• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

napıyım bende canım oturuyorum bırde balkona acılır kapanır kuccuk masalardan almak ıstıyoruz ona bakıyorum :)
yparsın canım bıraz daha ısınsında hava :) gercı suan soba yanmıyodur sanırım

yakiyoruz canim ya aksamlari usuyorum cok.

he evet guzel olur canim bizimde var balkonda ama kapanmayanlardan..ufak bisi kullanisli cok.
illa lazim oluyo balkonda.. gec otur masa basina oh miss :)

yakiyoruz canim ya aksamlari usuyorum cok.

he evet guzel olur canim bizimde var balkonda ama kapanmayanlardan..ufak bisi kullanisli cok.
illa lazim oluyo balkonda.. gec otur masa basina oh miss :)
dımııı sımdı olsa orada bıle otururdum azıcık :) ıkeadan falanda bakıyorum ama fıyatlar pahalı benım dedıgım 35-40 tl üstune bırde renklı ortu dıkerım dıyorum :) aslında sandalyede ıstıyorum mutfak masasınınkılerı koyuyoruz oturacagımız zaman ama cabuk yıpranır dıye korkuyorum dıger acıdan da onca sandalyeyı ne yapıccam dıyorum :)

Bak sende erkek Fatmaymışsın :)

Aaaa evet canım kalabalık ortamlar ya o yüzden olmuş olabilir, sonuçta sen daha korunmasızsın bakterilere karşı.. Ama güzelmiş devlet hastanesinde mi böyle bir uygulama var neye bağlı ki ?
Gitmedim canim , uykum vardi gece uyuyamadim bahanem oldu. Evet devlet hastanesinde kayıt yaptirdim haftada bir gün oldu.. 1 sureligine.. çok faydali oldu ben çok beğendim canim :)

dımııı sımdı olsa orada bıle otururdum azıcık :) ıkeadan falanda bakıyorum ama fıyatlar pahalı benım dedıgım 35-40 tl üstune bırde renklı ortu dıkerım dıyorum :) aslında sandalyede ıstıyorum mutfak masasınınkılerı koyuyoruz oturacagımız zaman ama cabuk yıpranır dıye korkuyorum dıger acıdan da onca sandalyeyı ne yapıccam dıyorum :)

oh renkli ortuylede mis olur :)
benim ogleden sonra balkon gunesli genelde orda takilirim hep :)
sandalyeye geliince biz 2 tane almistik.balkona yeri geldi onlarinda misafir gelince bazen mutfakta sandalye yetmedigi zaman onlari kullandik.

uygun bisiler bulursaniz sandalyeyle daha guzel olur :)

amaan nerden takilmis bu oh miss lafi bana..
midemi bulandirir oldu resmen ne sIk kullaniyorum yeni farkettim

duman91 duman91 aynen canim hamilelikten ama. oyle boyle yorgunluk degill..
sen dunde calismissin canim, dinlenemeyince ister istemez halsizlik basliyor iste :/
2-3 ay gidecek boyle he valla kolay gelsin canim insallah alisirsin bu is saati duzenine

MutluBulut_ MutluBulut_ evet canim.. grip olacagin zaman nasil halsiz olursun her yanin agrir aynen oyleyim.

sen napiyosun.
:) Güzel şeyler bunlar canım bulantıların var mı peki?
İnşAllah alışacağım artık ne yapalım her hafta sonu değil ama yine de arada geleceğim işte

duman91 duman91 off yazdim yazdimm ama neden cikmadi cevabimm..

bulantim hep var canim, ya sabah ya aksamda yediklerimi cikariyorum oyle iste..
yorgunluk ve kokulari hic cekememe iste bunlar beni bitirdi resmen..
her turl kokuyu aliyorum, sonra mideme bor agri geliyor anlatamam..
buna sukur tabi napalim herlezte olan seyler sabretcez artik :)

iyi bari canim her hafta sonu degilmis..
is insanin.aynasidir derler, is olsunda artik onada biraz katlanilacak

duman91 duman91 off yazdim yazdimm ama neden cikmadi cevabimm..

bulantim hep var canim, ya sabah ya aksamda yediklerimi cikariyorum oyle iste..
yorgunluk ve kokulari hic cekememe iste bunlar beni bitirdi resmen..
her turl kokuyu aliyorum, sonra mideme bor agri geliyor anlatamam..
buna sukur tabi napalim herlezte olan seyler sabretcez artik :)

iyi bari canim her hafta sonu degilmis..
is insanin.aynasidir derler, is olsunda artik onada biraz katlanilacak
Senin o minigi yerim yerim...
Bi lokmalik zaten :)))
Nasıl da bulanti yaparmis annesiiineee yavrukus o yaa...:)

Hava bugun çok guzeeell... Her yeri havalandirdim azcik cam sildim temizlik yaptım ohhh...missss :)) miden bulanmasin bu kelimeye caniimmm gayet hoş ne olmuş yannniii

Süper düşünmussunuz kuzum...biz giriş kattayiz balkon yok, ama olmasını çok isterdim..bahçeye ha deyince çıkıp oturamiyorsun neticede... Herkesin ortak.kullanim alanı bide... Çiceklerle susleyinn rengârenk örtü koyun misss yaa daha ne olsun :)

SirriEyvan SirriEyvan sorma sormaa minnacik ama marifetine laf yok :)

oh canim sen cam isini bitirmissin bari..gobus zorlamadimi silerken :) hava burdada cok guzel bugun.

kuzum buarada biz nisan sonu gibi nasipse yine dusunuyoruz Edirneye gitmeye..
ama pazar geliriz bukez buyuk ihtimal cogu yer acikmis zaten..

SirriEyvan SirriEyvan sorma sormaa minnacik ama marifetine laf yok :)

oh canim sen cam isini bitirmissin bari..gobus zorlamadimi silerken :) hava burdada cok guzel bugun.

kuzum buarada biz nisan sonu gibi nasipse yine dusunuyoruz Edirneye gitmeye..
ama pazar geliriz bukez buyuk ihtimal cogu yer acikmis zaten..
Oy o minnaka kurban olunur.. :* :)

Yok çok şükür kendimi iyi hissediyorum baya.. bel ağrım da kalmadı... Şu enfeksiyonda geçince dinçlestim şükür...kocam otur diye diye oturttu beni yoksa ben daha temizlerdim bir yerleri... Yine de dikkatli bir şekilde tabii :)
Artık gobegime dokununca göbekten eser yok elime gelen sadece bebek...kemiklerini hissediyorum..büyüdükçe çok değişiyor gerçekten :)
O tekmeleri can yakiyor bazen... Hasretle kucağına gelecegi günu bekliyorsunn:)

Yaa ne guzel kuzuuum...gelin bu sefer nasip olursa gorurusurz belki de...
Ben 8.ayı doldurmuş vaziyette koca göbekle karşılarim seni :)))

oh renkli ortuylede mis olur :)
benim ogleden sonra balkon gunesli genelde orda takilirim hep :)
sandalyeye geliince biz 2 tane almistik.balkona yeri geldi onlarinda misafir gelince bazen mutfakta sandalye yetmedigi zaman onlari kullandik.

uygun bisiler bulursaniz sandalyeyle daha guzel olur :)

Oyle mi diyorzun canim aksamdan beri kararsiz kaldim ama hemen alip oturmam lazim :-}

Süper düşünmussunuz kuzum...biz giriş kattayiz balkon yok, ama olmasını çok isterdim..bahçeye ha deyince çıkıp oturamiyorsun neticede... Herkesin ortak.kullanim alanı bide... Çiceklerle susleyinn rengârenk örtü koyun misss yaa daha ne olsun :)

Evet canim iyi oluyor balkon olsun seninde ortakta olsa bahcen varmis :) yaa bende istiyorum saksilar falan ama yer yok koymak icin cok fazla mermeri dar yapmislar malesef yoksa fener bile alirdim :)

Oyle mi diyorzun canim aksamdan beri kararsiz kaldim ama hemen alip oturmam lazim :-}

Evet canim iyi oluyor balkon olsun seninde ortakta olsa bahcen varmis :) yaa bende istiyorum saksilar falan ama yer yok koymak icin cok fazla mermeri dar yapmislar malesef yoksa fener bile alirdim :)
Hmm olsun tatlim yaa bir çıkıp kahve kitap keyfi yapmak bile yeter bence ;))
Benimde bahçeye cikasim geldi ama birazcık daha isinsin havalar inşaAllah :)
Kuzumla çıkar hava aliriz nasipse :)

Sabah saat 8de sezeyanım var öyle çok heyecanlıyımki yerimde duramıyorum :anneadayı: :) oğlum helicek cennettteeeenn ayy
Müthiş yaa o gün geldi çattı demek...
Sağ salim kucağına alırsın inşaAllah Caniiim...
Oglusun cennet kokacak annesii, bizim yerimizede kokla:)
Hayırlı haberlerini yazmayı unutma buraya e mi.. merak ederiz seni :)

Hmm olsun tatlim yaa bir çıkıp kahve kitap keyfi yapmak bile yeter bence :KK66:)
Benimde bahçeye cikasim geldi ama birazcık daha isinsin havalar inşaAllah :)
Kuzumla çıkar hava aliriz nasipse :)
Aynen canim valla yeter :) kahvalti aksam yemegi hepsini tasirim balkona :)) evet canim az daha isinsin inin ana kiz orgunuzude alin :))

Sabah saat 8de sezeyanım var öyle çok heyecanlıyımki yerimde duramıyorum :anneadayı: :) oğlum helicek cennettteeeenn ayy
Oyyy vakit gelmis catmis ne kadar surer dogum acaba sezeryanla suan bitmismidir hic bilmiyorum ama neredeyse 1 saat olmus doguma gireli saglikla kucagina al insallah :)) guzel haberlerini bekliyoruz

Back