Kızlarrr kızlar günaydınn ben annemlere geldim ve dügün fotograflarımı teslim alıcam bugün inşallah sorunsuz teslim alırım
kimsecikler yok ama girince yazın kızlar yarın aksama misafirlerim gelecek yemekten sonra cay için ne yapsam karar veremedim browni kesin sonra birde börek yapıyım diyorum ama nasıl börek yapsam sigara böregi gibi yoksa tepsiyemi yapsam birde şey var midye börekti adı sanırım görüntü farklı oluyor ama onu annemlerde yapmıstık görümce geldiginde hatırlarmıkibörek konusunda yardım daha dogrusu sekli konusunda birde yanına patates salatasımı yapsam mercimek köftesimi yapsam fikriniz nedir kızlar
hosgeldin tugceciiim
masallah bebis geliyomus.. hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallah Rabbim
esmamm hosgeldin kuzum
iyice dagilmishtik hepimiz ya.. halbuki ne konusuyodukaa yok ben evlensemde burdayim, hep burdayim bilmem ne
hosgeldin caniim :)
masallah en tazesi sensin sanirim aramizda..hakkaten zaman su gibi geciyor.. dugunume doyamadim bende,hemencicik gecti ya
sende hos geldin canim
dugundas ve meslektasiz
bende yari anaokulu ogretmeniyim ..daha bitmedi okulum ama.. senin bittimi
deeerryaaam
nabiyosun kacak gelii ozlettin kendini cok
nasil gidiyo evlilik
dilemekle olmaz sekeriim hadi sende gel pesimizden artik
sagol periim
hayislisiyla atlatirsiniz insallah.. saglik huzur olsun hepsi hemencicik geciyo hakkaten
Sen topigin adini 2014/2015 diye degistir ben de geleyim
2014ten umut yok artik
iyi fikir.. bir dusunmek gerek
ama bellimi olur.. bilmem neden sen bu yil evleneceksin gibime gelio gercekten
Hoşbuldum canımhosgeldin canim nasil gidiyor evlilik
sende hos geldin canim
dugundas ve meslektasiz
annelerine ''çocuklara nasıl yapalım''k de sen muhtemelen annelerinin tabaklarından takılırlar
uzun bi aradan sonra bende geldimmaslında daha önce gelmekti planm ama bi kç kere gelip geri gitmek zoruda kaldım gibi bişey olduu burdaki arkadaşlarmı çok özldimmmmmmmmmmmmm
Günaydınlarr
Topiğin Hayırlı Olsun Canım
Sizden sonra sıra bizlerde :) İnşallah bizlerde şu günleri güzelce atlatırız.
gectim canim sinavi coook sukur..
fotograflar o kadar gecmi geliyoki :44:
biz 1 haftaya almistik.. gerci simdi dugunler cok yogun oluyo sanirim isleri..
canim bence cocuklar annelerinin tabaklarindan gecinirler.. benimde oyle olmustu..
zaten lazimsa ister onlar..
insallah iyi gecer aksam
Hoşbuldumbakt canımGayet güzel gidiyor ş ükür Rabbim bizede bir bebişve verirse mutluluğumuza daha büyük bir mutluluk katılacak
Hoşbuldum canımÇok şukur bitti canım Birde işe başlasam çok daha iyi olacak
Hoşbuldum canımÇok şukur bitti canım Birde işe başlasam çok daha iyi olacak
gectiysen supper canim.ya sorma bide sonradan2 poz hakki daha verdi sectik ama koymamis albune cok sinirlendim ama okadar cok yordularki bizi ugrasamicaz artik.aksam desen cok guzel geciyoduki son anda giderlerken bibaktim esim cocuklara tukenmez kalem vermis ve koltuk cizik yolcu edecektik tam basimdan asagi once kaynar sular sonra soguk sular dokuldu resmen esime cok kizdim cok biz mytfaktaydik bayanlar off off neyseki silince cikti ama ev harebe gibi olmustu
hosgeldin tugceciiim
masallah bebis geliyomus.. hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insallah Rabbim
esmamm hosgeldin kuzum
iyice dagilmishtik hepimiz ya.. halbuki ne konusuyodukaa yok ben evlensemde burdayim, hep burdayim bilmem ne
hosgeldin caniim :)
masallah en tazesi sensin sanirim aramizda..hakkaten zaman su gibi geciyor.. dugunume doyamadim bende,hemencicik gecti ya
sende hos geldin canim
dugundas ve meslektasiz
deeerryaaam
nabiyosun kacak gelii ozlettin kendini cok
nasil gidiyo evlilik
dilemekle olmaz sekeriim hadi sende gel pesimizden artik
sagol periim
hayislisiyla atlatirsiniz insallah.. saglik huzur olsun hepsi hemencicik geciyo hakkaten
merhaba arkadaşlarrtopiğiniz hayırlı uğurlu olsunnn ben de yan topikten geleyim bi hayırlı olsun diyeyim dedim
hosgelmisen komsii
sagolasin
masallah sen 10 ayi devirmissin
Sen topigin adini 2014/2015 diye degistir ben de geleyim
2014ten umut yok artik
Ehehe canim mucize gerek onun için
2014 bitti sayılır :))
Kuzucum gelmissin sonra kacmissin :)
Merak etme sizde ilk adım atılmış devamı da gelecektir zaten :)
Hem bende 2014 gelini degil 2013 geliniyim ama burdayım :):)
Buyur sende gel
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.