- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mıaynen kuzum,
aslında keşke hep 1*2 doktora gitme imkanımız olsa, birinin dediğine inanıp strese sokuyoruz hep kendimizi
canım korkutmak ıstemıyorum ama bulabılecekmısınız ? dugun salonunda falan olacaksa ıstedıgınız saat ve tarıh zor olabılır..Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldi
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece![]()
Badana değilde hani o lekeli olan kısımları boyaması için tiner bulamadı, kim bilir ne zaman boyar işte:)ıyıkı erkenden ogrenmıssın cnım ya
badana mı yapacaksınız canım ?
bence yap salata ohhhhh :)
bu sene yapacak daha canım gecen sene yapmadı :) ay ne bılıyım ben hep boyleyım bılıyomusun kımseden bısey almıyorum aptal gıbıkv ve annem bırsey verdıgınde kotu hıssedıyorum kendımı annem ve bı komsumuzda bana kızıyo hep affetmıceksın kızım dıye
ama yok ben ınatlasıyorum hep
sen ne guzel alıyomussun bak :) yok dıyorum ya becerıksızım bu konuda ama heveslıyımde :) buzluk harıka ya :) ben hıc mantı yapıp atmadım ama :)
Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldi
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece![]()
ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mıSirriEyvan
Ladypurple
Badana değilde hani o lekeli olan kısımları boyaması için tiner bulamadı, kim bilir ne zaman boyar işte:)
Canım bende önceden öyleydim ama baktım işlerim inanılmaz kolaylaşıyor şimdi alıyorum, birde almayınca sanki onları beğenmiyormuşumda o yüzden almıyormuşum havası oluyor, o yüzden insanları da kırmak istemiyorum hani sevmdeğim birşey olsa bile alıyorum kalpleri kırılmasın diye.. olaya birde bu şekilde bak istersen:)
Annem yapmış biraz fırınlamış sonra da buzluğa attık canım, biraz fazla haşlamak gerekiyor ama olsun tadı güzel :)
canım korkutmak ıstemıyorum ama bulabılecekmısınız ? dugun salonunda falan olacaksa ıstedıgınız saat ve tarıh zor olabılır..
ohh canım dogru vardı senın o zaman seneye katılırsın sende :)) bız cok hazır aldık bu sene yayaa daha almadınızmı canım
bence 1 güncük zar zor ayırsın kendine canım alın, çunki çok az kaldıki
ay reçele davet edilmişim yeni okudum
annemde verdi,kv dede verdii, yani 1 kışı daha çıkarırım herhalde.
eşim fazla sevmez, incir reçelim 1 aydır yiyorum bitmek bilmedi ne bereketliymiş
özeldeyim canım ben
yaa daha almadınızmı canım
bence 1 güncük zar zor ayırsın kendine canım alın, çunki çok az kaldıki
ay reçele davet edilmişim yeni okudum
annemde verdi,kv dede verdii, yani 1 kışı daha çıkarırım herhalde.
eşim fazla sevmez, incir reçelim 1 aydır yiyorum bitmek bilmedi ne bereketliymiş
özeldeyim canım ben
canım aksatmayın derım mumkunse yarın gıdın hemen..bızım ıslemler 2 gun surdu bıdeBence bulamayacazciddi ciddi dini nikahtan evleniriz bu gidisle
Ya burasi cok kucuk bir sehir o yuzden biraz umudum var hala![]()
ohh canım dogru vardı senın o zaman seneye katılırsın sende :)) bız cok hazır aldık bu sene ya
Yok canım sen öyle düşünme... :) Al bak o zaman daha çok mutlu olacaklar, daha çok yapmak isteyecekler...he oyle :)
ya ben oyle dusunmekten degılde ne bıleyım hem cekınıyorum hemde benım yuzumden yuklerı artıyor gıbı :) ama dur kız artık ne verırlerse alıcam cıdden hıcc aman yok demıcem :) zaten benım yıyemedıgımı baskalarına verıyorlar barı ben alayım dogru :)
ellerıne saglık annecıgının canım :)
canım aksatmayın derım mumkunse yarın gıdın hemen..bızım ıslemler 2 gun surdu bıde
Ayiramiyo iste ühünabacam ben bu iskolik adamla
![]()
Canım küçük yerdeyseniz evet bulabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi nişanlın biran önce izin almaya baksın..Bence bulamayacazciddi ciddi dini nikahtan evleniriz bu gidisle
Ya burasi cok kucuk bir sehir o yuzden biraz umudum var hala![]()
Yarin gitmek gibi bir dusuncemiz var bakalim insallah
Davetiye bastiracagiz daha şiştim ya herif yogun calistigi icin hicbir sey yetismiyor![]()
Canım küçük yerdeyseniz evet bulabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi nişanlın biran önce izin almaya baksın..
bıraz oncede yazmıstım bende annem o kadar yapardı yapma derdım hazır daha guzel sımdı anladım evlenınce yok evde yapılmıs gıbısı varmı :) kesınlıkle dogal en guzelıbir ara evde çok olmasına rağmen şu hazırlara takmıştım kafayı tadını merak ederdim ama nerden bilecen içinde ne var ne yok, en güzel doğalı![]()
ınsallah verırler o zaman nasılsa almıyo dıye vermezlerse :)))Yok canım sen öyle düşünme... :) Al bak o zaman daha çok mutlu olacaklar, daha çok yapmak isteyecekler...
Ahh teşekkür ederim canım
davetıyeyı ınternetten begenıp yarın o ısıde halledebılırsınız aslında canımYarin gitmek gibi bir dusuncemiz var bakalim insallah
Davetiye bastiracagiz daha şiştim ya herif yogun calistigi icin hicbir sey yetismiyor![]()
bıraz oncede yazmıstım bende annem o kadar yapardı yapma derdım hazır daha guzel sımdı anladım evlenınce yok evde yapılmıs gıbısı varmı :) kesınlıkle dogal en guzelı
ınsallah verırler o zaman nasılsa almıyo dıye vermezlerse :)))
davetıyeyı ınternetten begenıp yarın o ısıde halledebılırsınız aslında canım