Canım erkekle bayan farklıdır tabi, erkeklerinki bizim kadar ince olmuyor ki zaten olsa çok itici dururdu :)buarada dikkat ettinizmi erkeklerde aldırıyo ya maşallah kaşları bizimkilerden daha güzel
eşim erkek kaşı alıyor normalde diyorum erkeklere güzel yapıyosun, benimkileri inceltiyosun.
kaştan kaşa farkmı var acep
Ahh seni sabırsız bak hemen havasını aldığın için oluyormuş, ohh ohh sevindik senin adına, aramıza hoşgeldin düdüklü severler olarak :)
Evet sen az o çok, bebişininkide normal olur heralde :) tabi Rabbim bilir sağlıklı olsunda
sagol canımmoh öncelikle düdüklü işinin hallolmasına bende çok sevindim kuzum
acele iş herzaman hata yaptırıyor işte
kaşlarım bende biraz seyrek, ben genelde 3*4 ayda bir kuaföre gidip şekillendiriyorum, sonra evde kendim alıyorum.
şimdi yine uzatmam gerek biraz bozdum şeklinihe bazende eşime aldırıyorum maşallah benden daha iyi alıyo
tanıdıkların varsa sorsan birilerine, veya kendin dene bakalım okadarda zor değil aslında ama ufacık yalnış bile herşeyi mahveteğe yetiyor.
benım bey de alıyobuarada dikkat ettinizmi erkeklerde aldırıyo ya maşallah kaşları bizimkilerden daha güzel
eşim erkek kaşı alıyor normalde diyorum erkeklere güzel yapıyosun, benimkileri inceltiyosun.
kaştan kaşa farkmı var acep
Ayy eşin mi alıyor kaşlarını valla şanslısın canım, eşin ne iş yapıyordu ki ?
Heh tamam o zaman canım çok normal :)diimi erkeklerinkiler seyrek değil haklısın
berber canım eşim, aynen çok şükür şanslıyım o konuda
Ohh ohh ne güzel, canım ben taze fasulyeyi de pişiriyorum bu sene bahçeninkisi çok da taze değilmiş bende anlamadım, ama düdüklüde güzel oluyor, nasıl yapıyorsun ki sen ?valla oyleymıs bırde sucluyordumhosbuldumm artık daha rahat korkmadan yapıcam bırsey daha sen taze fasulye yapıyormusun duduklude 2 defa denemıstım sankı tatsız tutsuz bırsey oluyor benımkı duduklude
Amın canım dogru dıyosun tabı ve ınsallah bızde anne oluruz
sagol canımmnohutta mıs olmus yumusacık gercı 2-3 dk once kapatsaymısım ıyıymıs az kayntırım yemegı yaparken artık kesınlıkle bu arada ben dıger sorunuda cozdum bılıyon mu kabızlık cok sukur pazartesıden berı sanırım gerıye kaldı kaş bakalım o nasıl olacak aferım alabılıyomussun ne guzel darısı basıma bırazdan denıcem bakalım valla mı ohh ne ıyı kesınlıkle bıde bızım kaslar seyrek olunc aradan bı tane al tamam bıttı seyrek olmasa goze batmaz
benım bey de alıyocok aldırıyo denmezde ortasını alıyo genelde duzenlıyo ancak oyle olması gereken bır kasa donusuyo sevgılıyken soylemeseymıs anlamazdım ben esın berber mı canım?
kesınlıkle var canım benım kasımı alamayan 2 kızda herkesın kasını harıka yapıyo sorun bende
valla oyleymıs bırde sucluyordumhosbuldumm artık daha rahat korkmadan yapıcam bırsey daha sen taze fasulye yapıyormusun duduklude 2 defa denemıstım sankı tatsız tutsuz bırsey oluyor benımkı duduklude
Amın canım dogru dıyosun tabı ve ınsallah bızde anne oluruz
sagol canımmnohutta mıs olmus yumusacık gercı 2-3 dk once kapatsaymısım ıyıymıs az kayntırım yemegı yaparken artık kesınlıkle bu arada ben dıger sorunuda cozdum bılıyon mu kabızlık cok sukur pazartesıden berı sanırım gerıye kaldı kaş bakalım o nasıl olacak aferım alabılıyomussun ne guzel darısı basıma bırazdan denıcem bakalım valla mı ohh ne ıyı kesınlıkle bıde bızım kaslar seyrek olunc aradan bı tane al tamam bıttı seyrek olmasa goze batmaz
benım bey de alıyocok aldırıyo denmezde ortasını alıyo genelde duzenlıyo ancak oyle olması gereken bır kasa donusuyo sevgılıyken soylemeseymıs anlamazdım ben esın berber mı canım?
kesınlıkle var canım benım kasımı alamayan 2 kızda herkesın kasını harıka yapıyo sorun bende
çok çok geçmiş olsun canım benim...Teşekkür ederim canım, yani aslında böbrek taşı çok sık görülen bir rahatsızlık ancak kanala girince riskli diyorlarmış, birde kayınvalidem safra kesesini de aldırda yani onu süzen bir kesede yok bende iyi düşünmeye çalışıyorum işte dua ediyorum yapacak birşey yok çünkü
Canım sende eline tutuştur şişeyle falan içsin o zaman daha çok tüketiliyor bardakla değilde..
ohhh azmin gücüüüükızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr actımmmmmm
gıttım once yere serdım ortuyu sonra cevırdım hava kısmına anaaa ses seda hava mava yok
nasıl ya dedım sonra bedenım uzakta kolumu uzattım bastım kapak acma dugmesıne pıtt oda acıldı aaa dedım nasıl olur bı kaldırdım kapagıı sonra nohutlara bakmadan kostum burayyyyyaaa
meger duduklumde sorun yokmusssss sorun acelecı ve becerıksız bendeymısss
Allah razı olsun sızlerden kızlar sız olmasanız belkıde atacaktım bu dudukluyu annem yenı al dıyordum valla sızın sayenızde hem dogalgazdan hemde yenı dudukluden yırrttımtekrar tekrar cok tesekkur ederım ınsallah bundan sonra hep sorunsuz olur
tuttkum sen oralara nasıl geldin ya
bende tam buraya ekliyordum
sanırım kiloyla alaklı kuzum...
gelirim bulurum ben
dediğim gibii maşallah nazar değmesin kuzuum ikinizedee
aslında göbüş ufak sanki azcık, çok hoşuma gidiyor böyle ufak olunca maşallahh
az kaldı nasipse annesii, inşallah kucağına alıpta seveceksin artık minnoşunuu
sanırım kiloyla alaklı kuzum...
yani çok kilo almadım göbüşte yağ oranı az ondan böyle ufak duruyor gibi... ama semsert bir göbeğim var..
bebeğin tüm kemikleri elimde ve çok ağır geliyor bana şimdiden
amin amin alacağım inşaAllaahh... sonra arkamdan sizler geleceksiniz , ohh topic bebiş dolacak nasipse...
bak aralarda 10 hafta var hep ne hikmetse...
bir dahaki 10 haftaduman91 i bekliyor
evet canım öyleler var hehe :))diimi kiloyla alakası sanırım, bir tanıdığım vardı Allahımm ne minnak göbeği vardıı, sanırsın 5 aylıktı halbuki son aylarındaydı.
bele bayaa iş düşüyor hamilelikte hakkaten.
gerçekten 10 hafta var aramızda hep, banada sıradaki hamişduman91 gibime geliyor , sonrada MutluBulut_
haklarında hayırlısı tabii
Allah razı olsun canım amin inşAllahçok çok geçmiş olsun canım benim...
Rabbim acil şifalar versin kayınvalidene inşaAllah....
Oyyy MaşAllah size yaa çok tatlı görünüyorsunuz, kız büyümüş buu yaa belki de el sallıyordur bize :)büyümüş müyüz teyzeleriii
Canım evet sanki hiç kilo almamışsın sadece göbüşün çıkmış o kadar, çok sevimli geliyor böyle hamileler darısı başımıza İnşAllah :)sanırım kiloyla alaklı kuzum...
yani çok kilo almadım göbüşte yağ oranı az ondan böyle ufak duruyor gibi... ama semsert bir göbeğim var..
bebeğin tüm kemikleri elimde ve çok ağır geliyor bana şimdiden
amin amin alacağım inşaAllaahh... sonra arkamdan sizler geleceksiniz , ohh topic bebiş dolacak nasipse...
bak aralarda 10 hafta var hep ne hikmetse...
bir dahaki 10 haftaduman91 i bekliyor
diimi kiloyla alakası sanırım, bir tanıdığım vardı Allahımm ne minnak göbeği vardıı, sanırsın 5 aylıktı halbuki son aylarındaydı.
bele bayaa iş düşüyor hamilelikte hakkaten.
gerçekten 10 hafta var aramızda hep, banada sıradaki hamişduman91 gibime geliyor , sonrada MutluBulut_
haklarında hayırlısı tabii
sallamaz mı , en aktif olduğu saatlerdeyiz , sürekli ayak sürtüyoruz annemizin karnınaOyyy MaşAllah size yaa çok tatlı görünüyorsunuz, kız büyümüş buu yaa belki de el sallıyordur bize :)
Canım evet sanki hiç kilo almamışsın sadece göbüşün çıkmış o kadar, çok sevimli geliyor böyle hamileler darısı başımıza İnşAllah :)
Ayy değil mi sıra bende kimseye vermeme sıramı ona göre :) şaka tabi ama sanki biMutluBulut_ ve ben kaldım yanii
olacaksıııınnnn inşaAllah kuzuum...Ahh kızlar ağzınızdan bal damlıyor hadi bakalım İnşAllah mayıs ayında şöyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?