• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

sallamaz mı , en aktif olduğu saatlerdeyiz , sürekli ayak sürtüyoruz annemizin karnına :KK48:

evet çabaladım bu sonucu elde ettim şükür , bundan sonra 5 kilo alsam da fark etmez , son aylarda alınanlar hızlı gidiyormuş :)
kız niye surat asıyorsuuun... daha yeni başladınız çalışmalara..minnakınız gelecek , hemide kayınvalide ismiyle nazlı :KK19:
sonra eda başlar çalışmalara 10 hafta sonra da o katılır aramıza nasipse :KK68:
Oy oy bizde burdan öpücüklerimizi gönderiyoruz ona pamuk ellerinden öpüyoruz onu :KK15:
Azmine hayran kaldım, aaa öyle miymiş, son aylarda alınanlar veriliyormuş demek, ben birde doğumdan sonra hemen adet olunuyor mu, yoksa kanama mı oluyor, süt kesiyor diyorlar onu merak ediyorum ?
Öyle tabi canım hayırlı zamanda gelsin İnşAllah..
Dünde isim konusunu konuşuyorduk eşimle doğmamış çocuğa :) kız olursa Elif Nazlı koyarız belkim :)

Oy oy bizde burdan öpücüklerimizi gönderiyoruz ona pamuk ellerinden öpüyoruz onu :KK15:
Azmine hayran kaldım, aaa öyle miymiş, son aylarda alınanlar veriliyormuş demek, ben birde doğumdan sonra hemen adet olunuyor mu, yoksa kanama mı oluyor, süt kesiyor diyorlar onu merak ediyorum ?
Öyle tabi canım hayırlı zamanda gelsin İnşAllah..
Dünde isim konusunu konuşuyorduk eşimle doğmamış çocuğa :) kız olursa Elif Nazlı koyarız belkim :)
aldık öpükleri uykuya daldık hehe :KK19:

evet canım öyle deniliyor , nitekim en yakın arkadaşım son 4 ayda 13 kilo aldı... doğumdan hemen 2 gün sonra tartıldığında 10 kilosu gitmişti.. :) tabii onun bir 10 kilosu daha var ama o isteyerek aldı , hep kiloya çalıştı yavrum :))
doğumdan sonra lohusalık var işte 40 gün en fazla süresi... sonrası özür haline giriyor , adet ise kişiden kişiye göre değişiyormuş canım , bazısı hemen olurken bazısı 6 ay filan olmuyormuş,,, ama süt koruyor olayına burda girmek çok tehlikeli mesela..hani korunmuyor bazısı sonra hemen hamile kalıyor filan...
dikkat etmek lazım..

Ohh ohh ne güzel, canım ben taze fasulyeyi de pişiriyorum bu sene bahçeninkisi çok da taze değilmiş bende anlamadım, ama düdüklüde güzel oluyor, nasıl yapıyorsun ki sen ?
ne guzel sızınde bahce sansınız var :) herseyı cıgden koydum canım kavurmadan tencerede yaparkende taze fasulyeyı o sekılde yapıyorum ben

aynen canım yemeği yaparken az kaynatırsın oh mis olur:kk77:

o sorunuda çözmüşsenn o zamaan iyice sevinelim barii:KK73:
inşallah gitmiş bitmiştir artık:nazar:

evet kuzum berber eşim, maşallah kendi kaşları hazır şekilli heh, almasına gerek yok
ortasını alsın canım ya bişi olmaz, bazıları oy ne biçim inceciiiik yapıyo:KK53:

sende bi dene bakalım, kalemlemi ölçülüyodu bişiler yapılıyodu
cok sukur ınsallah yıne olmaz canım cıdden asıl sevındrıcı bu :)
aldım kaslarımı saatler surdu resmen :)) nasıl oldu dersennn kotu olmadıı ama cok guzelde olmadı yanı bırı dıgerıne gore bıraz daha ınce oldu dıgerınıde ona uygun yapsam bozulacak dıye korkuyorum .
:(

ohhh azmin gücüüüü :KK73::KK73::KK73:
çok sevindim canım benim ...
şimdi hızlıca misss gibi yemekler yaparsın seeen:KK19::KK19::KK19:
sagol canımmm :) valla oyle normal yemeklerde kullanmıyorum ama haslasma vs ıyı olur ıste keske gecen etıde oyle yapsaydım :)

büyümüş müyüz teyzeleriii :KK68:
oyy masallah ne tatlı bır hamılelık bu annede kılo yok bebekte varr harıka valla :) nazar degmesın :)

SirriEyvan SirriEyvan tutkku tutkku duman91 duman91 evett kızlar 10 hafta varsa aranızda ıns once duman91 duman91 ardındanda ben gelırım :) tamda ıstedıgımız zamanlara denk gelıyor yanlız :) sıra bozulmaz ıns hadı :)

duman91 duman91 Canııııım gördüm de bir yazamadım ya sabahtan beri.Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah..

MutluBulut_ MutluBulut_ Vay be başardın demek.Bak işte bir zorluğu yokmuş demek demi.Benim korkum yoktu yıllardır kullanıyorum, gerçi hatalı kullanıyormuşum, verilmiş sadakam varmış ama :) sen de korkuyu atlattın artık rahaat rahat kullanırsın canım.Düdüklü büyük nimet. :))

SirriEyvan SirriEyvan Aneeemmm... Sen ne güzel olmuşsun öyle.Rabbim seni nazarlardan korusun canım benim..Maşallah size. Son zamanda gördüğüm en tatlı hamilesin. :) :nazar:
:nazar::nazar::nazar:

duman91 duman91 Canııııım gördüm de bir yazamadım ya sabahtan beri.Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah..

MutluBulut_ MutluBulut_ Vay be başardın demek.Bak işte bir zorluğu yokmuş demek demi.Benim korkum yoktu yıllardır kullanıyorum, gerçi hatalı kullanıyormuşum, verilmiş sadakam varmış ama :) sen de korkuyu atlattın artık rahaat rahat kullanırsın canım.Düdüklü büyük nimet. :))

SirriEyvan SirriEyvan Aneeemmm... Sen ne güzel olmuşsun öyle.Rabbim seni nazarlardan korusun canım benim..Maşallah size. Son zamanda gördüğüm en tatlı hamilesin. :) :nazar:
evett canım yaa ınsallah bı daha aynı sorun olmazda kı olmaz sanırım cok ıyıydı bugun :) bır kısmını ayırdım kalanı buzluga ohh :)

aldık öpükleri uykuya daldık hehe :KK19:

evet canım öyle deniliyor , nitekim en yakın arkadaşım son 4 ayda 13 kilo aldı... doğumdan hemen 2 gün sonra tartıldığında 10 kilosu gitmişti.. :) tabii onun bir 10 kilosu daha var ama o isteyerek aldı , hep kiloya çalıştı yavrum :))
doğumdan sonra lohusalık var işte 40 gün en fazla süresi... sonrası özür haline giriyor , adet ise kişiden kişiye göre değişiyormuş canım , bazısı hemen olurken bazısı 6 ay filan olmuyormuş,,, ama süt koruyor olayına burda girmek çok tehlikeli mesela..hani korunmuyor bazısı sonra hemen hamile kalıyor filan...
dikkat etmek lazım..
Uykucuu ya MaşAllah...

Hımmm demek kişiden kişiye değiştiği için benimde kafam karışmış :) Evet korunmak lazım yoksa aralarında pek fazla yaş farkı olmuyor ha ikiz olmuş, ha 4-5 ay fark olmuş aynı şey yani :)

Teşekkür ederim canım benim... Allah razı olsun inşAllah..
Evet değil mi çok güzel olmuş, senden de fotolar bekliyoruz tabi

ne guzel sızınde bahce sansınız var :) herseyı cıgden koydum canım kavurmadan tencerede yaparkende taze fasulyeyı o sekılde yapıyorum ben

aldım kaslarımı saatler surdu resmen :)) nasıl oldu dersennn kotu olmadıı ama cok guzelde olmadı yanı bırı dıgerıne gore bıraz daha ınce oldu dıgerınıde ona uygun yapsam bozulacak dıye korkuyorum .
:KK43:

sagol canımmm :) valla oyle normal yemeklerde kullanmıyorum ama haslasma vs ıyı olur ıste keske gecen etıde oyle yapsaydım :)

oyy masallah ne tatlı bır hamılelık bu annede kılo yok bebekte varr harıka valla :) nazar degmesın :)

SirriEyvan SirriEyvan tutkku tutkku duman91 duman91 evett kızlar 10 hafta varsa aranızda ıns once duman91 duman91 ardındanda ben gelırım :) tamda ıstedıgımız zamanlara denk gelıyor yanlız :) sıra bozulmaz ıns hadı :)
Canım ben taze fasulyeyi biraz kavurup koyuyorum buzluğa hani çok değil rengi değişene kadar biraz da domates koyuyorum mevsiminde yaa güzel oluyor...
Ayy hadi İnşAllah güzel haberlerle geliriz inşAllah...

Canım ben taze fasulyeyi biraz kavurup koyuyorum buzluğa hani çok değil rengi değişene kadar biraz da domates koyuyorum mevsiminde yaa güzel oluyor...
Ayy hadi İnşAllah güzel haberlerle geliriz inşAllah...
Heee sen buzluga koymayi diyorsun onu bende o sekil yapiyorum ayni :)) ben yazin duduklude nasil yapiyorsun dedin sandim :) ama o sekilde buzluga koydugum fasulye yaza gore daha hizli pisti :) tabi belkide fasulyeler arasindaki farktan

:KK43:

ayyy bana moral oldunuz :KK53:
sağ ol canım beniiim , sen diyetten alışkın olduğun için sende az kilo alan hamişlerden olursun :KK15:

evet sıramız bozulabilir izin veriyoruz ama böyle 10 ar haftayla gitmemiz çok komik ,benim cennetmeleğimle de 10 haftaydı aram :KK45:

aayyy canıııım , sen aynaya bak bi nasıl güzel , nasıl tatlı bir hamile olduğunu gör :KK15::KK60::KK19:
çok teşekkür ederiiiz canım beniiim...:KK73:

biz yapmadık dişiim, mevlüde gelen akrabalar öyle üstten baktı.
istemem şahsen konu komşunun gelip evi incelemesini, her türlü insan var:KK51:

Biz surekli dualar yasinler okutup sirkeli sularla silecegiz evi:KK53:
Biz ceyiz sermeyi akrabalara yapiyoruz canim:21:

Hmmm olsun canım, güle güle kullanın inşallah. :)

Aneeeemmm ben bunlara bittiiim.. Maşallah , minikleri bunların içinde hayal etmek ne hoş. Oy kuzucuk yaa :))

Hmmm biz çeyiz serme yapmadık canım.Zaten gelin oldugum yerde tanıdık kimse yok, hiç gelen olmadı, bunu da biliyorduk :))

Anladim caniim peki tamam :))

ayyy bana moral oldunuz :KK53:
sağ ol canım beniiim , sen diyetten alışkın olduğun için sende az kilo alan hamişlerden olursun :KK15:

evet sıramız bozulabilir izin veriyoruz ama böyle 10 ar haftayla gitmemiz çok komik ,benim cennetmeleğimle de 10 haftaydı aram :KK45:

Insallah o gunleri goruruz ve oyle olur canim ipin ucunu o zamanda kacirmamam sart :)) aaa onunladami 10 hafta herkes yani ve cok ilginc gercekten :))

Kizlar daha once diyetisyenime sordum tarti almak istiyorum oneriniz varmi diye hem biraz pahaliymis hemde internette satisi var magaza yok markasi tanita :(
Simdi ben eger siz kullaniyrsaniz sizden oneri almak istiyorum bana iyi bir tarti lazim oyle yag falan olcmesine gerek yok.Fakat daha onceki tartilarim gibi her seferinde farkli tartan oynak bir tarti olmasin :( varmi kaliteli bir tarti tavsiyeniz

Kizlar daha once diyetisyenime sordum tarti almak istiyorum oneriniz varmi diye hem biraz pahaliymis hemde internette satisi var magaza yok markasi tanita :KK43:
Simdi ben eger siz kullaniyrsaniz sizden oneri almak istiyorum bana iyi bir tarti lazim oyle yag falan olcmesine gerek yok.Fakat daha onceki tartilarim gibi her seferinde farkli tartan oynak bir tarti olmasin :KK43: varmi kaliteli bir tarti tavsiyeniz

Benim bilgim yok tatlim sen ciddi bir diyet mi yapiyorsun? Bir saglik problemin mi var?

evet canım öyleler var hehe :))
ama her geçen gün daha büyüyor , insanın hareketleri zorlaşıyor gitgide... :KK51:

seninki çıkmadı mı daha azcıcık da olsa :KK49:

evet bana da öyle geliyoooorrrr hehe :KK68:

yok kuzum ya belki hafif çıkmıştır ama zaten hafifte göbüşüm vardı:oops:
böyle zayıfım ama hamiş gibi duruyorum göbüş yüzünden, çoka değil ama ben takıyorumdur belkio_O

tabı hayırlı zamanda olsunlarda ısterse yarın olsun :)))

biri illa inceoluyor canım,kuaför bile yapsa illlaa farklı oluyor biri:KK30:
iyi bari almışsın, deneye deneye elin alışır

Biz surekli dualar yasinler okutup sirkeli sularla silecegiz evi:KK53:
Biz ceyiz sermeyi akrabalara yapiyoruz canim:21:

aman yok ben akrabaya bile güvenmemEn Büyük KK
Rabbim korusun yuvalarımızı inşallah:nazar:

naptınız canım ayarlayabildinizmi nikahı

Back