- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılmıyorum kı ıste erken dımıhıc almadık bu sene eve sımdı degılde acaba dıyordum 2-3 hafta ıcınde bıter mı pazarda pahalıda zaten sımdı bu sekılde kazık yerız
tamam canım olmez sag kalırsam ınsallah ılk kullanımda yapıcam haftasonu falan yaparım belkı nohut :) ayyy katılırdım valla cok severım ama pazar yapmıstım pazartesıde yedıkhatta foto paylasmıstım yanı kuruyu paylasmadım ama yanındakı soganları paylastım
ımmm yanında bol sogan cok severım
haftasonu denersem yazıcam sana ınsallah olduu yasasın dıye yazarım :)
bızım evde cılek recelını yıyor esım bazen yanı nutella flan yoksaama baska yemıyor..ben bu sene hazır aldım hep bayada recel yemısızdır yıne ama kucuk kucuk bır suru kavanoz aldım annemde yapmamıstı bu sene
ıncır recelı bır kere hazır almıstım hıc begenmedım evde yapılma buyuk ıhtımal daha bır guzel olur sanırım denemek lazım ama once bırınde yemem lazım
ben ayvayı cok sevıyorum kucuk kucuk dogranmıs yada bır kere rendeleyıp yapmıstı annem..ama bu yıl yapmadı onuda seneye artık
yap canım valla artık sende bır annesın evınde yap yavrucagın cılek kokusunu alsın ımmm
benım annem yapmazdı oyle seyler demesın
dogru soyluyosun ama bana cılek bıtımıne dogru haber verın fıyatları dusunce olur mu
sızde oyle mı yapıyosunuz domates patlıcan vs ne yapılacaksa hepsı ucuzlayınca yapılır
![]()
beklıyorum o zaman :) ahhh tamam o zaman sendne beklerım zaten oradan buraya gelene kadar recel olur onlar sen ustune sekerde ekersınyok kuzum ya bitmez heh
biterse ben sana gönderirim
daha doğalları yetişecektee, onlar birkere pahalıya satılacaktaa sonra düşer fiyatlar..
bayaa var daha yani.
tabi fiyatlarıda takip etmek lazım buyukler hep eder ya
ben ise hiç uğraşmayıp bulduğumu alanlardanım ne biçim ev hanımıyım![]()
beklıyorum o zaman :) ahhh tamam o zaman sendne beklerım zaten oradan buraya gelene kadar recel olur onlar sen ustune sekerde ekersın
oyle olma canım ya hem ıyı hem uyguna bak ben ınanılmaz takıp ederım kucuklugumden berıannem benım kadar degıldır valla bana resmen ındırımlı almak zevk verıyo ve bayada kar yapıyosun aman 1 tl ucuz nolucakmıs dıyo ınsan ama toplayınca aylık alısverıste anlıyosun
![]()
ayyy canım eskıden hıc boyle degıldım ama son zamanlarda resmen hayalım valla keske bızımde ımkan olsaheh evet ben sana en ıyısı yapıp göndereyim
evet canım aslında dikkat etmem gerek ama annemlerde bahçe varya, kendimi bildim bileli var yani o yuzden fazla pazara gerek kalmıyor, annem veriyor zaten herşeyi. benim pazarım annemin yanı
o yüzden fiyatları takip etmeye alışık değilim
ama sen çok iyi yapıyosun dediğin gibi 1 tl nolcak deniyor ama öyle değil yinede
ayyy canım eskıden hıc boyle degıldım ama son zamanlarda resmen hayalım valla keske bızımde ımkan olsane guzel annenın bahcesı varmıs hersey varmı ya yetıyo mu masallahh
keske oyle ımkan olsa kv lerın kucuk bır bahcesı var mınık ekmıs kp sanırım bu yıl yesıl sogan
pazar masrafıda cok olmaz ne ıyı
yarın pazar bızım cıkarım ınsallah buralar ayrı bır pahalı sankı cok manav falan yok dıye sanırım o yuzden pazara cıkmak daha ıyı oluyo
ohh ohh masallah vcanım Allah arttırsın ınsallah :)var canım baya büyük, hatta köydede var ama burası yetiyo , köye gelip gitmesi zor oluyo.
yeşil soğandan tut patatesine kadar var canım çok şükür herşey..
kp derde oyalanır bari küçük mücük olsun, o bahçe kokusu ayrı bir güzel
evet çok pahalı geldi banada,neden öyle acaba
insan bi yesemmi diye düşünecek alırken.
çık bi gez bakalım uygun varmı bişiler, doldur poşetleri![]()
Tatlim... Öteki mesajını altintilayacaktim..baktım suya koyuyorum demissin... Onu asla önermiyorlar..aman gözünü seveyim, sicakla.sogun birebir teması çünkü, düdüklüyu kapatın, 5 dakika bekleyin sonra yavaşca kaldirin , buhar çıkıyor zaten...Hmmm seninkinde bir anormallik var o zaman, bende öyle vahim olmuyor, ben de en fazla max a kadr su koydugum oluyor. Ama önce çeşmenin altına koyuyorum bayagı bi o sıra cogu buhar cıkmış oluyo zaten. sonra aparatını kaldırınca ahım sahım bır buhar cıkmıyor
Haklisin kuzum...aynen canım ucuz ama tabi buranın maaşına göre anca uygun geliyo bize
zaten buraya gelen etsiz dönmüyo genelde geri
yemesi güzel canım, demekki lezzetli yapıyosunkii sevdirmişsin![]()
kuzum deme ya oyle mı oluyormusTatlim... Öteki mesajını altintilayacaktim..baktım suya koyuyorum demissin... Onu asla önermiyorlar..aman gözünü seveyim, sicakla.sogun birebir teması çünkü, düdüklüyu kapatın, 5 dakika bekleyin sonra yavaşca kaldirin , buhar çıkıyor zaten...
Evet canim 10 hafta çok fark ediyormus... Benim geçen doğum yapan arkadaşimla aramda 10 hafta vardı, o soylerdi hep böyle olacak şöyle olacak ayağınin yerini anlayacaksin, dışarıdan görünecek bilmem ne :)) dediği gibi oldu... Gerçekten çok can yakıyor bazen , özellikle kasıklarima dadaninca :)
Fırına , fırın posetine koyacağın zaman düdüklüde haslamamani öneririm,.lezzetini yüzde 50 indirirsin.. fırın poseti zaten onun kolayca başlanmasıni sağlayacaktir.. daha da doyurucu olsun istersen içerisinde patates de atabilirsiniz... Ama eti didiyormus gibi koyun öyle daha lezzetli olur yani kuşbasi gibi değil... :)
Haklisin kuzum...
Ordan yenge buraya geldiğinde bizim piliç etine bayılıyor, Bulgaristanda böyle lezzetli değil diyor..bende kırmızı eti çok severim , bulmussun kırmızı et bollugunu tavuğu ne yapacaksin diyorum :))))
Düdüklüdeki en yanlış uygulama olduğunu söylüyorlar her daim..ben korkarım zaten onu yapmaya..kuzum deme ya oyle mı oluyormusbende deneyecektım bu haftasonu
![]()
Sende miiii brutus :)))yaa bak tek ben değilmişim bende çok severim piliç etinizi, anneannemler sağolsun hep yapardı gittiğimizde,
tabi kırmızı etin yeri başka evet
sen nasılsın canım, minnağımızın tekmeleri ağrılı he
sabret kuzum az kaldı nasipse![]()
Düdüklüdeki en yanlış uygulama olduğunu söylüyorlar her daim..ben korkarım zaten onu yapmaya..
Edacim reçel bende yapacağım , geçen kısa girerken ancak incire yetisebilmis onun reçelini yapmıştim.. bahçe inciriydi, çok guzel oldu, çilekte de aynı lezzet ve kıvamı tutturabilmek ümidiyle yapacağım... Vişne de düşünüyorum nasipse.. ben tam bir recel manyagiyim da...:)
Sende miiii brutus :)))
Vay be nasil seviyorsunuz ki ,keşke bende sevsem :))))
Ben İyiyum şükür canim , tuvalete gitmek zorlaştı azcik, kizim rahatsız mi oluyor orasını çözemedim ya, her gittiğimde içeride kipirdanmaya başlıyor. Elimden geldiğince dik oturmaya çalışıyorum ama anlamadim...
Acitiyor arada Teysesiii:)
Haha çok iyi yöntemmis :))))bende vaz gectım yapamıcam dudukluyu
ohh ellerıne saglık canım :)nasıl yapacaksın recelı puf noktolar varsa alayım efendım :) bırde tahmınınce 2 kılo cılekten ne kadar kavanoz cıkar (1 lt lık standart boy kavanozlara) ona gore ya 1 kılodan ya 2 den yapayım dıyorum :) vısne esım sevmıyor ama bende kendıme yetım yapsam mı dıyorum :) onu ne kadardan yapmam gerek o zaman :) ben eskıden hazır recel daha ıyı dıyordum degerını anlamıyodum ama evlenınce anladımresmen tadı bambaska oluyor ama bence kıvamını koyu sevıyorum su gıbı olmaz ınsallah
ınternette bırı yazmıs buzdolabına bos tabak koyuluyomus o soguyo orda buz gıbı sonra cıkarıyosun bır kasık recel dokuyosun ve ortadan parmagını gecırıyosun eger ayrılan kısım yavas yavas bırlesırse tamammıs yok hızlıysa bıraz daha kaynamalıymıs bakalım artık
![]()
Ayy merhaba kızlar, sabahtan beri girip çıkıyorum bir türlü yazamadım size vallahi.
Görüyorum ki reçeller yapılmış, düdüklüler açılmaya çalışılıyor oh oh MaşAllah size..
Bende bu sene inşAllah çilek reçeli yapacağım tek onu seviyorum, birde buzluğa vişne koycam kompostosu güzel oluyor..
MutluBulut_ bende
SirriEyvan dediği gibi biliyorum ocaktan alıp suya koymak tehlikeliymiş, biraz bekle zaten daha sonra ayarını boşa alınca havası falan kalmıyor, önceleri bende pek bi korkardım ama elim ayağım oldu artık resmen :)
Kızlar yaa ben dünkü kuralı ihlal ettim, yani kuru fasulye ıslatmadım çünkü dünden yemek kaldı, yapmaya üşendim resmenİlk günden ekmiş gibi oldum sizi sanki kusura bakmayınız hanımlar
![]()
Kiz küçük tuvaletimi yaparken de başlıyor içeride oynamaya.. büyük de zaten oynuyor da :))busabah doktora gittim ben canım ,başka doktor yanına değiştim şey ağrılarım için sordu hergün tuvalete gidiyomusun diye, hergün gitmeye çalış dedi , gitmedikce o da ağrı yapıyor dedi.
yani evet göbüş büyüdükçe her bakımdan zorlaşıyor, ama dert etme normaldir herhalde, kuzenimde çok zor oluyor diyodu geçenlerde.
Sende bendensin desene, Meltem topa tutcak şimdi bizi
ohhhh biri itiraf etsede bende etsem diyodum
bende ıslamatmadıım, bende hem üşendim hem yemek kaldı akşamdann![]()