• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldio_O
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece:KK45:

Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldio_O
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece:KK45:
canım korkutmak ıstemıyorum ama bulabılecekmısınız ? dugun salonunda falan olacaksa ıstedıgınız saat ve tarıh zor olabılır..

ıyıkı erkenden ogrenmıssın cnım ya

badana mı yapacaksınız canım ?
bence yap salata ohhhhh :)
bu sene yapacak daha canım gecen sene yapmadı :) ay ne bılıyım ben hep boyleyım bılıyomusun kımseden bısey almıyorum aptal gıbı :KK43: kv ve annem bırsey verdıgınde kotu hıssedıyorum kendımı annem ve bı komsumuzda bana kızıyo hep affetmıceksın kızım dıye :KK43: ama yok ben ınatlasıyorum hep :KK43: sen ne guzel alıyomussun bak :) yok dıyorum ya becerıksızım bu konuda ama heveslıyımde :) buzluk harıka ya :) ben hıc mantı yapıp atmadım ama :)
Badana değilde hani o lekeli olan kısımları boyaması için tiner bulamadı, kim bilir ne zaman boyar işte:)
Canım bende önceden öyleydim ama baktım işlerim inanılmaz kolaylaşıyor şimdi alıyorum, birde almayınca sanki onları beğenmiyormuşumda o yüzden almıyormuşum havası oluyor, o yüzden insanları da kırmak istemiyorum hani sevmdeğim birşey olsa bile alıyorum kalpleri kırılmasın diye.. olaya birde bu şekilde bak istersen:)
Annem yapmış biraz fırınlamış sonra da buzluğa attık canım, biraz fazla haşlamak gerekiyor ama olsun tadı güzel :)

Selam kizlar

yaa daha almadınızmı canım:KK64:
bence 1 güncük zar zor ayırsın kendine canım alın, çunki çok az kaldıki:KK64:

ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mı SirriEyvan SirriEyvan Ladypurple Ladypurple

ay reçele davet edilmişim yeni okudum :KK52:
annemde verdi,kv dede verdii, yani 1 kışı daha çıkarırım herhalde.
eşim fazla sevmez, incir reçelim 1 aydır yiyorum bitmek bilmedi ne bereketliymiş :KK48:

özeldeyim canım ben

Badana değilde hani o lekeli olan kısımları boyaması için tiner bulamadı, kim bilir ne zaman boyar işte:)
Canım bende önceden öyleydim ama baktım işlerim inanılmaz kolaylaşıyor şimdi alıyorum, birde almayınca sanki onları beğenmiyormuşumda o yüzden almıyormuşum havası oluyor, o yüzden insanları da kırmak istemiyorum hani sevmdeğim birşey olsa bile alıyorum kalpleri kırılmasın diye.. olaya birde bu şekilde bak istersen:)
Annem yapmış biraz fırınlamış sonra da buzluğa attık canım, biraz fazla haşlamak gerekiyor ama olsun tadı güzel :)

he oyle :)
ya ben oyle dusunmekten degılde ne bıleyım hem cekınıyorum hemde benım yuzumden yuklerı artıyor gıbı :) ama dur kız artık ne verırlerse alıcam cıdden hıcc aman yok demıcem :) zaten benım yıyemedıgımı baskalarına verıyorlar barı ben alayım dogru :)
ellerıne saglık annecıgının canım :)

eşim fazla sevmez, incir reçelim 1 aydır yiyorum bitmek bilmedi ne bereketliymiş :KK48:

özeldeyim canım ben
ohh canım dogru vardı senın o zaman seneye katılırsın sende :)) bız cok hazır aldık bu sene ya

özeldeyim canım ben

Ayiramiyo iste ühü:KK61::KK61: nabacam ben bu iskolik adamla :KK61:

ohh canım dogru vardı senın o zaman seneye katılırsın sende :)) bız cok hazır aldık bu sene ya

bir ara evde çok olmasına rağmen şu hazırlara takmıştım kafayı tadını merak ederdim ama nerden bilecen içinde ne var ne yok, en güzel doğalı:kk77:

he oyle :)
ya ben oyle dusunmekten degılde ne bıleyım hem cekınıyorum hemde benım yuzumden yuklerı artıyor gıbı :) ama dur kız artık ne verırlerse alıcam cıdden hıcc aman yok demıcem :) zaten benım yıyemedıgımı baskalarına verıyorlar barı ben alayım dogru :)
ellerıne saglık annecıgının canım :)
Yok canım sen öyle düşünme... :) Al bak o zaman daha çok mutlu olacaklar, daha çok yapmak isteyecekler...
Ahh teşekkür ederim canım

Bence bulamayacaz :KK45: ciddi ciddi dini nikahtan evleniriz bu gidisle

Ya burasi cok kucuk bir sehir o yuzden biraz umudum var hala:KK45:
Canım küçük yerdeyseniz evet bulabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi nişanlın biran önce izin almaya baksın..

Bana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum:KK61::KK61:
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece :KK61:

bir ara evde çok olmasına rağmen şu hazırlara takmıştım kafayı tadını merak ederdim ama nerden bilecen içinde ne var ne yok, en güzel doğalı:kk77:
bıraz oncede yazmıstım bende annem o kadar yapardı yapma derdım hazır daha guzel sımdı anladım evlenınce yok evde yapılmıs gıbısı varmı :) kesınlıkle dogal en guzelı

Yok canım sen öyle düşünme... :) Al bak o zaman daha çok mutlu olacaklar, daha çok yapmak isteyecekler...
Ahh teşekkür ederim canım
ınsallah verırler o zaman nasılsa almıyo dıye vermezlerse :)))

Yarin gitmek gibi bir dusuncemiz var bakalim insallaho_O
Davetiye bastiracagiz daha şiştim ya herif yogun calistigi icin hicbir sey yetismiyor:KK45:
davetıyeyı ınternetten begenıp yarın o ısıde halledebılırsınız aslında canım

bıraz oncede yazmıstım bende annem o kadar yapardı yapma derdım hazır daha guzel sımdı anladım evlenınce yok evde yapılmıs gıbısı varmı :) kesınlıkle dogal en guzelı

ınsallah verırler o zaman nasılsa almıyo dıye vermezlerse :)))

davetıyeyı ınternetten begenıp yarın o ısıde halledebılırsınız aslında canım

Bi tanidik var o yapacak canim erkek tarafi bastiramiyor cunkuo_O artik o tanidik ne uygun gorurse o_O

Back