• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

:) canım cama cıkma ama mesela ben uzanamadıgım yere fırca varya uzun soplaı ona bezı baglıyorum ulasamadıgım yerı oyle sılıyorum kolay oluyo yoksa camda basım doner Allah korusun..
evet canım ya pasabahcenın borcam yarısmasına katılmak ıcın..
tabagın uzerıne yazıyorum ama yıne calan calar kesın

baktım canım ama onu ordan kolayca silebilirler, yani ben silebilirim:KK53:
birazını tabağın içine doğru yaz mesela, tabaklar düz renk olunca hemen silinebilir:KK28:

aynen bende o fırçayı kullanıyorum, Allah onu bulandan razı olsun zaten heh:KK73:

birazını tabağın içine doğru yaz mesela, tabaklar düz renk olunca hemen silinebilir:KK28:

aynen bende o fırçayı kullanıyorum, Allah onu bulandan razı olsun zaten heh:KK73:

hadıı ya oylemı yapayım dıyorsun :) uff ne sınır bozucu bu durum evden cıkarken defalarca kapıyı kontrol etmek gıbı :)
haha neler yazılır dımı gercı benım kaynanayla bı sorunum yok ama adı kaynana olsun:)

hadıı ya oylemı yapayım dıyorsun :) uff ne sınır bozucu bu durum evden cıkarken defalarca kapıyı kontrol etmek gıbı :)
haha neler yazılır dımı gercı benım kaynanayla bı sorunum yok ama adı kaynana olsun:)

photoshopu olan rahatlıkla siler canım, dediğin gibi çok takıntılı bir konu bu.

gülmeyede gelmiyo ama yorumlar harika ya:KK53:

canım ıstek gonderdım :)
paylas yaa :) ama bak benden soylemesı resımlerın ustune ısmını yaz..
kac gundur cok sınır ettı ıg benı belkı gormussundur 6 kısıyı paylastım resmımı calıp pasabahcenın yarısmasına katılan..bıtmıyorda 4-5 kısı daha var onun dısında nasıl ınsanlr bılmıyorum..
aglasam mı gulsem mı bı tanesı tatlı resmımı paylasmıs mısafırlerıme yaptım vs bısıler yazmıs cogu benzer seyler yazmıs zaten..bugun bı tanesı resımı degıstırmıs etmıs tanınmasın dıye guya tanımıcam yazdım bır suru sey ustune alınmaz hıc sanmam..
bu yuzden artık ısmımı yazıyorum resımlere sende paylasırsan oyle yap kı paylas :)
kabul ettim tatlım seniii :)

gördüm yaa, bu insanlar ne garip :S
çok şaşırdım görünce , telefondan ismini neyle yazıp paylacaksın ki ?
hangi program o görevi görüyor...

bide ben ne paylaşacağımı bilemedim ki :D
insanlarin hepsi farklı şeyler için kullanıyor... düşünme aşamasındayım :D

kuuuzuum nasılsın :) ?
çok ağırlaşmadan sil camlarını, ara ara tozunu alırsın.. yoksa zor oluyor , bak ben şimdi iki adım atıp nefes nefese kalıyorum..
nefes alamamak ne zormuş yaa:KK51:

kuuuzuum nasılsın :) ?
çok ağırlaşmadan sil camlarını, ara ara tozunu alırsın.. yoksa zor oluyor , bak ben şimdi iki adım atıp nefes nefese kalıyorum..
nefes alamamak ne zormuş yaa:KK51:

iyidir esmamm sen nasılsınn:KK19:
bılmıyorum esmam ya şimdilik biraz daha dursun bakalım, ağrılarım var cunki, korkuyorum zorlamayayım kendımı o kadar.

Allahım kuzenim karşımda yaşıyo, balkonlarımız karşı karşıya, 9.ayına başladı bakıyorum kocaa koca halıları kaldırıp balkona çıkarıyo ya maşallah, ben hamiş değilken bile yapamazdım bunu, hiç korumadı kendini hamişlik boyunca.
maşallah iyi dayandı.

siz nasılsınız :anneadayı::nazar:

photoshopu olan rahatlıkla siler canım, dediğin gibi çok takıntılı bir konu bu.

gülmeyede gelmiyo ama yorumlar harika ya:KK53:
hadı yaa cıdden oyle sınır bozucu

kabul ettim tatlım seniii :)

gördüm yaa, bu insanlar ne garip :S
çok şaşırdım görünce , telefondan ismini neyle yazıp paylacaksın ki ?
hangi program o görevi görüyor...

bide ben ne paylaşacağımı bilemedim ki :KK70:
insanlarin hepsi farklı şeyler için kullanıyor... düşünme aşamasındayım :KK70:
fotorus dıye program var onla yapıyorum ama baksana tutkku tutkku sılınır o dıyo :( mutfagımın resmıde vardı boyle olunca kaldırdım onu evımı baskasında gormıyım dıye..
yavrusunu paylasma derım kuzum fıkrımce hem calınma durumu hemde nazar deger :) onun dısında aklına ne eserse koyy :)

hadı yaa cıdden oyle sınır bozucu

fotorus dıye program var onla yapıyorum ama baksana tutkku tutkku sılınır o dıyo :KK43: mutfagımın resmıde vardı boyle olunca kaldırdım onu evımı baskasında gormıyım dıye..
yavrusunu paylasma derım kuzum fıkrımce hem calınma durumu hemde nazar deger :) onun dısında aklına ne eserse koyy :)

kuzum yaz ismini ama resmin daha renkli kısmına yaz, düz renk olunca kolay siliniyor.
mesela yemeğin içine felan yaz, oraları sılınse bıle bellı olur anlarsın

kuzum yaz ismini ama resmin daha renkli kısmına yaz, düz renk olunca kolay siliniyor.
mesela yemeğin içine felan yaz, oraları sılınse bıle bellı olur anlarsın
o zamanda resmın tıpı kayar :( ufff ama oyle yapıyım barı
bugun ne cabuk gectı bıtttı anlamadım ben :)

o zamanda resmın tıpı kayar :KK43: ufff ama oyle yapıyım barı
bugun ne cabuk gectı bıtttı anlamadım ben :)

eh evet bıraz oyle oluyor ama yapacak bişi yok:KK51:

bana çok uzun geldi yaa, pazardan geldim geleli başım acayip ağrıyo, zonkluyo resmen..
sobamda tütedi yine, yakmamıştım halbuki, yakmadığım halde neden böyle oluyosa, geçenlerdede oldu.

,
eh evet bıraz oyle oluyor ama yapacak bişi yok:KK51:

bana çok uzun geldi yaa, pazardan geldim geleli başım acayip ağrıyo, zonkluyo resmen..
sobamda tütedi yine, yakmamıştım halbuki, yakmadığım halde neden böyle oluyosa, geçenlerdede oldu.
o olaydan dolayı agrıyodur basın cnaım :(
aaa nıye oyle oluyor hıc anlamam tabı ben sobadan canım

,

o olaydan dolayı agrıyodur basın cnaım :KK43:
aaa nıye oyle oluyor hıc anlamam tabı ben sobadan canım

bilmiyorum canım aşırı ağrıyo.
of bilmem bende sinir oldum, balkondan aşağı atacağım artk o olucak.

şimdi haberlerde özgü nnamalı şey diyolar hipnozla evde doğum yapmış, daha neler duycaz acaba.
hipnozla doğummu oluyomuşki ilk defa duydum:KK64:

iyidir esmamm sen nasılsınn:KK19:
bılmıyorum esmam ya şimdilik biraz daha dursun bakalım, ağrılarım var cunki, korkuyorum zorlamayayım kendımı o kadar.

Allahım kuzenim karşımda yaşıyo, balkonlarımız karşı karşıya, 9.ayına başladı bakıyorum kocaa koca halıları kaldırıp balkona çıkarıyo ya maşallah, ben hamiş değilken bile yapamazdım bunu, hiç korumadı kendini hamişlik boyunca.
maşallah iyi dayandı.

siz nasılsınız :anneadayı::nazar:
Ben öylelerine çok kızıyorum kuzum...
Bebeklerini ön planda tutmuyorlar maalesef...
Hamilelikte ağır kaldırmak çok çok çok sakıncalı, erken doğumu tetikliyor..hadi bebek erken doğdu Kuvezde kalmak zorunda kalacak...
Anne dikkkat etmedi diye yavru neler çekecek.. elbette bazı durumlarda erken doğmaz , ama bunlar olabiliyor..vefat eden bebek bile duydum:(
Ne diyeyim ki, agir iş yapılmamasi taraftarıyim ...

Biz iyiyiz sukur kuzum...tek sıkıntım rahat nefes alamamak.. kizce dayanıyor akciğerlerime :))
Harici her şey yolunda sukuuur...:)

Moral bozma sakin kuzum..
İnan dogurunca rahatlıkla veriliyormus..
Ama bi bak bakalim beslenmene nerede bir yanlışlık var... 1 haftada 2 kilo fazla çünkü..
Şeker yüklemesi yaptırmani öneririm canim, umarım yoktur ama o durumda hızlı kilo aliniyor..
Doktorunda söyler zaten..
Birdeee asıl kilo sabah ac karnına tartildiginda çıkan kilo :)
Ne diye gece tartilirsin yaramaz kiz :)

Uf hiç sorma canım, dışardan geldim dedim kaç gündür tartılmıyorum bi rbakınayım öyle çıktı. Bu sabah tartıldım 61.7 :KK48:
Evet eşimle konuşuyorduk geçen şu şekere baktırsak iyi olur diye.
Beslenmemdeki yanlışlık doymayacagımı düşünüp porsiyonlarımı fazla tutmam veee tatlı ...İşte bunu aşarsam sorun kalmayacak.Başladım sınır koymaya kendime. :)

kuzum gec kalmıs degılsın nereden tutarsan ucundan oradan kardır kek borek vs hamur ısını abur cuburu kes tatlıyada kes cok canın cekerse mesela dun aldıgın tatlıdan 1 tane ye tamam en fazla..sakın dert edıp psıkılojını bozma bunun yerıne yeme onları ohh rahatlarsın :) meyve ye sebze ye et ye bebıse yarasın :)
canım dugunden sonra basladım balayında falan bı yedım kı sorma :) 8 ay olmustur sanırım baslayalı evlenelıde 11 ay bıttı :) ayyy mayıs 11 yıldonumuuu :)

Evet canım işte en azından durumumun farkındayım, işte irademi güçlendirmek yapacagım şey, olacak inşallah. :) Şekerimi hiç düşürmemem lazım sık yeyip , yoksa bir mide kazıntısında bir sürü şey geliyor aklıma, neler ypmaya kalkıyorum. :)

Hmmm vaaaay senesi geliyor maşallah.. Yıldönümünüzde incelmiş bir hatun olucan he :)

Uf hiç sorma canım, dışardan geldim dedim kaç gündür tartılmıyorum bi rbakınayım öyle çıktı. Bu sabah tartıldım 61.7 :KK48:
Evet eşimle konuşuyorduk geçen şu şekere baktırsak iyi olur diye.
Beslenmemdeki yanlışlık doymayacagımı düşünüp porsiyonlarımı fazla tutmam veee tatlı ...İşte bunu aşarsam sorun kalmayacak.Başladım sınır koymaya kendime. :)

Evet canım işte en azından durumumun farkındayım, işte irademi güçlendirmek yapacagım şey, olacak inşallah. :) Şekerimi hiç düşürmemem lazım sık yeyip , yoksa bir mide kazıntısında bir sürü şey geliyor aklıma, neler ypmaya kalkıyorum. :)

Hmmm vaaaay senesi geliyor maşallah.. Yıldönümünüzde incelmiş bir hatun olucan he :)
Oh bak 63 değilmissin :)))
Hmmm doyarsin ya, sadece az ve sık ye, bol ara ogün yap...
Yoğurt, 1 bardak süt, meyveli yoğurt, meyve, ceviz, fındık, kara üzüm, badem..ne bulursan ara ogün yap, ama cikeleta olmasın mümkün olduğu kadar :))))

Gerisine afiyet olsun Hehehe :))
Şeker zamanın gelince bakar doktorun ama hızlı kilo alımı devam ederse bi açlık ve tokluk baktir sağlık ocağında canim..

Ben öylelerine çok kızıyorum kuzum...
Bebeklerini ön planda tutmuyorlar maalesef...
Hamilelikte ağır kaldırmak çok çok çok sakıncalı, erken doğumu tetikliyor..hadi bebek erken doğdu Kuvezde kalmak zorunda kalacak...
Anne dikkkat etmedi diye yavru neler çekecek.. elbette bazı durumlarda erken doğmaz , ama bunlar olabiliyor..vefat eden bebek bile duydum:KK43:
Ne diyeyim ki, agir iş yapılmamasi taraftarıyim ...

Biz iyiyiz sukur kuzum...tek sıkıntım rahat nefes alamamak.. kizce dayanıyor akciğerlerime :))
Harici her şey yolunda sukuuur...:)

aynen.. bu sabah yine halılar balkonda, yalnış hatırlmıyorsam cumartesi çıkardılar..
anlamıyorum evde sanki tavuk besliyolarda halılar kirleniyo:KK53:
ne diyelim herkez farklı işte.

aldırmıyomu nefes minnak, teyzoşuuuum hadi azcık kımıldada anne rahat nefes alsınnn:nazar::KK46:
büyüdükçe tabi onlarda içeri sığmıyolarki:KK28:

normalmiymiş peki bu durum canım, nette okumuştum normal şeyler arasındaydı gerçi

aynen.. bu sabah yine halılar balkonda, yalnış hatırlmıyorsam cumartesi çıkardılar..
anlamıyorum evde sanki tavuk besliyolarda halılar kirleniyo:KK53:
ne diyelim herkez farklı işte.

aldırmıyomu nefes minnak, teyzoşuuuum hadi azcık kımıldada anne rahat nefes alsınnn:nazar::KK46:
büyüdükçe tabi onlarda içeri sığmıyolarki:KK28:

normalmiymiş peki bu durum canım, nette okumuştum normal şeyler arasındaydı gerçi
Hahaha hali bide bu , arada silersin , her gün supurdun mu hiç bir seycigi kalmaz kısa vaadede :))
Bosver sen onlarıiiii:)))

Normalmis artık... Burnumun etleri şişti sanırım, o da normalmis araştırdım da...
Hem ciğerlerime baskı var hem burnum tikanik gıbı geziyorum , bildiğin nefes darlığı yaşıyormus gibi hissediyorum :KK47:

Dediğin gibi sigmiyoruz yavaş yavaş :anneadayı:
Ay nisani Yariladik bi mayis kaldı, şaka gibiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back