• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

gunaydinnn kizlar..

PembeLokum PembeLokum baya baya hazir ev desene. :)

ah keske 5 yil ev pislenmese heh :) daha ilk gunden temuzlenecek yer illa buluyosun,arkani toplayacak insan olmadigini bilip daha bi sIki sariliyo.insan ev islerine :)

evet canim bakmis heryere ama bilmem insallah omustur bitek.
bende annemlere gitmeye korkar oldum simdi.

Neyse canim evde olsaydi cikardi simdiye ortaya korkma artik

Simdiden bile surekli gelin evimin orasini burasini duzeltip duruyorum en ufak bi daginikliga bile tahammulum yok sanirim arkamdan toplayan olmayinca duzen manyagi olacagim ben :)

Neyse canim evde olsaydi cikardi simdiye ortaya korkma artik

Simdiden bile surekli gelin evimin orasini burasini duzeltip duruyorum en ufak bi daginikliga bile tahammulum yok sanirim arkamdan toplayan olmayinca duzen manyagi olacagim ben :)

heh evet aynen oyle oluyor :)
hergunn,her saat,her dk,her saniye yapacak ev isi mutlaka var :)

aksama kina var havada soguk donacaklar he.. insallah havaniz guzel olur canim, kina disardami olacak yoksa kapali mekandami

heh evet aynen oyle oluyor :)
hergunn,her saat,her dk,her saniye yapacak ev isi mutlaka var :)

aksama kina var havada soguk donacaklar he.. insallah havaniz guzel olur canim, kina disardami olacak yoksa kapali mekandami

Kimin kinasi canim?
Benim kina da dugun de kapali mekanda canim mayis 1 ve 2 oldugu icin acik havaya guvenemedik

Kimin kinasi canim?
Benim kina da dugun de kapali mekanda canim mayis 1 ve 2 oldugu icin acik havaya guvenemedik

yasadigim dairenin onunde olacak canim komsulardan orda..

he iyi ozaman canini sIkma hic, dis cekimde guzel olur ozama. hava insallah.

Günaydın canlaaaaar.. :)))

Nasılsınız, iyisiniz inşallah??? :)
Ay ben bugün çok keyifliyim, maşallah diyeyim.Hepinize aynı şekilde bir enerji diliyorum. :)))

Dün minik kızımı ilk kez hissettim ben. :KK46::KK46::anneadayı: Oyyyy nasıl güzeldi Allah ım. Bütün gün ara ara dürttü beni, anne bak ben burdayım unutma beni der gibi. :))) Ne tuhaf, ne özel, ne güzel bir hissiyatmış. Çok şükür..

İyiyim canım sen nasılsın? Maşallah sana ve bebeğine okudum önceki mesajını resmen enerji doldurdun içimi :21:
Ne mutlu bize o zaman. :) Zincirleme ulamış sana da :) Evet gördüğün üzere çok iyiyim şükür :) Allah herkese nasip etsin inşallah

duman91 duman91 off yazdim yazdimm ama neden cikmadi cevabimm..

bulantim hep var canim, ya sabah ya aksamda yediklerimi cikariyorum oyle iste..
yorgunluk ve kokulari hic cekememe iste bunlar beni bitirdi resmen..
her turl kokuyu aliyorum, sonra mideme bor agri geliyor anlatamam..
buna sukur tabi napalim herlezte olan seyler sabretcez artik :)

iyi bari canim her hafta sonu degilmis..
is insanin.aynasidir derler, is olsunda artik onada biraz katlanilacak
Ahhh canım bunlar çok normal şeyler, sen ve minnoş iyi olunda :)

Ne alemde hazırlıklar??

Çok ilginç ama bu anne olma hissatına varana kadar büyüdüğünü anlamıyormuşsun, ben evlendiğimde bile anlamamıştım. :))))

Oyyy :KK19::KK15:
Çok dile getirme bak kendi kendine nazar etcen:nazar:
Daha çok eksik var ya bakalım yetişcek mi o_O

Günaydın kızlar, hayırlı güzel bir hafta diliyorum hepinize..

Geçtiğimiz hafta benim için zor bir haftaydı, gerek iş, gerekse ev olarak..
Eşimin babaannesi vefat etti, cuma günü oradaydık, tabi ben dayanamadım bünyem zayıf geldi heralde acilde açtım gözlerimi... Kendi babaannem olmasa, hatta kendisiyle hiç konuşmuşluğum olmasa bile bana baya baya ağır geldi, Rabbim herkese sabır versin İnşAllah... çok zor bir durummuş..

Sizler neler yapıyorsunuz, okuduğum kadarıyla ilk miniğimiz katılmış aramıza MaşAllah ona, darısı diğer hamişlerin başına:)

gunaydin kizlaar :)

SirriEyvan SirriEyvan kyzum yazmissin ama ben ciktim hemen :)

Mutella Mutella sannda gunaydin mutiiiiiim :)
yetisir hhzirliklar can sIkma kuzum, saglik olsun ev meselesiyse dugunden sonrada illa yapilacak oluyor evde.

Ladypurple Ladypurple oyyy masallah sizeee minnos o kadar buyudu he :)
saglik,huzur ve. bebis tekmelemesi oy insan mutlu olmazmi :)

duman91 duman91 caniim basiniz sagolsun..
tanimasakta insana zor geliyor.
is yogunluguda fazla gelmis sana sanirim :/
iyisin demi simdi

Back