- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
Merhaba canım, öncelikle rahatlarsın bugünlerle gelip geçer (yaşlı teyzeler gibi konuştum sanırım):) dert etme sen kendine, hafta sonun ne güzel geçmiş işte :9Merhaba sevgili topic sahibemiz
Kendi adıma cidden hoşbulduuumm.. :) Çok teşekkürler sen nasılsın?? :)
Bu arada herkese günaydın canlaaaar :)) Hayırlı haftabaşlarııı
Sizler nasılsınıız?? Benim yoğunluk devam ettiğinden ötürü ara ara gelip selam verebiliyorum ancak..Hafta sonum da dolu dolu geçti..Cumartesi okuldan arkilerim geldi onları ağırladım, gezdirdim..Dün de sevdiceğimle aylaklık yaptık derken güzel bir hafta sonuydu :) Şimdi pazartesi sendromuna takılmadan yeni bir haftaya merhaba diyorum Ah şu ay sonunu bir görsem rahatlıycam inşallah ta...İşten gelince evimde kafama göre vakit geçirdiğim günleri dört gözle bekliyorum..
Heee bu arada saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum demiştim ve yaptım Upuzun saçlarımı omuzlarda önleri hafif uzun , küt bir model kestirdim..Ama nasılll hafifledim sormayın :))) Benim çetele böyle..Sizler ne yaptınız??
benimkisi çok ama çoooook yorucuydu, hala kendime gelemedim, ellerime baktıkça ıyyy. şu kışlık hazırlıkları yok mu belimi büktü iyice yaa. İşe gelince resmen dinleniyorum sayıyorum kendimi hafta içi, çünkü hafta sonu daha çok yoruluyorum. Bütün hafta sonunu kayınvalidem, görümcem ve eşimle kışlık erzak hazırlamakla geçti. Olsun o bile güzeldi benim için eğlenceliydi yani :)
Saçlarında hayırlı uğurlu olsun :) eşinin tepkisini merak ettim beğendi mi?