- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sihhatler olsun canim, saç mi kestirdin :))selam kizlarr..
ben bugun evde degilim, ana okulunda dersimiz vardi.
kuaforede gittim bi guzel oh bi yuk kalkti uzerimden heh :)
SirriEyvan kuzum nasilsin sabah girmissin ama
Sihhatler olsun canim, saç mi kestirdin :))
Ben hiç kiyamiyorum da saçlarıma Hehe :)
Demek ders vardı ufakliklarla ohh ne guzel..:)
Bende temizlik yapıyorum.. ütü var bide sonra yemegi koyayim diyorum..iş çok :)))
Ama gece baya geç yattık kocisle film izlerken uyuya kalmışız ikimiz de koltukta gece uyandım da yataga götürdüm bizi 5 miydi neydi...8 buçukta da kalktık , şimdi uykum geldi iyi mi:)))
Sihhatler olsun canim, saç mi kestirdin :))
Ben hiç kiyamiyorum da saçlarıma Hehe :)
Demek ders vardı ufakliklarla ohh ne guzel..:)
Bende temizlik yapıyorum.. ütü var bide sonra yemegi koyayim diyorum..iş çok :)))
Ama gece baya geç yattık kocisle film izlerken uyuya kalmışız ikimiz de koltukta gece uyandım da yataga götürdüm bizi 5 miydi neydi...8 buçukta da kalktık , şimdi uykum geldi iyi mi:)))
Merhaba canlar, nasılsınız bakalım?yok kuzum tuy mug islerini hallettim.. orayada kuafor denmiomuydu yalnismi hatirliyorum ben tuh :)
oo senin isin varmis, gundur uyuyabiliyosan uyu kuzum, bizde dizi izlerken ha simdi bitcek,ha simdi bitcek diye bekldik cok gec bitti, bende uykuluyum bugun.
valiz isinide halletmisin bayasini oh ne guzel :)
yaduman91 napti acaba, insallah iyidir kv desi :/
Merhaba canlar, nasılsınız bakalım?
Canım kayınvalidemi sormuşsun, biraz daha iyi ama hala yoğun bakımda.. Ameliyatı tamamlanamadığı için tekrar bi operasyon yapacaklar, ancak şuan solunumun durmasına nelerin neden olduğunu araşırıyorlar, Cuma günü kısmetse tekrar olacak.. İnşAllah bir sorun çıkmaz yineArtık çok bitkin durumdayız Rabbim yardımcımız olsun. Bende cuma günü gidiyorum bi aksilik çıkmazsa... dualarınızı esirgemeyin olur mu?
İnşAllah canım araştırıyorlar bakalım...hadi ya tekrarmi alacaklar ameliyata, insallah bu kez kolayca atlatir kuzum.
insallah ciddi bisi yoktur.
Rabbim hepinize sabir versin insallah,kayinvalidenede insallah .
git canim.sende yanlarinda ol, gerci islerinin tam yogun zamani, izin alip cumaya kadar gitsen sanki iyi olur ama verirlermiki.
İnşAllah canım araştırıyorlar bakalım...
Yok canım şuan iş yerim o kadar karışık ki izin alabilecek konumda değilim yani, hem eşimde gelme diyor, yapabileceğimiz birşey yok diyor, zaten Ankara'da hastane yatıyor kayınvalidem ama evleri başka bir şehirde yani, hastanede kalıyor eşimde, kaç gündür o da perişan oldu yanına birşeyde götürmemişti, ona bişeyler hazırlıcam işte, haftaya da gelemeyecek galiba![]()
Evet canım aynen öyle, iş yerindekiler hastamısın diye soruyorlar, çok bitkin düştüm bende .... Kim bilir eşim ne haldedir, gerçi pazartesiye göre çok çok daha iyi ama işte herkesin kendi annesi bir başka oluyor sonuçtahee evet canim oyleyse nasipse cuma gidersin.
goturursun bisiler esine dedigin gibi hemen gelinmez simdi.
aman iyi olsunda insallah ..
zor canim , zor.. saglik gercekten en buyuk zenginlik
Evet canım aynen öyle, iş yerindekiler hastamısın diye soruyorlar, çok bitkin düştüm bende .... Kim bilir eşim ne haldedir, gerçi pazartesiye göre çok çok daha iyi ama işte herkesin kendi annesi bir başka oluyor sonuçta![]()
Evet canım kayınpederim sağ..oy canim tabi oyle, herkezin annesi degerli :)
sen guclu olki esinede moral ver tamam :* biliyorum elde degil ama ..
kayinpederin sag dimi canim
Evet canım kayınpederim sağ..
Eşim ameliyat tekrar olmasa ne olur diye sormuş, bu seferde iltihap kaplar, o da sarılığa çevirir ve hastayı kaybederiz, bu ameliyatı risklide olsa yapmak zorundayız demiş
Rabbim hayırlısını versin bol bol dua edelim İnşAllah..
Allah Allah bobrek tasi bukadar risklide oluyomuymus ya.
Dualarim sizinle kuzum, insallah Rabbim yardimciniz olur.
tas alinmismi ama yoksa ameliyat alinmadanmi yarim kalmis :/
günaydın kızlarr![]()
Günaydın canım, Allah razı olsun, evet bende çok bilmiyordum ama öğrendik işte..
Sanırım 2 büyük taş varmış sadece birisini alabilmişler o sırada solunumu durunca devam etmemişler yarıda kalmış yanio yüzden diğer kalanı da almak zorundaymışlar
Amin İnşAllah canım benim bekliyoruz iştehmm evet olabilir canım, büyükse heleki
Rabbim büyük kuzum inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatı
Amin İnşAllah canım benim bekliyoruz işte
Siz neler yapıyorsunuz?
Hmm öyle mi valla bende seçimden sonra izin kullanmak istiyordum ama ramazana denk geliyor o zamanda kullanamam sanırımnapalım canım bizde gün geçirmeye çalışıyoruz işte.
Meltemde yok izinli sanırım
Hmm öyle mi valla bende seçimden sonra izin kullanmak istiyordum ama ramazana denk geliyor o zamanda kullanamam sanırım
Artık Ağustos gibi falan kullanırım bende:)