- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
Ohh afiyet bal şeker olsun canım :)Evet seviyorum canim..tam bi tatli delisiyim:)
Bugun patates köftesi ve pirinç pilavı olacak canim.. çorba olmaz muhtemelen, salata yaparım bide yanına bitti:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh afiyet bal şeker olsun canım :)Evet seviyorum canim..tam bi tatli delisiyim:)
Bugun patates köftesi ve pirinç pilavı olacak canim.. çorba olmaz muhtemelen, salata yaparım bide yanına bitti:)))
Devlet tatlim... Burda zaten bir tip iki özel birde devlet var...ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mıSirriEyvan
Ladypurple
Kiz bir gün gidin...10 dakikalık iş :)Bence bulamayacazciddi ciddi dini nikahtan evleniriz bu gidisle
Ya burasi cok kucuk bir sehir o yuzden biraz umudum var hala![]()
Canim ben böyle şeyleri hiç takmam, takilmam , ellerinden geleni yapmışlarsa fazlasini yapamıyorlarsa uzme canını.. benim eşim kendisi yaptı bana set bilezikleri,ailesinin durumu yok çünkü.. her şeyi kendimiz yaptık, eşyaları da kendimiz aldık , dugun salonu, ıvır zıvır aklına ne geliyorsa...çalışır biriktirdi birde kredi çekti... Bazen olmayabiliyor yani.. üzülme buna lütfen..Bana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece![]()
Sagol Caniiim..:)Ohh afiyet bal şeker olsun canım :)
Evet canım bizde aynen sizin gibi herşeyi kendimiz yaptık, 4. yılım bitmek üzere, bu nedenle çanak çömlek hepsini almıştım zaten onun dışında bir tabak bile almadık, gerek yoktu, diğerlerini de eşimle beraber aldık, hala da borçlarını ödüyoruz işte, çok şükür ki Rabbime işimiz var yoksa diğer türlü nasıl olurdu bilemiyorum.. Dediğin gibi hiçbirşey mutluluğa engel olmuyor ahhh ne güzel günlerdi :)Sagol Caniiim..:)
Demek sizde kendiniz yaptınız..senin kaç yıllık çalışmışligin vardı tatlim , avantaj olmuştur bir şeyleri alırken :)
Ben okuduğum için burs biriktirmistim az buçuk , bir kaç eksik ordan tamamlamistim.. benim annemler de pek bir şey yapmadı çünkü.. biz kocisimle kendimiz evlendik diyebilirim...ama bu mutluluguna engel olmuyor , şükürler olsun halimize..eşimin eli ayağı tutuyordu yaptı.. bir şekilde hal oluyor nasılsa :)
Bizim bitti borclar iki aydır... Bebek berekettir diye boşuna demiyorlar.. şükür Rabbime zamanla her sey oluyor..:)Evet canım bizde aynen sizin gibi herşeyi kendimiz yaptık, 4. yılım bitmek üzere, bu nedenle çanak çömlek hepsini almıştım zaten onun dışında bir tabak bile almadık, gerek yoktu, diğerlerini de eşimle beraber aldık, hala da borçlarını ödüyoruz işte, çok şükür ki Rabbime işimiz var yoksa diğer türlü nasıl olurdu bilemiyorum.. Dediğin gibi hiçbirşey mutluluğa engel olmuyor ahhh ne güzel günlerdi :)
Aynen canım benim bebek berekettir, bizde borçların bitimine göre bebiş planı yapmıştık, bu seferde o bizi bekletiyor:)Bizim bitti borclar iki aydır... Bebek berekettir diye boşuna demiyorlar.. şükür Rabbime zamanla her sey oluyor..:)
Çanak çömlek eksiğim çok benim..daha ona sıra getiremedik biz.. bebis bi dogsun ona da sıra gelir inşaAllah :)
Senin adına da çok sevindim kendin çalışınca onları alabilmissin ohhh süper :)
Olsun canim sen bunlari dusunupte sikma hic canini ani yasa en guzel gunlerinden bunlar keyfine bak :)Bilezik hic yok canim
Bi de hic yapamiyoruz diye uzulduklerini de dusunmuyorum altinla mutlu olunmaz deyip geciyorlar hic onemsemiyolar![]()
Bu konusmalardan sonra gittim 1 cay kasigi kadar recel yedim daha yemiyim dedim :)) ohh ohh masallah organik organik incirlerde sanslisiniz valla :)) bu senede koyden gelir belki incirlerin biz gecen yil esimle aldik azcik zaten ben yemiyecektim ama esimde yiyemedi disindan superdi ama ici hep curuk ve kurtluydu. Bende versinler bir daha ikiletmicem :))Ay evet bence de doktorların olması gerekeni sen sormadan söylemesi gerekir.
Hı hı ben de bekletip açayım madem.
:))) Yapalım kuzu yapalım. Annem yapacagı zaman inciri derim ben aynı tarifle yaparız, cidden çok güzel oluyor. O da nasıl olmuştu biliyo musun, bir sene biziim köyde bahçede incirler acaip boldu, toplarken cogu ezilmişti, o şekilde yaptı bizimkiler, e haliyle dağıldı incirler, ama herkes o haliyl ebayıldı artık o şekilde yapıyoruz
Ah niye almıyorsun yaa valla ben ikiletmeden alıyorum :) Dediğin gibi zaten elbet verecek birilerine :)
Buzluga mantı gayet ıyı oluyor canımi gecen annemle acmıştık , fazlasını attık buzluga, gayet iyi pişti ama aynen biraz fazla kaynatmak gerekiyor
Ben devlette yapmayı düşünüyorum canım doğumu
Dogru diyosun yapayim ben 2 kilodan :) sende bendensin yani annem.onlardan bile goz karari yapiyo masallah :)Kiz bisey olmaz çok çıksın ya birine verirsin en olmadı :)))
Göz kararı yapınca oyle oluyor çünkü, kestiremiyor insan...
Yalnız pogaca hamur işi bende göz kararı yapamam..onun haricindeki her sey goz kararı :)))
Para almak icin yazik yani ya..oh ne iyi canim icinede sigmis saglikla dogumunu yaparsin insallah :)Devlet tatlim... Burda zaten bir tip iki özel birde devlet var...
Tipa gerek yok, iki özel ise sezeryan yapmak için bahane ariyorlarmis..hep sezeryan oldu ozele gidenler...ben istemiyorum, baştan beri devletteki en iyi doktoru araştırdım ona gidiyorum...kadını seviyorum, sonuna kadar normal doğum destekliyor, genç guzel güler yüzlü, daha ne isteyeyim.. ebelerle de tanıştım eğitimde hepsi güler yüzlü ve tecrübeli bana bu yeter :)
Nazlı bebis sizinki ama daha başındasiniz, vücud alistiriyor kendini henüz yakında gelir yavrunuz inşaAllah :)Aynen canım benim bebek berekettir, bizde borçların bitimine göre bebiş planı yapmıştık, bu seferde o bizi bekletiyor:)
Amin kuzum amiiin..Olsun canim sen bunlari dusunupte sikma hic canini ani yasa en guzel gunlerinden bunlar keyfine bak :)
Bu konusmalardan sonra gittim 1 cay kasigi kadar recel yedim daha yemiyim dedim :)) ohh ohh masallah organik organik incirlerde sanslisiniz valla :)) bu senede koyden gelir belki incirlerin biz gecen yil esimle aldik azcik zaten ben yemiyecektim ama esimde yiyemedi disindan superdi ama ici hep curuk ve kurtluydu. Bende versinler bir daha ikiletmicem :))
Suanki doktorunda sanirim canim burada biri yazmisti gecen yil falan ebeymis sanirim oda devleti tavsiye etmisti
Dogru diyosun yapayim ben 2 kilodan :) sende bendensin yani annem.onlardan bile goz karari yapiyo masallah :)
Para almak icin yazik yani ya..oh ne iyi canim icinede sigmis saglikla dogumunu yaparsin insallah :)
Hee bu sebep aklima gelmedj tabi :) eger terslik olmazsa ins normal dogum olmasi daha iyi..doktorunda iyiymis cok sukur :)Amin kuzum amiiin..
Para için değil tatlim, çünkü normalle sezeryan arasında 50 liralık fark var...
Usengeclikten çünkü normal doğumun saati belli değil, adam gecenin bir vakti cagrilabilir hastaneye , haliyle bu durumla karşılaşmamak için sezeryana alıyorsaat belli gün belli ohhh gel keyfim gel :)
Ah canım ne demek sen sıkma canını, hani sadece iş maddiyatla ilgili sorunsa herşey aşılıyor
Kiz bir gün gidin...10 dakikalık iş :)
Baksana ne kadar az kalmiiis...
Canim ben böyle şeyleri hiç takmam, takilmam , ellerinden geleni yapmışlarsa fazlasini yapamıyorlarsa uzme canını.. benim eşim kendisi yaptı bana set bilezikleri,ailesinin durumu yok çünkü.. her şeyi kendimiz yaptık, eşyaları da kendimiz aldık , dugun salonu, ıvır zıvır aklına ne geliyorsa...çalışır biriktirdi birde kredi çekti... Bazen olmayabiliyor yani.. üzülme buna lütfen..
Amin İnşAllah canım benim :) Kaynanamın adı Nazlı onu mu koysam ki :)Nazlı bebis sizinki ama daha başındasiniz, vücud alistiriyor kendini henüz yakında gelir yavrunuz inşaAllah :)
O da başka bir sorunmuş desene, hepsi üst üste olmuş senindeBunun yaninda kv min kp min ilgisizligi hic arayip sormamalari bir kere bile ailemi yemege fln davet etmemeleri onu gectim beni de davet etmemeleri var![]()
Hayırlı sabahlar kızlar, burada öyle bir rüzgar ve soğuk var ki sanırm kış tekrardan geri geldi![]()
Benim nisanlimin durumu yok canim olsa o her seyi yapar hicbir seyi esirgemezdi ama henuz bir geliri yok isini daha yeni kurdu 3 ay fln oluyor daha satis yapmaya baslamadi malesef dugune yetistirmeye calisiyor 25 nisanda teslim etmeye calisior projesini dugunden sonrasi icin
Boyle olacagini tahmin etmedik nisanlim para kazanmaya baslayacak takilarimi her seyimi alacak diye dusunuyorduk nisandan sonra ama evdeki hesap carsiya uymadi projesini yetistiremedi (web yazilim grafik tasarim) bir suru aksilik cikti ya biz de kavusmak icin daha fazla beklemek istemedik salon tutulmustu ertelemek istemedik
Peki ilgisizlige ne diyorsun canim yukarida yazdim