• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

selam kizlarr

CennetiMelegiM CennetiMelegiM oy kuzum su an bebisini kucagina almis olmalisin. Insallah hersey yolundadir ve kolay gecmistir dogum.
guzel haberlerle gel insallah :)

SirriEyvan SirriEyvan deme ya oyle hissediliyo he :)

nasipse bu kez goruse bilirsek iyi olur hakkaten. ben bu jez etrafta hamis birini ararim :)

tabi nasip kismet bu donemi salicakla atlatsak hele :)

MutluBulut_ MutluBulut_ kimsecikler gelmemis hakkatm bugun :) bende okuldaydim gec ciktim.
sen nasilsin canim

Ladypurple Ladypurple meltemim sen yoksun ne zamandir yolundadir insallah hersey

selam kizlarr

CennetiMelegiM CennetiMelegiM oy kuzum su an bebisini kucagina almis olmalisin. Insallah hersey yolundadir ve kolay gecmistir dogum.

nasipse bu kez goruse bilirsek iyi olur hakkaten. ben bu jez etrafta hamis birini ararim :)

MutluBulut_ MutluBulut_ kimsecikler gelmemis hakkatm bugun :) bende okuldaydim gec ciktim.
sen nasilsin canim

Ladypurple Ladypurple meltemim sen yoksun ne zamandir yolundadir insallah hersey
Turkiyede elektrik yok canim ara ara geliyo falan belki ondan girememislerdir

selam kizlarr

sen nasilsin canim

Atlatirsin kuzum atlatirsin sen hic merak etme :)
Evet öyle canim...büyüdükçe hissedeceksin sende her yerini tatlim...

Turkiyede elektrik yok canim ara ara geliyo falan belki ondan girememislerdir
Ben bugun hiç denk gelmedim elektrik kesintisine, bizde gitmedi mi ki acaba :)?
Boru filan temizledik biz bugun, birde kizim kaburgalarima dayandı bir ara zor nefes aldım..

Kızlar dun gece suyum geldi ve resmen doğum sancısıyla sezeryana girdim hayatımda böyle avı çekmedim annemler çığlığımdan ağlamamdan kapıda perişan olmuşlar sonra birde elektirikler gitti hastanede sezeryanım saat 10 a ertelendi sancıdan ağlamaktan astım krizi geldi normalde bayıltarak yapılacaktı spinal anesteziyle benim tombik oğluşum dünyaya geldi sezeryanım çok rahat oldu bebeğimi görünce her şeyi bi anda unuttum şuan gözleri açık gormuyosada bana bakıyo :D 4kilo 250 gram doğdu maşallah gelen geçen bebeğimi sevip duruyo hemşireler doktorlar tosunumun resmini çektiler :D bebişle tek sorunumuz emme gogus ucum olmadığı için memeyi almakta zorlanıyo maşallah oğluşuma çok sakin yaa darısı hepinize olsun inşallahh

Kızlar dun gece suyum geldi ve resmen doğum sancısıyla sezeryana girdim hayatımda böyle avı çekmedim annemler çığlığımdan ağlamamdan kapıda perişan olmuşlar sonra birde elektirikler gitti hastanede sezeryanım saat 10 a ertelendi sancıdan ağlamaktan astım krizi geldi normalde bayıltarak yapılacaktı spinal anesteziyle benim tombik oğluşum dünyaya geldi sezeryanım çok rahat oldu bebeğimi görünce her şeyi bi anda unuttum şuan gözleri açık gormuyosada bana bakıyo :KK70: 4kilo 250 gram doğdu maşallah gelen geçen bebeğimi sevip duruyo hemşireler doktorlar tosunumun resmini çektiler :KK70: bebişle tek sorunumuz emme gogus ucum olmadığı için memeyi almakta zorlanıyo maşallah oğluşuma çok sakin yaa darısı hepinize olsun inşallahh
Vay maaşAllah o tosuncuga, gercekten kilosu yerinde doğmuş...
Bide boncuk boncuk annesine mi bakıyormus ayy ben onu yerim maaşAllah barekAllah..:)
Sağlıkla büyüsün, Rabbim bahtini açık eylesin, hayırlı evlad olsun her daim canim...
Senin de iyi olmana sevindim , sezeryan olmasaymissin bugun normal doguracakmissin desene :))
Gözün aydın olsun, bebisinle musmutlu bir ömür diliyorum :)

Ben bugun hiç denk gelmedim elektrik kesintisine, bizde gitmedi mi ki acaba :)?
Boru filan temizledik biz bugun, birde kizim kaburgalarima dayandı bir ara zor nefes aldım..

belkıde gıtmemıstır canım burada 3 defa gıttı en uzunu 1 sat falan surdu
boru temızledınız yanı sobayı kaldırıyormusunuz canım ?

Kızlar dun gece suyum geldi ve resmen doğum sancısıyla sezeryana girdim hayatımda böyle avı çekmedim annemler çığlığımdan ağlamamdan kapıda perişan olmuşlar sonra birde elektirikler gitti hastanede sezeryanım saat 10 a ertelendi sancıdan ağlamaktan astım krizi geldi normalde bayıltarak yapılacaktı spinal anesteziyle benim tombik oğluşum dünyaya geldi sezeryanım çok rahat oldu bebeğimi görünce her şeyi bi anda unuttum şuan gözleri açık gormuyosada bana bakıyo :KK70: 4kilo 250 gram doğdu maşallah gelen geçen bebeğimi sevip duruyo hemşireler doktorlar tosunumun resmini çektiler :KK70: bebişle tek sorunumuz emme gogus ucum olmadığı için memeyi almakta zorlanıyo maşallah oğluşuma çok sakin yaa darısı hepinize olsun inşallahh
oyyyy canım masallah tosunumuza :) Allah analı babalı buyutsun ınsallah :) masallah masallah ömru boyunca anne babasını uzmeyen hayırlı evlat olur ınsallahhh

Gunaydın kızlar

CennetiMelegiM CennetiMelegiM
Allahiim masallah onaa, masallah sizee :)
Rabbim nazarlardan korusun insallah canim..
saglikli,hayirli evlad olur insallah .

seninde iyi olmana sevindim canim.

cok agriyo desene :) ama bak sende dedin bebisi kucagina aalinca agrilar unutuluomus demek :)
dogru bisiy herhalde bu :)

topigimizin ilk bebisi geldii hadi hepimizin hakkinda hayirlisi insallah :)

MutluBulut_ MutluBulut_ ya oylemi bende demin sokakta birileri konusurken duydum. ama turkiyemi dediler tam emin degildim.
neden yokki

SirriEyvan SirriEyvan insallah esmam ya..

simdi iyisin demi nefesimi zor aldim demissin ya bebia buyudukce tabi kipirdanacak yer yok icerde :)

herkeze selaaaaam

Allahiim masallah onaa, masallah sizee :)
Rabbim nazarlardan korusun insallah canim..
saglikli,hayirli evlad olur insallah .

seninde iyi olmana sevindim canim.

cok agriyo desene :) ama bak sende dedin bebisi kucagina aalinca agrilar unutuluomus demek :)
dogru bisiy herhalde bu :)

topigimizin ilk bebisi geldii hadi hepimizin hakkinda hayirlisi insallah :)

MutluBulut_ MutluBulut_ ya oylemi bende demin sokakta birileri konusurken duydum. ama turkiyemi dediler tam emin degildim.
neden yokki

SirriEyvan SirriEyvan insallah esmam ya..

simdi iyisin demi nefesimi zor aldim demissin ya bebia buyudukce tabi kipirdanacak yer yok icerde :)

herkeze selaaaaam
kuzummmm ya hep sız gelın dıye bekledım sen gelmıssın 50 dk once ama alıntı yapmayınca goremedım cıkmıssın tuhh

Oyy kuzuuummm geçmiş olsun, Rabbim hayırlı ömür versin oglusuna..Sezryan olmasına rağmen doğum sancısını cekmissin nerdeyse..Neyseki atlatmissin. Darısı başımıza insallah.Açısı daha taze olmasına rağmen diyorsun ki yüzünü gördüm unuttum..Ah yaa ne yüce birsey annelik.maşallah diyeyim oglusuna da sana da :)

Selam kizlaaar
Aynen dün sabah ondan aksam ona kadar yoktu bizde de elektrik.
Haftasonu yoğunluğundan sonra pzartesiden beri evdeyim ben, dinlenuyroum biraz.Güya dinleeye kaldım evde, ama ne iş güç varsa gördüm :) ne iyi geldi evim bana :)) ondansbep giremedim buralara birakcgundur. Telden cok.zor oluyor yaa :/ sinir oluyorum bir paragraf yazana kadar :))))

Son düzenleme:
belkıde gıtmemıstır canım burada 3 defa gıttı en uzunu 1 sat falan surdu
boru temızledınız yanı sobayı kaldırıyormusunuz canım ?

oyyyy canım masallah tosunumuza :) Allah analı babalı buyutsun ınsallah :) masallah masallah ömru boyunca anne babasını uzmeyen hayırlı evlat olur ınsallahhh

Gunaydın kızlar
Yok tatlim... Borular dolduğu için yaktığımizdan beri 4. Yada 5.kez temizledik boruları... Yoksa soba yanmaz tüter zehirlenme riskin artar canim:)

Selam kizlaaar
Haftasonu yoğunluğundan sonra pzartesiden beri evdeyim ben, dinlenuyroum biraz.Güya dinleeye kaldım evde, ama ne iş güç varsa gördüm :) ne iyi geldi evim bana :)) ondansbep giremedim buralara birakcgundur. Telden cok.zor oluyor yaa :/ sinir oluyorum bir paragraf yazana kadar :))))
Ay sorma telden bende uyuz oluyorum ama başka türlü de fırsat bulup giremiyorum...pc çok zaman kaybettiriyor insana :/
Hoşgeldin merak etmiştik seniii, demek evdeydin.. mis olmuştur evin ne guzel, ellerine kollarına sağlık, gobus büyüdükce azcik zorlanıyorsun ama iş yapmak gibisi yok... Kocam zorla oturtturuyor yoksaaaa ben oturmak istemem :)

Selam kizlaaar
ohh ohh ızne mı cıktın canım :)
hadı ya bızım kısa kısaydı en azından

Yok tatlim... Borular dolduğu için yaktığımizdan beri 4. Yada 5.kez temizledik boruları... Yoksa soba yanmaz tüter zehirlenme riskin artar canim:)
heee Allah korusun canım ya oda zormus tabı ne zaman kaldıracaksınız tamamen nsıl havalar falan

kuzummmm ya hep sız gelın dıye bekledım sen gelmıssın 50 dk once ama alıntı yapmayınca goremedım cıkmıssın tuhh

h ya gelmistim caniim ama okula gitmek.icin ciktim sonraa :)
telefondan girdigim.icin alinti yapmam iciin sayfanin dolmasini beklemem gerek bende beklemeden etiket yapiyorum daha kolay grliyo.
ama evet etiketler bildirim olarak gelmiyoki

Ladypurple Ladypurple izindemiydin canim oh iyi dinlenememissin fazla ama en azindan evinde zaman gecirmissin :)
telden evet cok zor, daha dogrusu sinir.bozucu.

is basimi.yaptin bugun yoksa evdemisin daha.

SirriEyvan SirriEyvan esmam gecenlerde bizde temizledik.
1 aydir temizlememistik. , ay Allahim.bi tutemeye basladi, 1 hafta kadar o koku yuzunden yakmak istemedim sobayi. sonra jeton dustu tabi temizlemedik diye.
komur kullanmiyoruz cok sukur yoksa hiic cekilmez.
1 ay kadar daha kalsin bakalim sonra yavastan cikar artik

h ya gelmistim caniim ama okula gitmek.icin ciktim sonraa :)
telefondan girdigim.icin alinti yapmam iciin sayfanin dolmasini beklemem gerek bende beklemeden etiket yapiyorum daha kolay grliyo.
ama evet etiketler bildirim olarak gelmiyoki
Evet ya keske onlarda gelse bildirim olarak :) simdidd ben bakayim dedim sen ciktin :)

ohh ohh ızne mı cıktın canım :)
hadı ya bızım kısa kısaydı en azından

heee Allah korusun canım ya oda zormus tabı ne zaman kaldıracaksınız tamamen nsıl havalar falan
Havalar güzelleşiyor ama bizim ev eski yapı, taş duvarlar ve kapkalin...
Geçen sene haziranda ben akşamlari battaniye patikle oturuyordum evde.. serin oluyor evimiz yani..
Gündüzleri yakmayip geceleri yakıyoruz artık..o da ben sıcağı sevdiğim için, eşime kalsa bir kaç günde bir odun atıp evi ilik yapar yeter..ama bana yetmiyor :)))
Mayisda kaldırmak lazım ki son bir kez temizlik yapmak gerek, bebis mayis sonu filan gelse usuyebilir de gerçi...
Elektrikli yakarız dedi kocam..bakalim ne olacak..

Ladypurple Ladypurple izindemiydin canim oh iyi dinlenememissin fazla ama en azindan evinde zaman gecirmissin :)
telden evet cok zor, daha dogrusu sinir.bozucu.

is basimi.yaptin bugun yoksa evdemisin daha.

SirriEyvan SirriEyvan esmam gecenlerde bizde temizledik.
1 aydir temizlememistik. , ay Allahim.bi tutemeye basladi, 1 hafta kadar o koku yuzunden yakmak istemedim sobayi. sonra jeton dustu tabi temizlemedik diye.
komur kullanmiyoruz cok sukur yoksa hiic cekilmez.
1 ay kadar daha kalsin bakalim sonra yavastan cikar artik
Doğrudur canim tutmeye başlıyor uyuz oluyorum:)))
Bizim evde kalorifer tipi sobamiz, yani biz o hale getirdik, her yer ısınıyor ,borular uzun azcik, temizlemesi yoruyor ama ne yapalım..:)
Kömür yakmadan iyi isiniyorsunuz vallahi, ben isinamam kuzum ya...usuyen bir tipim:)

Havalar güzelleşiyor ama bizim ev eski yapı, taş duvarlar ve kapkalin...
Geçen sene haziranda ben akşamlari battaniye patikle oturuyordum evde.. serin oluyor evimiz yani..
Gündüzleri yakmayip geceleri yakıyoruz artık..o da ben sıcağı sevdiğim için, eşime kalsa bir kaç günde bir odun atıp evi ilik yapar yeter..ama bana yetmiyor :)))
Mayisda kaldırmak lazım ki son bir kez temizlik yapmak gerek, bebis mayis sonu filan gelse usuyebilir de gerçi...
Elektrikli yakarız dedi kocam..bakalim ne olacak..
O kadar oluyir yani aksamlari o zaman bebek icinde erken olur tabi..ay sahi o kadar az mi kaldi 2.bebisin gelisinee :)) oda dogru elektriklide yakarsiniz komur sobazi zor anladim beb cok kucukken vardi bizim ama sicacik olurdu kahvaltiya annem.ekmek kuruturdu :) simdi kv var ama onlar ekmek kestane falan yapmiyorlar

Back