• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

iyidir esmam ya sabahtan beri yatıyorum öyle bugun tembelliğim üzerimde yine:KK30:
sen napıyosun
instagramım vardıı ama kapadım, bende üye olmadan takip ediyorum öyle bulabildiklerimi:KK28:
Ohh arada yaa tmak lazım caniiim:)
Bense aksine kocamla haftalık temizlik yaptık, ben hamile degilken 2 günde bir ayrıntılı temizlik yapardım ama şimdi kocam tek başına yaptırmiyor, e sık cani istemiyor ben hafta içi supuruyorum, ayrıntılısini mecburen haftada bir yapıyoruz..:) .her yeri elden geçirdim misss gibi oturuyorum şimdi..
O an yemek hazırlığı için çıkmıştım kuzum ancak gelebildim..
Tüh niye kapattiiin, bende yeni üye oldum, daha hic bir şey paylaşmadim Hehe :))

Nisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın

Kırmızı ısıkta gecti bize carptı cocuk :KK43:
O kadar hızlı carptı ki arabam pert oldu dusunun :KK43: Motordan da geriye bir sey kalmadı resmen :(
Ya bana nisanlıma da bir sey olsaydı arabada meteor gibi cukur olustu resmen ya ben sağda oturuyordum ya bana girseydi? Sağdan çarptı bana kılpayı değmedi :KK43:
15 yasında cocuk daha onun motordan fırlayisini kanlar icinde yerde yatısını unutamıyorum cok kotuydu coook :KK43:
Ehliyet yok kask yok motorunda far bile yoktu :KK43:

Son düzenleme:
Nisanlımla trafik kazası yaptık ben ve nisanlım iyiyiz emniyet kemeri vardı bizde karsı tarafım durumu agır 15 yasında adı Haydar yogun bakımda bilinci kapalı dua edin kızlar lütfen cocuga bir sey olmasın

O kadar hızlı carptı ki arabam pert oldu dusunun :KK43: Motordan da geriye bir sey kalmadı resmen :KK43:
Ya bana nisanlıma da bir sey olsaydı arabada meteor gibi cukur olustu resmen ya ben sağda oturuyordum ya bana girseydi? Sağdan çarptı bana kılpayı değmedi :KK43:
15 yasında cocuk daha onun motordan fırlayisini kanlar icinde yerde yatısını unutamıyorum cok kotuydu coook :KK43:
canımm nolmuş öyle inanamıyorum ya çok büyük geçmiş olsun ay:KK57:

O kadar hızlı carptı ki arabam pert oldu dusunun :KK43: Motordan da geriye bir sey kalmadı resmen :KK43:
İnanmıyorum !
Soktayim... İnşaAllah çocuk da iyi olur, size bize olmamış çok şükür...
Çok çok büyük geçmiş olsun..
Cana gelecegine mala gelsin üzülme onun için,,, çok üzüldüm... Çocuğa ayrı çok üzüldüm...ah bu bilincsizlik:(
Umarım gelir kendine..

İnanmıyorum !
Soktayim... İnşaAllah çocuk da iyi olur, size bize olmamış çok şükür...
Çok çok büyük geçmiş olsun..
Cana gelecegine mala gelsin üzülme onun için,,, çok üzüldüm... Çocuğa ayrı çok üzüldüm...ah bu bilincsizlik:KK43:
Umarım gelir kendine..

Haber bekliyoruz canim insaAllah iyi olur :(
Instagramda arabami gormussun o arabanin önü göçtü şimdi :(

Ön kaput ortadan ikiye yarıldı sağ köse tamamen içeri çöktü alttaki ızgarası filan da yarıldı çok kötü çok :(

ağlama canım benim çok şükür iyisiniz, inşallah diğer çocuk da iyi olur

InsaAllah cocuk nisamlimla benim ölümüme sebep olacakti arabanın sağ köşesinden carptı az daha sağdan çarpsa yani sağ kapıdan çarpsa ben sağ koltukta oturuyorum düşün beni ezerdi :KK61: fişek gibi geliyodu :KK61: kendini de yaktı bizi de yaktı o yaşta ehliyetsiz ruhsatsız plakasız ışıksız motor kullanmasına izin veren ailesine ne demeli:KK61:

Resit olmayan cocuklarinizin araba motor kullanmasina izin vermeyin..

Allahımmm:KK43:
dişiim çok çok geçmiş olsun kuzuuum, resmen verilmiş sadakanız varmız.
Rabbim diğer çocuğa şifa nasip eder inşallah.
tam düğüne yakın illa böyle şeyler oluyor.

boşver arabayı, siz iyisiniz ya.

daha 15 yaşındada trafiğe girmek.. neden aceleci bu kadar bu gençler anlamıyorum, hem kendi hem başkalarının hayatını bile bile yakıyolar:KK51:

canım benimm inşallah toparlarsınız, o çocukta iyileşir:KK19:

hee oy ne güzel olur:nazar::KK28:
hazırlıklar devammı

iyiyim bende buna şükür canım, yatıyorum hala hiç kalkasım yokkiii:oops:

Ehehe kıyamam yaa yorgunluk tabi içindeki canavardan dolayı :D
Devam canım damatlığı da alsak üstümden bi yük daha kalkacak.

Ouuuu çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin o gence inşallah.Ah yaa deli çağı işte, ufacık çocuk ne işi var trafikte :/ Verilmiş sadakanız varmış canım. Neyseki kemeriniz de takılıymış, ben şu kemer konusunuda çok takıntılıyım, kısacık mesafe de olsa nolacagı belli olmaz.Ççok şükür diyelim halinize. Olan arabaya olsun aman siz iyi olun da..Bir haber var mı peki çocuktan?

Ehehe kıyamam yaa yorgunluk tabi içindeki canavardan dolayı :KK70:
Devam canım damatlığı da alsak üstümden bi yük daha kalkacak.

sorma sorma canım,marifetleri boylarından büyük oluyo minnakların:KK16:

erkekler genelde kolay seçer, seninkide öyleyse kolay olur aslında ama zor beyenenlerdense vay halinize:KK53:
nebileyim bana damatlıkların hepsi aynı geliyor

aayyy canıııım , sen aynaya bak bi nasıl güzel , nasıl tatlı bir hamile olduğunu gör :KK15::KK60::KK19:
çok teşekkür ederiiiz canım beniiim...:KK73:

:KK68::KK68:
Ben şu kilo konusunu napıcam bilmiyorum.Şu son bir haftada iki kilo daha almışım.Evet biraz tatlıyı kaçırıyorum galiba ama normalde yedigimden fazlasını yemiyorum ki, hep yerdim böyle ben ama almazdım, şimdi nasıl fena yarıyor.Akşam yine moralim bozuldu canım yaa :/ İpin ucunu fena kaçırdım ama yakalamam lazım. Galiba artık pilav makarna tatlı vs hepsini kesmem lazım.Yoksa bu işin sonu kötü.

Insallah o gunleri goruruz ve oyle olur canim ipin ucunu o zamanda kacirmamam sart :)) aaa onunladami 10 hafta herkes yani ve cok ilginc gercekten :))
Kesinlikle canım hamilelik durumunda ipin ucunu kaçırmamak lazım, ben örnek olayım sana aman. Önemli olan saglıklı beslenmek, ah yaa ben niye bunu başaramıyorum.Acaip iradesiz oldum. :/
aa haberın yokmu ben dıyetısyene gıdıyorum dıyetteyım 30 kılo verduım en son hatta 30,5 :))
Canım yaa sahi senin kimbilir ne kadar farketmiştir. Ama merak ettiğim ne zaman baslamıştın sen diyete.Düğünden önce mi sonra mı, ne kadarda verdin bu kiloyu?

ece erken doğurmuşmu yaa oy maşallah:nazar:
Evet evet, ben de takipçisiydim :) Çok tatlı hamişlerdendi. :)

Burda instagrami olan kimler vardı :)
Eda seni buldum ekledim :)))
Yeni katılmışsın galiba canım, hoşgeldin :)) Ben de buldum seniii

Son düzenleme:
Günaydın canııım, gerçi ben yazana kadar öğlen oldu

heh olsun:KK28:
bende seni buldum intstada , keşke benimde olaydı ama eşim izin vermiyor, bu net bize baya bela olmuştu biralar bende yıllardır resim falan koymuyorum artık korkudan:KK51:
kiloyu o kadar takma kuzum,bence maşallah iyisin, bebiş hızla büyüyoya belki bebişe gidiyodur kilolar.

kaç kiloyla hamiş kalmıştın

Back