2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

haftasına gore gidiyor dedi ama oraya gıdınce unutuyorum hep sormaya ıste.
artık not alıcam ordan sorucam soruları

Benim arkadaşım günde 6 tane yumurta yiyomuş doktor 2-3 hafta ileride gidiyo gelişimi demiş :) 5 aylık olmuştur onunda

Benim arkadaşım günde 6 tane yumurta yiyomuş doktor 2-3 hafta ileride gidiyo gelişimi demiş :) 5 aylık olmuştur onunda

deme yaa 6 yumurtaa
yiyebilene maşallah canım ama gunde 1 taneyı zor yıyorum, hatta bazen yemıyorum bıkarsam sonra hıc yıyemem.
sıkmıyomu ya o kadar yumurta maşallah hakkaten şaşırdım canım

ıste bende dıyetten once tamdda boyleydım :)

boyle yemek daha talı gelıyodu ama sonnraa
maşallah sen çok guzel kilo verdin canım, azcık daha sık dişini

aynen sonrası
sagol canım cok sukur gercekten az kaldı ınsallah..bır tane esortmanım var alt esım ılk evlendıgımız zaman bu sana hayatta olmaz kı dedı cok uzuldum bısey demedım kotu demedıgını bılıyorum o kadar zayıflayamazsın dedı gecen cumartesı gıydım gectım karsısına hatırladın mı dedım guldum zafer benımdır cok sukur hep yanımda oldu bu surecte bu cok onemlıydı ama bu kadarını beklemıyordum ben dıyo

ooh ne iyi olmuş
tabii eşinede maşallah canım hani bazıları sorun çıkarıyor, bu kadar uzun sure destek olması çok guzel bişi

akşam bende dıyorum eşime nasıl spor yapasım var anlatamam, eski kıpır kıpır gunlerımı şimdiden özledim
şimdi böyle halsiz olunca sanki doğumdan sonrada böyle olacakmış hissi var insanda, tabi nasipse doğurayım minnakımı yine yaparım sporumu inşallah

cok sukur canım sevgılıyken ye ye dedıgı ıcın daha cok kılo aldım sonumu bılıyor eger destek olmasa gercekten sonunu getıremezddım
mesela eskıden dıyet yaptıgımda yagsız tuzsuz yerdım dıyet gıbı dıyettı baskası yemek ıstemezdı sonra dıyet bıtınce normale dondum ve halıyle kılo aldım..su an ıyı kotu ne yapmam gerektıgını bılıyorum ınsallah tekrar kılo almam en buyuk duam..kendımce cozumlerde buldum ınternette sayesınde mesela canın kızartmamı cektı patates dahılse fırında yok dagıl degılse karısık kızartmayı tost makınesınde yap ustune sosunu ohh mıss saglıklı,hafif hamılelerde bu sekılde yapabılır can cekıyor sonra kılolar gelıyor mesela gecen kurdan kebabı yaptım patlıcanları tost makınesınde kızarttım ınan cok lezzetlı olmustu hıc gerek yok bol yaglarda kızartmaya yada karnıyarık senelercce bol yaglı yedık ama sımdı kozleyerek yapmayı ogrendım cokta hafıf ve lezız bu sekıldee kendımı mahrum bırakmadıgımdan mıdır nedır bu sefer sukurler olsun ozledıgım hemen yıyecegım dedıgım bır tat yokk ve boyle yapınca esımde afıyetle yıyo oda saglıklı oluyo
Allah'ım ne olur tekrar eskı halıme donmıyım
yok canım dogumdan sonra olmaz ınsallah ınstagramda goruyorum neler yapıyor artık anneler benım ve esımın en buyuk eksıgı spor malesef

çok iyi yapıyosun canım, sağlıklı beslenebilmek iyi ama becebilene işte.
geri almayıda dusunme, bak yaz geldı aksamları vaktınız kalırsa yuruyuse cıkın, bunu alışkanlık halıne getırınce cok ıyı oluyor, ufak mesafe bıle yurusen ıyı gelıyor.
sağlam kilo verdin maşallah sanmıyorum kolay kolay geri alasın, biraz hamilelikte dikkat edersın hepsi bu
asıl o zaman sağlıklı beslenmek lazım aslında.

kuzum zaten bız yuruyus konusundda usengecız cıdden ama yapmak sart
daha oncede basardım canım o zaman kucuktu yasım sonra gerı almam sandım 37 kılo vermıstım o zaman dıyet bıtsınde yemek yesem dıyordum hanı artık zayıfım dıye..sonra oyle olmadı aldım tabı normal olarak bu sefer yanlıslarımı bılıyorum o farkım var..dıyet bıtsınde yemek yıyeyım hıc demıyorum mesela sadece dıyet bıtsede alısverıse cıksam dıye beklıyorum yoksa artık omrum boyunca boyle beslenıcem ınsallah evet ben hep hamılelerı 20-30 kılo alıyor sanıyordum meger normalı 9-10 mus mesela hamıle olsam suan yedıklerım gayet saglıklı sadece sıklıgı cogalır sanırım hamıleler cabuk acıkıyor

deme yaa 6 yumurtaa
yiyebilene maşallah canım ama gunde 1 taneyı zor yıyorum, hatta bazen yemıyorum bıkarsam sonra hıc yıyemem.
sıkmıyomu ya o kadar yumurta maşallah hakkaten şaşırdım canım

Çok severek yiyormuş ama fazlasıda zararlıdır gibi en fazla 2 olmalı :)

Demek ki sabret zamanla anlayacaklar diyosun :) oyle yapayim o zaman

Ya iste evlendikten sonra esimle iyi olursak insaAllah ben de daha az uzulur kafaya takarim sanirim ayni ev icinde olunca nasil olacagiz cok nerak ediyorumm

Su gunlerde cok takmiyorum iyi ki biraz beynime soz gecirmeyi basariyorum artik tek dusundugum 1 hafta sonra evleniyor olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…