• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

4.sınıfmı anaam:p
senin eltilere karışmana baya bayaaa var desene .

daha ortada adayda yokki canım, nasip kısmet inşallah iyi birisi gelir:nazar:
Evet ben ikinci kaynanasi olacam küçük eltimin nasipse :D
İnşaAllah iyi biri gelir canim, dualar hep o yönde :)

Ay sorma telden bende uyuz oluyorum ama başka türlü de fırsat bulup giremiyorum...pc çok zaman kaybettiriyor insana :/
Hoşgeldin merak etmiştik seniii, demek evdeydin.. mis olmuştur evin ne guzel, ellerine kollarına sağlık, gobus büyüdükce azcik zorlanıyorsun ama iş yapmak gibisi yok... Kocam zorla oturtturuyor yoksaaaa ben oturmak istemem :)

Ben iş yerinde bilgisayardan giriyorum ya canım , alışkanlık tel zor geldi.Ay kaç gün sonra işe geldim bugün bir şey yapmışlar pc ye sinir oldum sabahtanberi girmeye calışıyorum siteye baska bir yere yönlendiriyo.Virüs girmiş, pis pis seyle rcıkıyor, deli oldum sabah beri. Bugün başladım canım işe, üç gün evdeydim.Bayagı toparladım evi ama anladım ki evde olsan da bir şey farketmiyormuş, şu ev işi hiç bitmiyor.Üç gün resmen hiç oturmadım, ay şunu yapayım hazır evdeyim bunu yapayım derken.O yüzden çalışıyorum eve yetişemiyorum diye takmıycam artık. :) E senin ilerledi bence d eçok yorulma. :)

Ladypurple Ladypurple izindemiydin canim oh iyi dinlenememissin fazla ama en azindan evinde zaman gecirmissin :)
telden evet cok zor, daha dogrusu sinir.bozucu.

is basimi.yaptin bugun yoksa evdemisin daha.

SirriEyvan SirriEyvan
Evet canım rapor almıştım.Oyyy hem de nasıl iyi geldi evim. Bugün işbaşı yaptım malesef.Geçen cuma da doktotra gitmek için izin almıştım.Yani işe gelmeyeli tam bir hafta oldu, zor adapte oluyorum bugün. :)))

ay yok o hamile pantolonları bana göre değil sanki:KK51:
2 kilo verdim canım ama bılmıyorum genelde dar pantolon kullanırdım şimdi rahat edemiyorum, az bol denedim bişiler geçen ama kabullenemedim kendimi öyle:KK23:
sanırm en mantıklısı tayt ,üzerinede bol bişi:KK51:
inşallah bulabilirim bişiler
Evet canım bak bunu bende farketmiştim.Önceden arahat rahat dar pantolonlar giyerdim.Hamile kaldığımdan itibaren fenalık basmaya başladı, hiç rahat gelmedi giyemedim.Artık haliyle hiç bir pantolonum olmuyor.Bir tane hamile pantolonu aldım yeni yeni oluyor artık , önceisnde aynen tayt çok iyi de iş yerinde de giyemiyorum ben. Ama aynen şimdiilik taytla idare et canım.

bende dıyette oldugum halde karnım nasıl sıs ama benımkı ayıptır soylemesı ama kabızlık sorunundan :KK61:
Bana da kayısı ve incir yaramıyor kuzum.3 gün evdeydim ya.Kalkar kalkmaz bir tane kivi yedim.V ekahvaltıda da bol marul ve maydonoz. Toparladı beni çok iyi geldi , tavsiye ederim canım.

Evet en iyisi kafa rahatlığı...

Oyy bende nutellaciyiiim...bisey olmaz o kadardan canim benin, sen gayet iyi kilo verdiiin...

Ayy çıkma o zaman sen ya, o olaylar beni mahvediyor izlerlerken...resmen karıştı ortalık 3 gündür yine...:KK43:
Rabbim korusun bizi...
Dikkat et ne olur kendine..
canım cıktım dun pazara falan cok sukur bırsey yoktu dogru duzgun bısey almadım acıllerı aldım geldım hemen eve ne olur ne olmaz dıye

Ben iş yerinde bilgisayardan giriyorum ya canım , alışkanlık tel zor geldi.Ay kaç gün sonra işe geldim bugün bir şey yapmışlar pc ye sinir oldum sabahtanberi girmeye calışıyorum siteye baska bir yere yönlendiriyo.Virüs girmiş, pis pis seyle rcıkıyor, deli oldum sabah beri. Bugün başladım canım işe, üç gün evdeydim.Bayagı toparladım evi ama anladım ki evde olsan da bir şey farketmiyormuş, şu ev işi hiç bitmiyor.Üç gün resmen hiç oturmadım, ay şunu yapayım hazır evdeyim bunu yapayım derken.O yüzden çalışıyorum eve yetişemiyorum diye takmıycam artık. :) E senin ilerledi bence d eçok yorulma. :)

Evet canım rapor almıştım.Oyyy hem de nasıl iyi geldi evim. Bugün işbaşı yaptım malesef.Geçen cuma da doktotra gitmek için izin almıştım.Yani işe gelmeyeli tam bir hafta oldu, zor adapte oluyorum bugün. :)))

Evet canım bak bunu bende farketmiştim.Önceden arahat rahat dar pantolonlar giyerdim.Hamile kaldığımdan itibaren fenalık basmaya başladı, hiç rahat gelmedi giyemedim.Artık haliyle hiç bir pantolonum olmuyor.Bir tane hamile pantolonu aldım yeni yeni oluyor artık , önceisnde aynen tayt çok iyi de iş yerinde de giyemiyorum ben. Ama aynen şimdiilik taytla idare et canım.

Bana da kayısı ve incir yaramıyor kuzum.3 gün evdeydim ya.Kalkar kalkmaz bir tane kivi yedim.V ekahvaltıda da bol marul ve maydonoz. Toparladı beni çok iyi geldi , tavsiye ederim canım.
onlarıda deneyım o zaman :( yulaf kepegı aldım dun bıraz yedım fayda etmedı bırazdan yıne yıcem bakalım

Selamlar güzel hatunlar ne var ne yok?

CennetiMelegiM CennetiMelegiM doğum yaptı mı acaba?

hosgeldın canım evet ya dogum yaptı 31 mart daydı sanırım :)

selam kizlarr..
dun gitmistim ya annemlere, abimde geldi isten hol kapisinin onunde bisi farketti.. dondu tekrar bakti o da neee yilan yavrusuuuu..
nerden girmis,nasil girmis,annesidemi evde acaba diye dusune dusune hal olduk..
annemlerin evi 2 katli ve bahceli..
dis kapidanmi girdi yoksa evemi yavruladiki..
insallah kapidan girmistir

Ladypurple Ladypurple ay simdi alismak zor gelir.. gerci tamda alismsken hafta sonu geldi :)

sorma canim ya dar pantolonarimi birakksim gelmiyor ama taytla idare ediyorum az cekiniyorum ama napayim.
masallah senin gobus buyudu artik tabi taytta olmazki .. napalim saglik.olsun idare etcez artik :)

PembeLokum PembeLokum nasilsin canimm..
evet bebis geldi cok sukur, ikiside iyilerdi son yazdiginda :)

sende ne var ne yok cok azkalfiki senindee :)

Ladypurple Ladypurple ay simdi alismak zor gelir.. gerci tamda alismsken hafta sonu geldi :)

sorma canim ya dar pantolonarimi birakksim gelmiyor ama taytla idare ediyorum az cekiniyorum ama napayim.
masallah senin gobus buyudu artik tabi taytta olmazki .. napalim saglik.olsun idare etcez artik :)

PembeLokum PembeLokum nasilsin canimm..
evet bebis geldi cok sukur, ikiside iyilerdi son yazdiginda :)

sende ne var ne yok cok azkalfiki senindee :)

Aman canim bende bol bol yorgunluk stres var sizler de oyle miydinizo_O

canım cıktım dun pazara falan cok sukur bırsey yoktu dogru duzgun bısey almadım acıllerı aldım geldım hemen eve ne olur ne olmaz dıye

onlarıda deneyım o zaman :KK43: yulaf kepegı aldım dun bıraz yedım fayda etmedı bırazdan yıne yıcem bakalım

hosgeldın canım evet ya dogum yaptı 31 mart daydı sanırım :)

Evet okudum hikayesini tam da elektrik kesintisine denk gelmis dogumu gecikmis kiyamam :)

Aman canim bende bol bol yorgunluk stres var sizler de oyle miydinizo_O

olmazmi canim stres,korku,heyecan,yorgunluk.. taaakii kinanda veya dugununde insan icine cikana kadar.. sonra hepsi yok oluveriyor.. ruya gib derlerya aynen oyle, ruyadasin sanki vee pufff dugunden sonra uyaniyosun :)

nasipse gececek hepsi canim, cok guzel seyler bunlar.. cok sukur annnlerde yakininda ,saglik huzurda olsun oh baska ne ister insan :)

olmazmi canim stres,korku,heyecan,yorgunluk.. taaakii kinanda veya dugununde insan icine cikana kadar.. sonra hepsi yok oluveriyor.. ruya gib derlerya aynen oyle, ruyadasin sanki vee pufff dugunden sonra uyaniyosun :)

nasipse gececek hepsi canim, cok guzel seyler bunlar.. cok sukur annnlerde yakininda ,saglik huzurda olsun oh baska ne ister insan :)

InsaAllah canimm sagolasin ev %90 yerlesti artik sukur yaw cok yorulduk ama mahfolduk yaa bundan sonra 5 yil ev isi yapmak istemiyorum ama:KK53:
Mumkun degil:KK45:

selam kizlarr..
dun gitmistim ya annemlere, abimde geldi isten hol kapisinin onunde bisi farketti.. dondu tekrar bakti o da neee yilan yavrusuuuu..

Yılan mıo_O Ay ben uyuyamazdim herhalde yaa evin icinde baska yılan da varsa iyice.kontrol ettiniz mio_O

gunaydinnn kizlar..

PembeLokum PembeLokum baya baya hazir ev desene. :)

ah keske 5 yil ev pislenmese heh :) daha ilk gunden temuzlenecek yer illa buluyosun,arkani toplayacak insan olmadigini bilip daha bi sIki sariliyo.insan ev islerine :)

evet canim bakmis heryere ama bilmem insallah omustur bitek.
bende annemlere gitmeye korkar oldum simdi.

selam kizlarr..

ınsallah dısarıdan gelmıstır canım :KK17:

Gunaydınn

insallahh canim

sen naasilsin
gun once bahsettıgım problem bı cozume ulassa ıyı olucam :KK43: neler yapıyorum neler hele bu sabah ac karnına ılık su ,bi tatlı kasıgı yag, bir tatlı kasıgı bal karısımı yaptım ıctım Allah'ım o kadar kotu bır tatmıs kı hala mıgdemı bulandırıyo:KK51:

sen nasılsın bebıs nasıl

gun once bahsettıgım problem bı cozume ulassa ıyı olucam :KK43: neler yapıyorum neler hele bu sabah ac karnına ılık su ,bi tatlı kasıgı yag, bir tatlı kasıgı bal karısımı yaptım ıctım Allah'ım o kadar kotu bır tatmıs kı hala mıgdemı bulandırıyo:KK51:

sen nasılsın bebıs nasıl

hadi ya gecmedimi daha :/
doktora.filan ciksan canim. boyle sey hemoroidde olusur Allah korusun o da benim bas belam.
insallah cabucak atlatirsin canim.

iyiyiz bizde cok sukur.. dersteyiz. pantolonlarda sIkiyo peh rahat edemedik bugun. pijamayla gelseydim keske heh :)

hadi ya gecmedimi daha :/
doktora.filan ciksan canim. boyle sey hemoroidde olusur Allah korusun o da benim bas belam.
insallah cabucak atlatirsin canim.

iyiyiz bizde cok sukur.. dersteyiz. pantolonlarda sIkiyo peh rahat edemedik bugun. pijamayla gelseydim keske heh :)
yok nerdee :( haftasonuda gecsın pazartesı gıtmem lazım sanırım ama acıle mı gıtsem ssk randevu alsam gun sonraya verıyo
amin canım..ahhh o bendede var malesef :(

oyy tayt gıyecektınz hanı :) vall rahat gıyının okul uzak mı sana

yok nerdee :( haftasonuda gecsın pazartesı gıtmem lazım sanırım ama acıle mı gıtsem ssk randevu alsam gun sonraya verıyo
amin canım..ahhh o bendede var malesef :(

oyy tayt gıyecektınz hanı :) vall rahat gıyının okul uzak mı sana

hadiya ayni gun gidemiyomusunuz.. acile git o zaman canim cok sinir.bozan bisi gercekten..

giydim canim ama bilmem rahat eedemedim.
arabayla 25-30dk canim. eske burda olsaydi ev arada gider dinlenirdim heh :)

hadiya ayni gun gidemiyomusunuz.. acile git o zaman canim cok sinir.bozan bisi gercekten..

giydim canim ama bilmem rahat eedemedim.
arabayla 25-30dk canim. eske burda olsaydi ev arada gider dinlenirdim heh :)
acıldede pek ılgılenmezler gıbı ama ınsallah gerek kalmaz ya :(

evet ıyı olurdu gercekten aralar cok mu uzun

Back