• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aaa geçmiş olsun, sen neden fenalastin...
Rabbim yaşatmasin bir daha...sağlık çok önemli, her daim sukretmeliyiz :KK43:
Öyle canim öyle.. dikkat edeceğim.artık..
Canım bende hani eşimin babaannesi vefat etmişti ya o gün fena oldum, ağlamadım ağlamadım sıktım kendimi, birde ayaktaydım sürekli o yüzden oldu sanırım bi iğne vurdular gönderdiler:) Çok şükür iyiyim bende :)

Evet ocakta 25 e girdim. Seninde aileler arasında problem var sanırım.benimde öyle olmuştu ama fazla üstünde durma zamanla düzeliyor herşey.dügünde bol bol eglen :)

Oyle mi diyosun canimm insaAllah duzelir :) gerci ben kindar bi insanim duzelmek degil de kopmak istiyorum daha cok onlardan :)

Ay kızlar öğle yemeği sonrası nasıl bir ağırlık çöktü anlatamam.. :KK51::KK51: Şöööyle kafamı koyup uyuyasım var az kaldı düşücek zaten klavyeye :)) Okuduklarımı alıntıladım, ağırlıktan daha yeni cevap yazıyorum :))

Hmm ben bitane beğendim de koyunlu markaydı 450 TL, ama şimdi düşündümde kaç metrekareydi bilmiyorum :) Ama genelde 4 oluyor, eskisi gibi kocaman 6 m² halılar kalmadı..
Canım bizim amerikan mutfak ya, eşimin bekarken kullandığı halısını kullanıyordum o da 1 senelik falanmış almamıştım nasılsa mutfakta diye ama, şimdi onu kayınvalidemlere vercem eski falan değil ama ihtiyaçları var, gerçi biraz bencillik yapıyor kendime yeni halı alıyorum ama ev zaten kerpiç yani ne bileyim bendeki halı da kaliteli kötü değil ancak uyumsuz :) Bende kendime yeni halı alayım onlara da diğerini vereyim diyorum, yanlış mı yaparım acaba?
Evet canım 4 oluyo ki bu bile bayagı buyuk, 6 m2 halı iyice büyük olmaz mı ki .
Açıkçası bence yanlış bir şey yok canım yaa.Sonuçta sen de yeni evli olarak düşünceli davranmışsın , ek masraf olsun istememişsin. E o halı da eski değilse ihtiyacını görür kayınvalidenin. Bana göre abes birşey yok

Evet kuzum öyle, zaman hızlı geçiyor gobus büyüyor her gün:)
Sen nasılsın tatlim, telefon donup duruyor geçmişi okuyamadim:)
Ben de iyiyim kuzum.Bir sıkıntımız yok çok şükür.Hareketlerini artırdığından beri daha bi mutlu ediyor annesini kuzucuğum. :)) Ben de burdayım demesi ne kadar güzel bir şeymiş :))

Bu arada geçmiş olsun canımcım. Dediğin gibi sıcak ağır gelmiş olabilir.Çok sıcak iyi gelmeyebilir, ki artık havalar da ısınmaya başlıyor biraz ılıtmak lazım duş sularını ama ben de malesef yaz kış sıcak seviyorum. Peki canım yemekten hemen sonra girmedin demi duşa?

Ay kızlar öğle yemeği sonrası nasıl bir ağırlık çöktü anlatamam.. :KK51::KK51: Şöööyle kafamı koyup uyuyasım var az kaldı düşücek zaten klavyeye :)) Okuduklarımı alıntıladım, ağırlıktan daha yeni cevap yazıyorum :))

Evet canım 4 oluyo ki bu bile bayagı buyuk, 6 m2 halı iyice büyük olmaz mı ki .
Açıkçası bence yanlış bir şey yok canım yaa.Sonuçta sen de yeni evli olarak düşünceli davranmışsın , ek masraf olsun istememişsin. E o halı da eski değilse ihtiyacını görür kayınvalidenin. Bana göre abes birşey yok

Ben de iyiyim kuzum.Bir sıkıntımız yok çok şükür.Hareketlerini artırdığından beri daha bi mutlu ediyor annesini kuzucuğum. :)) Ben de burdayım demesi ne kadar güzel bir şeymiş :))

Bu arada geçmiş olsun canımcım. Dediğin gibi sıcak ağır gelmiş olabilir.Çok sıcak iyi gelmeyebilir, ki artık havalar da ısınmaya başlıyor biraz ılıtmak lazım duş sularını ama ben de malesef yaz kış sıcak seviyorum. Peki canım yemekten hemen sonra girmedin demi duşa?
Ahh sizi uykucu hamişler :)
Son 2 saat geçse Allah'ın izniyle çok sıkıldım şu erkeklerin kavgalarından öğlenden beri tartışıyorlar iş yerindekiler amaaaaaannn kafam patladı yaaa

Canım en sağlıksı senin yaptığın şekilde, bizim yaptığımız aslında iyi değil :KK43:

bılmeden ıyı yapıyorum yanı ne bıleyım sıcakla yıkanınca baygınlık gelıyo sankı
Girmem girmem..:)

Oy canim.. olacakmış aslında da az fazla kaynatinca marmelata dönmüş keşke çilekleri ezip marmelata cevirseydin..kahvaltıda ekmeğe sürer yersiniz :)
İkinciye miss gibi olacak bak görürsun.. :)
valla oyle oldu olurmuydu bılmem bakalım esım gelınce ne dıyecek bastan dogru de dıye soz verdırcm :)
ne guzel dıyorsun ıkıncıyı yaparmıyım bılmıyorum ama :) korktum

Süper yaaa...senin gibi olmak çok isterdim..:)
kuzum yavas yavas dusursen suyun ısısını alısırsın sonra ınsallah
Oyle mi diyosun canimm insaAllah duzelir :) gerci ben kindar bi insanim duzelmek degil de kopmak istiyorum daha cok onlardan :)
oyle dusunme canım malesef kın vs olmuyor esının aılesı cunku dogruup bu yasa getıren kısıler senın aılenen ıyı yada kotu nasıl senın canınsa onunda oyle :) kopmak o yuzden olmazda mesafelı olursun
ütü yaptım geldimm:KK55:
bugun oyle uykum varr, halsiziiiim:KK16:
hamaratt :)
benımde oyle recelden sonra oldu :)

Ohh kolay gelsiin :)
Ah tutkum yaaa benim de feci uykum var şuan, uyu da benim yerime de uyu lütfen bu fırsatını değerlendir :)))

ay yokki uyku kim ben kiim..
sevmıyorum gunduz uykusunu, sen bari eve gıdınce uyu dicem ama uykuya imkan varken gelmiyoki, hep olur olmaz zamanda gelir:KK53:

duman91 duman91 canım vur yumruğunu masaya, heeeyt bi susun de:KK30::KK8:

Canım bende hani eşimin babaannesi vefat etmişti ya o gün fena oldum, ağlamadım ağlamadım sıktım kendimi, birde ayaktaydım sürekli o yüzden oldu sanırım bi iğne vurdular gönderdiler:) Çok şükür iyiyim bende :)
Ah canim geçmiş olsun çok çok, kendini sıkmak hiç iyi bisey degil...:(
Bir daha olmasın inşaAllah.

bılmeden ıyı yapıyorum yanı ne bıleyım sıcakla yıkanınca baygınlık gelıyo sankı

valla oyle oldu olurmuydu bılmem bakalım esım gelınce ne dıyecek bastan dogru de dıye soz verdırcm :)
ne guzel dıyorsun ıkıncıyı yaparmıyım bılmıyorum ama :) korktum

kuzum yavas yavas dusursen suyun ısısını alısırsın sonra ınsallah

oyle dusunme canım malesef kın vs olmuyor esının aılesı cunku dogruup bu yasa getıren kısıler senın aılenen ıyı yada kotu nasıl senın canınsa onunda oyle :) kopmak o yuzden olmazda mesafelı olursun

hamaratt :)
benımde oyle recelden sonra oldu :)

evet canım kopmak mümkün değil de işte umarım zamanla her yaptıklarını kafaya takmayı bırakırım da huzur bulurum onların kendilerini düzeltecekleri yok çünkü :)

Oyyy yuzdelik de vermiş...
Hadi bakalim bir dahakine gösterirse kesin net olur annesi...:))
Yirim yaa karistirmani Yirim senin:)

Ya yazsam mi yazmasam mi karar veremedim ama dün bayilmisimm ben..
Banyodaydim burnum kanamaya başladı.. hatta ikk bacağımda kan gördüm korktum meğer burnumda akmış oraya..çıktım hemen banyodan, eşimin yanına geldim burnum kanıyor benim dedim, durdurmaya çalışırken gözlerim karardi vücudum tutmadi yere bıraktım kendimi oturur pozisyonda eşime tansiyonumu olc dedim, gerisi bende yok, tek bildiğim hiç bir şey goremiyordum ve duyamiyordum..kulaklarimda feci bir uğultu vardı, tansiyonumu olcmus eşim 6 ya 4 muş.. kolonya kokusuyla uyandım..
Eşim çok korkmuş..
Şükür kendime geldim tansiyonu ayranla yerine getirdik bebis de iyi, salı randevu var bakalim ne diyecek doktor..

canımmmm noldu sana böyleee çok üzüldüm caanım yaa kıyamam inşaAllah bir daha olmaz yaa tam zamanında eşinin yanına gitmişsin de banyoda düşmemişsin iyi ki

neden böyle oldu acaba :KK43:

yazmışmıydın kuzuum, kaçırmışım sanırım:oops:

he yaa pazartesi ikili teste gittik, %90 kız dedii ama bilmem kii..:nazar::anneadayı:
11+4 düm ozaman, bebeğin boyunu ölçtü ve test ıcın uygun dedi.,ben her zamankı gıbı haftaları karıştırıp erken gıtmıstım de:KK16:
siz iyisiniz demi:KK19:

%90 kız mı yaaa süpeeeeeeeeeer :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back