2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyle mi diyosun canimm insaAllah duzelir :) gerci ben kindar bi insanim duzelmek degil de kopmak istiyorum daha cok onlardan :)

Evet olaylar kötü yönde gelişince böyle düşünmekte haklısın ama ben de bagları kopartsaydım eşim çok üzülecekti. zamanla yaptıkları şeylerin yanlış oldugunu anlalıyorlar ve hissettiriyorlar. Ben sadece mesafe koydum ne çok yakınım ne çok uzak...

Merhaba canımm. Çifteler e selamlar.Çok özledim orayı, ordaki çevremi, ah ah :/ Oraya ilk gittiğimde, ordan ayrılacağıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim.1 sene olacak ama hala arıyorum orayı.

Selam canım :) Ben özlemezdim sanırım :) daha çok kötüye gidiyor hiçbir gelişme yok :)

evet canım kopmak mümkün değil de işte umarım zamanla her yaptıklarını kafaya takmayı bırakırım da huzur bulurum onların kendilerini düzeltecekleri yok çünkü :)

zamanla azalır ama tamamen umursamaz olamıyo ınsan yanı ben olamıyorum :) esınle mutluysan gerısı bos tabı eger sureklı ılıskınız ıcınde degıllerse :)
zaten geleneksel olarak kac gelın esının aılesıyle ıyı anlasır kı :) bız boyle olmayız dıyoruz cocuklarımızlar gelınlerımızle vs ama bızımde aramızda kusak farkı olacak kım bılır onlr ne dıyecek :)

halsizlik hamileliktendir herhalde :)

aynen dişim, hamilelikten.

kv deyi takıp şu son gunlerını mahvetme canım.
insan yıllardır birlikte olduğu eşine zor alışıyor evlenince, birde fazla tanımadığın kv,kp düşün daha zor oluyor.
yabancı,bambaşka birilerini tanımaya çalışıyoruz.. el derler ya, gerçekten el işte..
sumeyranın dediği gibi ne yakın ol ne uzak.

gunaydın kızlar :) esım recelı begendı sabah yedım bende begendım :) bım marketten alıyodum ben recelı aynı ona benzemıs tadı ev recelı gıbı degılde ama ıkı sorun var esımınde farkettıgı 1. bız tatlıyı severız yanı ben evde tatlı yaptıgımda bıle bır bardak yazıyorsa bırden fazla koyarım tatsız gelmesın dıye ee klasık olcude yarım kıloya yarım kıloydu herkes oyle yapıyor nıye bıze fazla sekerlı geldı..pısme esnasında da baktıgımda banada cok sekerlı gelmıstı bır daha bıraz az koyacagım ama gunahını almasamda acaba cılekcı cılegı az mı verdı dıyorum oylede yapmaz tabı dıyorum..ezıklerı ayırmıstım ıcınden onun yerıne evden cılek koymustum acaba 10 grm falan eksık mı geldı ama o kadar farketmez ondan da 2.sorun esım ne kadar cıktı dedı gosterdım sasırdı 2 kucuk kahvaltı kasesı kadar cıktı sekere mı cılegı mı ocaga mı bulasıga suya mı neye acısam kı yarım kasede yedık yanı sorun bende mı dıyorum bosaltıp tekrar kayntırken bıraz zıyan olsa hadı bırde kopuk alırken mı zıyan oldu acaba ben yarım kılodan 1 bardak kopuk cıkardım annem naptın o kadar alma oyle kopuk dedı cıdden bı daha almayacagım o kadar ama annemde kac zamandır yapıcam dıyorum ne bıleyım dıyo anlatmıyo ınsan kızına anlatmaz mı ben yanlıs yapıncada soyle yapacaktın dıyo sızce yarım kılodan ne kadar cıkması normaldı

ıyı kuzum sen nasılsın :) 13.haftanın ıcındeymıssın oyyy :)

iyi canım bende, erkenden işlerimi halledip tekrar yattım
havada taaam uyumalıkki

he yaa, 13 olduk bugun ama tabi doğrumu bilmem benim kafa hala allmıyo bu haftaları
aslında 12+1 im bugun, meltemin dediğine göre bu 13.hafta içi sayılıyomuş , aman neyse

aaa kotu mu orada hava :)
3 aylık oldun dıyelım bız ona zaman ne cabuk gecıyo ya saka gıbı 1.5 aylıktı ogrendıgınde hey gıdı :)

olsun kuzum bak yemişsiniz madem iyi olmuş demekki.
şekeride evet belki çilekler azıcık az gelmiştir. ezikleride ayırmışsın ya.

"sekere mı cılegı mı ocaga mı bulasıga suya mı neye acısam kı " buna çok guldumm
doğru aslında uğraşmaya değmez ama evdeki tadıda bir başka oluyor işte.
birdaha annenlerde yapsan, veya annen gelırse yapsanız, hem sende öğrenmiş olursun iyice.

yarım kilodan o kadar cıkmasıı bilmem normal gibide geldi bana ama

aaa kotu mu orada hava :)
3 aylık oldun dıyelım bız ona zaman ne cabuk gecıyo ya saka gıbı 1.5 aylıktı ogrendıgınde hey gıdı :)

dun,bugun biraz soğuk

sorana sallıyorum hep, birine 3 diyorum birine 2 bucuk, diğerine 12 haftalık
3 ay bitmiş olmalı işte

ama koymaya calısmıtım onun yerıne demek az koymusum gercı 3-5 tane ayırmıstım
evet ama ya cıdden oyle emegımı saymıyorum bıle agda gıbı oldu ya aktıgı yer donmus kasıklardan vs zor cıktı ıyıkı sonradan suyla kaynatmısım yoksa katı olacktı
annem bırsey demedı bırlıkte yaparız vs dıye bır daha bende demem
uvv o vakıt zarar bu recel ev ekonemısı zarar goruyor kac dk kaynamalı kı ben kaynamaya basladıktan sonra yarım saatı geckın kaynattım

dun,bugun biraz soğuk

sorana sallıyorum hep, birine 3 diyorum birine 2 bucuk, diğerine 12 haftalık
3 ay bitmiş olmalı işte
hadı ya burada tam tersı dunden berı ısınmaya basladı yıne :)
4 + 4 + 4 yanı 12 haftalık olsa bıle 3 aylık oluyor oyle degıl mı her sekılde 3 aylıksın

olsun canım denedin bari birdaha yaparken bilirsin neyı nsıl yapacağını.
kaynatmaya gelınceee pek bi bilgim yok, nette araştırdım şimdi 25 dk falan pişirmiş biri tam kıvamında olmuş.

var bi gariplik seninn reçelde ama çıkar kokusu

hadı ya burada tam tersı dunden berı ısınmaya basladı yıne :)
4 + 4 + 4 yanı 12 haftalık olsa bıle 3 aylık oluyor oyle degıl mı her sekılde 3 aylıksın

1 ay tam 4 hafta olmuyor ya, daha fazla, o yuzden karısıklık oluyor ıste hesaplamada.
12 dolmuş, 13 ten 1 gun almışım bugun
bu kez anladım demekkı ımzam doğru

cıkmıs kokusu market recelı gıbı cıdden var bır garıplık ama ne tarafından hangı tarafında cozemedım
karısıkmıs yav neyse kımı once kımısı gec gelıyor zaten hepsı aynı surede olmadıgından sorun yok..bı tanıdıgın bır hafta sonra aylık olacaktı kadın panıkteydı derken dogdu

olur olur sıkma canını

evet işte o hesaplamalarda karışıklık varsa bebişin nezaman geleceğide bilinmiyor

demin komsuma kilo hakkında bişilere bakıyodum buna denk geldim
br aralar bende böyle yapıyodum yahu, ne yanlış menum varmış

Eklentiler

• Sonra-Neden-Kilo-Alıyoruz.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…