• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

haha demi şimdilik ben el üstündeyim ama bakalım nasipse bebiş kızsa benimde pabucum dama atılırr:110:

yulaf kepeğide çok iyiymiş.. tadı guzel sanıyodum ben ama bır dene canım.
ben deneyememıstım zeytınyağı ıyı gelmişti..

kaynım benle yaşıt ama daha elti adayı bıle yok o yuzden şimdilik o dertte yok:KK28:
Hemde nasıl atılır...:)))
Saka bi yana da haklarını yemeyeyim, şükür halimi hatrimi sorarlar, ona göre davranırlar...kayinpederimle aram çok iyidir.. adamcağız kiz torun geliyor diye çok heyecanli, bakalim nasıl olacak :)

nasipse çıkacak , üstten sevmeyerek direk o tontiş bacaklarını yersinn:nazar::nazar:

1 haftadır gıdemedım kuzum anneme ya, zaten bugun evdeyım bıtek sonra çarşambaya kadar okuldayım yine.
hava güzel gideyim saat 2 olsun hele az daha durayım :KK48:

evet geçenlerde bahsetmiştin sanırm, yemeğe falan davet etmişti.
boşver canım kim ne derse desin ne kadar uzak o kadar iyi..

nede yapsan olmuyo işte illa anlaşmazlıklar oluyor.
eş hatrı için sussanda bir yere kadar..

halimize şükür yinede.. kv deyle aynı evde kalanlar var, çok zor bu

evett canım :) kesınlıkle oyle
ben hep ıyı yada kotu sustum esımın aılesıne karsı cok buyuk bısey olmadı sukur ama gecen az bısey dayanamadım artık :)
ahh ahh evet gercekten zor Allah kolaylık versın

haha demi şimdilik ben el üstündeyim ama bakalım nasipse bebiş kızsa benimde pabucum dama atılırr:110:

yulaf kepeğide çok iyiymiş.. tadı guzel sanıyodum ben ama bır dene canım.
ben deneyememıstım zeytınyağı ıyı gelmişti..

kaynım benle yaşıt ama daha elti adayı bıle yok o yuzden şimdilik o dertte yok:KK28:
bılmıyorumkı canım ınt baktım bırde dıyetısyen dedı kotu dıye ama dogru belkıde severım :)
yakın zamanlarda olur gıbı o zman ama ne guzel yaslarınız yakın olur bızımkıler en az 10 yas buyuk benden :)

Hmm... Yulafi ben severim...
Yoğurtun içerisine bal koyarsin bide..bence guzel olur tadı :)
Onu dene bakalim bi ne olacak, çünkü kayısı bile ise yaramiyormus üzüldüm..:KK43:
bal dıyetı bozar kızz :D ahh ahh malesef canım sankı hamıle gıbı oldu karnım :))

ahh sorma :)kesınlıkle canım ben hep abla dıye yaklasıp yakın davrandım ıyılıkle ama karsımda bunu gormedım artık benım ıcın sadece gorumce denedım olmadı yanı :)
cozemedım canım ınan bende yok normalde kıskancımdır gercı ben esımı kıskanırım :) bırde baktıgında o saysa ben saysam ona yapılanın yarısı yapılmamıs bana hemde onun 2. evlılıgı oldugu halde :)
Amannoyle insanla sadece Gorumce olmak yeter canim :)
Halalarim pek bi Cektirdi yengeme özellikle... Şimdi mesafe koyuldu da kadının kafasi rahatladı...
3 tane halam var, hepsi birbirinden tuhaf :))
Annem çok sessiz sakin bide yabanci gelin olunca dis geçirmediler ,ama yengeme pek bi korkunç davrandılar...

Hemde nasıl atılır...:)))
Saka bi yana da haklarını yemeyeyim, şükür halimi hatrimi sorarlar, ona göre davranırlar...kayinpederimle aram çok iyidir.. adamcağız kiz torun geliyor diye çok heyecanli, bakalim nasıl olacak :)

neden bilmem kayınpederler daha çok seviliyo sanki..
dediğin gibi haklarını yemeyelim sağolsunlar iyiyliklride çok oldu.

amaan eşlerimizle iyi olalım inşallah, aile ister istemez geride kalıyo:nazar:

ben hep ıyı yada kotu sustum esımın aılesıne karsı cok buyuk bısey olmadı sukur ama gecen az bısey dayanamadım artık :)

bılmıyorumkı canım ınt baktım bırde dıyetısyen dedı kotu dıye ama dogru belkıde severım :)
yakın zamanlarda olur gıbı o zman ama ne guzel yaslarınız yakın olur bızımkıler en az 10 yas buyuk benden :)

bal dıyetı bozar kızz :KK70: ahh ahh malesef canım sankı hamıle gıbı oldu karnım :))
Bi baldan diyet mi bozuluyor hemen :(
Tuhhh af edersin o halde...
Tatli olan ne bozmuyor diyeti peki :)

bal dıyetı bozar kızz :KK70: ahh ahh malesef canım sankı hamıle gıbı oldu karnım :))

genelde yaşıt eltiler kıskançtır derdim ama 10 yaş büyüklerde aynı kafadaymış demek:KK64:
ben anladımki sustukça hep dahası yapılıyor o yüzden şakayla karışık susmazsam herşeyin daha bi yerine oturduğunu farkettim.
boşver hep bizmi düşüncez azcıkda onlar düşünsün:KK76:

Amannoyle insanla sadece Gorumce olmak yeter canim :)
Halalarim pek bi Cektirdi yengeme özellikle... Şimdi mesafe koyuldu da kadının kafasi rahatladı...
3 tane halam var, hepsi birbirinden tuhaf :))
Annem çok sessiz sakin bide yabanci gelin olunca dis geçirmediler ,ama yengeme pek bi korkunç davrandılar...

valla oyle :)
benım halamlada konusmuyoruz dugunume falanda gelmedı zaten :)
yazık valla yengene :(

ben kayınvalıdemı daha cok sevıyorum yalan yok :KK48:

Öyle oyle kuzumm...
Aileyle anlaşmak iki taraflı oluyor birde...
O yüzden elimizden geleni yapıp bakacağız karşı taraf ne yapıyor diye...başka türlü olmuyor maalesef...

Demek Kaynin senle yaşıt elti gelir yakınlarda :))
Bennim biri liseye biri 4.sinifa gidiyor daha..kuuccuucukler :)

Bi baldan diyet mi bozuluyor hemen :KK43:
Tuhhh af edersin o halde...
Tatli olan ne bozmuyor diyeti peki :)
aslında o kadardan bozulmaz ama ben ondan sonra duramam 1 kasık daha yerım :)
yok kızz olurmu oylee

genelde yaşıt eltiler kıskançtır derdim ama 10 yaş büyüklerde aynı kafadaymış demek:KK64:
ben anladımki sustukça hep dahası yapılıyor o yüzden şakayla karışık susmazsam herşeyin daha bi yerine oturduğunu farkettim.
boşver hep bizmi düşüncez azcıkda onlar düşünsün:KK76:

valla bende anlamadım tabı cok sukur sorun olmadı suana kadar ama uzaktan akraba gıbıyız yakın olamıyorum malesef aman daha ıyı boyle ama yasıt eltılere ıyı anlasanlara hep ozenıyorum :)
ayy onu ben yapamıyorum ıste yapsam keske ıcımde tuttuyorum ve esıme patlıyorum yazık esıme :(

valla oyle :)
benım halamlada konusmuyoruz dugunume falanda gelmedı zaten :)
yazık valla yengene :KK43:

ben kayınvalıdemı daha cok sevıyorum yalan yok :KK48:
Şu halalara ne oluyor yaa...
Bende gorusmuyorum halamlarla...düğünde seyranda..bu arada babamlar görüşüyor ben görüşmüyorum:)))
Çünkü ben yengemlerle büyüdüm aynı apartmanda aynı evde yeri geldi, Annemler yurt dışındaydi..sorunların binde birine taniklik etmislerdir.. haliyle etkilenen ben oldum... Allaha yakın bana uzak olsunlar..:(

aslında o kadardan bozulmaz ama ben ondan sonra duramam 1 kasık daha yerım :)
yok kızz olurmu oylee

valla bende anlamadım tabı cok sukur sorun olmadı suana kadar ama uzaktan akraba gıbıyız yakın olamıyorum malesef aman daha ıyı boyle ama yasıt eltılere ıyı anlasanlara hep ozenıyorum :)
ayy onu ben yapamıyorum ıste yapsam keske ıcımde tuttuyorum ve esıme patlıyorum yazık esıme :KK43:
MaaşAllah iradene diyeyim o zaman..
Ben senin gibi iradeli diyet uygulayamazdim sanirim...
Tatli vazgeçilmezim arada kaçamak yapardım..:)

Şu halalara ne oluyor yaa...
Bende gorusmuyorum halamlarla...düğünde seyranda..bu arada babamlar görüşüyor ben görüşmüyorum:)))
Çünkü ben yengemlerle büyüdüm aynı apartmanda aynı evde yeri geldi, Annemler yurt dışındaydi..sorunların binde birine taniklik etmislerdir.. haliyle etkilenen ben oldum... Allaha yakın bana uzak olsunlar..:KK43:

MaaşAllah iradene diyeyim o zaman..
Ben senin gibi iradeli diyet uygulayamazdim sanirim...
Tatli vazgeçilmezim arada kaçamak yapardım..:)
bende anlamadım canım :)
ıyı barı sızınıler gorusuyormus benım babam hastalıkta falan mecburen gorusuyor..
dogru dıyosun canım uzak kalmak en ıyısı kafan rahat
arada nadırde olsa kacamak oluyor tabı nutella oldugu zaman evde :) mınıcık oluyor gercı..ama bu halde bıle bu ay sadece 1 kılo vermısım ama dedıgım gıbı sorunda var ıste..
en ıyısı aktarcıya ben gıdeyım hem esıme uzak kalıyo hem az alayım denemek ıcın..pazara gıtmeye korkuyorum resmen..olaylar malum :KK43: ve tv sureklı soylenen olaylı semtlerden bırınde yasıyoruz malesef dısarı cıktıgımda nasıl bırseyle karsılasacagımı bılmıyorum bızım buraya uzak kalıyor ama yınede ses gurultu yok gıbı :KK51:

Öyle oyle kuzumm...
Aileyle anlaşmak iki taraflı oluyor birde...
O yüzden elimizden geleni yapıp bakacağız karşı taraf ne yapıyor diye...başka türlü olmuyor maalesef...

Demek Kaynin senle yaşıt elti gelir yakınlarda :))
Bennim biri liseye biri 4.sinifa gidiyor daha..kuuccuucukler :)

4.sınıfmı anaam:p
senin eltilere karışmana baya bayaaa var desene .

daha ortada adayda yokki canım, nasip kısmet inşallah iyi birisi gelir:nazar:

bende anlamadım canım :)
ıyı barı sızınıler gorusuyormus benım babam hastalıkta falan mecburen gorusuyor..
dogru dıyosun canım uzak kalmak en ıyısı kafan rahat
arada nadırde olsa kacamak oluyor tabı nutella oldugu zaman evde :) mınıcık oluyor gercı..ama bu halde bıle bu ay sadece 1 kılo vermısım ama dedıgım gıbı sorunda var ıste..
en ıyısı aktarcıya ben gıdeyım hem esıme uzak kalıyo hem az alayım denemek ıcın..pazara gıtmeye korkuyorum resmen..olaylar malum :KK43: ve tv sureklı soylenen olaylı semtlerden bırınde yasıyoruz malesef dısarı cıktıgımda nasıl bırseyle karsılasacagımı bılmıyorum bızım buraya uzak kalıyor ama yınede ses gurultu yok gıbı :KK51:
Evet en iyisi kafa rahatlığı...

Oyy bende nutellaciyiiim...bisey olmaz o kadardan canim benin, sen gayet iyi kilo verdiiin...

Ayy çıkma o zaman sen ya, o olaylar beni mahvediyor izlerlerken...resmen karıştı ortalık 3 gündür yine...:(
Rabbim korusun bizi...
Dikkat et ne olur kendine..

Back