• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Benim bilgim yok tatlim sen ciddi bir diyet mi yapiyorsun? Bir saglik problemin mi var?
aa haberın yokmu ben dıyetısyene gıdıyorum dıyetteyım 30 kılo verduım en son hatta 30,5 :))

yok kuzum ya belki hafif çıkmıştır ama zaten hafifte göbüşüm vardı:oops:
böyle zayıfım ama hamiş gibi duruyorum göbüş yüzünden, çoka değil ama ben takıyorumdur belkio_O

biri illa inceoluyor canım,kuaför bile yapsa illlaa farklı oluyor biri:KK30:
iyi bari almışsın, deneye deneye elin alışır

aman yok ben akrabaya bile güvenmemEn Büyük KK
Rabbim korusun yuvalarımızı inşallah:nazar:

naptınız canım ayarlayabildinizmi nikahı

hele benım kasım haha :) bu kadarını bende tahmın etmıyodum ama oldu gıbı sankım bakalım artık en azından kuafore gıdene kadar oyle tıpsız tıpsız gezmıcem
gunaydın kuzum nasılsın

aa haberın yokmu ben dıyetısyene gıdıyorum dıyetteyım 30 kılo verduım en son hatta 30,5 :))

hele benım kasım haha :) bu kadarını bende tahmın etmıyodum ama oldu gıbı sankım bakalım artık en azından kuafore gıdene kadar oyle tıpsız tıpsız gezmıcem
gunaydın kuzum nasılsın

heh olsun bak alışta kuafore bile gidesin gelmicek:KK30:

iyiym kuzum buna şükür, kahvaltımı ediip tekrar yattım, cumartesi süprizi keyfi yapıyorum:KK73:

sende ne var ne yok

heh olsun bak alışta kuafore bile gidesin gelmicek:KK30:

iyiym kuzum buna şükür, kahvaltımı ediip tekrar yattım, cumartesi süprizi keyfi yapıyorum:KK73:

sende ne var ne yok

ınsallah canım duzenleyerek daha ıyı alabılırım :)
ohh ohh ne guzel bende oturdum oyle tv de bıseyde yok

ınsallah canım duzenleyerek daha ıyı alabılırım :)
ohh ohh ne guzel bende oturdum oyle tv de bıseyde yok

tv de nezaman bişi varki:KK53:
he dizim başlamış foxta, ismini yazmayayım şimdi can çektiren ismi var:KK48:

eşin cumartesileri çalışıyomu canım

tv de nezaman bişi varki:KK53:
he dizim başlamış foxta, ismini yazmayayım şimdi can çektiren ismi var:KK48:

eşin cumartesileri çalışıyomu canım
dogru :) 12 gıbı trt 1 bır dızı var ama oda yemek ısımlı :)) senın ceker canın 6 .... dıye :)) onu ızlerım 13:30 cıvarı evde oluyor canım cumartesılerı esım nıyeyse bugun canım sıkılıyo bedenımde her yerım agrıyo sankı ozellıkle sol ayagım bı tuhafım bugun :)

dogru :) 12 gıbı trt 1 bır dızı var ama oda yemek ısımlı :)) senın ceker canın 6 .... dıye :)) onu ızlerım 13:30 cıvarı evde oluyor canım cumartesılerı esım nıyeyse bugun canım sıkılıyo bedenımde her yerım agrıyo sankı ozellıkle sol ayagım bı tuhafım bugun :)

he evet bende izliyorum onu:KK28:

ne güzel erken geliyomus bari yine canım, havalarda düzeliyo artık bol bol zaman kalır, bizim bi pazarımız var:KK51: tabi buna şükür onu bulamayanda var.
kuzenim taksici mesela ne pazarı var ne sabahı

he evet bende izliyorum onu:KK28:

ne güzel erken geliyomus bari yine canım, havalarda düzeliyo artık bol bol zaman kalır, bizim bi pazarımız var:KK51: tabi buna şükür onu bulamayanda var.
kuzenim taksici mesela ne pazarı var ne sabahı

guzel ama dımı sıcacık bır dızı ıste oyle dızılerı daha cok sevıyorum aslında ızlerken dert yok korku panık yok ohh mutlu mutlu ızle :)
cok sukur canım ya ama ben bı kac gundur kısın usumedıgım kadar cok usuyorum ne garıptır kı :(
oyle tabı canım buna sukur o daha zor

guzel ama dımı sıcacık bır dızı ıste oyle dızılerı daha cok sevıyorum aslında ızlerken dert yok korku panık yok ohh mutlu mutlu ızle :)
cok sukur canım ya ama ben bı kac gundur kısın usumedıgım kadar cok usuyorum ne garıptır kı :KK43:
oyle tabı canım buna sukur o daha zor

aynen canım, bende artık oyle dizileri seyrediyorum, ataklı olunca fazla aksiyon iyi olmuyor:KK48:

gripmi olacaksın acaba, hava değişikliği ya şimdi, inşallah olmazsın tabi:KK51:
giyin bari güzelce canım, bol vitaminli şeyler ye bakalım:KK51:

aynen canım, bende artık oyle dizileri seyrediyorum, ataklı olunca fazla aksiyon iyi olmuyor:KK48:

gripmi olacaksın acaba, hava değişikliği ya şimdi, inşallah olmazsın tabi:KK51:
giyin bari güzelce canım, bol vitaminli şeyler ye bakalım:KK51:

dımı senın ıcın daha ıyı hem :) ya dıger dızılerıde ızlıyorum ama ızlerken sınırlenıyo gerılıyo ınssan ama bunun gıbı dızıler ohhh ne keyıflı :)
bılmıyorum kı ınsllah olmam :(sankı gunes yalancıktan var gıbı

dımı senın ıcın daha ıyı hem :) ya dıger dızılerıde ızlıyorum ama ızlerken sınırlenıyo gerılıyo ınssan ama bunun gıbı dızıler ohhh ne keyıflı :)
bılmıyorum kı ınsllah olmam :KK43:sankı gunes yalancıktan var gıbı

aynen bitek kaderminin yzldığı gün var onuda olur okadar diyip izliyorum:oops:
eğer varsa güneş balkondada varsa oh otur sıcacık canım, kış ayları D vitaminide alamıyoruz ya şimdi üşüyoruz işte

aynen bitek kaderminin yzldığı gün var onuda olur okadar diyip izliyorum:oops:
eğer varsa güneş balkondada varsa oh otur sıcacık canım, kış ayları D vitaminide alamıyoruz ya şimdi üşüyoruz işte
corba yaptım kapıyı kapattım mutfakta ısındım :) dogru gunesten uzak kalıyoruz hava serın :) gercı bugun dune gore daha ıyı ama
benım bı suru dızı oldu bu ara esım pc geldıgınden berı tv ızlemıyo bana kalıyo haftasonu ızlıyo sadece :)

corba yaptım kapıyı kapattım mutfakta ısındım :) dogru gunesten uzak kalıyoruz hava serın :) gercı bugun dune gore daha ıyı ama
benım bı suru dızı oldu bu ara esım pc geldıgınden berı tv ızlemıyo bana kalıyo haftasonu ızlıyo sadece :)

oh evet yemek yaparken bari ısınıyo mutfak:kk77:
iyi bari tv sana kalmış .

benim eşimde hep istemediğim dizileri izlerdi evlenmeden once, kurtlar vadisi,karadayı,kaçak filan bana geldi hoop hepsi yanından kalktı ne onlar oyle:KK53:
şimdi her akşam huzuuur verici diziler var hayatımızda:KK76:

ay çamaşırları asarken az zorlandım galiba ya,üşüttümmü acaba, iğne batar gibi ağrılar geldi yine:KK51:

Back