• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

O kadar oluyir yani aksamlari o zaman bebek icinde erken olur tabi..ay sahi o kadar az mi kaldi 2.bebisin gelisinee :)) oda dogru elektriklide yakarsiniz komur sobazi zor anladim beb cok kucukken vardi bizim ama sicacik olurdu kahvaltiya annem.ekmek kuruturdu :) simdi kv var ama onlar ekmek kestane falan yapmiyorlar
Şu ara o kadar soğuk değil ama aksamlari soba yakıyoruz diye , haziranda hiç yakmayinca soğuk olmuştu tatlim...
Eveeet az kaldıiii :))
Mayis 15 den beri tetikte olacağım :))
36.haftada başlıyor doğumlar genelde... 38.haftada çoğu bebek doğuyor diye düşünürsek hazirana kalmayız belki de :)

Bayılırım bende kahvaltiya ekmek kizartmaya, mis oluyor...
Benim cocukluk, bebeklik kaloriferli evde ,gençlik ve evlilik sobalida geçiyor tam ters yani :))
Ama ben severim sobanin sicakligini, pisligi çok oluyor tabii...sürekli temizlik yapmak gerekiyor..

SirriEyvan SirriEyvan korkuyorum komurdn esmam ya .. coook soguklarda kullandik 3-4 kez..
sorma sirma bnde cok usurum.. esime kalsa oda yakmaz ama benim yuzumden aksamlari yakiyoruz..
3.kattayiz gerci odalar ilik ama yinede oturunca soguk geliyor..

eviniz eski evlerden he,annemlerind oyle 1.kat yazin buz gibi oh..tabi kisinda baya soguk oluyor.

MutluBulut_ MutluBulut_ bi turlu denk gelemedik yahu

Şu ara o kadar soğuk değil ama aksamlari soba yakıyoruz diye , haziranda hiç yakmayinca soğuk olmuştu tatlim...
Eveeet az kaldıiii :))
Mayis 15 den beri tetikte olacağım :))
36.haftada başlıyor doğumlar genelde... 38.haftada çoğu bebek doğuyor diye düşünürsek hazirana kalmayız belki de :)

Bayılırım bende kahvaltiya ekmek kizartmaya, mis oluyor...
Benim cocukluk, bebeklik kaloriferli evde ,gençlik ve evlilik sobalida geçiyor tam ters yani :))
Ama ben severim sobanin sicakligini, pisligi çok oluyor tabii...sürekli temizlik yapmak gerekiyor..

Ne guzel ya yakinda 3 kisilik bir aile olacaksiniz :)
Ohh sen kizartirsin sabahlari ustunede recel :))canin ceker diye yazmazdim boyle ama nasilsa cekeerse yapabilirsin hemen diger kizlarda yapar ama bennn uhunmm :)))cidden tam tersi olmus :) ben eskiden cok severdim ama simdi yakininda olunca uykum geliyo halsizlesiyorum sicaktan :)

SirriEyvan SirriEyvan korkuyorum komurdn esmam ya .. coook soguklarda kullandik 3-4 kez..
sorma sirma bnde cok usurum.. esime kalsa oda yakmaz ama benim yuzumden aksamlari yakiyoruz..

eviniz eski evlerden he,annemlerind oyle 1.kat yazin buz gibi oh..tabi kisinda baya soguk oluyor.

Geldik gibii ama simdi cikarim yine esim gelecek birazdan :))

Ohh sen kizartirsin sabahlari ustunede recel :))canin ceker diye yazmazdim boyle ama nasilsa cekeerse yapabilirsin hemen diger kizlarda yapar ama bennn uhunmm :)))cidden tam tersi olmus :) ben eskiden cok severdim ama simdi yakininda olunca uykum geliyo halsizlesiyorum sicaktan :)

hemen yapip gonderelim.canim :)
aslinda firindada kizartinca oluyo yine.. hic yoktansa ayni tad var yine :)

he es geliyorsa cikabilirsin heh :)
onlarada ilgi lazim koca bebek onlar

Oyy aslında kullana kullana alışırsin tatlim ama sen bilirsin tabii... Ben kömürsuz isinamam kiiii:))

Bizim evi de yakmasan kısin iki gün buz gibi oluyor ama yakınca ipilik oluyor, ısıyı muhafaza ettiği için :)
Yazın da serin oluyor dediğin gibi harika :))

Oyy aslında kullana kullana alışırsin tatlim ama sen bilirsin tabii... Ben kömürsuz isinamam kiiii:))

Bizim evi de yakmasan kısin iki gün buz gibi oluyor ama yakınca ipilik oluyor, ısıyı muhafaza ettiği için :)
Yazın da serin oluyor dediğin gibi harika :))

aslinda hamis.kalali ne aglayabiliyorum ne usuyorum o kadar :)
hormonlarters etki etti bana.. o eskiii halimdenn eser yok simdii'yi kendime armagan edeyim :)

Hehe merak etme dediğin gibi yaparım ben :))
Sende fırında yap kuzum.. bi benzeri oluyor o da :)
Evet minik bir kiz eklenecek aileye.. çok farklı bir mutluluk.. inşaAllah isteyen herkese nasip etsin Rabbim...

Uykun alışkın olmadığın için geliyordur belki de canim.. alışınca gelmiyor..

aslinda hamis.kalali ne aglayabiliyorum ne usuyorum o kadar :)
hormonlarters etki etti bana.. o eskiii halimdenn eser yok simdii'yi kendime armagan edeyim :)
Et et ... Hadi yaa...
Ben duygusaldim şimdi daha fena duygusalim, reklamlara bile ağlıyorum :))
Bazen sicakliyorum bazen usuyorum...hormonlar garip oyunlar oynuyor benle...
Amaan aglayamamn iyi olmuş..mutlu mesut gez ki yavrucugun da mutlu mesud büyüsün kuzucum...

Et et ... Hadi yaa...
Ben duygusaldim şimdi daha fena duygusalim, reklamlara bile ağlıyorum :))
Bazen sicakliyorum bazen usuyorum...hormonlar garip oyunlar oynuyor benle...
Amaan aglayamamn iyi olmuş..mutlu mesut gez ki yavrucugun da mutlu mesud büyüsün kuzucum...

reklamlara bilemi heh :)
az kaldi nasipse canim atlatmana az kaldi bunlari :)

heh evet mutlu mesud gezmeye calisiyorum ama aglayamayincada icimde biriktiriyorum sanki :)

buarada benim doktr icin herseyin ilk kotusunu soyluyor dediler.
esim caktirmadan sordu hep musterilerine.
erkeklerde masallah bizden daha bilgililer hamislik konusunda heh :)

reklamlara bilemi heh :)
az kaldi nasipse canim atlatmana az kaldi bunlari :)

heh evet mutlu mesud gezmeye calisiyorum ama aglayamayincada icimde biriktiriyorum sanki :)

buarada benim doktr icin herseyin ilk kotusunu soyluyor dediler.
esim caktirmadan sordu hep musterilerine.
erkeklerde masallah bizden daha bilgililer hamislik konusunda heh :)
Evet kuzum az kaldı..bakalim daha çok mu ağlarım anne olunca daha mi az :))
Kiz birikmez birikmeeezz sen merak etmeeee..
Oyle miymiş..
Bir garip hakikaten...neyse için ferah kuşum... Bi sıkıntın yok şükür :)

hemen yapip gonderelim.canim :)
aslinda firindada kizartinca oluyo yine.. hic yoktansa ayni tad var yine :)

he es geliyorsa cikabilirsin heh :)
onlarada ilgi lazim koca bebek onlar
dıyette olmıcaam bıde sızlerden bırınde toplancaz kı soba olsun sadece cılek recelı,vısne receli,tereyag ve ekmek olacak haa bıde cay dur kız bıde peynır bıttııı :KK53: zaten bır dılım tam bugday ekmegı yıyorum ya onua en fazla tost makınesınde ypabılrıım :KK48:

Hehe merak etme dediğin gibi yaparım ben :))
Sende fırında yap kuzum.. bi benzeri oluyor o da :)
Evet minik bir kiz eklenecek aileye.. çok farklı bir mutluluk.. inşaAllah isteyen herkese nasip etsin Rabbim...

Uykun alışkın olmadığın için geliyordur belki de canim.. alışınca gelmiyor..
yavv bu arada recel yaptınız mı hıc kızlar tutkku tutkku az once recel dıyınce aklıma geldı ben bu sene yapmak ısttıyorum ama standart boy kavanoz kadar yapmak ıcın 1 kilo cılekten mı yapmalı 2 mı yapayım dıyorum ınsallah belkı vısnede yapabılırım :KK64:
Aminn canım ben bır kac zamandır bıraz ıstekte azalma yasamıstım bebek konusunda dun ınstagramda takıp ettıgım bır bebısı koymus annesı bacaklarını yıyesım geldı hatta yıyesımde degıl sarılasım :KK46::KK46::KK46::KK22:oyle tatlı oyle tontıs :nazar::KK48:
belkıde ondandır canım dedıgım gıbı cok kucukken vardı sonra dogalgaz sobası geldı 7-8 yasındayken

dıyette olmıcaam bıde sızlerden bırınde toplancaz kı soba olsun sadece cılek recelı,vısne receli,tereyag ve ekmek olacak haa bıde cay dur kız bıde peynır bıttııı :KK53: zaten bır dılım tam bugday ekmegı yıyorum ya onua en fazla tost makınesınde ypabılrıım :KK48:

yavv bu arada recel yaptınız mı hıc kızlar tutkku tutkku az once recel dıyınce aklıma geldı ben bu sene yapmak ısttıyorum ama standart boy kavanoz kadar yapmak ıcın 1 kilo cılekten mı yapmalı 2 mı yapayım dıyorum ınsallah belkı vısnede yapabılırım :KK64:
Aminn canım ben bır kac zamandır bıraz ıstekte azalma yasamıstım bebek konusunda dun ınstagramda takıp ettıgım bır bebısı koymus annesı bacaklarını yıyesım geldı hatta yıyesımde degıl sarılasım :KK46::KK46::KK46::KK22:oyle tatlı oyle tontıs :nazar::KK48:
belkıde ondandır canım dedıgım gıbı cok kucukken vardı sonra dogalgaz sobası geldı 7-8 yasındayken

hemen bilet ayarlayayım buyrun :KK55:
1 kerecik diyeti bozarsın artık:KK16:

ben yapmadım canım, kv ve annem yapmıştı sağolsunlar onlar yetti arttı bile..
yapmasını seversen yap derim, kış aylarında aranıyor yine. genelde hiç benlik işler değil bunlar:KK23:

hemen bilet ayarlayayım buyrun :KK55:
1 kerecik diyeti bozarsın artık:KK16:

ben yapmadım canım, kv ve annem yapmıştı sağolsunlar onlar yetti arttı bile..
yapmasını seversen yap derim, kış aylarında aranıyor yine. genelde hiç benlik işler değil bunlar:KK23:

günaydın kızlarr:KK24:

nasılsa hayalı bozayım artık :KK48:
ohh ohh ne guzel canım bızımkılerde yapmadı yanı kv yapmıyodur sanıyorum ama annemde bu sene yapmadı sansa :KK48: evett ya kendım yapmak ıstıyorum anneme cekmısım bu konuda sanırım ugrasmaktan zevk alıyorum ınsallah guzel olurda :KK49: bız bu sene hep hazır recel aldık ev recelı baska tabı ama ınsallah cok cıvık olmaz sevmıyorum cok cıvık :KK48:
gunaydın canım bugun nasılda karsılastıkk

nasılsa hayalı bozayım artık :KK48:
ohh ohh ne guzel canım bızımkılerde yapmadı yanı kv yapmıyodur sanıyorum ama annemde bu sene yapmadı sansa :KK48: evett ya kendım yapmak ıstıyorum anneme cekmısım bu konuda sanırım ugrasmaktan zevk alıyorum ınsallah guzel olurda :KK49: bız bu sene hep hazır recel aldık ev recelı baska tabı ama ınsallah cok cıvık olmaz sevmıyorum cok cıvık :KK48:
gunaydın canım bugun nasılda karsılastıkk

boz gitsin afiyet olsun oh:kk77:

yap dene canım seviyosan uğraşmayı, bir kere tutmaz,2 kere tutmaz üçüncüye güzel olur:kk77:

heh evet evdeyim bugun.

boz gitsin afiyet olsun oh:kk77:

yap dene canım seviyosan uğraşmayı, bir kere tutmaz,2 kere tutmaz üçüncüye güzel olur:kk77:

heh evet evdeyim bugun.
ayyy canım o yok ıste bende 1 kere oldu oldu olmazsam bır daha denemem :KK48::KK48: tutsun lutfen :KK51:
ıyı barı canım pers yokmu okul
bu arada a101 markette 9 nısanda bebek urunlerı var bır goz gezdırın derım kızlar belkı ısınıze yarayan olur
tutkum sızın orda sanırım yoktur bu market turkıye ıcındedır

ayyy canım o yok ıste bende 1 kere oldu oldu olmazsam bır daha denemem :KK48::KK48: tutsun lutfen :KK51:
ıyı barı canım pers yokmu okul
bu arada a101 markette 9 nısanda bebek urunlerı var bır goz gezdırın derım kızlar belkı ısınıze yarayan olur
tutkum sızın orda sanırım yoktur bu market turkıye ıcındedır

tutar tutar, maşallah bence sen yemek konusunda baya baya iyisin.
eskiden takip ediyodum ama şimdi canım çeker diye edemıyorum:oops:

bugun yok evet dınleneyım azcık, cunkı yarın yıne okuldayım pazar dahil hep okuldayım nasipse haftaya:KK51:

yok canım, ama nette bakayım bari.
a101 harca harca bitmezz:KK28: tüm gün söyler dururum şimdi bunu yine

tutar tutar, maşallah bence sen yemek konusunda baya baya iyisin.
eskiden takip ediyodum ama şimdi canım çeker diye edemıyorum:oops:

bugun yok evet dınleneyım azcık, cunkı yarın yıne okuldayım pazar dahil hep okuldayım nasipse haftaya:KK51:

yok canım, ama nette bakayım bari.
a101 harca harca bitmezz:KK28: tüm gün söyler dururum şimdi bunu yine
yok canım ya nerdee kendı kendıme ugrasıyorum ıste :KK48: dogru canım ıg o konuda tehlıkelı oluyor..tam dun bısey gordum canım cektı yazdım kı sıldım sonra mevsım dısı bısey Allah korusun canınız ceker faaln bulmak zor olur hadı bulundu cok pahalıdır en ıyısı sıleyım dedım :KK48: ucuz seyler ceksın canınız :KK70::KK70:
hadıı ya orada pazar tatıl degılmııııı
valla bende dılıme doladım mı tum gun uyurken bıle soylerım :KK70:

Back