cok sukur canım sevgılıyken ye ye dedıgı ıcın daha cok kılo aldım sonumu bılıyor

eger destek olmasa gercekten sonunu getıremezddım

mesela eskıden dıyet yaptıgımda yagsız tuzsuz yerdım dıyet gıbı dıyettı baskası yemek ıstemezdı sonra dıyet bıtınce normale dondum ve halıyle kılo aldım..su an ıyı kotu ne yapmam gerektıgını bılıyorum ınsallah tekrar kılo almam en buyuk duam..kendımce cozumlerde buldum ınternette sayesınde mesela canın kızartmamı cektı patates dahılse fırında yok dagıl degılse karısık kızartmayı tost makınesınde yap ustune sosunu ohh mıss saglıklı,hafif hamılelerde bu sekılde yapabılır

can cekıyor sonra kılolar gelıyor

mesela gecen kurdan kebabı yaptım patlıcanları tost makınesınde kızarttım ınan cok lezzetlı olmustu hıc gerek yok bol yaglarda kızartmaya yada karnıyarık senelercce bol yaglı yedık ama sımdı kozleyerek yapmayı ogrendım cokta hafıf ve lezız

bu sekıldee kendımı mahrum bırakmadıgımdan mıdır nedır bu sefer sukurler olsun ozledıgım hemen yıyecegım dedıgım bır tat yokk

ve boyle yapınca esımde afıyetle yıyo oda saglıklı oluyo

Allah'ım ne olur tekrar eskı halıme donmıyım

yok canım dogumdan sonra olmaz ınsallah ınstagramda goruyorum neler yapıyor artık anneler

benım ve esımın en buyuk eksıgı spor malesef