- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim nasilsin ? masallah senin baya olmus evleneli:)Canimm tutkum iyiki düşündun bu topic i çok iyi oldu inan ki :) sizlerden ayrı kaldım hepiniz evlendiniz maasAllah barekAllah, taze gelinlerimiiizzz nasıl gidiyor evlilikleriniz :)Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba melodi cok dogru söylüyorsun daha dün gün sayiyorduk sanki :) bu arada hosgeldin tanisalim istersen ben eda 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 11 mayista evlendik ve ev hanimiyim :)Merhaba arkadaşlar ben de 20 günlük gelinim,zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum düğün denen şey bi solukmuş :26:
iyi bari canim oy ne guzel ya az zaman sonra 3 kisilik olqcaksiniz:)canim ben yatayim uykum geldi artik iyi.gexeler anne ve yavrusuna
Bende geldiiiimmm mayıs gelinlerindeen :122::118::124: diğer topikte iken sizlerle tanışmamış olabilirim adım esra 21 yaşındayım anaokul öğretmeniyimm
tutku sinavin nasil gectikizlaaar hos geldinizz..
iyisinizdir insallah..
sinavdan ciktim bende cook sukur verdi sonunda..
telden giriyorum bir selamlik..eve gidince konusuruz :)
İnşallah canım Allah'ın izni ile...
Allah isteyen herkese versin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba melodi cok dogru söylüyorsun daha dün gün sayiyorduk sanki :) bu arada hosgeldin tanisalim istersen ben eda 23 yasindayim istanbulda yasiyorum 11 mayista evlendik ve ev hanimiyim :)
25 yaşındayım 27 haziranda evlendik çalışıyorum :)
canim nasilsin ? masallah senin baya olmus evleneli:)
ne güzel canım mutluluklar dilerim
üff az önce ne yapsam demiştim şimdi tabak bardak kararı veremiyorum olay ya cocuklarda cay içerlerse ve cocuklarada büyük tabaga mı koymalı derken bozuluyor cünkü kullanmak istedigim takımlar 6 kişilik biz cocuklarla 8 kişi oluyoruz cocuklar cay içer mi ya
sekli farkli diye midye bórege karar verdim canim :) haklisin tabaklari kücük yapicam ve dedigin gibi yapsam daha iyi haliya dókülmese ama ayip mi olur diye düsünüyorumdaOyyy öncelikle iyiyim sagolasin tatlim, oldu evet... Çok çabuk geçiyor günler sevdiğin yanında olunca :)Kiyamam yaa , borege karar verdin mi bilmiyorum...sigara böreği güzel oluyor ağır olmuyor iftardan sonra bence :)Birde çocuklara küçük tabak kullan ,hatta onlara yere de serebilirsin... Batırmamis olurlar ortaligi :)Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağoLasın kuzum..
e senide bekleriz bak.. ayağımı sürttüm açarken
ne güzel canım mutluluklar dilerim
üff az önce ne yapsam demiştim şimdi tabak bardak kararı veremiyorum olay ya cocuklarda cay içerlerse ve cocuklarada büyük tabaga mı koymalı derken bozuluyor cünkü kullanmak istedigim takımlar 6 kişilik biz cocuklarla 8 kişi oluyoruz cocuklar cay içer mi ya
Hoş geLdiniz güzel geLinLeer ve geLin adayLarıı..
bu yıl bizim yıLımız oLdu.. çok şükür Rabbimize
lafı fazla uzatmadan konuya gireyim
burası bizim topiğimiz olsun.. ailemizi,dertlerimizi,mutLuLuğumuzu ve en önemlisi inşallah sadece güzel haberleri paylaşaLım burda
not: böyle bir topic var ama bu yıl evlenen arkadaşlarım çok ve hepimiz dağılmış durumdayız.. burada yeniden muhabbet etmek dileğiğLe..
Geldim canım ben de mayıs gelini olarak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimm tutkum iyiki düşündun bu topic i çok iyi oldu inan ki :) sizlerden ayrı kaldım hepiniz evlendiniz maasAllah barekAllah, taze gelinlerimiiizzz nasıl gidiyor evlilikleriniz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar ben de 20 günlük gelinim,zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum düğün denen şey bi solukmuş :26:
Bende geldiiiimmm mayıs gelinlerindeen :122::118::124: diğer topikte iken sizlerle tanışmamış olabilirim adım esra 21 yaşındayım anaokul öğretmeniyimm
uzun bi aradan sonra bende geldimm aslında daha önce gelmekti planm ama bi kç kere gelip geri gitmek zoruda kaldım gibi bişey olduu burdaki arkadaşlarmı çok özldimmmmmmmmmmmmm
topiğin hayırlı olsun canım :116:
PembeLokum 2014 gelinlerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diler
Günaydınlarr
Topiğin Hayırlı Olsun Canım
Sizden sonra sıra bizlerde :) İnşallah bizlerde şu günleri güzelce atlatırız.