2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hıhııı özeldeki bana da ona başlatmıştı doktor bir süre ondan kullandım.Sonra vitamin kombini olan başk bir ilaç verdi devlet hastanesindeki, onu kullanıyorum.Valla canımcım inan ben de hiç sevmem doktora gitmeyi ama.Hamilelikte resmen kontrolüm gelsin de gelişimini göreyim diye can atıyorsun.Bi gelsin miniğin her ay koşa koşa gideceksin onu görmeye :)
Değil mi bak o yönden hiç düşünmemiştim.. :) Ayy hayal etmesi bile heyecanlandırıyor insanı.. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşAllah...
Bu arada haftaya perşembe anacığım geliyor yanımaaa yaşasınnnnn :)

Değil mi bak o yönden hiç düşünmemiştim.. :) Ayy hayal etmesi bile heyecanlandırıyor insanı.. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşAllah...
Bu arada haftaya perşembe anacığım geliyor yanımaaa yaşasınnnnn :)
Evet canım ben de düşünmezdim. :) Amiiiin amin.

Yaaa ne güzel sevindim, ah eşin yokken denk gelseymiş ya aslında daha ıyı olurmuş sana ama olsun.Ne kadar kalacak pekii?? Ben de nasipse istanbula gidicem haftaya , kalıcam beş gün :)

Evet canım ben de düşünmezdim. :) Amiiiin amin.

Yaaa ne güzel sevindim, ah eşin yokken denk gelseymiş ya aslında daha ıyı olurmuş sana ama olsun.Ne kadar kalacak pekii?? Ben de nasipse istanbula gidicem haftaya , kalıcam beş gün :)
Ohh ne güzel. Canım işte çok planlı olmuyor bu işler maalesef, mart ortası gibi geleceklerdi, başka şeyler çıktı öne aldılar :)
Valla baya baya kalacaklar sanırsam birkaç ay olabilir :KK71:kardeşimin iş başvurusunun sonucuna göre hareket edecekler işte..
Eşinde gelecek mi peki?

Ohh ne güzel. Canım işte çok planlı olmuyor bu işler maalesef, mart ortası gibi geleceklerdi, başka şeyler çıktı öne aldılar :)
Valla baya baya kalacaklar sanırsam birkaç ay olabilir :KK71:kardeşimin iş başvurusunun sonucuna göre hareket edecekler işte..
Eşinde gelecek mi peki?
Hmmm doğru senin dedenler falan da orda iyi olur, ohhh kebap :))

Yok ben kendim gidicem canım inş.Cumadan gidicem, çarş dönücem nasipse. :)

Hmmm doğru senin dedenler falan da orda iyi olur, ohhh kebap :))

Yok ben kendim gidicem canım inş.Cumadan gidicem, çarş dönücem nasipse. :)
Aynen kebap vallahi canım... :) Nasıl özledim bir bilsen ki sende özlemişsindir.. Ohh ohh havalarda güzel tadını çıkar vallahi

Şuan için şükür bir sıkıntı yok canım ama ileri haftalarda nolur bilemem. Ama senin son haftalar normal yani.O durumdaysa bence de mutlaka bir takviye yapılsın canım
Hergün igneye başladık işte canım salı gidicem kontrole, artık daha sık çağırıyor doğuma az kaldı diye bakalım inş gececek

Ladypurple Ladypurple ben birseye baslamadim kuzum..
Aklimin ucundan bile gecmedi dedigin iyi oldu..
Nasipse adetim.gecince kontrole gitmeyi dusunuyorum ozamanda sorayim doktora..

Hergün igneye başladık işte canım salı gidicem kontrole, artık daha sık çağırıyor doğuma az kaldı diye bakalım inş gececek

Caniim nasilsin :)
Masallah az kalmis yaa :)

Cevremdede cogu kansizliktan bahsediyo, hamisken bayaa sorun sanirim.bu..
Sen igneye baslamissin, insllah duzelir canimcim

Ladypurple Ladypurple ben birseye baslamadim kuzum..
Aklimin ucundan bile gecmedi dedigin iyi oldu..
Nasipse adetim.gecince kontrole gitmeyi dusunuyorum ozamanda sorayim doktora..

O folbioldan doktora gitmeden de başlayabilirsin canım, onu eksin verecek çünkü.Hatta niyetine girmeden 1-2 ay öncesinden içmeye başlamak gerekirmiş, ben de bilmiyordum.Biraz geç başlamış oldum, sen de başla istersen o folbiol dan.Tabi sizin orda isim falan değişir mi bilmiyorum da.Eczaneye folik asit alıcam dersin.

Aynen kebap vallahi canım... :) Nasıl özledim bir bilsen ki sende özlemişsindir.. Ohh ohh havalarda güzel tadını çıkar vallahi
Aynen öyle ben de bayagı oldu gitmeyeli İstanbul a bu sefer aştım kendimi.Zaten gitme vaktimin gelip de geçtiğinin belirtileri başladı ruh halimde :))))

Caniim nasilsin :)
Masallah az kalmis yaa :)

Cevremdede cogu kansizliktan bahsediyo, hamisken bayaa sorun sanirim.bu..
Sen igneye baslamissin, insllah duzelir canimcim
Iyi diyelim canım son haftalar işte, az kaldı ben bi anlatayim anlatamam hepinize :)
Evet canım iğneyle dengesiz inş sende bebis hazırlığı için folik aside baslicaksin sanırım hadi hayırlısı olsun inş

bu arada bu folık asıt ne oluyokıı kullanmazsak ne olur
Canım folik asit gebeliğe hazırlık için gerekli olan bir vitamin, olası hamilelik durumunda bebeğin sinir sistemini kuvvetlendiriyor, gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor, ayrıca bebek düşüncesine girmeden 3 ay önce de kullanmak gerekiyormuş, vücuda herhangi bir zararı yok, zaten hemen atılıyor vücuttan... Yani bu demek oluyor ki bebiş düşüncesine 3 ay varsa şimdi bile başlayabilirsin :)

Canım bol bol vitamin al, ıhlamır vs... Ilık suyla duşa gir ama yine de üşütme kendini hemen kurulan..

Canım folik asit gebeliğe hazırlık için gerekli olan bir vitamin, olası hamilelik durumunda bebeğin sinir sistemini kuvvetlendiriyor, gebeliğin ilk 3 ayında da kullanılıyor, ayrıca bebek düşüncesine girmeden 3 ay önce de kullanmak gerekiyormuş, vücuda herhangi bir zararı yok, zaten hemen atılıyor vücuttan... Yani bu demek oluyor ki bebiş düşüncesine 3 ay varsa şimdi bile başlayabilirsin :)
canım bırz once aldım bır dus ama ıyı gelmedı :KK43: ıhlamur ıcıyorum bırazdan yıne ıceyım ayy hıc sevmıyorum onunda tadını :KK43:
ayy plansız oldugunda ne oluyor o zaman :KK57: ogrendıgım ıyı oldu sız olmasanız hıc bılmezdım ılk defa duydum valla

canım bırz once aldım bır dus ama ıyı gelmedı :KK43: ıhlamur ıcıyorum bırazdan yıne ıceyım ayy hıc sevmıyorum onunda tadını :KK43:
ayy plansız oldugunda ne oluyor o zaman :KK57: ogrendıgım ıyı oldu sız olmasanız hıc bılmezdım ılk defa duydum valla
Zaten faydalı olan şeylerin tadına pek güzel olmaz :)
Canım önceden folik asit mi varmış, olmazsa bilemiyorum, biz sadece önlemimizi alıyoruz, gerisini Rabbim bilir tabi..
Aynen burası da olmasa iyice cahil kaldıydım:)

Kuzum evde toz zencefilin var mıı? Balla karıstırınca çok iyi geliyo.

Plansız oldu mu hamile kaldıgını öğrendiginde başlanır canım.Ben de bilmiyordum yaa, o yüzden öğrendiğimde basladım hemen.

duman91 duman91 evet kuzum önceden böyle şeyler mi varmış ama önceden bu kadar saglıksız beslenilmiyormuş, her şey doğal. :/

Kuzum evde toz zencefilin var mıı? Balla karıstırınca çok iyi geliyo.

Plansız oldu mu hamile kaldıgını öğrendiginde başlanır canım.Ben de bilmiyordum yaa, o yüzden öğrendiğimde basladım hemen.

duman91 duman91 evet kuzum önceden böyle şeyler mi varmış ama önceden bu kadar saglıksız beslenilmiyormuş, her şey doğal. :/
Aynen canım bizde doğal beslenmeye çalışıyoruz, bekarken hiç dikkat etmezdim bu konuda ama eşim çok alışmış, kışın asla domates, patlıcam, biber vs almıyor... Bahçeleri var, bütün ihtayçlarını oradan karşılıyorlar yazın.. Kışada hazırlık yapıyorlar.. Tavukları var, yumurtada oradan geliyor. Süt, peynir, yoğurt dersen onu da dedem alıyor köylülerden satıyorlar... Elimizden geldiğince organik besleniyoruz diyebilirim vallahi :) Tereyağını bulamadık bir türlü onu da halledersek süper olur..

X