• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kuşumm sıkmaya başlamış pantolonlar..
O bir kaç hormonun birden salgilanmasindan kaynakliymis..Karnin ilk zamanlar ondan şişiyor filan..
Bende gidip hamile tayti almistim çok rahat ettim valla :)
bende dıyette oldugum halde karnım nasıl sıs ama benımkı ayıptır soylemesı ama kabızlık sorunundan :KK61:

Bende geldim...mutfak beni topla diyor bana , ama oturdum kaldım :)))
Nabersiniz hatuncuklaar. .
iyidir kuzum sen naslsın
benımkıde benı topla dıyor ama ustten üstten toparladım hemen oturdum yine, tembelleştik iyice

ahaha sorma senın nasıl kv gorumle ve eltıyle aran :)

buna şükür canım, eltim yok daha, görümcem zaten yok birtek kv var şimdilik heh :)
oğluna fazla düşkünlüğü var işte, buda herşeyi berbat etmeye yetiyo:KK14: çok ta yakınız gerisini sen düşün yani

sizin nasıl aranız

Kuşumm sıkmaya başlamış pantolonlar..
O bir kaç hormonun birden salgilanmasindan kaynakliymis..Karnin ilk zamanlar ondan şişiyor filan..
Bende gidip hamile tayti almistim çok rahat ettim valla :)

öylemiymiş bilmiyodum:KK64:
kaç saattir çıkıcam diyorum yok değerlimi kaldıramıyorumki.. annemlere doğru gidecektim giderken bakıcaktım ama az daha durayım :KK52:

ana kız iyisiniz iyii :nazar::anneadayı: maşallah size

bende dıyette oldugum halde karnım nasıl sıs ama benımkı ayıptır soylemesı ama kabızlık sorunundan :KK61:
Oy ya, kabizlik için kayısıyi inciri bir gece önceden suda bekletip ertsi gun suyunu ve kendilerini aç karnına yemeyi önermisti ebe bana..bi dene bakalim..benim kabizligim yok ama söylemişti yine de...
Kötü bir şey şu kabizlik..

iyidir kuzum sen naslsın
benımkıde benı topla dıyor ama ustten üstten toparladım hemen oturdum yine, tembelleştik iyice

buna şükür canım, eltim yok daha, görümcem zaten yok birtek kv var şimdilik heh :)
oğluna fazla düşkünlüğü var işte, buda herşeyi berbat etmeye yetiyo:KK14: çok ta yakınız gerisini sen düşün yani

sizin nasıl aranız
Valla çok bir dağıniklik yok ama kalkamadim resmen :))
Ne yapalim hamilelik böyle bisii oturup kalıyoruz bazen :))
Demek sende bendensin ne görümce ne elti :)

kuru kayısı dene canım, ben onunla az yendim bunu.
içebiliyosan zeytinyağıda iç dicem ama diyettesinde:KK64:
sabahları 1 kaşık alsan faydası olur kesinlikle

öylemiymiş bilmiyodum:KK64:
kaç saattir çıkıcam diyorum yok değerlimi kaldıramıyorumki.. annemlere doğru gidecektim giderken bakıcaktım ama az daha durayım :KK52:

ana kız iyisiniz iyii :nazar::anneadayı: maşallah size
İyiyiz iyiiii..
İçinden çıkarıp sevesim geliyor :)))

Bisey olmaz yaa..illa bugun gitmek zorunda değilsin ya kuşum, bana burdan zor geldi valla bi yere gitmek :)))

iyidir kuzum sen naslsın

sizin nasıl aranız

ahh ne guzel tek kv :)
ovv tabı sorun her anne yavrusuna duskun olur tabı ama bazıları asırı abartı bıraz kıskanmaktan sanırım :)
kv ıyı ınsan en azından suana kadar oyle tanıdım sagolsun :)
bır eltım yurtdısında, bir eltim yakın ama cok samımı degılız tam cozemedım aslında kıskandıgını farkedıyorum ama :)
aha gorumceyı hıc cözemedım :) cok sevıyormus gıbı gozukuyor ama aslında tam tersı gıbı davranıyor :) gercı son gıttıgımızde bıraz olaylar degıstı kopukluklar cogaldı :KK48: daha bı ıyı oldu sankı ne kadar az gorusme o kadar az sıkıntı olur umarım :)

ovv tabı sorun her anne yavrusuna duskun olur tabı ama bazıları asırı abartı bıraz kıskanmaktan sanırım :)
bır eltım yurtdısında, bir eltim yakın ama cok samımı degılız tam cozemedım aslında kıskandıgını farkedıyorum ama :)
aha gorumceyı hıc cözemedım :) cok sevıyormus gıbı gozukuyor ama aslında tam tersı gıbı davranıyor :) gercı son gıttıgımızde bıraz olaylar degıstı kopukluklar cogaldı :KK48: daha bı ıyı oldu sankı ne kadar az gorusme o kadar az sıkıntı olur umarım :)
Sende ne ararsan var kuşum ya :)))
Gorumceyle mesafe iyidir benim gözlemlerim dogrultusunda, tabii her insan icin aynı şey söz konusu değil ama genelde böyle sanki...

Bir kıskançlık oluyor nedense :(

Bi kaynana var bende..şükür aramizin iyi olduğu...görumcem yok, eltilerimin olmasına ise daha çok var, keyfini sürüyorum ilk ve tek gelin olmanın :KK70:

Oy ya, kabizlik için kayısıyi inciri bir gece önceden suda bekletip ertsi gun suyunu ve kendilerini aç karnına yemeyi önermisti ebe bana..bi dene bakalim..benim kabizligim yok ama söylemişti yine de...
Kötü bir şey şu kabizlik..
ohh ohh masallah sansınız varrr :)))
canım ahh ahh yıllardır var bu sorun ama evlendıgımden berı duzelmıstı sevınıyodum bıraz bıraz 2-3 haftadır yıne basladı :( kayısının hıc faydası yok bana :( annem ve yengem benım ıctıgım bıtkı cayından cok memnun ama bana hıccc :( doktor yulaf kepegı kat yogurduna dedı ama tadı cok kotuymus alsam mı yınede bılemedım ama bu aksam esım alsın barı gelırken :(
-
aynı durumdayımışız .. ilk gelin olmanın gururuda bi başka canıııım :KK73:
ohhh :) eltilerin gelmesıne cok varmı

kuru kayısı dene canım, ben onunla az yendim bunu.
içebiliyosan zeytinyağıda iç dicem ama diyettesinde:KK64:
sabahları 1 kaşık alsan faydası olur kesinlikle
dedıgım gıbı canım bana etkı etmıyor hıc :( bakalım en ıyısı yulaf kepegını denıyım :(

İyiyiz iyiiii..
İçinden çıkarıp sevesim geliyor :)))

Bisey olmaz yaa..illa bugun gitmek zorunda değilsin ya kuşum, bana burdan zor geldi valla bi yere gitmek :)))

nasipse çıkacak , üstten sevmeyerek direk o tontiş bacaklarını yersinn:nazar::nazar:

1 haftadır gıdemedım kuzum anneme ya, zaten bugun evdeyım bıtek sonra çarşambaya kadar okuldayım yine.
hava güzel gideyim saat 2 olsun hele az daha durayım :KK48:

evet geçenlerde bahsetmiştin sanırm, yemeğe falan davet etmişti.
boşver canım kim ne derse desin ne kadar uzak o kadar iyi..

nede yapsan olmuyo işte illa anlaşmazlıklar oluyor.
eş hatrı için sussanda bir yere kadar..

halimize şükür yinede.. kv deyle aynı evde kalanlar var, çok zor bu

Tabiisiii, bide kiz çocuklari olmadığı için kayinnvalidemlerin pek bi değerliyim , ama şimdi benim pabucum atttaaaa, kizim yerimi aldı bile :KK70:

haha demi şimdilik ben el üstündeyim ama bakalım nasipse bebiş kızsa benimde pabucum dama atılırr:110:

canım ahh ahh yıllardır var bu sorun ama evlendıgımden berı duzelmıstı sevınıyodum bıraz bıraz 2-3 haftadır yıne basladı :KK43: kayısının hıc faydası yok bana :KK43: annem ve yengem benım ıctıgım bıtkı cayından cok memnun ama bana hıccc :KK43: doktor yulaf kepegı kat yogurduna dedı ama tadı cok kotuymus alsam mı yınede bılemedım ama bu aksam esım alsın barı gelırken :KK43:
-

dedıgım gıbı canım bana etkı etmıyor hıc :KK43: bakalım en ıyısı yulaf kepegını denıyım :KK43:

yulaf kepeğide çok iyiymiş.. tadı guzel sanıyodum ben ama bır dene canım.
ben deneyememıstım zeytınyağı ıyı gelmişti..

kaynım benle yaşıt ama daha elti adayı bıle yok o yuzden şimdilik o dertte yok:KK28:

canım ahh ahh yıllardır var bu sorun ama evlendıgımden berı duzelmıstı sevınıyodum bıraz bıraz 2-3 haftadır yıne basladı :KK43: kayısının hıc faydası yok bana :KK43: annem ve yengem benım ıctıgım bıtkı cayından cok memnun ama bana hıccc :KK43: doktor yulaf kepegı kat yogurduna dedı ama tadı cok kotuymus alsam mı yınede bılemedım ama bu aksam esım alsın barı gelırken :KK43:
-

dedıgım gıbı canım bana etkı etmıyor hıc :KK43: bakalım en ıyısı yulaf kepegını denıyım :KK43:
Hmm... Yulafi ben severim...
Yoğurtun içerisine bal koyarsin bide..bence guzel olur tadı :)
Onu dene bakalim bi ne olacak, çünkü kayısı bile ise yaramiyormus üzüldüm..:(

Sende ne ararsan var kuşum ya :)))
Gorumceyle mesafe iyidir benim gözlemlerim dogrultusunda, tabii her insan icin aynı şey söz konusu değil ama genelde böyle sanki...

Bir kıskançlık oluyor nedense :KK43:

ahh sorma :)kesınlıkle canım ben hep abla dıye yaklasıp yakın davrandım ıyılıkle ama karsımda bunu gormedım artık benım ıcın sadece gorumce denedım olmadı yanı :)
cozemedım canım ınan bende yok normalde kıskancımdır gercı ben esımı kıskanırım :) bırde baktıgında o saysa ben saysam ona yapılanın yarısı yapılmamıs bana hemde onun 2. evlılıgı oldugu halde :)

nasipse çıkacak , üstten sevmeyerek direk o tontiş bacaklarını yersinn:nazar::nazar:

1 haftadır gıdemedım kuzum anneme ya, zaten bugun evdeyım bıtek sonra çarşambaya kadar okuldayım yine.
hava güzel gideyim saat 2 olsun hele az daha durayım :KK48:

evet geçenlerde bahsetmiştin sanırm, yemeğe falan davet etmişti.
boşver canım kim ne derse desin ne kadar uzak o kadar iyi..

nede yapsan olmuyo işte illa anlaşmazlıklar oluyor.
eş hatrı için sussanda bir yere kadar..

halimize şükür yinede.. kv deyle aynı evde kalanlar var, çok zor bu
Evet yaa az kaldi yemeye insaAllaahh :))

Oy git o zaman ana kiz arasına girmeyeyim, benim halim yok bi yere gitmeye valla :)))

Back