Ben iş yerinde bilgisayardan giriyorum ya canım , alışkanlık tel zor geldi.Ay kaç gün sonra işe geldim bugün bir şey yapmışlar pc ye sinir oldum sabahtanberi girmeye calışıyorum siteye baska bir yere yönlendiriyo.Virüs girmiş, pis pis seyle rcıkıyor, deli oldum sabah beri. Bugün başladım canım işe, üç gün evdeydim.Bayagı toparladım evi ama anladım ki evde olsan da bir şey farketmiyormuş, şu ev işi hiç bitmiyor.Üç gün resmen hiç oturmadım, ay şunu yapayım hazır evdeyim bunu yapayım derken.O yüzden çalışıyorum eve yetişemiyorum diye takmıycam artık. :) E senin ilerledi bence d eçok yorulma. :)
Evet canım rapor almıştım.Oyyy hem de nasıl iyi geldi evim. Bugün işbaşı yaptım malesef.Geçen cuma da doktotra gitmek için izin almıştım.Yani işe gelmeyeli tam bir hafta oldu, zor adapte oluyorum bugün. :)))
Evet canım bak bunu bende farketmiştim.Önceden arahat rahat dar pantolonlar giyerdim.Hamile kaldığımdan itibaren fenalık basmaya başladı, hiç rahat gelmedi giyemedim.Artık haliyle hiç bir pantolonum olmuyor.Bir tane hamile pantolonu aldım yeni yeni oluyor artık , önceisnde aynen tayt çok iyi de iş yerinde de giyemiyorum ben. Ama aynen şimdiilik taytla idare et canım.
Bana da kayısı ve incir yaramıyor kuzum.3 gün evdeydim ya.Kalkar kalkmaz bir tane kivi yedim.V ekahvaltıda da bol marul ve maydonoz. Toparladı beni çok iyi geldi , tavsiye ederim canım.