırmezsın zaten tek basına..
ustune su koyup tekrar kaynattım mecbur rengı vısne gıbı koyu :) bakalım esım ne dıyecek ugrasa ugrasa toplam 2 kase falan kaldı zaten :) hıc bılmıyorum canım ama cok soguttu kendınden 1. de yapsaydım 2. de olmasaydı :) ıste annem yapıyodu sulu oluyodu dedım ben sulu yapmıyım koyu olsun azıcık agda oldu :) az once baktım ama kavanozu acınca hala cılek kokuyo :)
Girmem girmem..:)

Oy canim.. olacakmış aslında da az fazla kaynatinca marmelata dönmüş keşke çilekleri ezip marmelata cevirseydin..kahvaltıda ekmeğe sürer yersiniz :)
İkinciye miss gibi olacak bak görürsun.. :)

Hep böyledir tansiyonum canim.. cok nadir 12 ye 8 olur :)
Hamilelikte düşük tansiyon da görülebiliyor yüksek tansiyon da..yüksek daha tehlikeli diye biliyorum...
Kansızlık yoktu benim hep normal çıktı değerlerim.yine de ek olarak ilaç kullanıyorum...ama düzenli değildi..düzenli yapalım onu da artık , bakalim doktor ne diyecek..:)kuru üzüm de yiyorum cekirdekli siyah , pekmez de içiyorum..ama hamilelikte kan ister istemez.düşüyormus canim..
Hmm anladım canım kişiden kişiye değişebiliyor demek... Aman aman dikkat et canım benim

Hmm anladım canım kişiden kişiye değişebiliyor demek... Aman aman dikkat et canım benim
Edeceğim canim edeceğim...:)
Eşim çok korkmuş...kendime geldiğimde kireç gibiydi...kontörum yoktu hemen kontör attirdi dakika yaptı.. basın bile dönse ara dedi , bide ben bayginken beni giydirmeye çalışmış.. malum banyodan çıkmıştim üstümde hiç bir şey yoktu havludan başka.. çok korkmuş yazık..

Edeceğim canim edeceğim...:)
Eşim çok korkmuş...kendime geldiğimde kireç gibiydi...kontörum yoktu hemen kontör attirdi dakika yaptı.. basın bile dönse ara dedi , bide ben bayginken beni giydirmeye çalışmış.. malum banyodan çıkmıştim üstümde hiç bir şey yoktu havludan başka.. çok korkmuş yazık..
Ahhh canım ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum, çünkü bende geçen fenalaşmıştım acilde açtım gözümü ama eşimin o seslenişi telaşı kulaklarımda çınlıyor:(
sende bundan sonra artık herşeyini halletmişsindir yormamaya bak kendini

Ahhh canım ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum, çünkü bende geçen fenalaşmıştım acilde açtım gözümü ama eşimin o seslenişi telaşı kulaklarımda çınlıyor:KK43:
sende bundan sonra artık herşeyini halletmişsindir yormamaya bak kendini
Aaa geçmiş olsun, sen neden fenalastin...
Rabbim yaşatmasin bir daha...sağlık çok önemli, her daim sukretmeliyiz :(
Öyle canim öyle.. dikkat edeceğim.artık..

Back