2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım erkekle bayan farklıdır tabi, erkeklerinki bizim kadar ince olmuyor ki zaten olsa çok itici dururdu :)

Ahh seni sabırsız bak hemen havasını aldığın için oluyormuş, ohh ohh sevindik senin adına, aramıza hoşgeldin düdüklü severler olarak :)

Evet sen az o çok, bebişininkide normal olur heralde :) tabi Rabbim bilir sağlıklı olsunda

valla oyleymıs bırde sucluyordum hosbuldumm artık daha rahat korkmadan yapıcam bırsey daha sen taze fasulye yapıyormusun duduklude 2 defa denemıstım sankı tatsız tutsuz bırsey oluyor benımkı duduklude
Amın canım dogru dıyosun tabı ve ınsallah bızde anne oluruz
sagol canımm nohutta mıs olmus yumusacık gercı 2-3 dk once kapatsaymısım ıyıymıs az kayntırım yemegı yaparken artık kesınlıkle bu arada ben dıger sorunuda cozdum bılıyon mu kabızlık cok sukur pazartesıden berı sanırım gerıye kaldı kaş bakalım o nasıl olacak aferım alabılıyomussun ne guzel darısı basıma bırazdan denıcem bakalım valla mı ohh ne ıyı kesınlıkle bıde bızım kaslar seyrek olunc aradan bı tane al tamam bıttı seyrek olmasa goze batmaz

benım bey de alıyo cok aldırıyo denmezde ortasını alıyo genelde duzenlıyo ancak oyle olması gereken bır kasa donusuyo sevgılıyken soylemeseymıs anlamazdım ben esın berber mı canım?
kesınlıkle var canım benım kasımı alamayan 2 kızda herkesın kasını harıka yapıyo sorun bende

Ohh ohh ne güzel, canım ben taze fasulyeyi de pişiriyorum bu sene bahçeninkisi çok da taze değilmiş bende anlamadım, ama düdüklüde güzel oluyor, nasıl yapıyorsun ki sen ?

aynen canım yemeği yaparken az kaynatırsın oh mis olur

o sorunuda çözmüşsenn o zamaan iyice sevinelim barii
inşallah gitmiş bitmiştir artık

evet kuzum berber eşim, maşallah kendi kaşları hazır şekilli heh, almasına gerek yok
ortasını alsın canım ya bişi olmaz, bazıları oy ne biçim inceciiiik yapıyo

sende bi dene bakalım, kalemlemi ölçülüyodu bişiler yapılıyodu

çok çok geçmiş olsun canım benim...
Rabbim acil şifalar versin kayınvalidene inşaAllah....

ohhh azmin gücüüüü
çok sevindim canım benim ...
şimdi hızlıca misss gibi yemekler yaparsın seeen

tuttkum sen oralara nasıl geldin ya
bende tam buraya ekliyordum

gelirim bulurum ben

dediğim gibii maşallah nazar değmesin kuzuum ikinizedee

aslında göbüş ufak sanki azcık, çok hoşuma gidiyor böyle ufak olunca maşallahh

az kaldı nasipse annesii, inşallah kucağına alıpta seveceksin artık minnoşunuu

sanırım kiloyla alaklı kuzum...
yani çok kilo almadım göbüşte yağ oranı az ondan böyle ufak duruyor gibi... ama semsert bir göbeğim var..
bebeğin tüm kemikleri elimde ve çok ağır geliyor bana şimdiden

amin amin alacağım inşaAllaahh... sonra arkamdan sizler geleceksiniz , ohh topic bebiş dolacak nasipse...
bak aralarda 10 hafta var hep ne hikmetse...
bir dahaki 10 hafta duman91 i bekliyor

diimi kiloyla alakası sanırım, bir tanıdığım vardı Allahımm ne minnak göbeği vardıı, sanırsın 5 aylıktı halbuki son aylarındaydı.

bele bayaa iş düşüyor hamilelikte hakkaten.

gerçekten 10 hafta var aramızda hep, banada sıradaki hamiş duman91 gibime geliyor , sonrada MutluBulut_
haklarında hayırlısı tabii

evet canım öyleler var hehe :))
ama her geçen gün daha büyüyor , insanın hareketleri zorlaşıyor gitgide...

seninki çıkmadı mı daha azcıcık da olsa

evet bana da öyle geliyoooorrrr hehe

Canım evet sanki hiç kilo almamışsın sadece göbüşün çıkmış o kadar, çok sevimli geliyor böyle hamileler darısı başımıza İnşAllah :)
Ayy değil mi sıra bende kimseye vermeme sıramı ona göre :) şaka tabi ama sanki bi MutluBulut_ ve ben kaldım yanii

Ahh kızlar ağzınızdan bal damlıyor hadi bakalım İnşAllah mayıs ayında şöyle olurum

Oyyy MaşAllah size yaa çok tatlı görünüyorsunuz, kız büyümüş buu yaa belki de el sallıyordur bize :)
sallamaz mı , en aktif olduğu saatlerdeyiz , sürekli ayak sürtüyoruz annemizin karnına

evet çabaladım bu sonucu elde ettim şükür , bundan sonra 5 kilo alsam da fark etmez , son aylarda alınanlar hızlı gidiyormuş :)
kız niye surat asıyorsuuun... daha yeni başladınız çalışmalara..minnakınız gelecek , hemide kayınvalide ismiyle nazlı
sonra eda başlar çalışmalara 10 hafta sonra da o katılır aramıza nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…