2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

cok sukur var canımm :)
ayyy benımde aklım karıstı sımı 9 musun 10 mu :)
tabı ya :) heee ev yakındı yanı ne guzel :) yenı cıcıler alıyormusun fıstıga :) besık faan napıcn :)

tabı ya :) heee ev yakındı yanı ne guzel :) yenı cıcıler alıyormusun fıstıga :) besık faan napıcn :)
Denk geldikçe alıyoruz yavaş yavaş, daha erken ama görünce de dayanamıyoruz :))) Gerçi yarıladık şükür ancak olur da :) Hepsi toparlansın son zamanda paylasırım :) Ama gecenlerde eşimin dogumunu için bir tane zıbın almıştım bak onu göstereyim :))

Beşik olarak da şu park yataklardan düşünüyoruz ama hangisinden alıcaz belli değil :)

ay sorma sayiyorum,hesapliyorum,meltemin dedigi sekilde hesapliyorum bi sonuca varamadimm bugun calismiyor beynim heh :)

ay bn mutfaga girmeyeli 1 ay oldu ya, 1 kez yaptim sanirim yemek..
sagolsun esim hazirliyor bazen, bazn kv ,bazen annemden gecinip gdiyoruz buaralar sonumuz hayir olsun :)
pek bi alstim bu rahata :)

masallah zibinibi yerler onuun :)

park yatak kuzenim almisti ama nebileyim boyle cok ses oluyor bebek saga sola donerken, birde hic saglam gelmedi bana. halbuki baya iyiydi ama bilemedim.
cok kullanisli aslinda ama

oyy cok seker dolapta buda yerını aldı desene oyy masallah 5 aylık olmus mınık ve esyalrı yarılanmıs he saglıkla gelsınde gıysın ınsallah

9 gıbı sankı
o kadar kotu mu oluyorsun canım mutfaga canım mıgde bulantısı falan

Netten ayrıntılı bir açıklama aradım ama bulamadım canım :) duman91 da aynını dedi bak :)

Ohhh sen de keyifler çakırmış :)) Yaa ben yemek yapmayı çok seviyorum ama bu ara çok üşeniyorum yaa , bana da lazım öylesinden :)

masallah zibinibi yerler onuun :)

park yatak kuzenim almisti ama nebileyim boyle cok ses oluyor bebek saga sola donerken, birde hic saglam gelmedi bana. halbuki baya iyiydi ama bilemedim.
cok kullanisli aslinda ama

Teşekkür ederiz teyzesi :) Yani evet o park yataklar çok uyduruk gibi duruyor ama asıl onlar daha dayanıklıymış arastırmalarıma göre ve daha kullanısşlı, bakıcaz artık

Ayyy ivit ivit inşallah bunların içini doldurduğu günleri de görürüm. :) Sağol kuzucum. Öyle oldu yaa , ne cabuk geçti.Şuan beş aylık diyebildiğime inanamıyorum. :)) Ama yok yok vakit yarılandı eşyaları değil. :)

9mu dersin, baskasida 10 sayiliyor dedi .amaan neyse ne 5-6 gunle bisi olmaz,saglik olsun insallah :)

evet canim mide bulantim fazla ve cikariyorum.
kasiklarimda agriyo fazla ayakta kalmamaya calisiyorum.
sagolsun esim cok yardim ediyor, masallah diyeyim. tabi keske dogumdan sonrada boyle ilgili olsalar :)

bir tanidigim dogum yapti, ilk gunler baba merakli tabi .. sonraa ayri odada uyumaya baslamis..
sanki bebegi yalniz yaptik , anneyin sanki sadece o bebek.

Amınn :) dımı daha dun gıbı erkenden tahmın etmıstın :) hee bende esyalar sandım neyden ne kadar lınıyo hıc bılmıyorum ama en ıyısı lazım olan kadar almak sanırım :) lcw cok seeker gelıyo bana bıde cıvıl cıvıl fıyat acısından uygun gıbı ama bılemedımde :))

evet bende bulamadimki..
cogunluk 10 diyo demekkiii cogunluga uymak lazim :)

oylemiymis, bakalim nasipse o zaman gelsin arastiririm bende ama benim gonlum digerlerinden yana.
5-6 yaslarina kadarda rahatca kullanilabiliyor .
benim cocuk odamda yok azcik zor oluyor oyle .
sizin varmi odaniz

aman canim saglik olsun mutfaga girmeye raziyim ama simdilik az daha dinlenerek gecireyim bakalim.
sonrada yardim etseler keske,

aman bosever dedgıın gıbı canım :)
agrılarda kotu olur tabı bulantıda artısı
Allah razı olsun canım esınden olur canım ıolur hem herkes bır olmaz ya ama evet ayrı odada uyuması benımde zoruma gıderdı tek kadının mı dedıgın gıbı

hem salon hem oturma odası mı yapmısttın ev mı 1+1 canım ?
hangısı o kullanıllan park yatak mı canım?
buyuyen besıkler varya onlar mantıklı duruyo ayrı oda varsa ama pahalı mı oluyo acaba hanı buyuyuncede baza gıbı yatar bıde ınstagramda goruyorum bazı besıkler sallanmıyo nasıl uyuyolar o bebısler yada uyandılar dıyelım annelerı tekrar uyutmak ıcın besıgı sallanmıyorlarmı eskıden oyle yaparlardı hep sorasım gelıyo gorunce

Evet canım öyle olmuştu, hey gidi :)) Ben de çok bilmem ama yaşına kadar en azından çok hızlı büyüme oldugu için aynen ihtiyaç kadar almak lazımmış.Kuzenim diyo bir zıbını bırkac kez gıyıyr en fazla dıyo. Hı hıı evet waikiki de güzel oluyoo, civilde de oluyor bak güzel orası hatta daha uygun :)

İşte kimisi de çok sağlam olmuyor diyor o ahşaplar için, ben de bilemedim ki.İlk zaman beyaz ahsaplara özeniyordum.Şimdi bizim düzen tam belli olmayacagı ıcın ıkı arada tasıması daha kolay olur diye düşünüyoruz.

Bak canım kuzenim almış şu o kadar güzel iş görüyor ki.Ayagında sallama derdin olmuyor , hem titreşimli :))

Eklentiler

• lFPR-37187_1.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 52
oo az alsan bu seferde kustu ettı sureklı degıstırırsın :) lcw ye kendıme bakarken o kısmıda ugruyorum ama cıvıle hıc gırmedım canım sanırım :) bebek kıyafetlerıne bakmak cok zevklı ya mını mınıcıkler :)

MutluBulut_ daire bizim canim, oturma odasi,yatak odasi,mutfak var.
boyle oluncada zor oluyor esimde oyle yerde buyumus, mecburen oturma odasinda uyuyomus.
keske 1 odamiz daha olsaydi.daha rahat olurdu ama tabi bukadar eve bile imkani olmayanlar var o yuzden halimize sukur.

sallaniyodur canim genelde sallanmayan ypk diye biliyorum.
ustten bakinca sallanmiyo gibi duruyolar bende cogunu inceledim iyice sallaniyomu diye,gecenlerde demitim ya gittik oylesine bakmya diye.

Ladypurple cok guzelmis.buu.

canim evet sizin park olanlardan almaniz daha mantikli.
digeri hem daha pahali, hem tasimasi zor.

Evet, kesinlikle.. :) Öncesinde birinin bebeğine hediye almaya gittiğimde dahi dakikalarca gezerdim.Kendi bebişimde düşünemiyorum.. :) Bak bak tabi , fikir olsun şimdiden :)

Hıhı aynen canım.Öyle yapıcaz büyük ihtimalle.

Şimdiden tavsiye ediyorum canım aklında bulunsun. Ben alıcam inşallah. :)

Coook guzel çok özel ir his... Gittikce sertlesen tekmeciklere merhaba canim benim...:))
Şimdi canim yanıyor bazen tekme attığında veya kafasını bacagini, sırtıni gobegime dayadığında :))

Tatlim sen 10.haftadasin 9 +3 olduğunda, imza doğru yani

Coook guzel çok özel ir his... Gittikce sertlesen tekmeciklere merhaba canim benim...:))
Şimdi canim yanıyor bazen tekme attığında veya kafasını bacagini, sırtıni gobegime dayadığında :))
Dört gözle bekliyoruuum .. :))

Yaaa demi doğrudur kocaman oldu yavrucak :) Olsun tatlı bir acıdır o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…