• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hahaha bende aynısını yapacağım kayinvalidemlere gidince... Oturtacagim bahçeye ohhh oynasın bidik..sonra miss gibi banyoya sokarim daha ne olsunnn:))

Beni babam doğru düzgün toprakla oynatmazmis pimpirikliiginden habire hasta olurum şimdi :)
Aynen öyle canım benim, bende pek oynamadım ama kendimden kaynaklı, istememişim nedense :) yinede aman nazar değmesin bu grip salgınında hiç hastalanmadım tüm kış boyunca MaşAllah :)

Ama eşim tam tersi çocukluğun dibide vurmuş resmen, o yüzden kendi çocuğunun da öyle olmasını çok istiyor.. :)

Aynen öyle canım benim, bende pek oynamadım ama kendimden kaynaklı, istememişim nedense :) yinede aman nazar değmesin bu grip salgınında hiç hastalanmadım tüm kış boyunca MaşAllah :)

Ama eşim tam tersi çocukluğun dibide vurmuş resmen, o yüzden kendi çocuğunun da öyle olmasını çok istiyor.. :)
Ya kiz çocuklarında oyle şeyler oluyor...benim kizim da oyle olur mu acaba dedim az önce bak sen dedin ben istememisim diye :))
MaasAllah ne guzel tatlim...
Ben iki gün dışarı çıktım virüsle boğuştum 2 hafta :)
Benim de eşim öyle... Koyde büyümüş zaten bahçeleri var... Miss gibi oynarmis, çok da bağışıktir maaşAllah.. kizim ona çeksin çok isterim :)

Ya kiz çocuklarında oyle şeyler oluyor...benim kizim da oyle olur mu acaba dedim az önce bak sen dedin ben istememisim diye :))
MaasAllah ne guzel tatlim...
Ben iki gün dışarı çıktım virüsle boğuştum 2 hafta :)
Benim de eşim öyle... Koyde büyümüş zaten bahçeleri var... Miss gibi oynarmis, çok da bağışıktir maaşAllah.. kizim ona çeksin çok isterim :)
Belki de erkekler daha rahat oluyorlar o konuda... Ya da bayan olduğumuz için genlerimizde var bizim :)
Aman yine de dikkat et sen canım benim ilaç falan da alamıyorsun..
İnşAllah canım İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin...

Belki de erkekler daha rahat oluyorlar o konuda... Ya da bayan olduğumuz için genlerimizde var bizim :)
Aman yine de dikkat et sen canım benim ilaç falan da alamıyorsun..
İnşAllah canım İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin...
Evet olabilir canimm...
Kızlar öyle dışarıda oynadığı zaman zaten erkek fatma deniliyor ne hikmetse :))

Dikkat çok ediyorum ama bulasacagi varmış demek ki, şimdi korkuyorum dışarıya çıkmaya ama çıkmasan da olmaz.. yarın gebelik eğitimim var yine gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım...

Evet olabilir canimm...
Kızlar öyle dışarıda oynadığı zaman zaten erkek fatma deniliyor ne hikmetse :))

Dikkat çok ediyorum ama bulasacagi varmış demek ki, şimdi korkuyorum dışarıya çıkmaya ama çıkmasan da olmaz.. yarın gebelik eğitimim var yine gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım...
Aynen öyle ben biraz büyüdüğmde futbol falan oynuyordum erkeklerle düşün yani bende de öyle bir durum vardı :)

Gebelik eğitimi derken yoga gibi falan mı?

Aynen öyle ben biraz büyüdüğmde futbol falan oynuyordum erkeklerle düşün yani bende de öyle bir durum vardı :)

Gebelik eğitimi derken yoga gibi falan mı?
Hadi ya,, bende bi ara futbol oynamıştim hehe :)))

Ay kiz güldürdun beni... Yok tatlim.. her dalda uzmanlar gelip gebelik ve sonrası için eğitim veriyorlar..
Psikolog, ebe, diyetisyen, doğum uzmani, çocuk doktoru vs vs...
Bu hafta doğumhaneyi gösterecekler galiba..
Cok severek gidiyorum ama iki hafta önce gebelik eğitimi sonrasında hasta olunca korktum :)

Hadi ya,, bende bi ara futbol oynamıştim hehe :)))

Ay kiz güldürdun beni... Yok tatlim.. her dalda uzmanlar gelip gebelik ve sonrası için eğitim veriyorlar..
Psikolog, ebe, diyetisyen, doğum uzmani, çocuk doktoru vs vs...
Bu hafta doğumhaneyi gösterecekler galiba..
Cok severek gidiyorum ama iki hafta önce gebelik eğitimi sonrasında hasta olunca korktum :)
Bak sende erkek Fatmaymışsın :)

Aaaa evet canım kalabalık ortamlar ya o yüzden olmuş olabilir, sonuçta sen daha korunmasızsın bakterilere karşı.. Ama güzelmiş devlet hastanesinde mi böyle bir uygulama var neye bağlı ki ?

gunaydin kizlaar :)
bende acaiip yorgunluk varr, halsizim, herseye canim sIkiliyor.. bugunde gunumde degilim sanirim :)

sizler nasilsiniz

gunaydin kizlaar :)
bende acaiip yorgunluk varr, halsizim, herseye canim sIkiliyor.. bugunde gunumde degilim sanirim :)

sizler nasilsiniz
Merhaba canım, al benden de o kadar, nasıl bir uykum var anlatamam... :(
Ama senin hamilelikten olabilir de benimkisi miskinlikten bence :)

duman91 duman91 aynen canim hamilelikten ama. oyle boyle yorgunluk degill..
sen dunde calismissin canim, dinlenemeyince ister istemez halsizlik basliyor iste :/
2-3 ay gidecek boyle he valla kolay gelsin canim insallah alisirsin bu is saati duzenine

MutluBulut_ MutluBulut_ evet canim.. grip olacagin zaman nasil halsiz olursun her yanin agrir aynen oyleyim.

sen napiyosun.

halilarimi yikatmam gerek, perdelerim soba dumani nedeniyle acayip kokuyoo. ne cok problemli cikti bu soba isi ya annemlerde hic oyle degildi.
camlar silinmesi grek

havalar az daha duzelsin sIkI bir temizlik yapmam lazimm ama hic orali degilimkii..

duman91 duman91 aynen canim hamilelikten ama. oyle boyle yorgunluk degill..
sen dunde calismissin canim, dinlenemeyince ister istemez halsizlik basliyor iste :/
2-3 ay gidecek boyle he valla kolay gelsin canim insallah alisirsin bu is saati duzenine

MutluBulut_ MutluBulut_ evet canim.. grip olacagin zaman nasil halsiz olursun her yanin agrir aynen oyleyim.

sen napiyosun.

halilarimi yikatmam gerek, perdelerim soba dumani nedeniyle acayip kokuyoo. ne cok problemli cikti bu soba isi ya annemlerde hic oyle degildi.
camlar silinmesi grek

havalar az daha duzelsin sIkI bir temizlik yapmam lazimm ama hic orali degilimkii..

napıyım bende canım oturuyorum bırde balkona acılır kapanır kuccuk masalardan almak ıstıyoruz ona bakıyorum :)
yparsın canım bıraz daha ısınsında hava :) gercı suan soba yanmıyodur sanırım

Back