• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hahaha hali bide bu , arada silersin , her gün supurdun mu hiç bir seycigi kalmaz kısa vaadede :))
Bosver sen onlarıiiii:)))

Normalmis artık... Burnumun etleri şişti sanırım, o da normalmis araştırdım da...
Hem ciğerlerime baskı var hem burnum tikanik gıbı geziyorum , bildiğin nefes darlığı yaşıyormus gibi hissediyorum :KK47:

Dediğin gibi sigmiyoruz yavaş yavaş :anneadayı:
Ay nisani Yariladik bi mayis kaldı, şaka gibiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oy az kaldı annesi nasipsee:nazar::nazar:
hele bi doğsun herşey unutulur elbet:KK28:

CennetiMelegiM CennetiMelegiM naaptı acaba, maşallah bebişi 15 günlük oldu sanırsam, inşallah iyilerdir:nazar:

:KK46:

Oh bak 63 değilmissin :)))
Hmmm doyarsin ya, sadece az ve sık ye, bol ara ogün yap...
Yoğurt, 1 bardak süt, meyveli yoğurt, meyve, ceviz, fındık, kara üzüm, badem..ne bulursan ara ogün yap, ama cikeleta olmasın mümkün olduğu kadar :))))

Gerisine afiyet olsun Hehehe :))
Şeker zamanın gelince bakar doktorun ama hızlı kilo alımı devam ederse bi açlık ve tokluk baktir sağlık ocağında canim..
İşte bu atıştırma durumu en büyük sıkıntı.Acaip psikolojik baskı var üzerimde.Hep diyorum ya. Şimdi zaten fazla kilo aldım iyice göze battı, şimdi sürekli atıştırma halinde daha fazla takılıp duracaklar.Normalde takılacagım seyler değil ama çok alıngan oldum sanki. Öyle laf işittim mi bütün moral sıfırlanıyo. Neyse minnakım için bunlara da katlanıciiiiz
Hahaha hali bide bu , arada silersin , her gün supurdun mu hiç bir seycigi kalmaz kısa vaadede :))
Bosver sen onlarıiiii:)))

Normalmis artık... Burnumun etleri şişti sanırım, o da normalmis araştırdım da...
Hem ciğerlerime baskı var hem burnum tikanik gıbı geziyorum , bildiğin nefes darlığı yaşıyormus gibi hissediyorum :KK47:

Dediğin gibi sigmiyoruz yavaş yavaş :anneadayı:
Ay nisani Yariladik bi mayis kaldı, şaka gibiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Amaaaaan cidden bu ay çıktı say, ne kadar az kalmış kuzuuum :)

Yalnız geçen gördük seni, fazla büyütmemişsin göbeği, o minnak nasıl sığsın oraya, sıkışıyo tabi içeride :)) Bak ben gibi geniş yer açarsan no problem :KK48::KK48:

İşte bu atıştırma durumu en büyük sıkıntı.Acaip psikolojik baskı var üzerimde.Hep diyorum ya. Şimdi zaten fazla kilo aldım iyice göze battı, şimdi sürekli atıştırma halinde daha fazla takılıp duracaklar.Normalde takılacagım seyler değil ama çok alıngan oldum sanki. Öyle laf işittim mi bütün moral sıfırlanıyo. Neyse minnakım için bunlara da katlanıciiiiz

Yalnız geçen gördük seni, fazla büyütmemişsin göbeği, o minnak nasıl sığsın oraya, sıkışıyo tabi içeride :)) Bak ben gibi geniş yer açarsan no problem :KK48::KK48:

:KK48: güldürdün beni sabah sabah:KK19:
boooooooşveer kiloları, sağlık olsun , hamişliğin tadını çıkar canım aman tek dert kilo olsun :KK76:

:KK48: güldürdün beni sabah sabah:KK19:
boooooooşveer kiloları, sağlık olsun , hamişliğin tadını çıkar canım aman tek dert kilo olsun :KK76:

:)))) Öyle canım yaaaa, bakma ben de şaşıyorum kendime.Yakınlarım hep derdi ne kadar heveslisin gebelik sürecine, çok özenirdim çünkü.Ama bu kadar stresli gecırecegımı düşünmemiştim. Hayal ettiğim gibi tadını çıkarmalı.

:)))) Öyle canım yaaaa, bakma ben de şaşıyorum kendime.Yakınlarım hep derdi ne kadar heveslisin gebelik sürecine, çok özenirdim çünkü.Ama bu kadar stresli gecırecegımı düşünmemiştim. Hayal ettiğim gibi tadını çıkarmalı.

bak kendin söylüysun nekadar hevesliyim diye. çok şükür bildiğim kadarıyla sen fazla bulantı felanda yaşamadın maşallah, ee ozaman çıkar tadını gerçekten:nazar::KK15:

oy az kaldı annesi nasipsee:nazar::nazar:
hele bi doğsun herşey unutulur elbet:KK28:

CennetiMelegiM CennetiMelegiM naaptı acaba, maşallah bebişi 15 günlük oldu sanırsam, inşallah iyilerdir:nazar:

:KK46:
Öyle kuzum öyle... Çok vahlanmiyorum bu duruma ama zormuş vesselam:))

Bende onu merak ediyorum ama çok yoğun herhalde gelemiyor demek hiç :)
Sağ olan büyüyor kuuuzum..:)

Senin minnak nasil annesi, sen nasılsın?

Kolay değil hamilelikte şu kilo alımı, en büyük psikolojik baskı bence de...insan birden kilo alıyor çünkü, ne olduğunu şaşırıyorsun , insanlar da takılıyor...
Ama takma artık sen, çünkü takmazsan sağlıklı olur beslenmen...
Minik kilo alır hizlisindan sen yavaşinda kalirsin Allahın izniyle :))

Evet az kaldiiiii çok heyecanlıyimmm...
Daha valizi hazirlamadim, benim eksiklerim.var onlar tamamlanacak, eşim dün akşam diyor ki, yarın alalım da eksikleri valizini hazırla hazır dursun artık :))
Ayyyy dedimmm kocam bile fark etmiş az kaldığıni heheeeyyyttt :D
Normalde çok relax bir tiptir de kendileri :))

He bideee çok kibarsiiin kuzum... Ama bünyeme göre o gobus büyük benim :)))
Minnak bir kadınım ben, resimlerde nasil çıkıyorum bilmem ama :)))
Üstelik senin gobus çok tatli şu an, tam ideal hiçte bilem büyük degiillll:)

bilmiyorum canım aşırı ağrıyo.
of bilmem bende sinir oldum, balkondan aşağı atacağım artk o olucak.

şimdi haberlerde özgü nnamalı şey diyolar hipnozla evde doğum yapmış, daha neler duycaz acaba.
hipnozla doğummu oluyomuşki ilk defa duydum

aaa hamılemıydı o kadınn :KK64:
Uf hiç sorma canım, dışardan geldim dedim kaç gündür tartılmıyorum bi rbakınayım öyle çıktı. Bu sabah tartıldım 61.7 :KK48:
Evet eşimle konuşuyorduk geçen şu şekere baktırsak iyi olur diye.
Beslenmemdeki yanlışlık doymayacagımı düşünüp porsiyonlarımı fazla tutmam veee tatlı ...İşte bunu aşarsam sorun kalmayacak.Başladım sınır koymaya kendime. :)

Evet canım işte en azından durumumun farkındayım, işte irademi güçlendirmek yapacagım şey, olacak inşallah. :) Şekerimi hiç düşürmemem lazım sık yeyip , yoksa bir mide kazıntısında bir sürü şey geliyor aklıma, neler ypmaya kalkıyorum. :)

Hmmm vaaaay senesi geliyor maşallah.. Yıldönümünüzde incelmiş bir hatun olucan he :)

kuzum SirriEyvan SirriEyvan da dedıgı gıbı sık sık ama az ve saglıklı ogunler yıyebılırsın 1 elma ,1 portakal sut yogurt vs vs :) cok dert etme mılletı ne derlerse desınler tersle bı kere olmadı..ayıp cıdden bayan olsalar neyse dıcem hıc yakısmıyo..umursama sen bebegının ve senın saglıgın onemlı :)

selam kızlarrr

Öyle kuzum öyle... Çok vahlanmiyorum bu duruma ama zormuş vesselam:))

Bende onu merak ediyorum ama çok yoğun herhalde gelemiyor demek hiç :)
Sağ olan büyüyor kuuuzum..:)

Senin minnak nasil annesi, sen nasılsın?

aynen canım sağ olan büyüyor:nazar:
valizini bencede hazırla kuzum, dursun.eşinde fark etmiş bak :KK19:

biz buna şükür kuzum, bulantı, kusma, yorulunca ağrı vs.vss devam ediyoruz işte, halime şükür yinede:nazar:
sağlıklı olalım inşallah, Rabbim sabrını vermiştir elbet:nazar::KK46:

aaa hamılemıydı o kadınn :KK64:

selam kızlarrr

he ya hamileydi, yetenekteykende hamileydi ama ufaktı göbüşü.
ağrısız oluyomuş hipnozla ne ilginç:KK51:
sen nasılsın kuzum

kızlar sizde şey yapılıyomu, hani bebek doğunca 4-5 aylıkken, biryere akraba teyzeler toplanıp, yenilir içilir bebeğe bakarlar.

burda yapılıyo, pazar günü gittim birtaneye Allahım ne saçma geldi.
resmen bebişe eziyet, hele birde demiyolarmı aa bebek durmuyo ağlıyo diye, ne ağlamasın çocuk herkez ona bakıyo, nazar değdirmekten başka bi amacı yok bu şeyin.

biz buna şükür kuzum, bulantı, kusma, yorulunca ağrı vs.vss devam ediyoruz işte, halime şükür yinede:nazar:

sen nasılsın kuzum

aaa bılmıyordum :)) yenı yenı ıcatlar cıkardılar :) yorgun hıssedıyorum kendımı :) yorgunluktan zıyade tansıyonumda dusmus olabılır :) sen nasılsın
kızlar sizde şey yapılıyomu, hani bebek doğunca 4-5 aylıkken, biryere akraba teyzeler toplanıp, yenilir içilir bebeğe bakarlar.

burda yapılıyo, pazar günü gittim birtaneye Allahım ne saçma geldi.
resmen bebişe eziyet, hele birde demiyolarmı aa bebek durmuyo ağlıyo diye, ne ağlamasın çocuk herkez ona bakıyo, nazar değdirmekten başka bi amacı yok bu şeyin.
o nasıl bırsey oluyo kı canım mevlut mu farklı bırseymı.. nasıl bakıyorlar yanı kucaktan kucaga gıbımı..
bosver yapma canım ya sahsen ben dogum yapsam mevlutte bıle ıstemem elden ele gezsın.. ınsallah bebegım ollur ve anne baba dısında baska bırı kucagına aldım mı yaygarayı koparırr :)))

aaa bılmıyordum :)) yenı yenı ıcatlar cıkardılar :) yorgun hıssedıyorum kendımı :) yorgunluktan zıyade tansıyonumda dusmus olabılır :) sen nasılsın

o nasıl bırsey oluyo kı canım mevlut mu farklı bırseymı.. nasıl bakıyorlar yanı kucaktan kucaga gıbımı..
bosver yapma canım ya sahsen ben dogum yapsam mevlutte bıle ıstemem elden ele gezsın.. ınsallah bebegım ollur ve anne baba dısında baska bırı kucagına aldım mı yaygarayı koparırr :)))

he dikkat et kuzum, çikolata falan ye dicem ama :KK16:
bebeği masa masa gezdiriyolar, ardındanda biri pazar topluyo..
yahu zaten evine bebeğe bakmaya gelen vereceğini verir, ne diye zorla şey edilir anlamıyorum.
hiç benlik işler değil:KK34:

bende çok üşüyrum bugun ya, hava aşırı sıcaktı ama şimdi yağmur yağacak gibi.

he dikkat et kuzum, çikolata falan ye dicem ama :KK16:
bebeği masa masa gezdiriyolar, ardındanda biri pazar topluyo..
yahu zaten evine bebeğe bakmaya gelen vereceğini verir, ne diye zorla şey edilir anlamıyorum.
hiç benlik işler değil:KK34:

bende çok üşüyrum bugun ya, hava aşırı sıcaktı ama şimdi yağmur yağacak gibi.
evet canım ya cıkolata yaramaz bana :)
aaaa ılk defa duydum bence yaptırma kuzum sevmıyorsun zaten o_O ben bebek gormeye gıttıgımde odasına aldıklarında dahı acmam tulu falan masallah Allah bagıslasın vs der gecerım annesı gosterırse gosterır o_O ayrıca komsunun bebegı ıste neyı farklı olabılır kı bakıyorlar o_O
hasta mı olacaksın acaba Allah korusun dıkkat et bende cumartesı oyleydım ya yemek yaptıktan sonra ısındım usumedım bı daha :KK68: bugun burada guzel hava ıns boyle devam eder

evet canım ya cıkolata yaramaz bana :)
aaaa ılk defa duydum bence yaptırma kuzum sevmıyorsun zaten o_O ben bebek gormeye gıttıgımde odasına aldıklarında dahı acmam tulu falan masallah Allah bagıslasın vs der gecerım annesı gosterırse gosterır o_O ayrıca komsunun bebegı ıste neyı farklı olabılır kı bakıyorlar o_O
hasta mı olacaksın acaba Allah korusun dıkkat et bende cumartesı oyleydım ya yemek yaptıktan sonra ısındım usumedım bı daha :KK68: bugun burada guzel hava ıns boyle devam eder

aynen bendede yok oyle bebişe bakma alışkanlığı, ne diye bebişi rahatsız edeyım, nekadarda maşallah desen nazar değiyor işte.
bende yapmamayı dusunuyorum, tabi kararı buyukler verdi herşeyde bundamı beni dinlicekler:KK51:

boğazım ağrıyo zaten kuzum, başımda ağrıyo hala, inşallah daha fazla yakalanmadan atlatırım:KK51:

aynen bendede yok oyle bebişe bakma alışkanlığı, ne diye bebişi rahatsız edeyım, nekadarda maşallah desen nazar değiyor işte.
bende yapmamayı dusunuyorum, tabi kararı buyukler verdi herşeyde bundamı beni dinlicekler:KK51:

boğazım ağrıyo zaten kuzum, başımda ağrıyo hala, inşallah daha fazla yakalanmadan atlatırım:KK51:

ben dogurdum benım dersın :KK48::KK48:
oo meyveler ye bol bol canım havalar ısındı dıye ıncede gıymee

ben dogurdum benım dersın :KK48::KK48:
oo meyveler ye bol bol canım havalar ısındı dıye ıncede gıymee

heh evet:KK53:
amaan zaten ıyıkı dikkat ediyorum bu konuda, kalın kalın giyiniyorum, ama maşallah tüm kış atlet giymeyenler var bişi olmuyo, beni hemencecik yakalıyo bu grip:KK51:
öyle gezsem herhalde hiç iyileşemem

heh evet:KK53:
amaan zaten ıyıkı dikkat ediyorum bu konuda, kalın kalın giyiniyorum, ama maşallah tüm kış atlet giymeyenler var bişi olmuyo, beni hemencecik yakalıyo bu grip:KK51:
öyle gezsem herhalde hiç iyileşemem
bende hayatta duramam oyle :) usuyen bırıyım zaten aman ıste dıkkat etsekte dedıgın gıbı gelıp buluyo.Bugun kızlar gelmemıs :) Ladypurple Ladypurple resımle paylasıyo ıg de evde sanırım :)

sen nasılsın kuzum
öyle canım benim öyle , Rabbim sabrını veriyor , kolay değil hamilelik , hele ki ilk süreç ama geçecek :)

valiz için dün baya eksik aldık.. artık hastaneye götüreceğim nevresimi filan yıkayıp ütüleyip yerleştiririm :)

şu özgü namaldan beklerdim böyle bir doğum şekli :)
kadın iyi değil :))))

Back